Duurzaam uw nest review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Duurzaam Yours Cat Litter heeft drie variëteiten beschikbaar in de VS en twee variëteiten beschikbaar in Brazilië. (In Brazilië gaan hun zwerfvuilproducten de naam Viva Verde dragen!) Omwille van deze productbeoordeling zullen we ons concentreren op de drie opties die beschikbaar zijn in de VS, namelijk de Formules Multi-Cat, Multi-Cat Plus en Multi-Cat Large Grains.

De Duurzaam Yours nesten in deze review zijn allemaal gemaakt van een mengsel van maïs en cassave, dat goed werk heeft geleverd met absorptievermogen, klonteren, geurbeheersing, tracking en een extreem lage hoeveelheid stof.

Daarnaast zijn maïs en cassave zowel duurzame als hernieuwbare gewassen, en een van de doelen van Sustainabley Yours is om kattenbakvulling te produceren die niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk is.

Een ander aspect van hun milieuvriendelijke aanpak is de doorspoelbaarheid van het nest. Volgens hun website is duurzaam uw strooisel doorspoelbaar als het 15 minuten wordt geweekt voordat het wordt doorgespoeld.

Ze wijzen er echter wel op dat er enkele parasieten in kattenbakvulling zijn waarvan is vastgesteld dat ze bepaalde zoogdieren schaden, dus raden ze hun klanten aan wat onderzoek te doen voordat ze doorspoelen. Hun website vermeldt ook dat het illegaal is om zwerfvuil van welke aard dan ook door te spoelen in de staat Californië.

Naast het feit dat hun zwerfvuil 100% duurzaam is, is het bedrijf ook lid van The Rainforest Trust en wordt een deel van elke duurzaam uw aankoop gedoneerd aan deze organisatie die wereldwijd een areaal bedreigd regenwoud verwerft om natuurlijke habitats te beschermen en te onderhouden.

Daarnaast werkt Sustainabley Yours samen met dierenasielen in de VS en Brazilië en doneert het ook aan programma’s die eigenaren van gezelschapsdieren helpen met hoge medische kosten of andere financiële problemen.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 4/5
 • Prijs per pond – 3/5
 • Multi-Cat Formules – 3.5/5
 • Klonterend vermogen – 4/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Algemene score: 4.5/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten drie soorten kattenbakvullingen die Sustainabley Yours te bieden heeft
 • We hebben meerdere weken de nesten getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Net als bij andere maïs- en cassave-gebaseerde nesten op de markt, is Sustainabley Yours een volledig duurzaam product, terwijl het ook hernieuwbaar, biologisch afbreekbaar, composteerbaar en doorspoelbaar is.

Een variant van Duurzaam Uw Nest is de Multi-Cat Formule.

Een variant van Duurzaam Uw Nest is de Multi-Cat Formule.

Ook helpen de natuurlijke zetmelen om vaste klonten te vormen die gemakkelijk kunnen worden geschept met beperkte afbrokkeling, samen met het doen van zeer goed werk met geurbeheersing op natuurlijke wijze.

Een andere variant van Duurzaam Uw Nest is de Multi-Cat Plus formule.

Een andere variant van Duurzaam Uw Nest is de Multi-Cat Plus formule.

Bovendien doet de volledig natuurlijke formule geweldig werk wat betreft beperkt stof bij het gieten en scheppen, en ongeacht welke formule ter grootte van een korrel u gebruikt, doet het strooisel het heel goed als het gaat om het beperken van tracking buiten de kattenbak.

Een derde variant van Duurzaam Uw Nest is de Multi-Cat Large Grains formule.

Een derde variant van Duurzaam Uw Nest is de Multi-Cat Large Grains formule.

Een ander voordeel van duurzaam uw nest is dat het van nature erg licht van kleur is in vergelijking met de meeste andere nesten, wat uiterst nuttig kan zijn als het gaat om het controleren van het gebruik van de kattenbak van uw kat, wat betekent dat u gemakkelijk ongebruikelijke verkleuringen in hun urine of uitwerpselen kunt opmerken.

Populaire alternatieven voor duurzaam kattenbakvulling:

Hier zijn enkele van onze favoriete kattenbakvullingmerken waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden korting op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw katten het leuk vinden.

 1. Garfield Kattenbakvulling
 2. ’s Werelds beste kattenbakvulling
 3. Okocat Kattenbakvulling

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Duurzaam Yours Cat Litter biedt drie verschillende variëteiten, die allemaal multi-cat formules zijn, geurvrij en gemaakt van maïs en cassave. Het belangrijkste verschil tussen deze variëteiten is de korrelgrootte; de Multi-Cat Formula heeft een mengsel van kleine en grote korrels om klonteren en volgen in evenwicht te brengen, de Multi-Cat Plus Formula gebruikt kleine korrels voor sneller klonteren en de Multi-Cat Large Grains Formula gebruikt grote korrels om tracking te minimaliseren.

Alle drie deze Duurzaam Uwe zwerfvuilformules bieden dezelfde voordelen:

 • Gemaakt van maïs en cassave
 • Zeer absorberend
 • Geurvrij
 • Klonteren
 • Doorspoelbaar

Dit nest is veel anders dan veel andere beschikbare nesten vanwege de duurzame, hernieuwbare en biologisch afbreekbare ingrediënten, de natuurlijke geurvrije geurbeheersing en het hoge absorptieniveau.

Enkele andere voordelen van duurzaam uw nest zijn dat het vrijwel stofvrij is bij het gieten en scheppen, het klontervermogen maakt het eenvoudig te scheppen met minimale klontbreuk en de van nature lichte kleur maakt het gemakkelijk om ongezonde verkleuringen in de urine en uitwerpselen van uw kat te herkennen.

Als het gaat om urine en uitwerpselen, hebben alle drie de variëteiten geweldig werk geleverd als het ging om onmiddellijk samenklonteren met urine, en het deed ook heel goed werk door op fecale materie te klonteren. Met dat in gedachten is het zeker effectiever en behoudt het een hoger niveau van geurbeheersing als je je kattenbakken minstens één keer per dag schept, vooral als je in een huis met meerdere katten bent, waar Duurzaam Uw nest in de eerste plaats voor is ontworpen.

Wat betreft de kosten-per-pond-verhouding, heeft Sustainabley Yours een hogere prijs dan andere nesten die u op de markt kunt vinden, maar als u rekening houdt met zaken als de duurzame en hernieuwbare ingrediënten, de doorspoelbaarheid, de lage hoeveelheid tracking, de stofvrije formule en de algehele effectiviteit, lijkt de investering de kosten waard.

Koop op Amazon Koop op Petco

De meestal stofvrije formule en duurzame ingrediënten maken dit nest een zeer aantrekkelijke optie in vergelijking met nesten gemaakt van andere ingrediënten. Ook maakt de doorspoelbaarheid het een nog aantrekkelijkere optie als het gaat om het kiezen van een milieuvriendelijke kattenbakvulling.

Het mengsel van grote en kleine granen in Duurzaam Uw Natuurlijke Multi-Kattenbakvulling geeft het een goede balans als het gaat om klonteren en volgen.

Het mengsel van grote en kleine granen in Duurzaam Uw Natuurlijke Multi-Kattenbakvulling geeft het een goede balans als het gaat om klonteren en volgen.

En hoewel het een ongeparfumeerde formule is, doet het verrassend goed werk met geurbeheersing vanwege het mengsel van maïs en cassave dat op natuurlijke wijze geuren elimineert zonder het gebruik van toegevoegde chemische geuren.

De grootte en consistentie zijn een combinatie van grote en kleine korrels, wat misschien een beetje ongebruikelijk lijkt in vergelijking met andere nesten, maar de combinatie van korrelgroottes is zeer gunstig als het gaat om het vinden van een goede balans met klonteren en volgen.

Categorie Rating
Prijs 3.5/5
Klonterende actie 4/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 4/5

Pros

 • Gemaakt van duurzame ingrediënten
 • Zeer absorberend
 • Doorspoelbaar

Tegens

 • Ongeparfumeerd
 • Wat stof bij het gieten

Dit nest wordt geleverd in een zak van 10 pond of 13 pond. We hebben de zak van 10 pond beoordeeld, die niet zo zwaar leek in vergelijking met andere nesten die we hebben beoordeeld. De zak is echter niet hersluitbaar en bevat geen gemakkelijke manier om ermee om te gaan terwijl je hem in de kattenbak giet, dus houd daar rekening mee.

Koop op Petco

Net als de Multi-Cat-formule wordt de Multi-Cat Plus-formule ook geleverd in een variëteit van 10 pond en 13 pond, die beide vrij gemakkelijk te openen en te gieten zijn bij het vullen van de kattenbak. Vergeet niet dat de tas niet hersluitbaar is, dus dat is iets om in gedachten te houden.

De kleinere korrels in Duurzaam Uw Multi-Cat Plus Strooisel zorgen voor sneller klonteren en absorberen, waardoor het scheppen gemakkelijker wordt.

De kleinere korrels in Duurzaam Uw Multi-Cat Plus Strooisel zorgen voor sneller klonteren en absorberen, waardoor het scheppen sneller en gemakkelijker wordt.

De grootte van de korrels is een beetje klein in vergelijking met verschillende andere strooiselformules, maar de kleinere korrelgrootte zorgt ervoor dat het sneller urine absorbeert, waardoor het algehele samenklonteren sneller gebeurt.

Wat geurbestrijding betreft, omdat de Multi-Cat Plus-variëteit is gemaakt van kleinere korrels, doet het snelle absorptievermogen een echt goed werk met onmiddellijke en langdurige geurbeheersing. Ook maken de kleine korrels en het hoge absorptievermogen het scheppen veel sneller en gemakkelijker.

Categorie Rating
Prijs 3.5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 3.5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Pros

 • Extreem absorberend
 • Onmiddellijke en langdurige geurbestrijding
 • Volledig natuurlijke ingrediënten

Tegens

 • Wat verstrooiing buiten kattenbak
 • Ongeparfumeerd

Dit nest wordt geleverd in een zak van 10 pond of 13 pond. We beoordeelden de tas van 10 pond, die gemakkelijk te beheren was, ook al was de tas niet hersluitbaar of had hij een ingebouwd handvat zoals sommige andere merken.

Koop op Amazon Koop op Petco

Net als de andere twee soorten Duurzaam Uw strooisel, is de Large Grains-formule gemaakt van maïs en cassave, doorspoelbaar en ontworpen voor huizen met meerdere katten. En de milieuvriendelijkheid maakt het des te aantrekkelijker.

De grotere granen in Duurzaam Uw Natuurlijke Grote Granen Zwerfvuil deden geweldig werk met geurbeheersing en waren vrijwel stofvrij.

De grotere granen in Duurzaam Uw Natuurlijke Grote Granen Zwerfvuil deden geweldig werk met geurbeheersing en waren vrijwel stofvrij.

Ondanks dat het een ongeparfumeerd nest is, deed het nog steeds goed werk met geurbeheersing. Het maïs- en cassavemengsel is van nature absorberend terwijl het ook geuren bestrijdt, en de grotere korrels elimineren bijna stof bij het gieten en scheppen.

De grotere korrels zijn ontworpen om tracking en verstrooiing buiten de kattenbak te elimineren, maar de klonterfactor is niet zo effectief in vergelijking met de kleinere variëteiten van dit merk. Toch werkt het over het algemeen heel goed en helpt het om het opruimen te minimaliseren.

Categorie Rating
Prijs 3.5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 3.5/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4.5/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Pros

 • Zeer weinig tracking en verstrooiing
 • Weinig stof bij het gieten of scheppen
 • Gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten

Tegens

 • Klontert niet zo goed als kleinere graanstrooisels
 • Ongeparfumeerd

Dit nest wordt geleverd in een zak van 10 pond of 13 pond. We hebben de zak van 10 pond beoordeeld, die niet zo zwaar was in vergelijking met andere nesten die we hebben beoordeeld. Dat gezegd hebbende, de zak is niet hersluitbaar en heeft geen snelsluiting, dus je zult een schaar of ander snijgereedschap moeten gebruiken om het te openen.

Wat vinden klanten van duurzaam uw kattenbakvulling?

Alle drie de variëteiten van Duurzaam Uw Kattenbakvulling scoorden ongelooflijk goed bij klanten, waarbij de Multi-Cat-formule 4,4 sterren scoorde op Amazon, de Multi-Cat Plus-formule 4,4 sterren scoorde op Amazon en de Large Grains-formule 4,4 sterren scoorde op Amazon. Zoals met alle kattenbakvullingen, zijn er zowel goede als slechte beoordelingen, dus misschien moet je wat experimenteren om erachter te komen wat het beste werkt voor je katten en wat het beste voor je werkt.

Blijf lezen om positieve en negatieve beoordelingen te zien voor de variëteiten van Duurzaam Uw Kattenbakvulling die hierboven zijn weergegeven:

Positieve beoordelingen

“Dit nest is vrij ongelooflijk. Het klontert extreem snel en de klonten zijn extreem stevig. Als de kat ’s nachts plast, zijn de klonten die ik ’s ochtends vind ijzersterk. Mijn kat is een zijplaser en ik heb geen problemen gehad met de klonten die aan de zijkant of onderkant van de doos kleven.Frazzled Glispa, herziening duurzaam uw multi-cat kattenbakvulling

“Ik hou van, hou van, hou van dit nest. Ik gebruik plaskussens op de bodem van de kattenbak van mijn kat en de plas stolt voordat hij zelfs de plaskussens kan raken! Ik schrijf nooit recensies, zelfs niet over dingen die ik echt leuk vind, maar dit nest is het BESTE! Ik moest een recensie schrijven. Het beste nest dat ik ooit heb gebruikt.” –Ryan, reviewing Duurzaam Yours Multi-Cat Plus Nest

“We hebben vrijwel elk natuurlijk kattenbakvulling gebruikt dat er is, dennen, kranten, maïs, tarwe … Toen we dit nest eenmaal hadden geprobeerd, was er geen weg meer terug. Het klontert beter dan wat dan ook en het houdt bij elkaar, dus als je schept, valt de klomp niet uit elkaar” –J. Wittenberg, herziening duurzaam uw multi-cat grootkorrelige kattenbakvulling

Negatieve beoordelingen

“Ik wilde dit heel graag leuk vinden. Ik hou van de textuur en het is organisch, maar het doet het niet absorbeer elke geur. Ik was bang om het zwerfvuil te veranderen dat het zo erg rook. Dat probleem heb ik nog nooit gehad. Ik heb een heel klein poesje en ze doet daar nauwelijks iets in. Zo erg zou het niet moeten zijn.EKM, duurzaam uw multi-cat kattenbakvulling beoordelen

“Ja, het klontert goed. Ja, het controleert geur zonder parfums. Ja, het lijkt stofarm te zijn. Maar dit is het ergste voor tracking. We hebben hardhouten vloeren en linoleum en dit spul komt gewoon overal.” –D, duurzaam uw multi-cat plus strooisel beoordelen

“Super klonterend maar stinkt echt slecht, vooral als mijn kat het gebruikt voor # 2. Ik bedoel het is bijna ondraaglijk en als het niet super solide is, krijg je kleine poepvlekken allemaal gemengd. Zal het niet opnieuw kopen. Voor de prijs zou het veel beter moeten zijn.” –ShaLeaKronk, reviewing Duurzaam Yours Multi-Cat Large Grains Kattenbakvulling

Hoeveel kost duurzaam uw kattenbakvulling?

Alle drie de variëteiten van Sustainabley Yours lijken qua prijs erg op elkaar, waarbij de Multi-Cat-formule $ 2,10 per pond is, de Multi-Cat Plus-formule $ 2,20 per pond en de Multi-Cat Large Grains-formule $ 2,20 per pond.

Kortom, is duurzaam uw kattenbakvulling een goede keuze?

We hebben veel positieve dingen te zeggen over alle drie de soorten duurzaam kattenbakvulling die we hebben beoordeeld. Uiteindelijk deden ze het allemaal heel goed met slechts een paar, kleine nadelen. En de nadelen hangen echt af van uw persoonlijke voorkeuren.

Duurzaam Yours kattenbakvulling lijkt misschien een beetje prijzig in vergelijking met andere nesten op de markt, maar je betaalt ook voor duurzaamheid, hernieuwbaarheid en doorspoelbaarheid. Met andere woorden, uw extra dollars betalen om het milieu op de lange termijn te helpen.

Waar wordt duurzaam uw kattenbakvulling verkocht?

Duurzaam Yours Kattenbakvulling wordt voornamelijk online verkocht via Amazon, maar is ook te koop bij andere retailers.

KLIK HIER OM DUURZAAM UW NEST OP AMAZON TE KOPEN