5 Beste sneeuwschoen kattenfokkers – kwaliteit boven kwantiteit


Welkom, jij kattenliefhebber! Je bent waarschijnlijk op zoek naar de beste sneeuwschoen kattenfokkers omdat je hier bent. Waarom heb je voor de Sneeuwschoenkat gekozen? Misschien hun extraverte persoonlijkheid, loyaliteit of dat ze perfecte metgezellen zijn?

Sneeuwschoenkatten zijn enigszins verlegen als ze in de buurt van vreemden zijn, maar na verloop van tijd worden ze ontspannen en kunnen ze ook overweg met andere katten. Dit is het type kat dat naast je gaat zitten en je zachtjes met zijn poot aanraakt totdat je merkt dat je op ze moet letten en ze moet behandelen met wat zoete knuffels. Deze katten staan bekend om hun prachtige blauwe oogkleur.

Dit sneeuwschoen kattenras is extreem intelligent, en het kan worden geleerd om veel verschillende trucs en gedragingen te doen, en soms, als ze in de stemming zijn, zal het je enkele trucs leren. Deze katten zijn dol op stromend water, dus wees niet verbaasd als ze in de badkamer kruipen als je aan het douchen bent.

Sneeuwschoenkat is een grote fan van het rennen van kleine items en ze in de gootsteen te dompelen of zoiets. Daarom zijn ze de eerste schuldige als je een pen, sok of iets anders persoonlijks mist.

Ook al zijn ze niet melodieus en vocaal als Siamezen, ze zullen ook niet stil zijn; hun stemmen zijn echter vooral melodieus en zacht.

Sneeuwschoen kittens te koop

Voordat we beginnen met de lijst van sneeuwschoenkatenfokkers, moeten we zien hoe dit kattenras tot leven is gekomen.

Aan het einde van de jaren 1960 produceerde Dorothy Hinds-Daugherty van Kensing Cattery in Philadelphia, een Siamese fokker, een nest van drie Siamese kittens met zuiver witte wanten. Ze besloot om deze in een ras te veranderen in plaats van ze weg te geven.

Ze besloot de look te reproduceren door een bicolor American Shorthair met een zegelpunt Siamese kat wat resulteerde in kittens zonder Siamees puntig patroon vanwege het recessieve gen dat beide ouders moeten dragen. Daarna fokte ze de resulterende kittens met Siamese partners. Voortdurende kruising met Amerikaanse korthaar bi-kleuren resulteerde in het V-patroon omgekeerd op de snuit en op de neus, dat is de mening van die fokker, een charmant ras.

Het nieuwe ras werd de Sneeuwschoen genoemd vanwege hun poten die eruit zagen alsof ze in de sneeuw lagen.

Laten we nu eens kijken naar adopteerbare sneeuwschoenen uit onze lijst met fokkers van sneeuwschoenkaten.

1. Sapphirestar Cats, Verenigd Koninkrijk

Binnenlandse sneeuwschoenkat die op de carper ligt

Sapphirestar Cats is een geregistreerde fokker van pedigree Snowshoe katten gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De fokker groeide op met katten, omdat zijn ouders een Abessijnse kruisman hadden en gedurende de kindertijd had het gezin altijd een reddingskat. Toen de fokker eenmaal was opgegroeid en naar zijn eigen huis verhuisde, kwam het besef dat de kat thuis moest zijn. En daarna was een opeenvolging van reddingskatten een groot deel van het leven van de fokker.

Het algemene doel van het fokprogramma is om goed gesocialiseerde en gezonde Sneeuwschoen kittens dat zal de harten van anderen winnen. Deze katten zijn interactief en intelligent en het is een heel plezier om met hen te leven. Als je hart een perfecte metgezel wenst, is dit kattenras de beste keuze.

Bij het opvoeden van Sneeuwschoen kittens, voedt deze fokker voor temperament en gezondheid in de eerste plaats en voor goed Sneeuwschoentype, gelukkig met een patroon dat de aanleg heeft om een top showkat te zijn!

De kittens worden onder de voeten opgevoed in hun ouderlijk huis. Het is duidelijk dat de kittens geliefd, gelukkig en gezond zijn en van elke minuut genieten. De Sneeuwschoen kittens in deze cattery zijn dagelijks behandeld vanaf het moment dat ze ter wereld komen, en ze zijn speels, interactief en sociaal en maken prachtige metgezelkatten.

Deze fokker kan u raszuivere sneeuwschoenkittens aanbieden uit het Verenigd Koninkrijk en wereldwijde lijnen en afstammelingen van Britse korthaar en Siamese katten die de nieuwe bloedlijnen in dit ras hebben gebracht.

Fokker Info

Plaats: Verenigd Koninkrijk

•Website: Sapphirestar Katten

•E-mail: katy@ramsden.uk.com

2. Pacific Northwest Sneeuwschoen Katten, Oregon

Een rasechte sneeuwschoenkat ligt op een dekbedovertrek met een bontdeken.

Pacific Northwest Snowshoe Cats is een TICA-geregistreerde cattery gevestigd in Eagle Point, Oregon. This is een nieuwe kleine fokker van Snowshoe kittens die tot doel heeft een Snowshoe Cattery-bron te worden aan de westkust van de Verenigde Staten.

Deze fokker fokt sneeuwschoenen van huisdierkwaliteit en krijgt binnenkort kittens, dus neem contact met hen op voor meer informatie over het nest.

Fokker Info

•Plaats: Eagle Point (Oregon)

• Facebook: Pacific Northwest Sneeuwschoen Katten

•Telefoon: 909 434 3841

•E-mail: aanagram@gmail.com

3. Kim, Californië

sneeuwschoen kattenportret thuis

Kim is een verantwoordelijke hobbykweker uit Sacramento, Californië. Met haar man is Kim een werkende professional die dol is op katten. Ze hebben gefokt voor 5 jaar nu en hebben hun leven gewijd aan het gelukkig maken van mensen met hun Siamese en sneeuwschoen kittens.

Ze hebben nu vier prachtige Snowshoe kittens, dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk contact met ze opneemt. Hun kittens zijn goed opgevoed, gesocialiseerd en gezond, en ze lopen aan de lijn en apporteren. Ze staan open voor het verzenden van foto’s en video’s als je geïnteresseerd bent.

Fokker Info

Plaats: Sacramento (Californië)

•Telefoon: 916 960 3813

• Instagram: Kim

4. Blauwe ogen, Maryland

sneeuwschoenkat ontspannen in een zonlicht

Blue Eyes, gevestigd in Maryland, is een verantwoordelijke fokker van Balinese, Oosterse, Siamese, Thaise, Colorpoint Korthaar en Sneeuwschoen katten.

Als lid van de Traditionele Kattenvereniging heeft deze fokker alleen katten van geïmporteerde Grand Champion en Regional Winner lijnen.

De kleuren die ze kunnen bieden zijn chocolade, zeehond, lila, blauw, lynx en sneeuwschoen. De kittens worden nooit gekooid en ze worden onder de voeten grootgebracht in een schoon huis van 8000 vierkante meter. Dit is een holistische cattery die het belang van het kitten op de eerste plaats zet.

Vanaf het moment dat ze geboren worden, kittens worden behandeld en goed verzorgd, overladen met liefde en aandacht. Dat alles maakt ze extraverte, vriendelijke en aanhankelijke kittens die klaar zijn voor nieuwe eigenaren en nieuwe situaties. Op hun Facebook-website kun je veel getuigenissen en kittens vinden die naar nieuwe huizen zijn gegaan.

De kittens worden alleen gevoed met graanvrij, natuurlijk en voedsel van topkwaliteit die de benodigde voedingsstoffen leveren zonder goedkope en slechte vulstoffen of additieven. Deze fokker gebruikt biologisch afbreekbaar, natuurlijk en chemicaliënvrij strooisel. Het kitten komt met een verzorgingspakket van droog en nat voedsel, nest, enzovoort.

Huisdier kittens worden veranderd voordat ze vertrekken, FIV en FeLV negatief, met een schriftelijke gezondheidsgarantie en schriftelijk verkoopcontract, en de sterilisatie- of castratieoperatie wordt ook gedaan.

Kittens worden gewassen, met hun tanden gepoetst en hun nagels geknipt. De fokker richt zich op het fokken voor kwaliteit boven kwantiteit. Bezoek hun website om meer informatie te zien over hun opvoeding van kittens en foto’s van hen en eventueel om contact op te nemen.

Fokker Info

Plaats: St. Mary’s County (Maryland)

•Website: Blauwe ogen

•Telefoon: 240 925 3058

•E-mail: info@marylandsiamese.com

• Facebook: Blauwe ogen

5. BellesnBeaux Sneeuwschoen Cattery, Pennsylvania

Sneeuwschoenkat die op een grijze dunne deken ligt

BellesnBeaux Snowshoe Cattery is een kleine TICA-geregistreerde cattery dat is gelegen in Zuidoost-Pennsylvania. Toegewijd aan het fokken en opvoeden van liefdevolle en gezonde Snowshoe kittens, promoot deze fokker dit prachtige ras op zijn best.

Hun kittens zijn intelligente, levendige en aanhankelijke katachtigen dat zal elke dag gelukkiger en beter maken. Hun cattery is een trotse vertegenwoordiger van de meest gedecoreerde Snowshoe-kittens van de TICA.

Fokker Info

Facebook: BellesnBeaux Sneeuwschoen Cattery

Hoe weet ik of mijn kat een sneeuwschoen is?

Sneeuwschoenkatten zijn die katten die volledig witte poten hebben; ze moeten blauwe ogen hebben en soms V-vormige vlekken op hun gezicht. U kunt echter altijd genetisch testen om de hele bloedlijn van uw kat te zien.

Wat zijn de kleuren van een sneeuwschoen?

De Sneeuwschoenkat is een middelgrote kat ras dat het uiterlijk van de Siamese kat heeft, maar het lichaam van een Amerikaanse korthaar. Hun herkenbare eigenschappen zijn zuiver witte poten, diepblauwe ogen en de V omgekeerde markering op hun gezicht.

Maar welke kleuren kan een sneeuwschoenkat hebben? Hun korte jas kan binnenkomen lila, chocolade, blauw en zegel. Echter hun staart, benen, ogen en masker zijn meestal donkerder dan de rest van het lichaam.

Alle sneeuwschoenkittens worden wit geboren, maar hun kleuren verschijnen binnen een paar weken; dit komt door het Himalaya-gen van Siamezen dat hittegevoelig is. Interessant is dat je nooit twee Sneeuwschoen kittens kunt zien die hetzelfde patroon en dezelfde markeringen hebben.

Waar is een sneeuwschoen het beste voor?

Sneeuwschoenkat is een zeer intelligente kat die kan worden getraind om te apporteren, aan de lijn te lopen en te genieten van goed spel in het water. Ze zijn het beste voor diegenen die een speelse en actieve katachtige willen die in feite een perfecte metgezel voor alles zal zijn.

Wat is de gemiddelde levensduur van een sneeuwschoenkat?

De sneeuwschoen levensverwachting is ongeveer 12 jaar. De levensverwachting van één kat hangt echter af van zijn gezondheid, omgeving, dieet, actieve levensstijl, enzovoort. Katten kunnen zelfs een levensverwachting van 20 jaar bereiken.

Hoeveel kost een sneeuwschoenkat?

Als een relatief nieuw ras en vrij zeldzaam, naar mijn mening, zijn ze niet zo duur. De gemiddelde kosten voor een snowshoe kitten zijn ongeveer $500 tot $800. Het kan echter duurder zijn als u een showkwaliteit wilt en als u bij een bekende fokker wilt kopen, rond $800 tot $1200.

Tot slot

Of je nu een vrouwelijke of mannelijke sneeuwschoen krijgt, je zult zeker een echt liefdevolle en aanhankelijke katachtige hebben die je dag zal verlichten.

U bent op zoek naar de beste sneeuwschoen kattenfokkers, en we hebben die opgesomd die we hebben gevonden die u gezonde en gelukkige sneeuwschoen kittens kunnen bieden.

Katteneigenaar zijn is een groot probleem; het is alsof je op de een of andere manier een kind hebt; dat betekent dat je er goed voor moet zorgen, ervoor moet zorgen dat je ze voedsel van de beste kwaliteit geeft, ze regelmatig naar de dierenarts brengt, ze schoonmaakt, aait, enzovoort. Maar het belangrijkste is dat je ze al je liefde moet bieden, omdat een gelukkige kittie een gezonde kittie is.

Je kunt ook controleren op rassen zoals Oosters Korthaar, Binnenlandse Korthaar, Bobtail, Manx, Egyptische Mau, Turkse Van of Turkse Angora, omdat het ook prachtige en geweldige huisdieren zijn.

Gerelateerde inhoud

Russian Blue Maine Coon Mix – Maak kennis met dit prachtige gemengde ras

Langharige Calico-kat – wat verbergt zich achter die vacht?

7 Britse korthaar fokkers – alleen het beste voor u