Alleen natuurlijke pet kattenvoer review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Vraagt u zich af of Only Natural Pet een gezonde keuze is voor uw kat? Leer alles over dit merk in onze uitgebreide Only Natural Pet kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling van alleen natuurlijke huisdieren op wat belangrijk is

We hebben Only Natural Pet geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.8/10

We geven Only Natural Pet kattenvoer een 47 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Only Natural Pet

Only Natural Pet begon als een dierenwinkel in Boulder, Colorado. Na de oprichting in 2004 opende het bedrijf verschillende fysieke winkels, vestigde het een e-commercesite en vergaarde het een catalogus van bijna vierduizend producten.

Naast de verkoop van producten van andere bedrijven, bezit Only Natural Pet een paar eigen merken dierenvoeding. In deze review zullen we ons concentreren op de gelijknamige lijn kattenvoer van Only Natural Pet. Je krijgt de antwoorden op belangrijke vragen, zoals waar Only Natural Pet kattenvoer wordt gemaakt, hoe vaak het is teruggeroepen en of het een goed merk is.

Inkoop en productie

Alleen Natural Pet lijkt ingrediënten van over de hele wereld te kopen, maar weigert ingrediënten van Chinese leveranciers te kopen. Hun voedingsmiddelen worden gemaakt door externe fabrikanten in Thailand en de Verenigde Staten.

Is alleen natuurlijk kattenvoer voor huisdieren teruggeroepen?

Het lijkt er niet op dat Alleen Natuurlijk Kattenvoer ooit is teruggeroepen.

Wat voor soort kattenvoer biedt alleen natuurlijke huisdieren?

Hoewel klein en beperkt tot slechts een paar recepten, is de kattenvoerselectie van Only Natural Pet een van de meest diverse in de branche. Uw opties omvatten gevriesdroogde RawNibs, droge brokjes en ingeblikt voedsel.

Hoewel het geen voedsel van menselijke kwaliteit is, beweert Only Natural Pet dat hun producten zijn gemaakt van menselijke kwaliteit Ingrediënten. Naast het begeleiden van de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, betekent deze kwaliteitsnorm dat Only Natural Pet weigert bepaalde ingrediënten te gebruiken, waaronder dierlijke spijsvertering, dierlijk vet, rundervet en andere ingrediënten die veel voorkomen in kattenvoer.

Alleen natural pet kattenvoer wordt gemaakt in samenwerking met dierenarts Dr. Jean Hofve, een holistische dierenarts die bekend staat om het co-creëren van de Little Big Cat-website.

Alleen natuurlijk kattenvoer voor huisdieren – Top 3 recepten beoordeeld

Uitzicht op Only Natural Pet

Rundvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit gevriesdroogde kattenvoer.

Nu we meer te weten zijn gekomen over het merk in het algemeen, laten we een paar specifieke recepten van Only Natural Pet eens nader bekijken.

De eerste die we zullen beoordelen, is deze gevriesdroogde formule met rundvlees en pens als primaire ingrediënten. Het bevat een voedende mix van rundvlees, pens, long, bot, lever, hart en nieren.

Sommige gevriesdroogde voedingsmiddelen leunen op de voedingswaarde van spiervlees, organen en botten zonder veel plantaardige ingrediënten te bevatten. Synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren vullen eventuele voedingslacunes op.

Dit is niet een van die voedingsmiddelen. In plaats daarvan worden de vleesingrediënten van dit voedsel aangevuld met een bundel fruit en groenten, blijkbaar in de naam van het vermijden van synthetische supplementen.

Omdat het zoete aardappelen, bosbessen, broccoli, appels en andere plantaardige ingrediënten bevat, is dit voedsel een van de zetmeelrijkere gevriesdroogde voedingsmiddelen op de markt. Als de gegarandeerde analyse te vertrouwen is, bestaat dit voedsel uit ongeveer 17,4% koolhydraten op basis van droge stof.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte, een laag vetgehalte en een matig koolhydraatgehalte.

Dit recept begint goed met veel spiervlees en organen, maar het ziet er uiteindelijk niet uit als het voedsel van een obligate carnivoor. Het is beter dan het gemiddelde droge kattenvoer en goedkoper natvoer, maar het is niet uitstekend.

Het eten heeft 120 calorieën per ons.

Ingrediënten

Rundvlees, runderpens, runderlong, gehaktbot, runderlever, runderhart, rundernier, zoete aardappelen, bosbessen, broccoli, appels, gember, knoflook, rauwe biologische geitenmelk, rauwe appelciderazijn, haringolie, gemengde tocoferolen (conserveermiddel), D-alfa-tocoferol.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 55%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 2.5%

Vocht: 7%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 59.14%

Vet: 15.05%

Vezel: 2.69%

Koolhydraten: 23.12%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 49.77%

Vet: 30.77%

Koolhydraten: 19.46%

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundvlees, Runderpens, Runderlong, Gehaktbot, Runderlever, Runderhart, Rundernier, Haringolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zoete aardappelen, bosbessen, broccoli, appels, gember, knoflook

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees

Pros

 • Spiervlees, organen en botten vormen de ruggengraat van het recept
 • Rijk aan voedende dierlijke eiwitten
 • Bevat geen dierlijke bijproducten van lage waarde
 • Bevat geen potentieel schadelijke additieven zoals kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Bevat haringolie als bron van heilzame omega-vetzuren

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten in vergelijking met andere gevriesdroogde voedingsmiddelen
 • Heeft niet veel feedback ontvangen van kattenbeschermers

Uitzicht op Only Natural Pet

Uitgebeende kip en kalkoenmeel met een laag asgehalte lijken de primaire eiwitbronnen in dit droge kattenvoer te zijn.

Er komt veel kijken bij dit eten. Het bevat een mix van dierlijke en plantaardige eiwitbronnen, meerdere bronnen van dierlijk vet en omega-3 vetzuren, prebiotica en probiotica naast synthetische supplementen. Al die tijd slaagt het erin om een van de koolhydraatarme droge voedingsmiddelen op de markt te zijn.

Het recept begint met een mix van kip, kalkoenmeel en kippenmeel als primaire ingrediënten. Garbanzo bonen fungeren als een brok bindmiddel en een derde bron van eiwitten. Erwteneiwit verschijnt een paar plekken later op de ingrediëntenlijst.

Het voedsel bevat zowel kippenvet als zalmolie. Het is altijd goed om wat dierlijk vet in kattenvoer te zien. In vergelijking met plantaardige oliën zijn deze vetten zeer biologisch beschikbaar en voedend. Het voedsel bevat groenlipmosselen als een andere bron van omega-3-vetzuren.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Met een mooie mix van pluimveevlees, dierlijk vet en niet te veel plantaardige ingrediënten, is dit een van de betere droge voedingsmiddelen die we hebben beoordeeld.

Het voedsel bevat 440 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kalkoenmeel met laag asgehalte, kippenmeel met lage as, Garbanzo-bonen, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), erwteneiwit, erwtenvezel, tapiocazetmeel, natuurlijke smaak, zalmolie, cichoreiwortelextract, lijnzaadmeel, taurine, dl-methionine, gedroogde groenlipmosselen, kurkuma, gedroogde pompoen, vitamines [Vitamin E Supplement, Calcium Pantothenate, Niacin Supplement, Vitamin A Supplement, Riboflavin Supplement, Vitamin D3 Supplement, Vitamin B12 Supplement, Thiamine Mononitrate, Pyridoxine Hydrochloride, Folic Acid]Mineralen [Zinc Proteinate, Calcium Carbonate, Iron Proteinate, Copper Proteinate, Manganese Proteinate, Sodium Selenite, Calcium Iodate], Cholinechloride, Gedroogde Lactobacilus Casei Fermentatie Product, Gedroogde Bifidobacterium Thermophilum Fermentatie Product, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Gedroogde Trichoderma Reesei Fermentatie Product, Apergillus Oryzae, Schimmel Protease, Lipase, Schimmel Pancreatine, Schimmel Amylase, Bromelaïne Enzeco.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 47%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 6%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.22%

Vet: 20%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 21.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 42.84%

Vet: 39.84%

Koolhydraten: 17.32%

Ingrediënten die we leuk vonden: Uitgebeende kip, kalkoenmeel, kippenmeel, kippenvet, zalmolie, gedroogde groenlipmosselen, probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Garbanzo Bonen, Erwteneiwit, Erwtenvezel, Tapiocazetmeel

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke ingrediënten
 • Laag koolhydraatgehalte in vergelijking met andere droge voedingsmiddelen
 • Bevat prebiotica en probiotica
 • Lijkt geen potentieel schadelijke additieven te bevatten
 • Bevat meerdere bronnen van omega-3 vetzuren

Tegens

 • Biedt niet het vocht dat katten nodig hebben
 • Bevat meerdere peulvruchten

Uitzicht op Only Natural Pet

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Ons derde en laatste Only Natural Pet product is een ingeblikt voedsel.

In de standaard Only Natural Pet-stijl is er veel meer aan dit recept dan de kip en lever die het hun naam geven. Het recept bevat ook zalm als vijfde ingrediënt, kokkels later in de lijst, eieren een paar plekken later en Nieuw-Zeelandse groene mossel aan het einde van de ingrediëntenlijst.

Naast deze dierlijke ingrediënten bevat het voedsel erwten, wortels, veenbessen, bosbessen en lijnzaad. Deze plantaardige ingrediënten dragen bij aan het relatief hoge koolhydraatgehalte van het voedsel.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een matig koolhydraatgehalte.

Hoewel dit voedsel een mooie mix van dierlijke ingrediënten bevat, waaronder ultra-voedende groenlipmossel en zalmolie, is het niet een van de meest carnivoor-geschikte voedingsmiddelen op de markt. Het bevat relatief veel koolhydraten en bevat veel plantaardige ingrediënten die katten niet nodig hebben.

Elk blikje van 5,3 ounce is 169 calorieën, afgebroken tot ongeveer 32 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Zalm, Erwten, Natuurlijk Aroma, Agar-Agar, Kokkels, Wortelen, Veenbessen, Bosbessen, Gemalen Hele lijnzaad, Eieren, Sperziebonen, Zalmolie, Olijfolie, Tricalciumfosfaat, Zout, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Kelp, Kaliumchloride, Calciumsulfaat, Natriumtripolyfosfaat, Calciumcarbonaat, Cholinechloride, Betaïne, Zinkproteïne, IJzerproteïne, Niacine, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Natriumseleniet, Calcium Pantothenaat, Vitamine A Supplement, Riboflavine, Pyridoxine Hydrochloride, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Calcium Iodate, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.75%

Vocht: 78%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 22.73%

Vezel: 3.41%

Koolhydraten: 23.86%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.1%

Vet: 46.01%

Koolhydraten: 19.89%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Zalm, Kokkels, Eieren, Zalmolie, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Kokkels, Wortelen, Sperziebonen, Olijfolie

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Rijk aan dierlijke voeding
 • Lijkt de nadruk te leggen op hoogwaardige eiwitbronnen
 • Bevat meerdere bronnen van omega-3 vetzuren
 • Bevat geen carrageen, kunstmatige kleuren of kunstmatige smaakstoffen

Tegens

 • Hoger dan ideaal koolhydraatgehalte

Wat vinden klanten van alleen natuurlijk kattenvoer voor huisdieren?

Alleen natural pet kattenvoer ontvangt over het algemeen positieve feedback van klanten. Negatieve beoordelingen draaien om smakelijkheidsproblemen, maar zelfs teleurgestelde klanten lijken het gevoel te hebben dat Only Natural Pet een merk van hoge kwaliteit is.

Laten we het horen van een paar mensen die Only Natural Pet kattenvoer op Chewy hebben beoordeeld.

Positieve beoordelingen

“Ik heb een oudere kat (19 jaar jong). Hij was diabeet, genas dat door over te schakelen op een eiwitrijk voedsel, waarna Dr. hem op een recept voedsel zette, dacht dat het zou kunnen helpen bij het kotsen. ondertussen had hij heel dunne krukjes – kattenbak was een puinhoop! Dit eten heeft geholpen, niet helemaal beter maar nog steeds hoopvol!” – blumccabe, recensie van Only Natural Pet Feline PowerFood Poultry Dinner

“Al mijn katten vinden dit erg leuk, van kitten tot katten (6 jaar, 9 jaar en 15 jaar oud). 2 van de katten worden verondersteld alleen voorgeschreven voedsel te eten, maar slagen er altijd in om van de anderen te stelen , niet zo met ander voedsel!” – Laura, recensie Only Natural Pet PowerPate Chicken &Liver Dinner

Negatieve beoordelingen

“Mijn kat hield ongeveer een week van deze brokjes, maar toen haatte ze het. Ik hou van dit merk, maar ze weigerde het gewoon te eten.” – NutritionMatters, recensie van Only Natural Pet Feline PowerFood Poultry Dinner

“Ik was blij met onze purchase van wat een product van hoge kwaliteit lijkt te zijn. Onze katten (alle 8) waren niet onder de indruk. De textuur is vrij droog en kruimelig en het voedsel heeft niet veel geur. Het lijkt erop dat ze van voedsel houden dat meer aroma heeft en vochtiger is. Ik heb zelfs geprobeerd het aan onze verwilderden te voeren, maar ze waren ook niet echt opgewonden. Normaal gesproken vindt iemand het leuk, dus het is geen total loss, maar niet deze. Ik heb het twee sterren gegeven omdat het een voedsel van hoge kwaliteit is voor de katten van iemand anders.” Andrea, recensie only natural pet powerpate chicken &liver dinner

Hoeveel kost alleen natuurlijk kattenvoer voor huisdieren?

Alleen natural pet kattenvoer is een van de goedkoopste in zijn soort.

Hun droge PowerFood-recepten zouden bijvoorbeeld ongeveer $0.34 per dag om een typische kat van 10 pond te voeren. Het zou ongeveer kosten $2.66 per dag om dezelfde kat alleen natuurlijk natvoer voor huisdieren te voeren. Als u een van hun gevriesdroogde formules kiest, zouden uw dagelijkse voedingskosten een paar centen stijgen tot $2.78 per dag.

Over het algemeen, is alleen natuurlijk huisdier een goede keuze?

Hoewel de natte en gevriesdroogde voedingsmiddelen van Only Natural Pet plantenrijker en koolhydraatrijker zijn dan we zouden willen, vallen hun droge recepten op als economische, relatief soort-geschikte opties.

Met een goede ingrediëntkwaliteit en de nadruk op vleesingrediënten, kunnen deze recepten een goede optie zijn voor diegenen die willen overstappen naar een betere brok zonder te investeren in een topgeprijsd merk.

Waar koop je alleen natuurlijk kattenvoer voor huisdieren?

Fysieke shoppers vinden Alleen Natuurlijk Kattenvoer voor huisdieren in dierenspeciaalzaken, waaronder PetSmart – de enige nationale retailer die het merk draagt. Als je in Colorado bent, kun je Only Natural Pet kattenvoer kopen in een van de drie flagship stores van het bedrijf in Boulder, Denver en Aspen.

Online winkelen? U vindt Only Natural Pet kattenvoer op de website van het bedrijf, Amazon, PetSmart.com en Chewy.

Klik hier om te winkelen voor Only Natural Pet kattenvoer op Chewy.