16 Perzische kattenfokkers: waar Perzische kittens te koop te vinden


Perzen zijn luxe katten van de kattenwereld. Met hun open viooltje-achtige gezichten en luxe jassen zijn deze katten het nummer één kattenras als het gaat om populariteit. Hun zachte en zoete karakters past bij elk huishouden zodra ze zich veilig en welkom voelen in hun nieuwe omgeving.

Perzen communiceren met hun grote ogen, en je zult jezelf graag een Perzische eigenaar noemen. Hun korte en brede lichamen worden ondersteund door zwaar uitgebeende benen. Ze houden niet van klimmen en springen, dus ze geven er de voorkeur aan dat hun voeten stevig geplant zijn.

Deze katten zijn speels maar niet veeleisend en ze genieten ervan om naast hun favoriete raam te worden geplaatst en de buitenwereld te bewonderen. Ze zullen waarschijnlijk je bron van geluk worden.

Nu je een beetje hebt geleerd over het Perzische kattenras, laten we doorgaan met de Perzische kattenfokkerslijst.

Perzische Kittens Te Koop

Er zijn veel gerenommeerde Perzische kattenfokkers, dus we hebben ons best gedaan om alleen het beste van het beste op onze lijst te zetten, dus blijf lezen en geniet.

1. Perzische Kitten Pals, Texas

Twee schattige Perzische kittens die op kattentoren spelen

Persian Kitten Pals is onze eerste fokker op de lijst van Perzische kattenfokkers. Dit is een CFA-geregistreerde cattery gevestigd in Frisco, Texas. Hun doel is om traditionele dollč-faced Perzen te fokken.

De kittens vanaf de geboorte brengen tijd door in de kinderkamer in plaats van in een kooi, en als je een Perzische kittie moet reserveren, heb je toegang tot live kitty-camera’s en krijg je wekelijkse updates van Persian Kitten Pals.

Perzische kittenvrienden zijn CFA-geregistreerde cattery. Het kitten komt met negatieve FeLV-tests, een gezondheidsgarantie, twee bezoeken aan de dierenarts en alle kernboosters – hondsdolheid, FeLV en FVCRP.

Fokker Info

Plaats: Frisco (Texas)

•Website: Perzische Kitten Pals

•Telefoon: 972 757 7920

•E-mail: info@persiankittenpals.com

• Instagram: Perzische Kitten Pals

• Pinterest: Perzische Kitten Pals

2. Kitty Cature, Texas

Perzische kat steekt tong uit

Kitty Cature is een CFA (Cat Fanciers’ Association)-geregistreerde cattery gelegen in de buurt van Dallas, in McKinney. Het doel is niet om te fokken of te fokken; in plaats daarvan, om goed aangepast te fokken, gelukkige en gezonde katten die veel aandacht, liefde en zorg zullen krijgen.

De kittens worden voorzien van veel verschillende speeltjes die hun hersenen moeten stimuleren en hun motoriek moeten verbeteren, zodat het kitten zowel in als uit gezond is.

Fokker Info

Plaats: McKinney (Texas)

•Website: Kitty Cature

•Telefoon: 469 288 0686

•E-mail: kittycaturecattery@gmail.com

• Instagram: Kitty Cature

• Facebook: Kitty Cature

3. Stoomboot Cattery, Texas

Perzisch kitten op blauwe achtergrond

Steamboat Cattery is een kleine TICA en CFA geregistreerde cattery gelegen buiten Abilene die hoogwaardige Perzische kittens te koop aanbiedt.

Hier vindt u blauwogige en vreemdogige rasechte Perzen zonder Exotics of CPC’s in de stamboom. Hun kittens komen uit geselecteerde lijnen van Grand Champion katten, Distinguished Merit, National en Breed Winner lijnen. Bij het fokken en baren worden de katten gescheiden.

Het doel is om kittens te produceren die sterk gesocialiseerd, mooi en gezond zijn en trouw zijn aan de CFA-standaard. Hun fokkatten zijn PKD, FIV en FeLV negatief.

Fokker Info

Plaats: Abilene (Texas)

•Website: Stoomboot Cattery

•Telefoon: 817 832 9432

•E-mail: steamboatcattery@gmail.com

• Instagram: Stoomboot Cattery

• Facebook: Stoomboot Cattery

4. Dazzle-M Perzen en Exoten, Californië

Mooie Perzische kat of Perzisch kitten

Dazzle-M is een cattery in Sacramento, Californië. Hun doel is om goed-sociali te fokkenzed, gezonde en gelukkige exoten en Perzisch met behoud van de zilveren en gouden vachtkleur, oogtype en kleur.

Volgens de CFA-normen richt de fokker zich op het fokken van kittens van de hoogst mogelijke kwaliteit. De kittens worden nooit gekooid en zijn vrij om met het gezin te communiceren. Het kitten wordt opgevoed in een gezonde en schone omgeving en ze verwachten hetzelfde van de nieuwe forever-huizen.

Fokker Info

Plaats: Sacramento (Californië)

•Website: Dazzle-M Perzen en Exoten

•Telefoon: 916 991 6530

•E-mail: dazzlekits@aol.com

• Facebook: Dazzle-M Perzen en Exoten

5. Beljapur Cattery, Texas

Schattige Perzische kat die op houten tafel staat

Gevestigd in Austin, vonden we onze 5e Perzische kattenfokker die een high-end gesloten cattery bezit en Perzische en Himalaya katten produceert van kampioen bloedlijnen dat kan show- of huisdierkwaliteit zijn.

Het doel is om kittens te produceren die vanaf de geboorte gezond zijn en daarom worden ze gevoed met rad en droogvoer. Alle Beljapur katten zijn FIV en FeLV negatief, en DNA PKD getest.

Het mooie van deze fokker is dat ze verzenden hun katten, dus als je ergens in de buurt van United Airlines bent, kun je dat kitten krijgen.

Fokker Info

Plaats: Austin (Texas)

•Website: Beljapur Cattery

• Facebook: Beljapur Cattery

6. Katzino Perzen, Californië

Schattig wit Perzisch katje dat zijn mond likt

Als uw keuze een witte Perzische is, is deze fokker de juiste keuze voor u. Katzino Perzen fokken prachtige witte Perzische kittens. Een kleine cattery gevestigd in Rocklin, Californië, en CFA-geregistreerd, het zorgt ervoor dat al zijn katten overtreffen of voldoen aan de normen van de CFA.

Het kitten wordt geleverd met een gezondheidsgarantie en ze verzenden zelfs hun kittens als u niet in de buurt van hen bent. In dit fokkerijbedrijf zijn ze al meer dan 30 jaar, maar niet lang geleden richtten ze zich op witte Perzen met blauwe ogen of koper.

Fokker Info

Plaats: Rocklin (Californië)

•Website: Katzino Perzen

•E-mail: katzino@comcast.net

7. Burton’s Perzen, Texas

schattige schattige Perzische kitten kat

Burton’s Perzen richten zich op het fokken van Perzische katten met zoete temperamenten en socialisatie die hen voorbereiden op hun nieuwe thuis.

Ze kunnen ook exotische kortharen en Himalaya-katten aanbieden, dus als je toevallig van gedachten verandert, heb je andere opties. Katten worden gevoed met premium voedsel en strooisel getraind met maïsstrooisel, wat geweldig is omdat het je laat zien dat de fokker zorgt voor het welzijn van de katten.

Fokker Info

Plaats: Burnet (Texas)

•Website: Burton’s Perzen

•E-mail: txpersians@yahoo.com

• Facebook: Burton’s Perzen

8. KelSkits Perzen, Californië

Perzisch katje opkijkend

KelSkits Persians is een cattery in Carlsbad die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van Chinchilla zilveren Perzische, zilverkleurige Perzische en gouden Perzische kittens trouw aan de showstandaard. Van tijd tot tijd hebben ze Perzische kittens met poppengezicht, omdat het domineert in zilver.

Al hun katten testten negatief op PCR, FIV, FeLV, PKD en fecale cultuur. Omdat ze professionele dierenartstechnici waren en al een tijdje in de fokkerij zitten, zijn ze echt in staat om u de beste kwaliteit Perzische kat te bieden.

Fokker Info

Plaats: Carlsbad (Californië)

•Website: KelSkits Perzen

•Telefoon: 760 884 1012

•E-mail: Kelskits@yahoo.com

9. Kitten Snoep Perzen, Texas

Schattig luie Perzische kitten wakker uit slaap

Kitten Candy Persian is een kleine cattery in Nacogdoches. De kittens worden buiten de kooi grootgebracht en ze hebben zelfs een greet speelkamer speciaal voor hen ontworpen.

Na een leeftijd van 6 weken gaat het kitten naar de dierenarts om de best mogelijke gezondheidszorg te krijgen. Ze krijgen fecale tests om te bewijzen dat kittens parasietvrij zijn, hun eerste vaccinshots ontvangen en worden gecontroleerd om de negativiteit van het feline immunodeficiëntievirus / leukemie te garanderen.

Fokker Info

Plaats: Nacogdoches (Texas)

•Website: Kitten Snoep Perzen

•Telefoon: 713 478 5045

•E-mail: barbara@kittencandypersians.com

• Facebook: Kitten Snoep Perzen

10. Shadow Oak Persians, Californië

Perzisch wit katje op het gras

Al bijna drie decennia lang heeft Shadow Oak Persians, een ringwormvrije cattery, deze schatjes grootgebracht, dus het lijdt geen twijfel dat ze je Perzische katten van hoge kwaliteit. De kittens worden getest op verschillende gezondheidsproblemen en genetische defecten voordat ze naar hun nieuwe forever-huizen gaan.

Hun doel is om gezond te produceren bi-kleuren, busjes en witte Perzen maar hecht ook veel belang aan de dispositie van het ras. De katten zijn sociaal en welgemanierd en ze zullen hun weg vinden om bij elk gezin te passen.

Fokker Info

Plaats: Orangevale (Californië)

•Website: Schaduw Eiken Perzen

•E-mail: shadowoakcattery@aol.com

11. Sullivan Blu, Texas

Perzisch kitten met bal

Sullivan Blu is een thuis CFA-geregistreerde cattery die Perzische en Himalaya katten fokt van Kampioen bloedlijnen.

De kittens worden opgevoed in liefdevolle en warme huizen buiten de kooi en hebben van jongs af aan de basis geleerd, zoals het gebruik van de kattenbak, het voeren, het gebruik van krabpalen, socialiseren en interactie met mensen en hun medebroeders en -zusters.

Neem voor meer informatie gerust contact op met de fokker.

Fokker Info

Plaats: Gonzales (Texas)

•Website: Sullivan Blu

•E-mail: info@sullivanblu.com

• Facebook: Sullivan Blu

12. Kingsley Kittens, Californië

Perzische kittens op ronde krukstoel

Kingsley Kittens uit Arcadia, Californië, is een cattery waarvan de fokkwaliteit aan de hoogste normen voldoet. Hun fokkatten worden geïmporteerd uit ’s werelds beste catteries en bloedlijnen. Hun aandacht is gericht op het respecteren van degenen die zeldzame bloedlijnen van showwinnaars.

Kittens worden getest op PKD, ontwormd, vlooienvrij, dierenarts gecontroleerd, FIV en FeLV negatief, en vrij om te vertrekken na de leeftijd van 12 tot 16 weken. Fokkatten worden op gezondheid gecontroleerd.

Kingsley Kittens hebben allemaal prachtige blauwe ogen, dus als je dol bent op dat soort ogen, zorg er dan voor dat je contact opneemt.

Fokker Info

Plaats: Arcadia (Californië)

•Website: Kingsley Kittens

•Telefoon: 626 230 4051

•E-mail: jeaniebryant@gmail.com

• Instagram: Kingsley Kittens

13. Kleine Perzen, Texas

Perzisch kitten in de violette achtergrond

Tiny Persians is een cattery die kleine tot standaardformaat fokt Perzische katten die in veel verschillende tinten en patronen voorkomen. Hun kittens zijn vrij van genetische mutaties.

Ze kunnen traditioneel uitziende zilversoorten en perzen met poppengezicht aanbieden, en ze hebben veel nesten per jaar. Hun kittens getest negatief voor hartworm, PKD, FIV en FeLV 24 uur voor vertrek.

Je hebt een document met een medisch rapport van de dierenarts en een laboratorium van al die negatieve tests.

Fokker Info

Plaats: McKinney (Texas)

•Website: Kleine Perzen

•Telefoon: 214 960 0267

•E-mail: info@tinypersians.com

• Facebook: Kleine Perzen

14. Windy Valley Perzen, Californië

Perzisch kitten liggend in miniatuurbad

Windy Valley Persians, gelegen in Murrieta, Californië, richt zich op het opvoeden van gezonde en extraverte Perzische kittens die have zoete open uitdrukkingen trouw aan de CFA Perzische rasstandaard. De cattery is DNA PKD en FeLV negatief.

Hun katten komen uit duidelijke stambomen, en hun bloedlijnen zijn van grote kampioenen. Hun prestaties zijn te zien op hun website.

Fokker Info

Plaats: Murrieta (Californië)

•Website: Windy Valley Perzen

•Telefoon: 951 600 9634

•E-mail: kelley@windyvalleypersians.com

15. Windysweptt Napoleon &Himalaya Perzische Kittens, Texas

Groep Perzische kittens zittend op kattentoren

Perzische en Himalaya kittens genieten enorm in Windysweptt cattery omdat elk kitten zijn eigen kamer in huis heeft, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw toekomstige kitten wordt gekooid.

Katten en kittens zijn gegarandeerd vrij van alle ziekten voordat ze vertrekken, en je krijgt een 1-jaar gezondheidsgarantie tegen genetische gezondheidsdefecten. De kittens zullen op hun eerste vaccinshots en ontwormd, vrij van parasieten.

Fokker Info

Plaats: Rode Eik (Texas)

•Website: Windysweptt Napoleon &Himalaya Perzische Kittens

•Telefoon: 972 571 2825

•E-mail: windsweptarabs@sbcglobal.net

16. Gil-V Tales, Noord-Carolina

Schattige Perzische kat die op kattentoren zit

Gil-V Tales is een cattery gevestigd in Cary, North Carolina, die trots is op het produceren van de gezondst mogelijke Perzische katten.

Alle katten zijn DNA getest in hun fokprogramma met behulp van het Optimal Selection Health panel. Hun focus ligt op het creëren van goed aangepaste en gezonde Perzische katten van huisdierkwaliteit.

De kittens worden twee keer onderzocht voordat ze vertrekken; alle vaccins worden gegeven, DNA getest op PKD en ontwormd, met alle leeftijdsgeschikte vaccinaties. Ze geven er de voorkeur aan om kittens te houden totdat ze 14 weken oud zijn.

Het doel is om katten te produceren die voldoen aan de TICA Perzische rasstandaarden; ze willen echter niet tot het uiterste fokken.

Fokker Info

Plaats: Cary (North Carolina)

•Website: Gil-V Verhalen

•E-mail: gil.v.tales@gmail.com

Wat zijn enkele van de gemiddelde prijzen voor Perzische katten?

Als u een Perzisch kitten van een gerenommeerde fokker wilt, verwacht dan rond te betalen $500 tot $1800. De prijs is echter altijd afhankelijk van vele factoren, en die Perzische katten die trouw zijn aan de showstandaard en met fokrechten kunnen kosten 3000 dollar en meer.

Tot slot

Tot slot is deze lijst met Perzische kattenfokkers hier om u te helpen als u van plan bent een Perzische katteneigenaar te worden. We hebben alle noodzakelijke dingen over elk van hen verstrekt en al hun contacten geplaatst, zodat u gemakkelijk contact met hen kunt opnemen als u besluit het van hen te krijgen.

Ik wens je veel succes!

Gerelateerde inhoud

7 Beste Siberische kattenfokkers: kwaliteit komt op de eerste plaats

Top 7 Bombay Cat Breeders8 Scottish Fold Breeders – Een goede fokker kiezen