Sherpa Original Deluxe reistas Beoordeling

 

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier is een door een vlucht goedgekeurde huisdierenmaatschappij die direct onder uw stoel past. Als u om wat voor reden dan ook wordt weggestuurd van uw vlucht vanwege uw huisdiermaatschappij, zal Sherpa u de kosten van uw vlucht en de kosten van uw luchtvaartmaatschappij terugbetalen.

Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier heeft een houten basis voor duurzaamheid bedekt met een waterdichte voering. De machinewasbare faux lambs wollen voering houdt je kat comfortabel tijdens de vlucht, terwijl het gaas hem veel lucht geeft.

Voor ongeveer € 45 kan de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier de juiste manier zijn om met uw kat te reizen. Maar is het de kosten waard bij het vergelijken met andere huisdierdragers op de markt?

Na het testen van de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier, hebben we de details over de kwaliteit en mijn persoonlijke ervaring met het gebruik ervan met mijn twee katten.

We kochten dit item onafhankelijk en onderwierpen het aan diepgaande tests, waarbij we controleerden hoe onze katten het gebruikten en of ze het verkozen boven andere huisdierdragers.

Bekijk de dagprijs

Mallory Crusta, onze Head of Content, testte de Sherpa Original Deluxe Pet Carrier in december 2020 en ik heb hem dit jaar zelf getest. Bekijk Mallory’s diepgaande videoreview van de Sherpa Original Deluxe Pet Carrier op het YouTube-kanaal All About Cats.

Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier Overzicht

Deze drager is verkrijgbaar in drie maten en is geschikt voor zowel honden als katten en zelfs konijnen tijdens het reizen.

De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier is een luchtvaartmaatschappij-goedgekeurde luchtvaartmaatschappij. U kunt het direct onder uw vliegtuigstoel plaatsen en uw kat te allen tijde bij u houden.

Deze drager is verkrijgbaar in drie maten en is geschikt voor zowel honden als katten en zelfs konijnen tijdens het reizen. De kleine drager is 15 “lang x 10″ breed x 8,5 ” hoog en biedt plaats aan huisdieren tot 8 pond. De middelgrote maat meet 17 “lang x 11” breed x 10,5 “hoog en kan huisdieren tot 16 pond houden, terwijl de grote 19 “lang x 11,75″ breed x 11,5 ” hoog is en geschikt is voor huisdieren tot 22 pond.

De binnenkant biedt een faux lambskin liner die kan worden verwijderd om te wassen. De zijkanten zijn gemaakt van gaas om uw kat veel ademruimte te geven en het geheel is lekvrij voor het geval uw kat een ongeluk krijgt tijdens het reizen.

U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, zoals: Rood, Paisley, Pruim, Zwart, Bruin, Grijs, Blauw en Paars. Het heeft rubberen voetjes aan de onderkant om de bodem te beschermen tegen nat worden en biedt ook een mooi, ruim opbergvak aan de zijkant dat dichtritst. De drager kan ook worden opgevouwen wanneer deze niet wordt gebruikt voor eenvoudige opslag.

De reismand biedt verschillende toegangspunten om uw kat gemakkelijk in en uit te krijgen. De bovenste ritssluiting maakt het gemakkelijk om bij uw kat te komen en hem in de reismand te plaatsen. Er is ook een ritsopening aan de zijkant als uw kat liever op die manier naar buiten gaat.

Deze drager heeft ook twee handvatriemen om hem te dragen, zoals een plunjezak of een afneembare schouderriem. Het heeft ook een bagageriem om aan uw koffer te bevestigen, waardoor het reizen op de luchthaven veel gemakkelijker wordt.

Is de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier veilig?

De drager is zachtzijdig en gemaakt met een gepatenteerd veerdraadframe waardoor de achterkant enkele centimeters naar beneden kan worden geduwd om onder de vliegtuigstoel te schuiven zonder de hoofdruimte van uw kat te beperken.

Bekijk de dagprijs

Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier is geweldig voor bijna elke vorm van reizen en uw kat zal veilig zijn, ongeacht hoe lang u een reis maakt.

Het heeft mesh-zijkanten die voldoende ventilatie bieden, evenals boven- en zijingang met vergrendelbare ritsen voor de veiligheid. Het heeft een afneembare gewatteerde schouderriem met verstelbare no-slip vulling en machinewasbare faux lambskin liner.

De drager is zachtzijdig en gemaakt met een gepatenteerd veerdraadframe waardoor de achterkant enkele centimeters naar beneden kan worden geduwd om onder de vliegtuigstoel te schuiven zonder de hoofdruimte van uw kat te beperken.

De vervoerder heeft een bagageriem om aan uw bagage te bevestigen wanneer u zich door de luchthaven verplaatst. Het heeft ook een gordelriem om de auto vast te zettenrier in de auto, hoewel het niet is goedgekeurd voor autoveiligheid door een organisatie.

Hoeveel kost de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier?

De vervoerder heeft een bagageriem om aan uw bagage te bevestigen wanneer u zich door de luchthaven verplaatst.

Bekijk de dagprijs

De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier kost ongeveer € 84,10 voor het kleine formaat op Amazon. Je kunt de middelgrote koerier kopen voor € 34,00 op bol.com. Het grote formaat kost je ongeveer € 37,00 op beide sites geef of neem een paar dollar.

Als u vervangende voeringpads nodig hebt voor de onderkant van de koerier, zijn ze beschikbaar op Amazon. Je kunt een two pack kopen voor ongeveer € 15,70 voor alle drie de maatdragers.

Hoe reinigt u de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier?

De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier is vrij eenvoudig schoon te maken. Je kunt de buitenkant van de drager afvegen met een doek, warm water en zachte zeep en deze vervolgens aan de lucht laten drogen.

De kunstmatige schapenvacht voering kan voorzichtig worden gewassen op een koele temperatuur en aan de lucht worden gedroogd. Om de binnenkant schoon te maken, verwijdert u het stabiliteitsbord van de basis van de zak en veegt u het op dezelfde manier af als aan de buitenkant.

Vonden mijn katten de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier leuk?

We kochten de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier in maat medium en onze kat paste er goed in met veel ruimte om te bewegen. Ze leek zich op haar gemak te voelen en vond het leuk dat ze uit de zijkanten van de drager kon kijken.

Geloof ons echter niet alleen op ons woord, er zijn veel positieve recensies en duizenden katten en hun eigenaren die echt dol zijn op deze dierendrager.

Wat vinden klanten van de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier?

Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier heeft bijna alle positieve beoordelingen

Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier heeft bijna alle positieve beoordelingen, niet alleen op bol.com, maar overal op internet. Over het algemeen houden klanten van de duurzaamheid en hoe licht het is, evenals de prijs in vergelijking met andere huisdierdragers. De weinige negatieve beoordelingen zijn klachten over de grootte of hun huisdier dat het niet leuk vindt.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is exclusief. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier.

Positieve klantrecensies voor de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier

“Lichtgewicht maar stevig ruimtebesparend. Ik kocht twee van de grote dragers om oude plastic hardzijdige dragers te vervangen voor mijn twee 11-jarige katten. Ik was erg blij met hoe licht deze dragers zijn in vergelijking met mijn oudere. Veel gemakkelijker om mijn katten te vervoeren, die 10 en 16 pond zijn. De dragers zijn stevig, maar storten ook gemakkelijk in wanneer ze niet in gebruik zijn. Mijn beide katten leken het uitzicht leuk te vinden, vergeleken met hun oude dragers. Caitlyn

“Zeer tevreden. Dit is mijn tweede reiskoffer, ik gebruik hem minstens 4-5 keer per week, dus hij wordt veel gebruikt. Het is zeer aantrekkelijk, praktisch, stevig en gemakkelijk te onderhouden. Ik vind het leuk dat je het beddengoed kunt wassen of verschonen. Voor wat het kost, denk ik niet dat je een beter product zult vinden. Ik heb de eerste zo vaak gebruikt dat de rits begon te slijten.” – Klaproos1934

Negatieve klantrecensies voor de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier

“Niet echt groot. Ik kreeg er twee voor mijn katten. Volgens de grafiek had ik een medium en een grote kunnen krijgen, maar besloot ik er twee te nemen om ervoor te zorgen dat ze zich niet zo krap en claustrofobisch zouden voelen. Het punt is dat de kleinere kat in orde zal zijn. De andere past amper in de drager. Ik koos voor deze drager omdat hij meer open en luchtig lijkt te zijn dan de oude die ik heb, en de katten haten, maar ik heb het gevoel dat de grootte en het ontwerp voor het comfort van de ouders zijn, niet voor de katten. Voor kleine katten stel ik het grote formaat voor. Voor middelgrote katten is de grote alleen geschikt voor korte ritten. Voor katten die iets groter zijn dan een middelgrote kat, koop dit niet” – Justme

Hondendrager. Ik heb het moeilijk gehad om een reisaanbieder te vinden voor mijn cockerpoo. Ik hou van de manier waarop deze drager is gemaakt. Het is erg stevig en hoewel het is gemaakt voor honden tot 20 lbs, was het medium te klein en is ze 12 pond. Ik denk dat dit beter zou zijn voor een kleinere hond of kleine kat. Ik ga de grotere maat bestellen en hoop dat het past.” – Jgra

Zouden we de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier aanbevelen?

De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier heeft tal van handige functies

Ja! De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier is praktisch, comfortabel, duurzaam, heeft hoge beoordelingen en biedt een lagere prijs.

De Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier heeft tal van handige functies, zoals de mesh-ventilatie aan de zijkant, de verwijderbare wasbare voering en het flexibele draadframe dat naar beneden kan knijpen om onder vliegtuigstoelen te passen. Je hebt ook veel opties bij het dragen met behulp van handgrepen, afneembare schouderriem of het bevestigen aan je bagage.

Deze luchtvaartmaatschappij is ook goedgekeurd door de meeste luchtvaartmaatschappijen en biedt een exclusief Guaranteed on Board-programma. De kleine luchtvaartmaatschappij is goedgekeurd voor American Airlines, AirTran Airlines, Alaska Airlines, Southwest Airlines, U.S. Airways, United Airlines, Air Canada Airlines en WestJet Airlines. Het medium is goedgekeurd voor American Airlines, United Airlines en Air Canada Airlines. De Sherpa Original Deluxe Pet Carrier in Size large is mogelijk niet geschikt voor alle luchtvaartmaatschappijen, vanwege de hoogte. We raden u aan contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappijen voordat u uw vlucht boekt.

Onze enige klacht over de Sherpa Travel Original Deluxe Airline Approved Pet Carrier is het ontbreken van een tether om aan het harnas van uw kat te bevestigen om de veiligheid te vergroten.

Wat we leuk vonden:

  • Uitneembare voering
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in 3 maten
  • Voldoet aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen
  • Gedekt door bedrijfsgarantie

Wat we niet leuk vonden:

  • Klachten over ritsstoringen en scheuren
  • Niet goedgekeurd voor autoveiligheid

Gerelateerd: