13 Sphynx Kattenfokkers – Het beste van het beste


De Sphynx-kat is een kattenras dat altijd kattenliefhebbers zal aantrekken, vooral degenen die van haarloze kattenrassen houden. Degenen die klaar zijn voor dit soort katten zullen worden beloond met Sphynx knuffelt en genegenheid.

Ze hebben zachte huid en zijn warm om aan te raken, en je wilt gewoon met ze opkrullen, vooral als er koud weer komt. Ze hebben vingerachtige tenen en ze helpen hen te spelen met alles wat ze interesseren en verkennen omdat ze nieuwsgierige wezens. Sphynx-katten hebben scheve gezichten, grote oren en citroenvormige ogen, waardoor ze unieke katachtigen zijn.

Laten we het nu hebben over de reden waarom je hier bent, de Sphynx kattenfokkers. Met ons gedetailleerde onderzoek heb je in een mum van tijd één Sphynx-cutie.

Sphynx Kittens Te Koop

De Sphynx is het meest bekende haarloze kattenras, lief en extravert. Als u er een in uw huis wilt verwelkomen, zorg er dan voor dat u het krijgt van respectabele Sphynx-kattenfokkers die fokervaring hebben en alleen kwaliteit kunnen bieden!

We hebben hieronder de beste fokkers in de Verenigde Staten vermeld om Sphynx-kittens te koop aan te schaffen. De meeste van die fokkers zijn geaccrediteerd door CFA( Cat Fanciers ‘ Association) en TICA (De Internationale Kattenvereniging).

Laten we eens kijken welke u kiest om een beschikbaar kitten te vinden!

1. Californië Sphynx Cattery, Californië

Sphynx kat rustend in houten mand

De eerste op onze lijst van Sphynx kattenfokkers is California Sphynx cattery die show-class Canadese Sphynx en Donskoy kittens fokt.

Het doel van deze cattery is om katten te fokken die de meest uitstekende gezondheid met alle nodige voorzorgsmaatregelen van dierenartsinspectie van hun kittens tot de frequente tests van hun ouders.

Deze kittens zijn allemaal gechipt, gevaccineerd, HCM en FEL negatief. Het mooie van deze fokker is dat ze hun katten nooit kooien en kattenbak getraind zijn. Omdat kittens worden opgevoed als delen van hun familie, worden ze goed gesocialiseerd en het lijdt geen twijfel dat deze Sphynx-kittens geweldige familieleden zullen zijn.

Kittens zijn beschikbaar na de leeftijd van 3 maanden wanneer ze volledig zijn gevaccineerd tegen hondsdolheid en virale ziekten, en ze zullen documenten van oorsprong hebben zoals stamboom of statistieken. De kittens worden verkocht onder de overeenkomst.

Deze fokker zal altijd beschikbaar zijn voor al uw vragen en advies over dit kattenras.

Fokker Info

Plaats: Californië

Website: Californië Sphynx Cattery

Instagram: Californië Sphynx Cattery

2. LiLNudisten, Florida

Sphynx kat zit op een grijze bontdeken

LilNudists, een fokker uit Florida, fokt en fokt het Sphynx-kattenras al 16 jaar. Een ding over hen is dat ze hier heel betrokken en enthousiast over zijn.

Een blauw-witte Sphynx-jongen genaamd Streaker was het eerste lid van de LilNudists Sphynx-familie met twee andere prachtige Sphynx-vrouwtjes. Hun focus ligt op kittens van topkwaliteit, presterend DNA-tests, jaarlijkse HCM-screenings in de cattery en hypertrofische cardiomyopathie, HCM. Als het gaat om HCM, geven ze een een jaar gezondheidsgarantie voor aangeboren afwijkingen.

Kittens krijgen voor vertrek al hun vaccinaties en microchips ontvangen. Je krijgt een voorbereidingslijst en een set instructies met een 20 $ coupon voor verzorgings- en gezondheidsproducten van een geselecteerde dierensalon en gezondheidsproducten.

Fokker’s Info

Plaats: Jacksonville (Florida)

Telefoon: 321 537 2763

E-mail: lilnudists@gmail.com

Website: LiLNudisten

Instagram: LilNudisten

Facebook: LilNudisten

3. Nocoakitty , New Jersey

sphynx kat die wegkijkt

Nocoakitty is onze derde Sphynx kattenfokker die geregistreerd is bij CFA en TICA. Deze fokker heeft de aanleg om de meest succesvolle Sphynx-fokker van het land te worden.

Kittens in Nocoakitty worden behandeld als leden van het gezin en ze krijgen de fuzal aandacht van de eigenaren. Ze leggen veel nadruk op gezondheid en hun kittens zijn in uitstekende mentale en fysieke conditie.

Sphynx kittens van Nocoakitty worden gegeven TICA/CFA-registratiepapieren, een trui, een deken en twee hondenziektevaccinaties voor vertrek. Kittens zijn ook ontwormd en dierenarts-onderzocht.

Nocoakitty biedt ook een gezondheidsgarantie; als een genetische aandoening een aanzienlijk risico voor het leven van de kat heeft, een volledige terugbetaling of vervanging wordt aangeboden.

Als u een goed uitgebalanceerd en schattig Sphynx-kitten wenst, kan Nocoakitty u een goed uitgebalanceerd en schattig Sphynx-kitten bieden!

Fokker Info

Plaats: Blackwood (New Jersey)

Telefoon: 215 735 7352

E-mail: Mydesignersphynx@gmail.com

Website: Nocoakitty

Instagram: Nocoakitty

Facebook: Nocoakitty

4. SPHYNXBAMBINOS4EVER, Californië

Sphynx kat in een handdoek

In Mckinleyville, Florida, vonden we SPHYNXBAMBINOS4EVER, een fokker die hun fokkatten heeft FIV, HCM en FELV gewist. Ook schoten ontwormen, en dierenartsgezondheidscontrole wordt verstrekt, samen met een 30-daagse gratis kittenverzekering.

Het kitten kost $ 3000 en u kunt een kitten krijgen door het te reserveren met een aanbetaling van $ 500 om te garanderen dat u op een wachtlijst staat voor aankomende nesten. U moet een sterilisatie-/castratiecontract ondertekenen.

Als je vragen hebt, voel je vrij om te sms’en of te bellen.

Fokker Info

Plaats: Mckinleyville (Florida)

Telefoon: 707 502 8173

E-mail: ashlee4402@gmail.com

Website: SPHYNXBAMBINOS4EVER

5. BareNuddles Sphynx, Californië

Sphynx kat kijkt naar camera terwijl hij op een zwevende wandplank zit

Als u een speels en liefdevol Sphynx-kitten wilt, moet uw keuze Barenuddles Sphynx zijn, een kleine cattery in San Marcos, Californië.

BareNuddles Sphynx is een TICA en CFA-geregistreerde cattery die zijn focus legt op de verbetering en uitmuntendheid van het Sphynx-ras. Deze cattery is er trots op een HCM Scannen cattery. De katten die ze fokken en verkopen worden goed verzorgd en deze fokker richt zich op het vinden van geweldige huizen en gezinnen voor hun kittens.

De kittens zullen cattery verlaten FIV- en FELV-negatief, ontwormd, met gezondheidsdossiers, up-to-date vaccins, en, gelukkig voor u, kattenbak getraind. Je krijgt ook een CFA-registratie voor huisdieren bewijs van sterilisatie of castratie en een gezondheidsgarantie van een jaar op genetische ziekten die de dood veroorzaken.

Je huis zal gevuld zijn met een vriendelijke, grappige haarloze kat als je deze fokker kiest die zich voornamelijk richt op socialisatie, gezondheid en show-standaard kwaliteiten. Fokker geeft alle liefde en aandacht die katten verdienen.

De kittens worden behandeld als delen van het gezin en de fokker verwacht hetzelfde van het nieuwe gezin van het kitten. Hun fokkatten worden gescand op HCM.

BareNuddles Sphynx cattery bedient Los Angeles County, San Diego County, Riverside County, San Bernardino County en nog veel meer.

Fokker Info

Plaats: San Marcos (Californië)

Telefoon: 760 518 5709

E-mail: info@barenuddlessphynx.com

Website: Barenuddles Sphynx

Facebook: Barenuddles Sphynx

6. Zuidelijke Sphynx, Oklahoma

  Sphynx Cat kitten blauwe nerts met witte kleur kijken naar de camera

Southern Sphynx is een thuiskattenbedrijf dat in 2019 is begonnen met zijn fokprogramma. De focus van deze fokker is om kittens van hoge kwaliteit te fokken die overtreffen in gezondheid en geluk.

Kittens worden thuis opgevoed met hun kinderen en krijgen dezelfde liefde en aandacht als hun kinderen. Om een Southern Sphynx kitten te krijgen, wordt u aangeboden een verkoopcontract, een tweejarige HCM-garantie, gezondheidsdossiers, vaccinaties, 30 dagen huisdierenverzekering en dierenartseck-ups.

Daarnaast ontvangt u gedetailleerde instructies over de verzorging van het kitten, een monster van het voedsel van de kat, speelgoed, een canvas zak en een microchip.

De prijs van het Sphynx kitten is meestal 2000 dollar, maar het kan veranderen. Om een kitten te reserveren, moet u $ 300 storten en na acht weken moet u een eerste $ 400 betalen met het betalen van de rest op de dag van het ophalen.

Fokker’s Info

Plaats: Oklahoma

Telefoon: 405 595 9722

E-mail: thesouthernsphynx@gmail.com

Website: Zuidelijke Sphynx

• Instagram: Zuidelijke Sphynx

Facebook: Zuidelijke Sphynx

7. Apple Annie Sphynx, Californië

Kleine naakte kittens van Canadese Sphynx

Apple Annie Sphynx is onze 7e fokker op de lijst van beste Sphynx kattenfokkers gevestigd in Noord-Californië. Apple Annie Sphynx kittens wonen bij hen en maken elke dag leuk en gedenkwaardig met hun knuffels en grappige temperament.

Het Sphynx kitten tegen deze cattery kost 1450 dollar en omhoog vanwege hun zeldzame kleuren, zoals Calico en Odd-eyed kittens. Houd er rekening mee dat deze fokker steriliseert of castreert geen Sphynx kittens omdat ze vrij zijn om fo op de leeftijd van 12 weken. Daarom moet je ze op de leeftijd van zes maanden naar de dierenarts brengen voor sterilisatie of castratie.

Het is belangrijk dat de gezondheid van kittens hoe dan ook wordt gedekt, dus u moet altijd een kitten met een huisdierenverzekering zoeken.

Fokker Info

Plaats: Noord-Californië

Telefoon: 530 533 1095 / 530 282 5095

E-mail: appleanniesphynxcat@yahoo.com / lanamakela@gmail.com

Website: Appel Annie Sphynx

8. 101 Sphynx( Michigan)

Vrouw die Canadese sphynx thuis in handen houdt

101 Sphynx is een Sphynx CFA en TICA-geregistreerde cattery die in Canada en de Verenigde Staten heeft gefokt. Hun hoofdkantoor bevindt zich echter in Motor City, Michigan.

Ze streven ernaar om fysieke kenmerken en uiterlijk te behouden, vooral hun gelaatstrekken en prioriteit te geven aan het temperament en de gezondheid van de Sphynx-kittens. Ze nemen de tijd om elke zwangerschap zorgvuldig te plannen om de meest fantastische stambomen te produceren. Het behandelen van fokkatten als familieleden helpt ook.

Deze fokker socialiseert hun kittens eigenlijk op jonge leeftijd met honden, zodat kittens kunnen worden voorbereid op elke ontmoeting met een hond, wat betekent dat hun katten zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe huisdieren.

Als u ons niet gelooft, kijk dan op hun website, want ze kunnen u voorzien van een groot aantal dierenartsen en klanten en hun referenties.

Fokker Info

Plaats: Flint (Michigan)

Telefoon: 586 822 8333

E-mail: info@101sphynx.com

Website: 101 Sphynx

Facebook: 101 Sphynx

9. Cattablanca Sphynx, Californië

Sphynx Cat zit ontspannen op hoge houten dwarsbalk

Cattablanca Sphynx cattery fokt en toont al meer dan 10 jaar Sphynx katten. Zowel katten als cattery is geregistreerd bij The International Cat Association-TICA en Cat Fanciers Association-CFA.

Dit is een kleine cattery gelegen in Palm Springs, Californië. De focus van deze fokker ligt op de gezondheid en kwaliteit van Sphynx katten. Katten in het fokprogramma zijn regelmatig te zien in de CFA, met velen als kampioenen en grote kampioenen.

Al hun Sphynx kittens ontvangen twee vaccinshots voor vertrek en gebruik Merial’s PUREVAX. De fokker stemt ermee in om kittens alleen te plaatsen met de overeenkomst dat de eigenaar Cattablanca Sphynx-kittens niet zal declameren, nooit zal kooien en binnen zal houden.

Ze houden Purina kattendroogvoer laag, zodat ze kunnen eten wanneer ze daar zin in hebben, gebruiken niet-klonterende klei kattenbakvulling en voeden ze op met veel behandeling gedurende de dag.

Kittens worden op de kraamafdeling gehouden tot de leeftijd van vijf weken; de afdeling bestaat uit een groot gaasverblijf met een opening voor een moeder om te komen en te gaan wanneer ze wil.

Sphynx kittens van Cattablanca Sphynx cattery zullen niet vertrekken voordat ze 12 tot 14 weken oud zijn. Ze worden echter niet verzonden, dus u moet uw kitten ophalen. Ze accepteren cheques, kassiercheques en PayPal.

Fokker Info

Plaats: Palm Springs (Californië)

Telefoon: 760 831 4612

E-mail: cattablanca@hotmail.com

Website: Cattablanca Sphynx

Instagram: Cattablanca Sphynx

Facebook: Cattablanca Sphynx

10. Kleine Sphynx Cattery, Hawaï

Bang katje gluurt vanachter houten paal naar buiten

Little Sphynx Cattery is een cattery die je de meest schattige Sphynx kittens biedt. Gelegen in Oahu, Hawaii, voedt deze kleinschalige cattery op en toont ras Sphynx-kittens. 7

Opgedragen aan de gezondheid en kwaliteit van het Sphynx-ras, dit TICA-, CFA- en LCWW-register cattery heeft een filosofie van kwaliteit boven kwantiteit met zijn kittens.

Kleine Sphynx kittens zijn hun familieleden verwend met een enorme hoeveelheid aandacht, liefde en genegenheid, en zeker, kooivrij, onder de voet geheven.

Deze cattery kan u geen gemengde designerrassen aanbieden zoals Dwelf, Elf en Bambino omdat ze niet geloven in het fokken van veel mutaties en niet graag de gezondheid en het welzijn van de kat riskeren.

Elke fokkat en kitten wordt HCM gescand en getest, FIV en FELV negatief getest en genetisch getest. Als je het leuk vindt wat je ziet, zorg er dan voor dat je de eerste stap zet in het bezitten van een Sphynx-cutie.

Fokker Info

Plaats: Oahu (Hawaï)

Telefoon: 228 596 5941

E-mail: slittle05@live.com

Website: Kleine Sphynx Cattery

Instagram: Kleine Sphynx Cattery

Facebook: Kleine Sphynx Cattery

11. Roze Paleis Sphynx, Wyoming

Sphynx (Canadees haarloos) kitten

Wat hebben we in Noord-Illinois, Wyoming? Welnu, Pink Palace Sphynx, FA en TICAC geregistreerde cattery bevindt zich daar. Hun doel is om de gezondste Sphynx ooit. Ze stemden ermee in om te werken en een strikte reeks ethische foknormen te volgen.

Hun fokprogramma begint voordat hun volwassen katten ooit zijn gefokt. Katten ondergaan genetische tests om hun matches te vinden op basis van genetische compatibiliteit en diversiteit.

In hun cattery is volledige DNA-make-up beschikbaar voor elke volwassen kat. Als een HCM-scankatader zijn hun katten HCM en DNA dat twee keer per jaar wordt getest, en zij laten de resultaten graag aan u zien.

Tijdens de groeifase wordt het kitten in deze cattery gesocialiseerd en doorgelicht. Het vroegste dat een kitten deze cattery kan verlaten is op de leeftijd van 12 weken, maar het is ook gebruikelijk om tot 16 weken te blijven.

Met Pink Palace Sphynx kitten krijgt u een CFA- en TICA-registratiepapieren, 2 sets vaccins, gesteriliseerd / gecastreerd, ontwormd, gechipt en een HCM-garantie van twee jaar.

Als u het Pink Palace Sphynx-kitten wilt kopen, verwacht dan dat u een levenslange vriend krijgt!

Fokker Info

Plaats: Sheridan (Wyoming)

E-mail: amanda@pinkpalacesphynx.com

Website: Roze Paleis Sphynx

Instagram: Roze Paleis Sphynx

Facebook: Roze Paleis Sphynx

12. Bareenough Sphynx, Californië

Schattig Sphynx-kitten gewikkeld in plaid bij raam thuis

In de Hoge Woestijn van Zuid-Californië bij Victorville vonden we Bareenough Sphynx cattery, die sinds 2007 in de fokkerij zit.

Alle Bareenoigh Sphynx-katten hebben een TICA- of CFA-registratie. Het fokken van katten is gescreend op HCM; ze zijn FELV- en FIV-negatief en er zijn jaarlijks fecale en ontworming gedaan. Ook worden hun harten, buiken en ogen grondig onderzocht.

De prijs van een Bareenough Sphynx kitten is 2100 dollar; echter, die kittens met vreemde ogen zijn $ 3200. Elk kitten wordt gesteriliseerd of gecastreerd, met up-to-date vaccinshots, gechipt, ontwormd en dierenartsonderzoek, en ze hebben CFA- of TICA-registratiepapieren.

Fokker Info

Plaats: Hoge woestijn van Californië

E-mail: bareenoughsphynx@live.com

Website: Bareenough Sphynx

13. Vrije uitloop Sphynx, Idaho

Sphynx Kat van blauwe nerts en witte kleur die buiten loopt

Last but zeker not least op onze lijst van beste Sphynx kattenfokkers is Free Range Sphynx, een op familie gebaseerde cattery gevestigd in Nampa, Idaho.

Fokkatten en kittens leven als huisdieren in hun huis; je kunt ze vinden opgerold met hun eigenaren rustig slapend.

Deze fokker startte dit fokprogramma in 1997 en had sindsdien kampioenschapsbloedlijnen en een superieure gezondheid hiervan. liefdevolle, intelligente en schattige katachtigen. Gelukkig voor degenen die het kitten niet kunnen ophalen, levert deze fokker hun kittens in de hele VS van hun familie naar de uwe.

Terwijl ze de bloedlijnen en gezondheid verbeteren, hebben ze hun Sphynx-lijnen uitgebreid met speciale eigenschappen zoals Standaard Sphynx, Bambino (korte benen), Elf Sphynx (gekrulde oren), Polydactyl voeten in alle speciale kenmerken en Dwelf (zowel gekrulde oren als korte benen).

Fokker Info

•Plaats: Nampa (Idaho)

•Telefoon: 208 789 3183

•E-mail: Angela@sphynx.net

•Website: Scharrel Sphynx

• Instagram: Scharrel Sphynx

• Facebook: Scharrel Sphynx

Hoeveel kost een Sphynx Cat?

twee Sphynx (Canadese haarloze) kittens

Natuurlijk wilt u weten hoeveel u moet betalen om een Sphynx-kat te kopen. Als je een raskat gaat kopen, verwacht dan dat de prijs van één kwaliteit Sphynx kat gaat van $ 1.500 tot $ 4.500.

Als u het echter van een gerenommeerde en respectabele fokker wilt kopen, kan de prijs hoger zijn dan dat. Kittens van kampioenslijnen, showkwaliteit, zeldzame kleuren kunnen tot $ 10.000 kosten met fokrechten.

De prijs varieert ook afhankelijk van de grootte, oorsprong, kleur, en andere factoren. Als u het Sphynx-kitten wenst, maar niet de capaciteit heeft om er een te krijgen, probeer het dan te adopteren.

Het vinden van een in een adoptiebureau is vrij zeldzaam, maar het is mogelijk en ze zijn minder duur om te kopen dan waar dan ook. Als de Sphynx-kat in het adoptiecentrum wordt geplaatst, is dit waarschijnlijk omdat het een volwassene is met enkele gezondheidsproblemen.

De prijs die u moet betalen voor een Sphynx-kat is ongeveer $50 tot $300, wat een enorm verschil is met het kopen van een respectabele fokker.

Zijn Sphynx Cats Knuffelig?

Beoordeel het Sphynx-ras niet door Whiskerson, rachels kat die iets te hard was geweest tegen Rachel. Dat kan niet verder van de waarheid zijn.

Eigenlijk zijn de Sphynx-katten een van de knuffeligste kattenrassen die je ooit zult tegenkomen. Omdat ze geen vacht hebben en in plaats daarvan fuzz, zullen ze altijd manieren zoeken om warm te zijn. En wat is een betere manier om warm te blijven dan elke dag in de armen of schoot van de eigenaar te kruipen voor knuffels?

GERELATEERD: 29 leuke dingen om te doen met je kat

Moeten Sphynx-katten worden verzorgd?

Don Sphinx kitty kat (twee maanden oud) met wat toiletartikelen binnenshuis

Nee, ze hoeven niet verzorgd te worden als we denken aan verzorging als borstelen. De Sphynx-kat is echter een echt onderhoudsarm kattenras. Je hoeft je geen zorgen te maken over kattenhaar in het hele huis omdat ze geen vacht hebben, maar je moet zorgen voor hun pluizige huid en hun overtollige olie die aan je meubels kan blijven kleven.

Daarom moet je hun lichaam en oren vaak schoonmaken. Je moet ook wat kattenshirts en SPF kopen, omdat hun huid gevoelig is voor de zon.

GERELATEERD: Kan ik babyshampoo op mijn kat gebruiken

Inpakken

Als het gaat om Sphynx kattenfokkers, is het echt belangrijk om te onderzoeken welke het beste bij u past. We hebben ervoor gezorgd dat we alleen die kittens van hoge kwaliteit en gezonde Sphynx-kittens kunnen aanbieden die uw leven veel beter en gelukkiger zullen maken.

Sphynx katten zijn interactieve en lieve katachtigen. We weten dat katten ons leven beter maken, maar we geven prioriteit aan het goed verzorgen van die schatjes. Het hebben van een kat is niet alleen knuffelen en spelenermee, maar ook verzorging, schoonmaken, regelmatige dierenartscontroles en onvoorwaardelijke liefde komt ermee.

Ik weet zeker dat je op de hoogte bent van al deze dingen, maar ik wil er gewoon voor zorgen dat kittens naar de juiste plek gaan. Met alle essentiële informatie van de beste Sphynx kattenfokkers, kunt u geen fout maken.

Bekijk wat u het beste van dienst is en begin uw reis om eigenaar te worden van een prachtig Sphynx-kitten!

Gerelateerde inhoud

7 Beste Siberische kattenfokkers: kwaliteit komt op de eerste plaats

TOP 9 Cornish Rex Fokkers

Ragdoll Groei grafiek: Hoe groot worden deze katten?