7 Beste Siberische kattenfokkers: kwaliteit komt op de eerste plaats


Siberische katten zijn inboorlingen van Siberië, dat deel uitmaakt van het Russische veld. Dit ras is al honderden jaren bekend en verdient een plaats in het boek Onze katten en alles over hen van Harrison Wier.

Het Siberische kattenras is versierd met een driedubbele vacht vol bont die wordt geleverd in tinten en patronen zoals tabby schildpad, effen, enz. Hun gezindheid is lief en liefdevol. Deze kat zal zeker loyaal aan de eigenaar tot het einde van de wereld. Ze kunnen ook vrienden maken met kinderen en andere huisdieren. Siberische katten worden rond de leeftijd volwassen 5 jaar.

Dit kattenras is aangekomen in juni 1990 in de Verenigde Staten als de eerst Siberiërs. Het duurde niet lang om aanvaard door de CFA in 2000.

Laten we nu Siberische kattenfokkers controleren; je bent er tenslotte voor!

Siberische kittens te koop

Wanneer u op zoek bent naar een Siberisch kitten, moet u met uzelf bespreken op welke eigenschappen u zich concentreert en dit bespreken met een potentiële fokker.

Een verantwoordelijke fokker moet zijn kittens kennen en u er volgens dat een bieden die het beste bij u past. Kittens zijn beschikbaar na de leeftijd van 12 weken; bij die tijd moeten ze hun sociale en fysieke vaardigheden ontwikkelen en aan hun basisbehoeften voldoen.

Laten we nu eens kijken wat onze lijst met Siberische kattenfokkers te bieden heeft.

1. Lundberg Siberiërs, Oregon

Siberische kat op het blad

We noemen de eerste Siberische kattenfokker Lundberg Siberiërs, gevestigd in Stayton. Deze kleine hobbykweker kweekt één nest per keer in zijn liefdevolle huis. De kittens worden behandeld als familieleden en genieten van alle voordelen, overladen met liefde en genegenheid.

Hun Siberische kittens hebben prachtige en liefdevolle persoonlijkheden met schattige stemmetjes, en ze zullen geweldige metgezellen zijn.

Hun fokkatten komen uit lijnen die geen hoge genetische gezondheidsrisico’s hebben, en hun cattery is vrij van FeLV en FIP. Voor de reis ontvangen kittens een dierenartscontrole, vaccinatie, en certificering dat ze vrij van aangeboren en genetische aandoeningen.

Deze cattery is geregistreerd bij Cfa (Cat Fanciers Association) en TICA (De International Cat Association). Ze oefenen niet met verzenden en geven er de voorkeur aan dat de kittens worden opgehaald bij de cattery, maar ze zijn bereid om aan de westkust te verzenden.

Lundberg Siberiërs Info

•Adres: Stayton (Oregon)

•Website: Lundberg Siberiërs

•E-mail: Sarah@LundbergSiberians.com

2. Willow Springs, Pennsylvania

jonge vrouw die Siberische kat vasthoudt

Onze volgende Siberische kattenfokker is Willow Springs, gelegen in de buurt van Pittsburgh. Deze fokker is trots op het fokken raszuivere TICA-geregistreerde Siberische kittens al 15 jaar.

Hun Siberiërs zijn meestal rechtstreeks geïmporteerd uit Rusland, en die katten zijn gescreend op HCM. Hun fokproces is zorgvuldig gepland, zodat hun nest alleen de liefste en mooiste Siberische kittens heeft. Hun doel is om gezonde kittens trouw aan de rasstandaard en katten die mogelijk showkatten zullen zijn. Echter ze richten zich ook op het produceren van de meest hypoallergene katten die ze kunnen.

Willow Springs is lid van T.I.C.A, TAIGA Siberische Kattenfokkers Vereniging, en Cfa.

Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan de eerste stappen om hun Siberische kitten in het nieuwe huis te verwelkomen.

Willow Springs Informatie

•Adres: Butler (Pennsylvania)

•Website: Willow Springs

•Telefoonnummer: 724 496 2636

3. Moubani Katten, Seattle

Schattige langharige kat van Siberisch ras in relax

Onze volgende stop is in Seattle, waar we Moubani cattery hebben gevonden. Moubani fokker heeft hun fokkatten, die afkomstig zijn van onderzochte en geregistreerde fokkers in Rusland, getest op HW, FIV en FeLV, en ze worden regelmatig ontwormd, op schoten, en ontvangen boosters voor FVCRP + FeLV.

Hun Siberische kittens zijn opgevoed met affection en liefde in een schone en gezonde omgeving. Hoewel ze lange jassen hebben, behoren ze tot een van de laagafstotende rassen. Nadat ze volwassen zijn geworden, wegen ze ongeveer 17 pond.

Als fokker die voldoet aan de TICA Cattery Standard Requirements en deze overtreft, zijn ze geregistreerd in TICA &CFA.

Neem contact met hen op of bekijk hun web voor meer informatie als u geïnteresseerd bent.

Moubani Katten Info

•Adres: Seattle

•Website: Moubani Katten

• Instagram: Moubani Katten

• Facebook: Moubani Katten

4. Siberian Beauty Cattery, Californië

Siberisch kattenkatje in hout

Siberian Beauty cattery, in 2015 bekroond als een uitstekende fokker door TICA, is een hobbyfokker in Los Angeles. Hun focus ligt op het produceren Siberische kittens van hoge kwaliteit die hun verbazingwekkende persoonlijkheden zullen overtreffen. Hun doel is om katten te fokken voor temperament, gezondheid en schoonheid.

Hun Siberische kittens worden opgevoed in hun liefdevolle huis, waar ze veel aandacht en tijd hebben om te socialiseren met mensen en andere huisdieren.  Je kunt Siberiërs van gouden, zilveren en traditionele kleuren vinden in deze cattery.

Ze zijn respectabel leden van de CFA en TICA, en ze zijn er trots op te kunnen zeggen dat al hun katten negatief getest op FIV, HCM en PKD.

Ik weet zeker dat je niet fout kunt gaan als je contact opneemt met deze fokker!

Siberische schoonheid Cattery Info

•Adres: Los Angeles (Californië)

•Website: Siberische Beauty Cattery

5. Tunies Siberische boskatten, Minnesota

Siberische kat thuis

Op onze lijst van 7 Siberische kattenfokkers verdient de plaats ook Tunies Siberian Forest Cats, een kleine cattery in Inver Grove Heights. Deze fokker produceert en toont traditionele Siberische boskatten als hobby.

Al hun katten leven in hun huis als leden van hun familie die ze liefhebben en koesteren. Kittens worden opgevoed in een gezonde omgeving vol liefde en vriendelijkheid, socialiseren met kinderen en volwassenen.

Deze fokker is geregistreerd in TICA, en ze doen hun best voor het welzijn van hun Siberiërs boven alle zakelijke dingen. Ze hebben een enorme kennis van de geschiedenis, het temperament en de eigenschappen van deze katten, en volgens dat kiezen ze zorgvuldig hun fokkatten om kracht, gezondheid en natuurlijke integriteit te behouden.

Tunies Siberische boskatten Info

•Adres: Inver Grove Heights (Minnesota)

•Website: Tunies Siberische Boskatten

•Telefoonnummer: 651 353 8232

•E-mail: tunie@tuniessiberians.com

6. Siberische Poten, New York

Siberische kat zit op een hek in de herfst

Dit is een andere Siberische kattenfokker die zich richt op het produceren van welgemanierd, mooi en gezond Siberische kittens, zodat ze klaar zijn voor hun hopelijk eeuwige thuis.

Siberian Paws is een thuiskataster die trots is op het fokken van traditionele Siberische katten die colorpoint gen. Hun katachtigen maken een essentieel onderdeel van hun familie en brengen vreugde, gezelschap en loyaliteit aan hen.

Ze zoeken iemand die kittens adopteert, van ze houdt en ze met heel hun hart koestert. Dus als je dat kunt aanbieden, zorg er dan voor dat je contact opneemt met deze fokker.

Siberische Paws Info

•Adres: Hudson (New York)

•Website: Siberische poten

•E-mail: siberianpawsny@gmail.com

7. Kriska Siberiërs, Ohio

Siberische kat met groene ogen die thuis op de grond liggen

Onze laatste stop op onze lijst met Siberische kattenfokkers is Kriska Siberian, een kleine TICA-geregistreerde thuiskatatery in Ohio. Deze fokker is gespecialiseerd in de fokkerij blauwogige colorpoint Siberische katten en prachtige traditionele Siberiërs met zachte en lange jassen.

Hun kampioen Russische stamboom Siberiërs zijn geboren en getogen in hun huis, opgroeien in een gezonde omgeving en socialiseren met kinderen en volwassenen.

Bekijk hun website om meer te zien!

Kriska SiberiAns Info

•Adres: Noordoost-Ohio

•Website: Kriska Siberiërs

• Instagram: Kriska Siberiërs

• Facebook: Kriska Siberiërs

Hoeveel kost een Siberische kat?

Als u op zoek bent naar Siberische kattenfokkers, bent u waarschijnlijk ook geïnteresseerd in de prijs van de Siberische. De gemiddelde prijs ligt rond $ 1.200 en $ 4.000. Het hangt echter af van de leeftijd, stamboom, fokker, enzovoort.

Maar waarom zijn Siberische katten over het algemeen duur? Siberische katten zijn duur omdat er een laag aantal raszuivere Siberiërs buiten Rusland, en volgens dat zijn ze zeldzaam. Maar de vraag is behoorlijk groot.

AANVERWANT: Hoeveel kost een Munchkin-kat – een gids voor alle uitgaven

Inpakken

Als kattenliefhebber ben ik me ervan bewust dat Siberische katten inderdaad iets bijzonders zijn. Deze katten behoorden tot de eerste kattenrassen die in 1871 deelnamen aan kattenshows. Ze worden vaak hypoallergene katten genoemd, maar dat is niet helemaal het geval. Het is waar dat ze een lager niveau van FEL D1-allergeen en dat ze veiliger zijn voor mensen met een allergie, maar kattenallergieën en dat alles is een behoorlijk complex onderwerp.

Als je een Siberische katteneigenaar wilt worden, moet je deze schat binnenshuis houden, steriliseren of castreren, omdat de levensduur langer zal zijn en je alle benodigdheden voor je nieuwe katachtige vriend moet krijgen, zodat hij een lang, gezond en gelukkig leven kan hebben.

Ons Siberische kattenfokkers lijst staat vol met keuzes; houd er echter rekening mee dat er tegenwoordig voor deze katten geen wachtlijsten zijn om nest te adopteren, omdat het zo’n zeldzaam maar veelgevraagd ras is.

Onze katten zijn onze schat en we moeten goed voor ze zorgen vol liefde en genegenheid.

Veel succes met het vinden van je eeuwige!

Gerelateerde inhoud

Black Smoke Maine Coon: een majestueuze kat die je hart zal stelen

6 Ocicat Fokkers – De lijst van de waardige

5 Beste Birmese Kat Fokkers