TOP 9 Cornish Rex Fokkers


Als je al heel lang op zoek bent naar dit kattenras, zoek dan niet meer, want we zijn er zeker van dat we hebben wat je wilt. Onze top 9 Cornish Rex fokkers zullen u zeker voorzien van een katje met krullende vacht! De afstamming van deze kortharige kat gaat terug op een crèmekleurige kater genaamd Kallibunker, die werd geboren in Cornwall in Engeland.

De Cornish Rex heeft een eivormige kop, daarop zijn grote oren, stevige lichamen en lange benen versierd met gekrulde jassen. Hoewel ze er misschien afstandelijk en cool uitzien vanwege hun prachtige uiterlijk en golvende vacht waardoor ze eruit zien alsof ze net uit de salon zijn gekomen, hebben ze eigenlijk een aanhankelijk en speels karakter.

Die mooie vacht kan in veel verschillende tinten en patronen komen zoals stevig, getikt, tabby en schildpad. Dit kattenras is nu geaccepteerd in alle registers in het hele land.

Cornish Rex is een actieve kat die je uit bed haalt voor een spelletje apporteren. Ze zien er misschien fragiel uit, maar ze zijn stevig en perfect voor degenen die een actief leven leiden.

Ook al zijn ze kortharig, dat maakt ze niet hypoallergeen. Hun marcel golven hebben ook allergenen en huidschilfers, maar in kleine hoeveelheden.

Laten we eens kijken welke Cornish Rex fokkers kittens speciaal voor u beschikbaar hebben!

Cornish Rex Kittens Te Koop

Als u een raszuiver Cornish Rex-kitten wilt, moet u de tijd nemen om de fokker te leren kennen en alle vragen te bespreken. Een gerenommeerde fokker moet je alle antwoorden en dingen geven waarin je geïnteresseerd bent terwijl je je nieuwe katachtige vriend leert kennen.

De prijzen zijn afhankelijk van elk fokker, type en bloedlijn volgens de Grand Champion en hun markering.

Laten we nu onze Cornish Rex fokkerslijst bekijken!

1. Koninklijk Purrfect Cattery, Florida

grijze cornish rex

Royally Purrfect Cattery fokt al meer dan 7 jaar katten en hun kittens zijn verspreid over 30 landen in de Verenigde Staten. Hun focus ligt op het produceren van 3 verschillende kittenrassen, waaronder Cornish Rex, Russian Blue en Scottish Fold, opgevoed om in een liefdevol gezin te zijn zonder tekenen van agressie.

Het doel van de Royally Purrfect Cattery is om kittens te krijgen met zeldzame vacht- en oogkleuren, en hun doel is om raszuiver te behouden, wat betekent trouw aan de rasstandaard Cornish Rex kittens. Ze nemen de gezondheid van Cornish Rex zeer serieus.

Hun fokkatten zijn van Europese kampioenslijnen. Ze hebben wachtlijsten na het ondertekende contract en storting van $200 dus als je geïnteresseerd bent, neem dan snel contact met ze op.

Royally Purrfect Cattery Informatie

Adres: Palm Coast (Florida)

Website: Koninklijke Purrfect Cattery

Telefoonnummer: 954 937 2196

E-mail: miamirussian@gmail.com

2. Godspeed Cornish Rex, Florida

Cornish rex grijze kat die op reling ligt

Godspeed Cornish Rex is een kleine cattery in Centraal Florida. Ze fokken en tonen Cornish Rex al vele jaren.

Hun katten zijn grand champions geweest, evenals nationale en regionale winnaars. Hun kittens komen uit een gezonde en gelukkige bloedlijn. Geboren en getogen in hun huis, zijn Cornish Rex kittens aan het socialiseren en leven ze op hun best sinds hun geboorte.

Cornish Rex van deze fokker is te zien in ACFA, CFA en TICA. Kittens worden vóór plaatsing gewijzigd, er is een contract dat moet worden ondertekend en u krijgt een veterinaire gezondheidsgarantie op het moment van de verkoop.

Godspeed Cornish Rex Informatie

Adres: Centraal Florida

Website: Godspeed Cornish Rex

Telefoonnummer: 407 719 3220

E-mail: atrebor14@aol.com

3. Barmont (Florida)

cornish rex raszuivere kat

Barmont is onze derde Cornish kattenfokker in Zuid-Florida. Deze cattery is geregistreerd bij CFA voor meer dan 45 jaar.

Hun fokkatten waren regionale en nationale winnende katten geweest, evenals showgrootkampioenen. Ze werken met Kitty Charm, QT-Cats, Artemis, Cuouronne en Budmar stambomen. Ze begonnen het fokken van Cornish Rex in 2000 en won sindsdien vele prijzen.

Deze fokker wil er zeker van zijn dat zijn plaats te allen tijde schoon is. Kittens worden geboren en opgevoed in een gezonde omgeving socialiseren met familie. Als het gaat om gezondheid, zijn kittens FeLV en FIV negatief; je krijgt een Gezondheid certificaat op het moment van de verkoop.

Een fokker wiens fokkatten afkomstig zijn van Supreme Grand Champion en Grand Champion lijnen kan geen verkeerde keuze zijn, toch?

Barmont informatie

Adres: Zuid-Florida

Website: Barmont

Telefoonnummer: 772 343 1030

E-mail: barmontcat@aol.com

4. Olivewavz, Maryland

cornish rex kitten |

Olivewavz is een nieuwe CFA-geregistreerde Cornish Rex cattery met zijn locatie in Zuid-Maryland. Het hele gezin helpt om de gezondste en gelukkigste Cornish Rex kittens.

Hoewel ze nieuw zijn in het fokproces, hebben ze er zowat alles over onderzocht en geleerd om alleen het beste te hebben. Geadviseerd en geraadpleegd met enkele van de Cornish Rex fokkers, Olivewavz is een cattery die het controleren waard is.

Als u een kitten van Olivewavz koopt, zorg er dan voor dat u een kitten krijgt dat alle kernvaccins, ontwormd, gesteriliseerd of gecastreerd en gechipt. Kittens komen ook in aanmerking om te worden geregistreerd in de CFA; je krijgt de registratiepapieren voor plaatsing.

De kittens zijn verkrijgbaar bij 4 maanden oud omdat de fokker ervoor wil zorgen dat het kitten voldoende tijd heeft met zijn moeder om alles te leren wat het moet weten voordat hij aan zijn “solo” -reis begint.

Deze fokker zal kittens niet als lading verzenden, maar ze staan open voor andere leveringsopties, meestal één keer per maand. Ze zouden echter gelukkiger zijn als u hen en uw kitten op de show zou ontmoeten en het kitten persoonlijk zou afleveren.

Als u een kitten wilt reserveren, is een 250 dollar borg is vereist, met het resterende bedrag op het moment dat u uw kitten ontmoet en naar uw eeuwige thuis brengt. Ze accepteren contant geld en postwissels, maar persoonlijke cheques en PayPal zijn alleen voor storting.

Als u geïnteresseerd bent, bekijk dan hun website en vul de vragenlijst in, en als u vragen heeft, kunt u deze stellen.

Olivewavz Informatie

Adres: St. Mary’s County (Maryland)

Website: Olivewavz

E-mail: olivewavz@aol.com

5. Tender Klauwen, Michigan

cornish rex buiten

Tender Claws is een fokker uit Michigan. Deze fokker werd verliefd op de Cornish Rex-katten in 1994 en sindsdien groeit en groeit de liefde alleen maar. Door op kattenshows te gaan en andere kattenrassen te leren kennen, maakte de fokker vrienden met andere fokkers in de Verenigde Staten.

De fokker streeft ernaar cornish rex katten te produceren met geweldige gezondheid en een prachtig temperament en zijn trouw aan de rasstandaard.

Deze fokker zorgt ervoor dat kittens hebben menselijk contact vanaf de geboorte. Dat stelt hen in staat om heel snel een band op te bouwen en te wennen aan de nieuwe eigenaren. Ze moeten ook ervaren dat ze door het huis rennen en niet in de kooi zitten. Ze worden door de dierenarts gecontroleerd voordat ze aan de nieuwe eigenaar worden overhandigd.

Als u geïnteresseerd bent in deze fokker, bel dan om te zien of er op dit moment Cornish Rex-kitties beschikbaar zijn.

Succes!

Tender Klauwen Info

Adres: St. Clair Shores (Michigan)

Website: Tender Klauwen

Telefoonnummer: 586 420 4259

E-mail: dkimber@flash.net

6. Reiki Rex, New York

portret van een cornish rex

Reiki Rex is een enorme Cornish Rex liefhebber en fokker. Hun fokkatten zijn afkomstig van Regionale Winner-lijnen en Grand Champion-lijnen.

Ze zijn gespecialiseerd in effen, colorpoint en tweekleurige Cornish Rex. De kittens zijn FeLV en FIV negatief, gescreend op HCM, geregistreerde Huisdier Partners Therapiedieren, en ze vinden het leuk om andere mensen en plaatsen te bezoeken. Ze zijn eenlso ontwormd, gevaccineerd en bij cardiale evaluatie geweest zonder cardiomyopathie.

Deze fokker toont zich ook in Cfa en TICA. De fokker richt zich op gezonde, gelukkige en gesocialiseerde katten die showkatten zullen zijn met titels als beste vertegenwoordigers van het Cornish Rex-ras.

De fokker heeft geen wachtlijst, maar ze hebben contactlijsten. Wanneer een kat of kitten beschikbaar is, zoekt de fokker naar de beste match. Ze reiken de hand naar de persoon of familie en proberen zowel de behoeften van het kitten als de wensen van het gezin met elkaar te verbinden.

Als je meer wilt weten, kijk dan op hun website.

Reiki Rex Informatie

Adres: Brooklyn (New York)

Website: Reiki Rex

E-mail: reikirexcattery@gmail.com

7. Owhl (North Carolina)

witte cornish rex

Owhl is een CFA- en TICA-fokker in North Carolina. Deze fokker kan niet alleen Cornish Rex aanbieden, maar ook Scottish Fold.

Als lid van TICA Cornish Rex en Scottish Fold Breed Committees heeft deze fokker alleen fokkatten van Grand Champion, Supreme Grand Champion, European Champion lijnen, Regionale, Nationale en Internationale Winner lijnen. Dat klinkt geweldig, nietwaar?

Deze fokker kan u alle gekleurde Cornish Rex aanbieden behalve effen wit. De kittens worden geleverd met een gezondheidsgarantie; ze zijn FIV en FeLV negatief en gescreend op PKD en HCM.

Aarzel niet om contact op te nemen met de fokker voor meer informatie of als u vragen heeft!

Owhl Informatie

Adres: North Carolina

Website: Owhl

Telefoonnummer: 704 352 9082

E-mail: owhlfold@msn.com

8. Vreugde van Rex Cattery, Oklahoma

cornish rex lopen

Joy Of Rex is een andere CFA- en TICA-gecertificeerde cattery met Grand Champion- en Regional Winner-lijnen. Ze wijden hun leven aan het welzijn van het Cornish Rex-ras, gericht op rasstandaarden door de registratie en stambomen van al hun katten bij te houden.

Ze ondersteunen andere fokkers en eigenaren van gezelschapsdieren, voorzien hen van kennis en hebben interesse in raskatten. De kittens van deze cattery hebben een schriftelijke gezondheidsgarantie, FIV en FeLv negatief, gezond en gelukkig voor hun nieuwe forever home.

Neem een kijkje op hun website voor meer informatie!

Joy Of Rex Cattery Informatie

• Adres: Oklahoma City, Oklahoma

Website: Joy Van Rex Cattery

E-mail: joyofrex01@gmail.com

9. Garen Ball Cattery, Indianapolis

cornish rex |

Yarn Ball Cattery is een CFA Cornish Rex Cattery in het Midwesten en de Grote Meren en een CFA Cornish Rex ras raadslid.

Deze kleine cattery aan huis is gewijd aan het fokken van interessante en unieke Cornish Rex. Ze begonnen in 2014 te tonen met lijnen geïmporteerd uit gevestigde catteries buiten de Verenigde Staten.

Ze hebben als doel om gesocialiseerde en gezonde Cornish Rex kittens daar worden nieuwe eigenaren heel blij van. Al hun katten zijn geregistreerd en getoond bij Cat Fanciers Association.

Voor meer informatie, bekijk hun website of e-mail ze!

Garen Bal Cattery Info

Adres: Indianapolis

Website: Garen Ball Cattery

E-mail: Joanna_P_Contreras@Yahoo.Com

Hoeveel kost een Cornish Rex?

Logischerwijs wil je de prijs van deze unieke kat weten nu je Cornish Rex fokkers hebt gezien en wat ze bieden.

De prijs van een Cornish Rex kitten kan gaan van 800 dollar Aan 1.200 dollar. Het hangt echter allemaal af van de kwaliteit, afstamming, leeftijd en fokker.

Je moet je ervan bewust zijn dat je ook moet uitgeven aan kattenbenodigdheden zoals een kattenmand, krabpaal, kattenbak, voedsel van hoge kwaliteit en kommen, vooral als je een nieuwe katteneigenaar bent.

Kijk hier voor de 7 beste kattenbomen met hangmat of mand en maak je nieuwe poes blij!

Wat is het verschil tussen Devon en Cornish Rex?

We zijn ons ervan bewust dat Cornish Rex en Devon Rex op elkaar lijken. Maar hoe onderscheiden we ze?

De Devon Rex heeft grote en laag geplaatste oren, kortere snorharen en kortere maar gespierdere benen dan de Cornish rex, die lange benen heeft. De Devon rex heeft ook waakharen en werpt meer af.

Inpakken

Nu je Cornish Rex fokkers hebt bestudeerd, hoop ik dat je er minstens drie hebt die je zou contacteren voor een nieuwe Cornish Rex.

Deze zeldzame schat, de Cornish Rex, verdient een plaats in uw huis, waarbij u hen voorziet van alle benodigdheden die nodig zijn voor één kat. U moet ook krabpalen opgeven, omdat CFA het declameren afkeurt.

Of je nu een Cornish Rex, Devon Rex, Siamees, Maine Coon of een andere kat hebt, het is belangrijk dat je goed voor hun gezondheid zorgt en ze overlaadt met liefde en genegenheid, zodat ze zo lang mogelijk een gezond en gelukkig leven kunnen leiden!

Veel succes met het vinden van je nieuwe katachtige vriend!

Gerelateerde inhoud

• Werpen kortharige katten?

• 5 Beste Birmese kattenfokkers

• 6 Ocicat Fokkers – De lijst van de waardige