Top 12 Himalaya kattenfokkers: waar je op moet letten


Als u op zoek bent naar de beste Himalaya-kattenfokkers, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in een Himalaya als huisdier. Himalayanen staan erom bekend dat ze het gedrongen lichaamstype, lang haar en kalme dispositie van de Perzische, met de kleur-puntige patronen en kleuren van de Siamees. Ze hebben relatief platte gezichten en grote, ronde, blauwe ogen.

Het ras was erkend in 1958 door CFA en ACFA en wordt geaccepteerd in alle kattenregisters in Canada en de VS.

Blijf lezen om te zien wat Himalaya kattenfokkers te bieden hebben!

Himalaya Kittens Te Koop

Voor u hebben we een lijst gemaakt van de beste Himalaya kattenfokkers die u zullen helpen in uw zoektocht naar deze mooie kat. Gerenommeerde en gerespecteerde fokkers zouden uw enige keuze moeten zijn, en daarom hebben we het onderzoek voor u gedaan en u alleen kwaliteit aangeboden!

We zijn ons ervan bewust dat er zoveel oplichting online kan zijn bij het kopen van een kat, dus het is beter om er veel te onderzoeken voordat u een beslissing neemt en een kat van een verdachte site haalt.

Het kitten dat u van plan bent te kopen, moet gecontroleerd door dierenartsen, in goede gezondheid en goed gesocialiseerd. Kittens zijn meestal beschikbaar wanneer ze 12 weken oud.

Laten we nu eens kijken naar Himalaya-kattenfokkers die we in de VS hebben gevonden!

1. Cherrybirdie Cattery, Californië

mooie himalaya kat in het veld

Cherrybirdie Cattery, gelegen in Stanton, Californië, is een geweldige plek om te zoeken naar een Himalaya of Perzisch kitten. De kittens van deze cattery zijn zeker geliefd en goed verzorgd. Deze cattery kan u fokkers, huisdieren en katten van showkwaliteit aanbieden.

David en Cherry Riley exploiteren deze cattery en zitten al sinds 1993 in deze fokkerij, ze hebben ze sinds 2003 laten zien en ze vinden het echt leuk om te doen. Fokken is wat ze wilden doen en hun hele leven onder de knie hadden.

Het lijdt geen twijfel dat katten en kittens opgevoed met veel aandacht, liefde en omgaan en groeien in hun huis. Er kan worden gezegd dat deze katten zelfs verwend zijn.

De meeste Cherrybirdie-katten worden getoond in CFA, terwijl sommige het voordeel hadden om zelfs in TICA te worden getoond. De cattery is CFA (Cat Fanciers Association) geregistreerd en lid van TICA.

Ze hebben Chinchilla Zilver en Zilveren Perzen. Beide hebben witte ondervacht, maar de Chinchilla zilver op de bovenkant van de haarschacht heeft zilveren uiteinden, en het lijkt alsof het een witte kat is, terwijl gearceerd zilver op de haarschacht vlekken heeft met enkele donkerdere highlights.

Als lid van de CFA Breed Council is hun doel om Zilveren Perzische en Himalaya kittens te fokken met een focus op gezondheid en normen te tonen wanneer dat mogelijk is. De lijnen voor Perzen waarmee ze werken zijn bijvoorbeeld Brettachtal, Dalee, Scrimshaw, Ultamint en Labrese, terwijl de Himalaya-lijnen zijn: Laureden, Lieve portemonnees, Uno Belgatto, Prancenpaws, Sandypaws, Countrygal, Purrpals en Catsafrats.

De kittens komen gevaccineerd met hun eerste prikken, een schriftelijke gezondheidsgarantie en voedselmonsters.

Fokker Info

Plaats: Stanton (Californië)

•Website: Cherrybirdie Cattery

•Telefoon: 714 952 4419 /714 335 6641

•E-mail: cherrybirdie@yahoo.com

2. Een Kit Kat Cattery, Californië

schattig himalaya kitten

A Kit Kat Cattery is een fokker in Ventura County die Himalaya- en Scottish Fold-kattenrassen fokt. Met Grand Champion, Nationale, Regionale en Ras Winnaar lijnen, deze cattery kan u alleen de beste kwaliteit Himalaya katten van alle kleuren bieden.

Hun focus ligt op het temperament en de kwaliteit van Himalaya-katten, om ervoor te zorgen dat katten passen bij de CFA-rasstandaard. Deze fokker zoekt familie die voor altijd liefdevol thuis zal zijn voor hun katten. Al hun kittens zijn gezond en ontwormd, met twee immunisaties, Fiv, Pkd, en FeLV negatief.

Kit Kat katten en kittens worden het hele jaar door in CFA getoond en ze genieten ervan om vriendelijke en liefdevolle mensen te ontmoeten die dezelfde liefde en interesses voor hun katten delen.

Fokker Info

Plaats: Ventura County (Californië)

•Website: Een Kit Kat Cattery

•E-mail: luvcats1023@gmail.com

3. Lionzden Cattery, Florida

Schattige Himalaya kat zit naast de deur.

Lionzden Cattery is een cattery in Fort Lauderdale, Florida, die Perzen, Exoten en Himalaya katten van Regionale, ras- en grand champion-winnaarslijnen.

Kittens worden geleverd met gezondheidsgaranties, zowel schriftelijke als genetische gezondheidsgaranties, en worden verkocht met een gewijzigde overeenkomst.

Katten worden gescreend op PKD, HCM en FeLV, en FIV negatief, en u krijgt een veterinair gezondheidscertificaat.

Als je een lila, rood, blauw, crèmepunt of chocolade Himalaya wilt, zorg er dan voor dat je hun website bekijkt.

Fokker Info

Plaats: Fort Lauderdale (Florida)

•Website: Lionzden Cattery

•Telefoon: 617 605 0595

•E-mail: sandra@lionzdencattery.com

4. Koninkrijk Katz, Illinois

Himalaya kitten spelen met speelgoed

Kingdom Katz is een geregistreerde CFA Show Cattery die zich richt op het verhogen van kwaliteit, gezonde, gelukkige Perzische kittens en Himalaya kittens. Deze cattery biedt u kittens die de geschreven CFA-standaard voor het Himalaya-kattenras zullen overschrijden.

Hun koninklijke koninginnen en koningen worden altijd zorgvuldig geselecteerd, op zoek naar hun schoonheid, gezondheid, zoete karakters en persoonlijkheden, en inderdaad hun buitengewone stambomen.

Al hun katten zijn van Regionale winnende, nationale winnende en CFA Grand Championed Showkatten, met pure bloedlijnen, lijnen als Rhamjoge, Kissables, Lake Hyco, Foxy, Whisperwood, Oakheaven, Sultans, Catley Crue, enzovoort.

Kittens en huiskatten worden vóór plaatsing gewijzigd; ze komen met een schriftelijke gezondheidsgarantie, een schriftelijk verkoopcontract en een genetische gezondheidsgarantie. Kittens zijn ook gescreend op PKD en FeLV, en FIV negatief.

Ze kunnen u zwarte, chocolade, rode, blauwe, crème in vaste, tweekleurige, calico, tabby, bijzondere en puntige Himalaya kittens aanbieden.

Fokker Info

Plaats: Rockford (Illinois)

•Website: Koninkrijk Katz

•E-mail: kingdomkatz@comcast.net

5. CandyJar (Minnesota)

Portret van schattige donzige himalaya kat

CandyJar uit Burnsville in Minnesota is een CFA cattery die u Himalaya en Perzische katten kunnen bieden.

De kleuren die ze je kunnen geven zijn colorpoint, lila, wit, bicolor en chocolade; een schriftelijke gezondheidsgarantie, evenals genetische gezondheidsgarantie, zal worden verstrekt op het moment van de verkoop.

Fokker Info

Plaats: Burnsville (Minnesota)

•Telefoon: 612 834 2215

•E-mail: tolliethomas@aol.com

6. Dessertwinden, Missouri

himalaya kat op de bank

Dessert Winds is onze zesde op de lijst van Himalaya-kattenfokkers die zich in Neosho, Missouri bevindt. Als u een kat van topkwaliteit voor de show, dit is de juiste fokker voor u. Ze hebben soms een himalaya kat van topkwaliteit die beschikbaar is om hun nieuwe forever huizen te kiezen.

Dessert Winds is een cattery geregistreerd bij TICA en CFA; hun lijnen zijn Regionaal, Verdienste, Groot Kampioen en Raswinnaar.

Als lid van de CFA Persian Breed Council hebben ze schriftelijke gezondheids- en genetische garantie, schriftelijke verkoopcontracten, veterinaire gezondheidscertificaten met FeLV en FIV negatief, wijzigende overeenkomsten, en schermen voor PK-deficiëntie, PRA en PKD.

Als je van een Perzische en Himalaya lynx houdt en puntig bent, moet je contact opnemen met deze fokker.

Fokker Info

•Plaats: Neosho (Missouri)

•Website: Dessert winden

•Telefoon: 417 207 1234

•E-mail: Desertwindscats@gmail.com

7. Karista Kats Cattery, New Jersey

Himalaya kat met bloem

Karista Kats Cattery uit Hunterdon County in New Jersey kan u voorzien van Perzische en Himalaya katten.

De kittens worden verkocht met een wijzigingsovereenkomst, een schriftelijk verkoopcontract en een gezondheidsgarantie, gescreend op PKD en FIV/ FeLV negatief.

Karista Kats Cattery kan u zegelpunt Himalaya, evenals tortie, blauwe en vlampunten. Van rechte kleuren, ze hebben chocolade, lila en lynx.

Neem contact met hen op om te zien of ze kittens beschikbaar hebben.

Fokker Info

Plaats: Hunterdon County (New Jersey)

•Website: Karista Kats Cattery

•Telefoon: 908 832 9188

•E-mail: KaristaKats@yahoo.com

8. Mount Cascade, New York

Himalaya kat leggen

Mount Cascade in New York is een cattery die Russisch Blauw en Himalaya fokt.

Deze cattery is lid van de CFA Perzische en Russisch Blauwe Ras Raden, de Russian Blue Fanciers Association, en de TICA Russian Blue Breed Committee.

Hun fokkatten en kittens zijn allemaal van Regionale, nationale winnaar, onderscheiden Verdienste en Grand Champion lijnen.

De kittens zijn in topvorm, verkocht met wisselende overeenkomst en met een schriftelijke gezondheidsgarantie, en gescreend op PKD en FeLV negatief.

Fokker Info

Plaats: Warwick (New York)

•Telefoon: 845 986 9879

•E-mail: mcascade@optonline.com

9. Joviaal, New York

Himalaya kat in de tuin

In Newburgh, New York, vonden we een CFA-geregistreerde cattery die Perzische, Himalaya en exotische katten heeft geproduceerd.

Joviale katten en kittens zijn van regionale en nationale winnaarslijnen, evenals Grand Champion-lijnen. Jovial is lid van de Atlantic Himalayan Club en CFA Persian Breed Council.

Zoals bij bijna elke Himalaya kattenfokker, worden kittens en katten verkocht met de gewijzigde overeenkomst, een schriftelijke gezondheidsgarantie gevolgd door een schriftelijk verkoopcontract. Het veterinair gezondheidscertificaat wordt verstrekt wanneer u uw Himalaya-kitten komt ophalen. Het kitten wordt gescreend op PKD en FeLV en FIV negatief.

De kleuren van Himalaya katten die Jovial kan bieden zijn tortie, seal, flame, cream, blue en blue-cream points.

Fokker Info

Plaats: Newburgh (New York)

•Telefoon: 917 710 8296

•E-mail: jovialpersians@gmail.com

10. Berryhill Cattery, Pennsylvania

Mooie Perzische Himalaya kat in Siamese kleur

Berryhill Cattery in Bucks County is een plaats (census-designated place) in de Amerikaanse staat Pennsylvania, en valt bestuurlijk gezien onder Bucks County. TICA en CFA geregistreerde fokker die katten heeft met Supreme Grand Champion-lijnen, Distinguished Merit-lijnen en Nationale winnaarlijnen. De rassen die ze kunnen aanbieden zijn Himalaya en Exotisch.

Kittens zijn schermen voor PKD, FIV en FeLV negatief en verkocht met een wijzigingsovereenkomst en een schriftelijk verkoopcontract.

In deze cattery vindt u tortie, blauw, zeehond en blauw-crème punt Himalaya kittens. Bekijk hun website en kies je favoriet!

Fokker Info

Plaats: Bucks County (Pennsylvania)

•Website: Berryhill Cattery

•Telefoon: 610 346 7691

•E-mail: berryhll@aol.com

11. Knuffelpoten, Pennsylvania

Himalaya siamese kat met blauwe ogen op het gras

Cuddle Paws uit Noordoost-Pennsylvania is een gerenommeerde Himalaya-kattenfokker die Perzen, Exoten en Himalaya-katten fokt.

Al hun fokkatten zijn afkomstig uit Regionale, nationale en grote kampioenslijnen. In deze cattery vind je Himalaya in lynx en de meeste kleurpunten zoals tortie, zeehond, blauwcrème en crème.

Kittens en huiskatten worden verkocht met schriftelijke verkoopcontracten, gewijzigd voordat ze vertrekken, en ze komen met schriftelijke gezondheids- en genetische gezondheidsgarantie, FIV en FeLV negatief.

Het veterinair gezondheidscertificaat is beschikbaar wanneer u uw kitten komt ophalen.

Fokker Info

Plaats: Noordoost-Pennsylvania

•Website: Knuffel Poten

•Telefoon: 570 389 1231

•E-mail: duke1321@ptd.net

12. Vergeet niet, Virginia

grijs Himalaya kattengezicht

Remember is een CFA-geregistreerde cattery dat heeft Perzische en Himalaya katten voortgebracht. Als lid van de CFA Persian Breed Council hebben ze alleen Grand Champion-lijnen.

De kittens en huiskatten worden voorafgaand aan de plaatsing gewijzigd, FIV en FeLV negatiefen gescreend op PKD. Er wordt een schriftelijk verkoopcontract verstrekt.

Remember uit Radford, Virginia, kan u alle puntige kleuren aanbieden, behalve lila en chocolade.

Fokker Info

Plaats: Radford (Virginia)

•E-mail: charlotte.shelburne@gmail.com

Hoeveel kost een Himalaya kat?

Een Himalaya kitten van huisdierkwaliteit kost meestal rond $800 tot $1500, maar dat hangt af van de bloedlijn en de vachtkleuren.

Als u een volwassen Himalaya-kat moet kopen, zal de prijs lager zijn. Zoals we al zeiden, als je een purrfecte Himalaya-kat wilt vinden, moet je een verantwoordelijke en gerenommeerde fokker zoeken.

Inpakken

Himalaya katten zijn schattige en mooie katachtigen die je hart zullen doen smelten. Als u overweegt er een voor uzelf te hebben, moet u contact opnemen met een van de Himalaya kattenfokkers wij hebben het voor je uitgezocht.

Zoals we al zeiden, hebben we alle informatie die je nodig hebt als je een Himalaya-kat wilt kopen, en we kunnen je verzekeren dat welke fokker op deze lijst je ook kiest, je er geen spijt van zult krijgen.

Houd er rekening mee dat het zijn van een katachtige eigenaar een groot probleem is en dat je ervoor moet zorgen; voel je vrij om al je liefde te tonen wanneer je tijd hebt. Vergeet het niet schoonmaken, verzorging, regelmatige dierenartscontroles, goede voeding en lichaamsbeweging.

Ik wens je niets dan veel succes in je zoektocht naar een Himalaya kitten!

Gerelateerde inhoud

8 Schotse vouwfokkers – Een goede fokker kiezen

13 Sphynx Kattenfokkers – Het beste van het beste

6 Ocicat Fokkers – De lijst van de waardige