Over Belcat

Onze Missie

Bij Belcat streven we ernaar om kattenliefhebbers te voorzien van betrouwbare en diepgaande informatie over alles wat met katten te maken heeft. Van gedetailleerde productbeoordelingen tot deskundige gidsen over kattengezondheid, gedrag en verzorging, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw kat een fantastisch leven te bieden.

Wat Maakt Ons Anders?

Ons team bestaat uit toegewijde kattenliefhebbers en experts. We zijn vastbesloten om veilige en betrouwbare informatie te bieden die bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van katten. We verspillen uw tijd niet met langdradige of gekopieerde informatie. Ons doel is om u snel en efficiënt van de feiten te voorzien, zodat u meer tijd kunt besteden met uw kat.

Onze Integriteit

In tegenstelling tot sommige andere websites, hebben wij een strikt beleid tegen betaalde recensies. Wij kopen alle producten zelf en testen deze met echte katten om u onbevooroordeelde en eerlijke beoordelingen te bieden.

Ons Verhaal

Belcat is ontstaan uit een passie voor katten en hun welzijn. Onze oprichter, geïnspireerd door zijn eigen kat, zette zich in om katteneigenaren te voorzien van toegankelijke en betrouwbare informatie over kattenvoeding, -producten en -verzorging.

Ontmoet Ons Team

Ons team bestaat uit dierenartsen, gedragsspecialisten, voedingsdeskundigen en ervaren productbeoordelaars. Samen bieden we topinformatie over alles wat met katten te maken heeft.

Hoe We Gefinancierd Worden

Belcat neemt deel aan affiliate marketingprogramma’s en werkt samen met geselecteerde merken. De producten die we bespreken, worden onafhankelijk gekozen en grondig beoordeeld voordat we enige betaling ontvangen. Ons beleid voor productbeoordelingen zorgt ervoor dat we alle producten grondig kunnen testen voordat we ze bespreken.

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u vragen of opmerkingen over kattengezondheid, voeding of andere aspecten van kattenverzorging? Stuur ons dan een mailtje op info@belcat.be