Carnilove Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Carnilove is een internationaal huisdiervoedingsmerk. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Tsjechië en exporteert honden- en kattenvoer naar 70 landen over de hele wereld. Carnilove hecht waarde aan een traditioneel vlees/prooidieet voor dieren. Lees meer over Carnilove kattenvoer in onze onbevooroordeelde review.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Carnilove op wat belangrijk is

We hebben Carnilove kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Carnilove op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.7/10

We geven Carnilove kattenvoer een 46 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Carnilove

Carnilove kattenvoer wordt gemaakt met respect voor de natuurlijke oorsprong van katten. Hun droge kattenvoer bevat 70-75 procent vlees van wilde oorsprong en hun verse droogvoer bevat 80 procent vlees (inclusief vers vlees). Hun ingeblikte natvoer voor katten en kittens bevat voor 55 procent echt vlees samen met bosvruchten, groenten en kruiden. Al hun kattenvoer is graanvrij en aardappelvrij.

Het kattenvoer van Carnilove zijn complete formules. Ze hebben alle voeding die katten en kittens nodig hebben om te gedijen, waaronder vitamines, vetten, natuurlijke antioxidanten en andere essentiële voedingsstoffen. U hoeft niets anders toe te voegen voor de perfecte fysieke conditie van uw kat en ondersteuning van het immuunsysteem.

Volgens Carnilove komen hun formules overeen met de samenstelling van de natuurlijke prooi van een kat.

Carnilove is eigendom van Vafo Group, een van de meest succesvolle dierenvoedingsbedrijven in Europa. Vafo is opgericht in 1994. Het omvat merken zoals Planet Pet, Christopherus, Nutrican, Profine, Brit, Primadog, Canvit, HauHau, Primacat, Sams Field en Carnilove.

Inkoop en productie

Carnilove wordt gemaakt in Tsjechië door een familie met meer dan 20 jaar ervaring in huisdierenbedrijven. Het bedrijf maakt droog en natvoer en snacks voor huisdieren in vier moderne fabrieken in Tsjechië. Carnilove wordt over de hele wereld geëxporteerd naar 70 landen.

Volgens het bedrijf hebben ze ruime ervaring op het gebied van honden- en kattenvoeding. Hun professionals zijn ook toegewijde dierenfokkers.

Hoewel Carnilove waarde hecht aan natuurlijke ingrediënten en vlees van wilde oorsprong, is de productie ervan gecertificeerd in overeenstemming met strenge kwalitatieve criteria zoals ISO 9001 en HACCP.

Carnilove vermeldt niet specifiek waar hun ingrediënten vandaan komen. Tsjechië maakt echter deel uit van de Europese Unie. Het is waarschijnlijk dat de meeste van hun ingrediënten afkomstig zijn uit Europa. De Europese Unie heeft een aantal strenge eisen met betrekking tot de productie van voeder voor huisdieren.

Carnilove gebruikt wat ze beschrijven als “wild-origin” vlees zoals rendieren, eend, fazant, kalkoen, lam, wild zwijn en zalm. Deze vleessoorten, gevogelte en vis komen overeen met de samenstelling van natuurlijke prooien voor honden en katten. Ze leveren belangrijke aminozuren.

Het kattenvoer bevat ook bosvruchten, groenten, wilde bessen en kruiden, omdat dit natuurlijke bronnen zijn van belangrijke vitamines, antioxidanten en essentiële voedingsstoffen.

Alle voedingsmiddelen van Carnilove zijn graanvrij en aardappelvrij. Ze bevatten geen kunstmatig chemicaliën, conserveermiddelen of smaakstoffen.

Is Carnilove kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties voor Carnilove-dierenvoeding gevonden, maar we kunnen niet met zekerheid zeggen dat ze nooit een terugroepactie hebben gehad. Veel landen zijn pas onlangs begonnen met het bijhouden van zorgvuldige registraties van terugroepgegevens. Voor zover we kunnen zien, is Carnilove kattenvoer echter niet teruggeroepen.

Welke soorten kattenvoer biedt Carnilove aan?

Carnilove – Into The Wild kattenvoer is geformuleerd voor de natuurlijke voedingsbehoeften van een kat. Omdat katten bijna uitsluitend vleeseters zijn, zijn hun anatomie en metabolisme aangepast aan het verwerken van voedsel uit dierlijke bronnen.

Het bedrijf maakt graanvrij voormula’s die rijk zijn aan vlees van wilde oorsprong, zoals zalm, kalkoen, eend, fazant, lam, rendier en wild zwijn. Andere ingrediënten zijn onder andere bosvruchten en kruiden om essentiële eiwitten, vetten, vitamines en natuurlijke antioxidanten te leveren voor de perfecte fysieke conditie van een kat en ondersteuning van het immuunsysteem.

Carnilove maakt vers droog kattenvoer, droogvoer, nat ingeblikt voer, zakjes en snacks voor katten.

Carnilove Vers – Vers Droog/Vers Vlees Formules zijn onder andere: Verse Kip &Konijn; Verse karper &forel (aanbevolen voor gesteriliseerde katten).

Carnilove Droog – Eend &Turkije (katten van groot ras); Lamsvlees &wild zwijn (gesteriliseerde katten); Rendieren (buitenkatten); Zalm &Turkije (kittenformule); Zalm (volwassen katten met een gevoelige spijsvertering; langharige katten); Eend &Fazant (haarbalcontrole).

Carnilove Blikjes – Kip & Lam voor volwassen katten; Kalkoen & Zalm voor kittens; Kip, Eend &Fazant voor volwassen katten; Kalkoen & Zalm voor volwassen katten; Kalkoen &Rendier voor volwassen katten.

Carnilove Zakjes – Wild-origin Filets in Jus. Compleet eten of heerlijke topping voor brokjes. Unieke soorten vlees. Geen granen, geen aardappelen, geen GMO, geen soja, geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen. Hoog vleesgehalte 85 procent.

Carnilove Kattenzak Multipack – Rijk aan Konijn verrijkt met Goudsbloem; Rijk aan forel verrijkt met Echinacea; Rijk aan wild zwijn verrijkt met kamille; Rijk aan fazant verrijkt met frambozenbladeren; Rijk aan eend verrijkt met kattenkruid; Rijk aan kwartels verrijkt met paardenbloembladeren; Rijk in Turkije verrijkt met Valeriaan.

Carnilove Snacks – Knapperige eend met frambozen; Knapperige zalm met munt; Semi-vochtige kip met tijm; Semi-vochtige sardines verrijkt met peterselie

Carnilove Cat Food Reviews

#1 Carnilove Turkije &Rendieren voor volwassen katten

Koop op Amazon

We kozen Carnilove Turkey &Rendeer ingeblikt / natvoer voor volwassen katten voor onze beoordeling. We zien rendieren niet vaak als een ingrediënt voor huisdiervoeding, dus dit leek ons een goede gelegenheid om ernaar te kijken. Een klantrecensent merkte op dat dit een geweldige smaakcombinatie was voor katten met allergieën / voedselintoleranties.

Volgens Carnilove is deze formule een compleet voer, dus je hoeft er niets aan toe te voegen voor de voedingsbehoeften van je kat.

Er zitten niet veel ingrediënten in dit ingeblikt/natvoer, maar dat is niet erg met natvoer: 35% kalkoenvlees, kalkoenlever, kalkoenharten, bouillon, 20% rendieren, 1% veenbessen, 1% mineralen, 0,1% zalmolie.

En de voedingssamenstelling in 1 KG van het voedsel: vitamine D3 (E671) 300 IE, vitamine E (3a700) 150 mg, taurine (3a370) 650 mg, biotine (3a880) 0,3 mg, koper (3B405) 0,6 mg, ijzer (3B106) 12 mg, jodium (3b201) 1 mg, mangaan (3B504) 2,5 mg, zink (3b606) 15 mg.

Carnilove richt zich op hun vlees van wilde oorsprong, dus 35 procent kalkoenvlees is goed. Dat geldt ook voor 20 procent rendieren. Dat is veel vlees dat een kat zou moeten waarderen. Het bedrijf merkt op dat het vlees dat in het voedsel wordt gebruikt, wit spiervleeskalkoen is.

Turkije is zeer rijk aan vitamine B6 en B12. Het is ook een goede bron van fosfor, niacine, riboflavine en selenium. De B-vitamines in Kalkoen zijn erg belangrijk voor een goede hersenfunctie, een goede spiertonus en cardiovasculaire gezondheid.

Rendier is rijk aan eiwitten en zeer laag in vet. Het wordt beschouwd als een van de magerste vleessoorten. Het heeft omega-3 en essentiële vetzuren niveaus die vergelijkbaar zijn met vis. Dit zegt alleen “rendier” dus het kunnen vermoedelijk verschillende eetbare delen van het rendier zijn.

Kalkoenlever en kalkoenharten zijn ook goed voor je kat. Deze orgaanvleessoorten (harten zijn technisch gezien spier) zijn een geweldige bron van vitamines en andere voedingsstoffen.

Cranberries zijn rijk aan antioxidanten. Ze zijn rijk aan vitamine C en vezels. Ze worden verondersteld goed te zijn voor de urinewegen en zijn een frequente aanvulling op voedsel voor huisdieren.

Zalmolie is een uitstekende koudwaterbron van omega-3 vetzuren. Het is een van de beste omega-3-bronnen voor katten en gemakkelijker voor hen om te absorberen dan plantaardige bronnen van omega-vetzuren.

Alle ingrediënten zien er erg goed uit.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 10,7 procent, ruw vet 6,9 procent, ruwe as 2,5 procent, ruwe vezels 0,4 procent en vocht 79 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 51 procent eiwit, 32,9 procent vet, 1,9 procent vezels, 11,9 procent as en 2,4 procent koolhydraten bevat.

We schatten dat Carnilove Turkey &Rendeer ingeblikt / natvoer voor volwassen katten ongeveer 107 calorieën per 100 gram bevat.

Dit voer bevat 1050 kcal per kilogram.

Ingrediënten

Compositie: 35% kalkoenvlees, kalkoenlever, kalkoenharten, bouillon, 20% rendieren, 1% veenbessen, 1% mineralen, 0,1% zalmolie.

Nutritionele samenstelling in 1 kg: Vitamine D3 (E671) 300 IE, Vitamine E (3a700) 150 Mg, Taurine (3a370) 650 Mg, Biotine (3a880) 0,3 Mg, Koper (3b405) 0,6 Mg, Ijzer (3b106) 12 Mg, Jodium (3b201) 1 Mg, Mangaan (3b504) 2,5 Mg, Zink (3b606) 15 Mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.7%

Ruw vet: 6.9%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 79%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50.95%

Vet: 32.86%

Vezel: 1.9%

Koolhydraten: 2.38%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.27%

Vet: 59.94%

Koolhydraten: 1.79%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalkoenvlees, kalkoenlever, kalkoenharten, rendieren, veenbessen, zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Bouillon is niet gespecificeerd. Het wordt meestal gemaakt van het meest voorkomende ingrediënt (in dit geval kalkoenvlees), maar als het niet wordt geïdentificeerd, weet je het niet zeker

Veel voorkomende allergenen: Turkije is niet zo’n veel voorkomend allergeen als kip, maar het kan een allergeen zijn

Pros

 • Het eigendom van Carnilove bestaat al meer dan 20 jaar met goede resultaten
 • De ingrediënten blijken van goede kwaliteit te zijn
 • Het bedrijf biedt een goede variëteit aan droge / verse, droge, natte / ingeblikte, zakjes en snacks voor katten

Tegens

 • Het bedrijf geeft geen details over waar de ingrediënten vandaan komen
 • De ingeblikt voedsel van Carnilove is graanvrij en aardappelvrij, maar hun droge en droge / verse voedingsmiddelen bevatten erwten en kikkererwten, dus controleer de ingrediëntenetiketten

#2 Carnilove Verse Karper &Forel

Koop op Amazon

Samen met hun ingeblikt voedsel en hun droge voedsel, maakt Carnilove ook wat ze hun “verse droge” kattenvoer noemen. “Vers droog” verwijst naar de toevoeging van vers vlees of vis aan de ingrediënten van het voedsel. Ze hebben twee formules in deze categorie: Fresh Chicken &Rabbit en Fresh Carp &Trout. De Fresh Carp &Trout formule wordt met name aanbevolen voor gesteriliseerde (gesteriliseerde/gecastreerde) katten.

Deze verse karper- en forelformule bevat 25 procent verse karper. Het is ook graanvrij en aardappelvrij.

Volgens Carnilove ondersteunt het gecontroleerde mineraalgehalte van de formule een goede nier- en urinewegfunctie. Natuurlijke antioxidanten verkregen uit fruit en kruiden in de formule hebben reinigende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Het voeren van een natuurlijker dieet kan gesteriliseerde katten helpen om in topconditie te blijven.

Dit verse droge recept is een compleet voer.

Samen met verschillende vormen van zalm en zalmolie die goede bronnen van omega-3 vetzuren zijn, bevat dit voedsel ook pompoen. Pompoen is een goede bron van bètacaroteen en vezels. De ingrediënten bevatten ook enkele natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtine die goed zijn voor gewrichten en mobiliteit.

Met wat verse vis van goede kwaliteit en iets minder calorieën dan sommige van de andere recepten van Carnilove, ziet deze Fresh Carp &Trout-formule eruit alsof het een goede selectie zou zijn voor veel gesteriliseerde katten.

Dit voer bevat 3630 kcal per kilogram of ongeveer 363 calorieën per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: Verse karper (25%), Gedroogde forel (20%), Gehydrolyseerde zalm (14%), Gedroogde zalm (12%), Pompoen, Kippenvet (geconserveerd met tocoferolen, 4%), Kikkererwten, Erwten, Kippenlever (3%), Zalmolie (2%), Appels, Wortelen, Lijnzaad, Gehydrolyseerde schaaldieren (Een bron van glucosamine, 0,026%), Kraakbeenextract (een bron van chondroïtine, 0,016%), Biergist (een bron van mannan-oligosacchariden, 0,015%), cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosachariden, 0.012%), Yucca Schidigera (0.01%), Algen (0.01%), Psyllium (0.01%), Tijm (0.01%), Rozemarijn (0.01%), Oregano (0.01%), Veenbessen (0.0008%), Bosbessen (0.0008%), Duindoorn (0.0008%), Gemberwortel (0.0008%), Salie (0.0008%)

Nutritionele samenstelling (per kg): Vitamine A (3a672a) 23.000 I.U., Vitamine D3 (3a671) 940 I.U., Vitamine E (3a700) 650 Mg, Vitamine C (3a312) 300 Mg, Taurine (3a370) 2.400 Mg, Cholinechloride (3a890) 2.200 Mg, L-carnitine (3a910) 65 Mg, Niacinamide (3a315) 45 Mg, Biotine (3a880) 1,8 Mg, Zink (3b606) 100 Mg, Ijzer (3b106) 48 Mg, Mangaan (3b504) 55 Mg, Jodium (3b201) 3,8 Mg, Koper (3b406) 11 Mg, Selenium (3b810) 0,2 Mg, L-methionine (3c305) 14 Mg, Arginine (3c3.6.1.) 12 Mg, L-lysine (3.2.3.) 10 Mg

Analytische bestanddelen (per kg): Ruw eiwit 34,0 %, ruw vet 14,0 %, vocht 10,0 %, ruwe as 9,5 %, ruwe celstof 3,5 %, calcium 0,9 %, fosfor 0,8 %, natrium 1,2 %, magnesium 0,04 %, omega-3 0,8 %, omega-6 1,7 %, epa (20:5 N-3) 0,1 %, dha (22:6 N-3) 0,2 %

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 9.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 37.78%

Vet: 15.56%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 32.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.05%

Vet: 35.05%

Koolhydraten: 29.9%

Ingrediënten die we leuk vonden: Fresh karper, gedroogde forel, gedroogde zalm, pompoen, kippenvet, kippenlever, zalmolie, cichoreiwortel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: kikkererwten, erwten

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Verse vis is een begeerlijk ingrediënt en goed voor de meeste katten
 • De ingrediënten blijken van goede kwaliteit te zijn
 • Het voedsel bevat cichoreiwortel, antioxidanten en andere ingrediënten die goed zijn voor de spijsvertering

Tegens

 • Het bedrijf geeft geen details over waar de ingrediënten vandaan komen
 • De verse droge voedingsmiddelen zijn graanvrij, maar ze bevatten kikkererwten en erwten lager in de ingrediëntenlijst, wat problemen voor katten kan opleveren. De meeste bronnen zeggen dat katten deze peulvruchten kunnen eten, maar alleen in kleine hoeveelheden.

#3 Carnilove Duck &Fazant voor volwassen katten

Koop op Amazon

Carnilove maakt ook droog kattenvoer. Elk voer is op maat gemaakt voor katten met verschillende behoeften, maar u kunt uw kat ook elke gewenste formule voeren. Het bedrijf heeft momenteel zes droge recepten beschikbaar: Eend & Kalkoen (katten van grote rassen); Lamsvlees &wild zwijn (gesteriliseerde katten); Rendieren (buitenkatten); Zalm &Turkije (kittenformule); Zalm (volwassen katten met een gevoelige spijsvertering; langharige katten); Eend &Fazant (haarbalcontrole).

Carnilove Duck &Pheasant bevat bietenvezels om te helpen bij de doorgang van haarballen door het systeem van uw kat. Dit is een graanvrije en aardappelvrije formule. Het is een compleet kattenvoer.

Eend en fazant zijn lekker en licht verteerbaar. De formule is rijk aan natuurlijke voedingsstoffen die het metabolisme van uw kat verbeteren en zijn gezondheid in uitstekende conditie houden. Van de formule wordt ook gezegd dat het helpt bij het opbouwen van natuurlijke immuniteit. Het verhoogde natuurlijke vezelgehalte verbetert de spijsvertering en helpt haarballen gemakkelijk door het spijsverteringskanaal te gaan.

Deze formule bevat ook bosvruchten, groenten en kruiden.

Net als bij andere Carnilove-recepten bevat deze formule ook zalmolie, een goede bron van omega-3-vetzuren. En het bevat veenbessen die een natuurlijke antioxidant zijn. Cranberries zijn ook rijk aan vitamine C en vezels. Men denkt dat ze goed zijn voor de urinewegen. Bovendien bevat het natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroïtine die als nuttig worden beschouwd voor gewrichts- en mobiliteitsproblemen.

Over het algemeen ziet Carnilove Duck &Pheasant eruit als een droogvoer van goede kwaliteit dat katten moet kunnen helpen die hulp nodig hebben bij haarbalproblemen.

Dit voedsel bevat 3800 kcal per kilogram of ongeveer 380 calorieën per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: Eendenvlees (34%), Fazantenvlees (25%), Gele Erwten (12%), Kippenvet (geconserveerd met tocoferolen, 6%), Bietenpulp (5%), Eend uitgebeend (5%), Kippenlever (3%), Tapiocazetmeel (2%), Appels (2%), Zalmolie (2%), Wortelen (1%), Lijnzaad (1%), Kikkererwten (1%), Gehydrolyseerde schaaldierenschelpen (Een bron van glucosamine, 0,026%), Kraakbeenextract (Een bron van chondroïtine, 0,016%), Biergist (een bron van mannan-oligosacchariden, 0,016%), Cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosacchariden, 0,012%), Yucca Schidigera (0,01%), algen (0,01%), psyllium (0,01%), tijm (0,01%), rozemarijn (0,01%), oregano (0,01%), veenbessen (0,0008%), bosbessen (0,0008%), frambozen (0,0008%).

Nutritionele samenstelling (per kg): Vitamine A (3a672a) 23 000 I.U., Vitamine D3 (3a671) 940 I.E., Vitamine E (3a700) 650 Mg, Vitamine C (3a312) 300 Mg, Taurine (3a370) 2 400 Mg, Cholinechloride (3a890) 2 200 Mg, L-carnitine (3a910) 65 Mg, Niacinamide (3a315) 45 Mg, Biotine (3a880) 1,8 Mg, Zink (3b606) 150 Mg, Ijzer (3b106) 48 Mg, Mangaan (3b504) 55 Mg, Jodium (3b201) 3,8 Mg, Koper (3b406) 11 Mg, Selenium (3b810) 0,23 Mg, L-methionine (3c305) 14 Mg, Arginine (3c3.6.1) 12 Mg, L-lysine (3.2.3.) 10 Mg.

Analytische bestanddelen (per kg): Ruw eiwit 40,0%, ruw vet 18,0%, ruwe celstof 5,0%, ruwe as 7,8%, vocht 10,0%, calcium 1,4 %, fosfor 1,1 %, natrium 0,3 %, magnesium 0,08 %

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

As: 7.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 20%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 21.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.87%

Vet: 42.48%

Koolhydraten: 18.66%

Ingrediënten die we leuk vonden: Eendenvlees, fazantenvlees, kippenvet, eend ontbeend, kippenlever, zalmolie, cichoreiwortel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gele erwten, kikkererwten

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Wildhoenders zoals eend en fazant zijn wenselijke ingrediënten en goed voor de meeste katten
 • De ingrediënten blijken van goede kwaliteit te zijn
 • Het voedsel bevat cichoreiwortel, antioxidanten en andere ingrediënten die goed zijn voor de spijsvertering
 • De bietenvezel en andere ingrediënten lijken goed te zijn voor het beheersen van haarballen

Tegens

 • Het bedrijf geeft geen details over waar de ingrediënten vandaan komen
 • De droge voedingsmiddelen zijn graanvrij, maar ze bevatten kikkererwten en erwten die problemen kunnen veroorzaken voor katten. De meeste bronnen zeggen dat katten deze peulvruchten kunnen eten, maar alleen in kleine hoeveelheden.

Wat vinden klanten van Carnilove Kattenvoer?

We vonden veel reviews voor Carnilove online op verschillende websites voor dierenbenodigdheden. De meerderheid van de beoordelingen was positief over het eten met af en toe opmerkingen dat sommige katten het eten haatten, zoals je zou verwachten. De meeste websites meldden dat meer dan 90 procent van de klanten het voedsel zou aanbevelen aan andere kopers.

Positieve beoordelingen

Ongewone smaak en een winnaar
Geweldige smaakcombinatie voor katten met allergieën/intolerantie. Deels versnipperd en deels paté. Genoten door mijn kat – van Saffy op 13-6-2020

Carnilove Nat Kattenvoer
Het enige natte voer dat mijn kat zal eten… – van Rosie Evison op 28-6-2020

Heel goed
Mijn kat geniet er tot nu toe van. Het is een goede prijs. Ik wou dat het toegankelijker was en ik kon ergens een gratis verzending krijgen, maar hoe dan ook, 100% aanbevelen. – van D.H. op 3-12-2021

Negatieve beoordelingen

Kat zal het niet eten!
Probeerde het op mijn kieskeurige kat – draaide haar neus ervoor… – van Sue Mitchell op 11-11-2020

Opmerking: dit was een vijfsterrenrecensie, maar we plaatsen het in de negatieve kolom omdat de klant opmerkt dat hij / zij moeite heeft om het eten te krijgen.

Kattenvoer van hoge kwaliteit
Ik heb moeite om dit merk in welke smaak dan ook te bemachtigen. Kat is er dol op. Is een mix van paté en versnipperd en laat haar zeer tevreden achter. Snel verzonden. Zou opnieuw kopen. – van Saffy op 6-8-2020

Hoeveel kost Carnilove Kattenvoer?

Een blikje Carnilove kattenvoer van 100 gram kost in het VK ongeveer £ 1,35. Er kan enige variatie zijn, afhankelijk van de formule en ingrediënten. Een koffer van 12 blikjes is ongeveer £ 16,20.
Voor hun droge / verse vleesformules kost een zak van 400 gram ongeveer £ 4,99.

Het droge kattenvoer van Carnilove in verpakkingen van 400 gram kost meestal tussen £ 3,95 en £ 4,15, afhankelijk van de ingrediënten. Hun droge voedingsmiddelen zijn ook verkrijgbaar in zakken van 2 kg voor ongeveer £ 13,45. Zakken van 6 kg kosten £35,95.

Over het algemeen, is Carnilove Kattenvoer een goede keuze?

Wij denken dat Carnilove kattenvoer een zeer goede keuze is voor katten. Vlees van wilde oorsprong, met toegevoegde vitaminen en mineralen indien nodig, kan een gezond dieet voor uw kat zijn. Je huiskat eet misschien geen rendieren in het wild, maar ze zal het vlees waarschijnlijk waarderen.

Voor zover we kunnen nagaan, zijn de ingrediënten in de voedingsmiddelen van goede kwaliteit en voldoen ze aan de EU-regelgevingsnormen. De droge en droge/verse formules bevatten wel erwten en kikkererwten die niet ideaal zijn voor katten.

Als u een van deze formules voor uw kat koopt, raden we u aan de ingrediënten om ervoor te zorgen dat deze plantaardige eiwitbronnen niet bovenaan de ingrediëntenlijst staan. In kleine hoeveelheden zouden ze geen probleem moeten zijn voor uw kat.

Het bedrijf dat eigenaar is van Carnilove is al meer dan 20 jaar actief, bezit meerdere dierenvoedingsbedrijven en breidt nog steeds uit, wat meestal een goed teken is.

Hoe bestel je Carnilove Kattenvoer?

Carnilove wordt exclusief geïmporteerd en gedistribueerd in het Verenigd Koninkrijk door BSB Products.
We vonden Carnilove beschikbaar op verschillende websites voor dierenbenodigdheden in het VK en andere landen. Het voedsel wordt ook verkocht via Petco in Azië. Carnilove is ook beschikbaar op Amazon.com.uk.

We merkten wel dat veel formules (niet alle) momenteel niet op voorraad waren op Amazon.com.uk, hetzij vanwege Covid-19 of problemen met de toeleveringsketen. Mogelijk moet u een beetje zoeken als u op zoek bent naar Carnilove kattenvoer, maar het voedsel is beschikbaar op websites voor huisdierenbenodigdheden.

U kunt het ook kopen via BSB, de Carnilove-distributeur in het VK. Veel recepten zijn momenteel uitverkocht op de BSB-site, maar ze zouden de eerste moeten zijn om bij te vullen wanneer Carnilove het voedsel naar het VK verzendt.

Klik hier om Carnilove Kattenvoer op Amazon te kopen