Alle belangrijke kenmerken van de Bicolor Seal Ragdoll

De Ragdoll kat is er in een verscheidenheid aan prachtige vachtkleuren en markeringen. Zeehond is een van de erkende verschillende kleuren van deze kat, samen met rood, chocolade, blauw, crème en lila.

En wat doet de Bicolor staan voor? Dit is een Ragdoll kleurpatroon, net als de colorpoint en mitted patronen.

Deze katten worden, net als alle Ragdolls, wit geboren en hun vachtkleur en patroon beginnen langzaam te verschijnen naarmate ze groeien.

Laten we eens kijken naar enkele interessante feiten over de Bicolor Seal Ragdoll.

Hoe ziet de Bicolor Seal Ragdoll eruit?

De Bicolor Seal Ragdoll heeft een prachtige combinatie van donkere en lichte vachtkleuring.

Ze heeft een donkerbruine kleur – de zeehondenkleur – op het deel van haar gezicht, op haar oren en haar staart. De zegelkleur verschijnt ook op het deel van de rug van de Bicolor Ragdoll

Het onderscheidende kenmerk van deze kat is de witte omgekeerde V op haar gezicht. Ze heeft ook witte benen, een witte buik, kin, borst en onderkant en, in sommige gevallen, witte vlekken op haar rug.

De Bicolor Seal Ragdoll heeft roze neusleer en roze voetzolen. Er kunnen vlekken op het bovenlichaam van deze kat zijn.

De intensiteit van het kleuren bij deze katten is niet voor iedereen hetzelfde. Bekijk de Bicolor Seal cuties in onderstaande video. Wees erop voorbereid dat deze kittens je hart zullen doen smelten!

Ragdolls zijn een groot kattenras; De Bicolor Seal Ragdoll weegt 15 tot 20 pond, terwijl hun hoogte van 9 tot 11 inch gaat.

Deze kat heeft een brede kop, een lange staart, een brede borst en een lang lichaam. Haar ogen zijn blauw, net als bij alle andere Ragdolls.

Hoe is het temperament van deze kat?

Ik geloof dat alle kattenliefhebbers weten hoe kalm, lief en goedaardig Ragdolls in het algemeen zijn. Maar heeft de vachtkleur en het patroon iets te maken met het temperament van de kat? Wat is de Bicolor Seal Ragdoll in dit opzicht?

Er zijn enkele studies op dit gebied geweest. Mónica Teresa González-Ramírez en René Landero-Hernández [1] onderzocht het verband tussen de vachtkleur van katten en hun persoonlijkheidskenmerken.

Onderzoeksresultaten toonden aan dat oranje katten door hun eigenaren als trainbaar en vriendelijk worden gezien, terwijl grijze katten de hoogste score vertoonden omdat ze afstandelijk en verlegen waren.

Dit zijn enkele interessante bevindingen, maar zijn geen definitief antwoord op de vraag of de vachtkleur van een kat haar temperament bepaalt. Dit zijn ook alleen de persoonlijke meningen van katteneigenaren en betekenen niet dat alle katten met een specifieke vachtkleur hetzelfde gedrag vertonen.

Dallas Highway Animal Hospital legt uit hoe Het vroege leven van een kat, haar interactie met mensen en zelfs genetica kunnen een veel grotere rol spelen in de ontwikkeling van haar persoonlijke eigenschappen.

Over het algemeen kun je verwachten dat de Bicolor Seal Ragdoll zachtaardig, lief en niet-agressief. Deze katten kunnen waarschijnlijk ook goed overweg met kleine kinderen en andere huisdieren.

Al met al zijn deze Ragdolls geweldige metgezellen!

Bicolor Seal Ragdoll Verzorging

schattige Bicolor Seal Ragdoll kat

Deze kat is niet al te veeleisend op het gebied van bewegen, maar ze zal het leuk vinden om zoveel mogelijk met je te spelen!

Dit is een langharig kattenras, dus je kunt verwachten dat je serieus moet verzorgen en schoonmaken.

Borstel de Bicolor Seal Ragdoll 3 tot 4 keer per week. Baden moet slechts af en toe worden gedaan, vooral als uw kat het grootste deel van de tijd binnenshuis doorbrengt.

Tandenpoetsen wordt ook sterk aanbevolen, in ieder geval voor een paar keer per week.

Met betrekking tot de voedingsbehoeften van deze kat; Deze Ragdoll zal gedijen op een eiwitrijk dieet. Meer nuttige informatie over het dieet van deze kat vindt u in onze Ragdoll voedingstabel.

Bicolor Seal Ragdoll Kittens Te Koop

Over het algemeen gaan de kosten voor een Ragdoll-kitten van $ 800 tot $ 3.5000.

De kosten variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van het huisdier, de kwaliteit van het ras en de showkwaliteit van het kitten.

Natuurlijk raad ik je aan om je onderzoek grondig te doen voordat je een Bicolor Seal Ragdoll-kitten in je huis verwelkomt.

We hebben een lijst van 16 gerenommeerde Ragdoll-fokkers in verschillende staten; Neem een kijkje om te controleren of er een schattig Ragdoll-kitten op je wacht!

Conclusie

Alle Ragdolls zijn mooi en zachtaardig, maar ik denk dat Bicolor Seal Ragdolls vooral charmant zijn met hun combinatie van donkere en lichte kleuren!

Deze kat is een geweldige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een liefdevolle metgezel. Ik wens je veel succes om snel een van deze kittens te vinden met een schattig vachtpatroon.

Misschien vind je onze beschrijving van de Chocolate Point Ragdoll ook leuk. Tot daar!