Top 38 kattenblogs die u moet kennen

Hey guys, we hebben onze zoektocht naar de beste kattenblogs over de hele wereld beperkt die het bekijken waard zijn. Onze criteria waren onder meer: onderwerpgerelateerde inhoud, nieuwe inhoudsfrequentie en algemene creativiteit.

Het resultaat? 38 geweldige kattenblogs.

Hier is wie onze top cat blogs lijst heeft gemaakt:

1. Ik heb Kat, Single in de Stad, Met Katten

tamar-met-kattenkoppen-smakk

Blogger Tamari vertegenwoordigt kattendames van over de hele wereld. Deze kattenblog is een van onze favorieten vanwege de verscheidenheid aan goed geschreven inhoud. Tamar is een van de toonaangevende kattenbloggers op het web.  Afgezien van de schattige kattenkussens die ze verkopen, kan men interessante artikelen vinden over alle kattenonderwerpen.

2. Leven met Loulou

poep kat
Living With Loulou is misschien een beetje als het omslaan van de pagina’s van de I Tjing. Elke blog van een dag, als je besluit het te lezen, heeft misschien een antwoord waarnaar je op zoek was! Ik weet dat dat behoorlijk serieus is, dus laat me ook zeggen dat ik mijn blog graag met humor en onnozelheid doe en hoop dat je zult glimlachen of misschien zelfs hardop zult lachen om enkele van mijn gekke ideeën over elk onderwerp op aarde. Als ik dat kan doen, dan heb ik mijn kleine deel gedaan om de wereld in een vriendelijke en zachte richting te laten draaien.

3. De Purrington Post


Blogger Mouse onder leiding van de getalenteerde hoofdredacteur de Purrington-post is een leuke, informatieve, humoristische en vaak brutale blog die katten van alle soorten viert. Artikelen richten zich op kattengedrag, kattenlevensstijl en inspirerende kattenverhalen. Medio 2017 voegen ze een nieuwe online winkel toe vol met unieke en gedenkwaardige kattenspeeltjes en accessoires. Kattenliefhebbers zullen deze blog zeker de moeite waard vinden om te volgen!

4. De weg van katten Blog

top kat blog

Blogger: Pamela Merritt. Echt een kattenblog dat het vermelden waard is. Wat begon als een hobby voor Pamela, werd al snel een ongelooflijke, veelgelaagde onderneming. Het resultaat? Een geweldige kattenblog met veel nuttige inhoud. Zorg ervoor dat u de sectie Kattentypen bekijkt. Zorg ervoor dat u de sectie Kattentypen bekijkt. Way of Cats is een ware inspiratie voor kattenbloggers over de hele wereld.

5. Love Miow Kat

liefde miauwen
Naast hun geweldige website neemt Love Meow deel aan kattenreddingsevenementen en gemeenschapsbewustzijn.  Ze helpen ook bij het vinden van huizen voor verlaten katten. We raden u aan een kijkje te nemen in het videogedeelte.

6. De Pluizige Kitty

“Maak kennis met het Fluffy Kitty-blogteam, Brittany en Paul en hun geadopteerde kitty, Yoda. Dit reizende trio schrijft alles over katten op hun unieke blog waar Yoda de ster is. Wat begon als een klein doe-het-zelf kattenbakmeubelproject, veranderde in een enorme passie om kattenpawents te helpen beter voor hun donzige beesten te zorgen. Volg hun blog om Yoda te zien op zijn wereldwijde avonturen en om de nieuwste pawticles te lezen met betrekking tot kattenreizen, gezondheid, gedrag, voeding en meer!”

7. Katzenwereld

Als de beste kattenblog van het Verenigd Koninkrijk heeft Katzenwolrd zeker zijn plek op onze lijst verdiend. De blog wordt geleid door de geweldige Marc Andre, die een getalenteerd team van schrijvers leidt die ervoor zorgen dat je toegang krijgt tot een melodie van schattige video’s en foto’s en verhalen van katten van over de hele wereld.

8. Sprankelende Kat


Geweldige bron voor boekrecensies met een geweldige online winkel voor kattenspeelgoed en accessoires. Onze gidsen over producten zoals kattenbomen, kattenborstels en het zeven van kattenbakken geven u alle informatie om een verstandige consument te zijn. Ons favoriete deel is de sectie Advies, waar u nuttige tips vindt over een zeer groot aantal onderwerpen die allemaal vanuit het perspectief van een kat worden gegeven.

9. Simons Kat

Waarschuwing, de dood als gevolg van lachen kan optreden tijdens het bezoeken van deze pagina! De logicavideo’s van Simon Cat zijn absoluut hilarisch. Als je ze nog niet hebt gezien, mis je het.

10. Tjilpende katten

Hier is een echte traktatie voor jou! Chirpy Cats richt zich op kattenverrijking, kattentuinen en andere leuke kattenspullen, waaronder Monday Haiku, Caturday Doodles (haar eigen kitty-cartoons) en Caturday Voodles (kattenvideo’s met unieke voice-overs). Katten helpen een verrijkt leven te leiden met hun mensen.

11. NOIR KITTY MEWS

Blogger: Valentijn. Valentine is het creatieve genie achter Noir Kitty Mews! Hij is een slanke kattenblogger met een houding. Hij schrijft berichten over avonturen, entertainment, liefde, leven, gezondheid en geluk.  Ik heb ook af en toe berichten van leden van mijn personeel en vrienden.  Geniet van Noir Kitty Mews!  Mew Mew!

12. De Bewuste Kat Blog

conciouscat
Zonder twijfel een van de beste kattenblogs die er zijn, the Conscious Cat bevat artikelen over de gezondheid van katten, kattenvoeding, kattengedrag, kattenlevensstijl, verlies van huisdieren en meer. De Cat blog is eigendom van Ingrid King een bekroonde auteur en populaire kattenblogger, waar ze haar inzicht deelt in de wereld van katten. Zorg ervoor dat u de boekensectie bekijkt.

13. Kattenwijsheid 101

Blogger: Layla Morgan Wilde. Bij Cat Wisdom 101 houdt cat influencer Layla ervan om geïnteresseerd publiek te vermaken en te informeren met het meest recente nieuws, producten en informatie over katten en hun eigenaren. Layla Morgan Wilde, kattenprofessor en initiatiefnemer van Cat Wisdom 101, is een toegewijde holistische kittengedragsdeskundige die kattenadoptie aanmoedigt en geweldige productrecensies uitvoert. Ze is een fanatieke pleitbezorger van het bevorderen van de mens-katachtige band en de omarming van katten met speciale behoeften.

14. De Kattenblogosfeer


Actief sinds 2006 is deze top cat blog een echte veteraan. Tegenwoordig is het een van de populaire websites in de kattenbloggemeenschap, The Cat Blogosphere fungeert als een centraal nieuwscentrum voor trending verhalen.

15. Leven met katten Blog

leven met katten
Enorme website met veel inhoud. alles van geweldig kattennieuws tot willekeurige kattengerelateerde artikelen, kattenvideo’s. Zorg ervoor dat u de sectie kattenfotografie en het gedeelte Gedrag en Levensstijl bekijkt.

16. Deziz Wereld


Deze geweldige kattenblogs vertellen het verhaal van Deztinee Izabella. Een Ragdoll en Service Cat voor haar gehandicapte menselijke mama. Ze werkt samen met haar Ragdoll Service Cat sisfur RaenaBelle Mayce. De blog biedt echt super coole dingen over trainingsmethoden eninsights over kattengedrag, evenals een unieke kijk op de menselijke wereld.

17. Uw Kattenblog


Een van de beste kattenwebsites in het Verenigd Koninkrijk, de Your Cat-blog is afkomstig van de makers van het bestverkopende kattenmagazine van het VK, Your Cat. Deze top kattenblog behandelt alle onderwerpen met betrekking tot onze harige vrienden, waaronder gezondheids- en gedragsadvies, kattengroeigrafiek, liefdadigheidscampagnes en reddingskatten, en dagelijkse nieuwsupdates uit de kattenwereld. Onze favorieten zijn de sectie Kattenrassen en de sectie Kattenknutsel.

18. Catladyland

top kat blog
Blogger: Angie Bailey. Catladyland kattenblog is gemaakt door de bekroonde auteur Angie Bailey, Angie is een freelance schrijver uit Minnesota en een succesvolle kattenblogger. Haar handelsmerk is haar unieke kattenfoto’s. Het is geen geheim dat katten best grappig kunnen zijn, deze blog staat bekend om het plaatsen van een aantal van die grappige video’s en foto’s.

19. DE MEOW BLOG


De Meow Blog is een geweldige kattenblog die super populair is onder kattenliefhebbers over de hele wereld. Ze bevatten ongelooflijk schattige kattenvideo’s en kattenverhalen, evenals hartverwarmende kattenreddingsverhalen. Hun website is ook geweldig, waardoor het echt leuk en gemakkelijk is om door al hun leuke berichten te gaan. Zorg ervoor dat je ze ook volgt op sociale media, want ze plaatsen elke dag enkele van de beste kattencontent op internet.

20. Kitty Brood

Kitty Loaf is een vermakelijke kattenblog die het beste kattenbrood van de dag laat zien. Maar deze website is meer dan alleen een verzameling grappige kattenfoto’s. De Savannah Cats achter de blog zijn gerenommeerde producttesters die zich richten op het vinden van de beste topkwaliteit, duurzame, katvriendelijke producten op de markt.

21. De eigenwijze Poes


The Opinionated Pussycat is een blog van Kiril Kundurazieff. De blog richt zich op een breed scala aan onderwerpen, van kattenavonturen tot adoptieprocessen, dierenreddingsverhalen, kattenfestivals en zelfs kattenverzorgingspraktijken. De blog tilt kattenjournalistiek naar een heel nieuw niveau en is een bibliotheek met alle informatie over katten.

22. 15 en Miauwen

15 en Miauwen is een blog die zich richt op het leven van een stel dat met vijftien katten leeft. De auteur maakt ongeveer zeven blogposts per week en het doel is gewoon om de activiteiten te benadrukken die hun katten hebben gedaan, waaronder hun gedrag, training en bezoeken aan de dierenartsen. Het is een ideale blog voor mensen die de problemen willen ontdekken die gepaard gaan met het bezitten van katten.

23. Sandy Robins online

Sandy Robins is een van de toonaangevende multi-media celebrity huisdier lifestyle expert en influencer. In haar blog bespreekt Sandy de geweldige relatie tussen ons en onze katten, terwijl ze de trends en innovatieve gedachten schetst terwijl ze gebeuren. Sandy heeft 4 kattenboeken geschreven, waaronder The Original Cat Bible en haar bekroonde werk is te zien op enkele van de toonaangevende huisdierplatforms van het land, zoals Today.com, MSNBC.com evenals reguliere sites zoals Zillow.com.

24. Lola De geredde kat

Lola de geredde kat is een blog die zich richt op informatieve berichten over het opvoeden van katten, beoordelingen over de juiste gezondheidsproducten en hoe je je huisdieren gezond en gelukkig kunt houden. De blog is gepassioneerd over het redden van dieren en het bevorderen van verantwoord eigenaarschap van huisdieren. Er zijn ook veel vermakelijke berichtens over de dagelijkse draagervaring.

25. De kattenkruidtijden

Blogger: Lauren Mieli. The Catnip Times is de perfecte blog voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren over het gedrag van hun kat, verzorgingstips en het juiste voedsel voor elke kat. Ze verhogen het bewustzijn voor ziekten die katten treffen die geen remedie hebben zoals FIP en schijnen het licht op de weinig bekende effecten van declawing zoals kattenfantoompijn. Alle artikelen zijn zorgvuldig onderzocht en we werken samen met enkele van ’s werelds beste experts en merken om katteneigenaren de beste en meest betrouwbare katteninformatie te bieden.

26. Basil’s Blog

Basil’s blog gaat over de escapades en avonturen van zeven katten uit het opvangcentrum. Sommige van deze avonturen draaien voor verschillende blogposts, omdat spanning een belangrijke factor is. Het omvat af en toe hersentraining, boekbesprekingen, kleuren met katten, huisdieren, knutselen met katten en een breed scala aan andere dingen.

27. Gelukkige Huisdier Post

Happy Pet Post is een geweldige bron voor kattenverzorgers die zichzelf willen informeren over enkele van de best verkopende kattenkrabpalen die momenteel op de markt zijn. Bij Happy Pet Post kun je de een heleboel nuttige productrecensies, advies en tips bekijken om je kleine tijger gelukkig en spinnend te houden.

28. Strandloper Kat

Strandloper kat is een blog geïnspireerd door een zwangere pleegkat die haar kittens een miskraam heeft gegeven. De kat is afkomstig van een reddingsstichting. De blog richt zich op verhalen over de kat, productrecensies, giveaways en interessante kattenlevensstijlonderwerpen.

29. Slechte Kat Chris

Bad Cat Chris is gewoon de kroniek van een kat genaamd Chris die werd gevonden in een opvangcentrum. De blog spreekt over de frustraties en het entertainment die voortkomen uit het opvoeden van de kat en bevat af en toe enkele productrecensies.

30. Athena Kat Godin Wise Kitty

Athena Cat Goddess Wise Kitty is een blog over een reddingskat en haar baasje. Het bevat berichten over kattenverzorging, boekrecensies, dierenwelzijn, huisdierfotografie, dierenredding, kattenboeken en producten met kattenthema’s. Het is voornamelijk voor kattenliefhebbers en eigenaren van gezelschapsdieren en heeft een zeer grote aanhang.

31. Skagit Humane


Skagit Humane is een blog van een niet-gouvernementele organisatie die zich richt op het bieden van onderdak en zorg voor mishandelde dieren in de Skagit County. Het belangrijkste doel is om het publieke bewustzijn te vergroten en huisvestingsmiddelen te coördineren voor de huisvesting van dieren die tijdens rampen zijn geëvacueerd.

32. 7eHeavenCats

Onder leiding van Marva Marrow is 7thHeaven Cats een van de meest gezaghebbende sites voor kattengerelateerde problemen op het web van vandaag. Marva is een van de toonaangevende gecertificeerde katten gedragsconsulent in Amerika die kattenverzorgers helpt met Problemen met de relatie tussen Mens en Kat oplossen

33. Reizende katten

Traveling Cats is gewoon een verzameling foto’s van katten die zijn genomen tijdens de reizen van de auteur. Het is ook een weergave van de indruk van de steden en landen waar de foto’s zijn gemaakt. Lezers kunnen hun eigen foto’s van katten delen in de blog.

34. De creatieve kat

Creative Cats bevat veel verhalen en waardevolle informatie over de gezondheid en het welzijn en katten afkomstig van een persoon die al meer dan dertig jaar betrokken is bij het redden en verzorgen van katten. Er is veel creatief schrijven, foto’s en kunstwerken met betrekking tot zijn katten, andermans katten en andere dieren in het algemeen.

35. Katachtige opines


Feline Opines is een blog met verhalen over van alles en nog wat vanuit het oogpunt van een kat. Veel van de berichten zijn grappig, grillig en waarschijnlijk fictief, maar er zijn ook enkele serieuze berichten, waardoor dit een zeer plezierige blog is.

36. Kleine Grote Kat

Little Big Cat is een informatieve blog geschreven door een dierenarts en een kattengedragsdeskundige. Het is verplicht om kwaliteitsinformatie te bieden over de gezondheid, het gedrag en de juiste voeding voor zowel katten als honden. Het is gebaseerd op de visie om publiek bewustzijn te creëren over de juiste manieren om katten en honden op te voeden en het aantal verlaten en zwerfkatten te verminderen.

37. Oplossingen voor kattengedrag

Feline Behavior Solutions is een blog van een kattengedragsdeskundige die gepersonaliseerd gedrag en trainingsplannen ontwikkelt voor katten en hun eigenaren. Het doel van de blog is om te voorkomen dat katten worden achtergelaten, mishandeld en overgeleverd aan asielen door het verstrekken van de nodige educatie om gedragsproblemen te behandelen.

38. De miauw van de kat Redding

De Kat's Miauw Redding

The Cat’s Meow Rescue is een website voor de non-profit redding met dezelfde naam die bestaat uit een groep voorstanders met als doel katten en kittens uit Noordoost-Texas te redden Schuilplaatsen. Blogartikelen voor TCMR zijn geschreven door Nomi Berger, een gevestigde auteur en journalist van 40 jaar, woonachtig in Toronto, Ontario, Canada, die haar tijd en talent vriendelijk vrijwillig inzet om onze reddingsinspanningen te helpen bevorderen.