Ragdoll Fokkers: Ontmoet 16 Foksterren


Als je een kat wilt met een uitstekende en unieke uitstraling, dan is de Ragdoll zeker een keuze voor jou. Als een groot en aanhankelijk kattenras met prachtige blauwe ogen, Ragdoll katten overweg met andere huisdieren en kinderen, opgaand in drukke moderne huishoudens.

De Ragdolls is een relaxte kat met een ontspannen karakter en een algehele gelukkige houding maar heb de neiging om een rustige kat te zijn, dus als je een spraakzame kat wilt, moet je Ragdolls vermijden.

Ragdoll kittens zijn altijd down voor wat spel, dus bereid je voor op overvloed aan energie. Deze katten zijn meestal vergeleken met honden vanwege hun intelligentie en vriendelijkheid, zodat ze zelfs kunnen worden geleerd om te apporteren.

Laten we het nu hebben over het maken waarvoor je hier bent, de Ragdoll-fokkers.

Ragdoll Kittens Te Koop

Als u een ragdoll kat van hoge kwaliteit wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn ons ervan bewust dat het Ragdoll kattenras uitzonderlijk is en het kan moeilijk zijn om die gerenommeerde fokkers te vinden waarmee u graag in contact komt.

Om die reden hebben we een lijst gemaakt van Ragdoll fokkers die u zullen helpen een gezond en mooi Ragdoll kitten te krijgen.

Laten we nu wat graven om een nieuw kitten te vinden!

1. Swafford’s Ragdoll Cafe, Californië

witte Ragdoll

We beginnen met het Swafford’s Ragdoll Cafe, een raszuivere fokker die is gevestigd in Ramona, Californië. De belangrijkste focus van deze fokker is om te produceren lief en mooi Ragdoll katten dat zullen een leven lang geweldige metgezellen en vrienden zijn.

De kittens en katten leven in hun huis als familieleden, en ze worden voortdurend overladen met aandacht die hen in de schijnwerpers zet, en ze socialiseren met mensen en andere dieren. Dat zal hen ook aanhankelijk en liefdevol maken, wat een groot goed is.

De kittens zijn vrij en gezond van een genetische ziekte voordat u vertrekt, en ze zullen worden ontwormd en met al hun leeftijdsgeschikte vaccinaties. En bovendien komen ze met TICA-registratiepapieren.

Fokker Info

Plaats: Ramona (Californië)

•Website: Swafford’s Ragdoll Café

•Telefoon: 760 533 9417

•E-mail: rwsaff@yahoo.com

2. Pastel Ragdolls, Arizona

witte Ragdoll die omhoog kijkt

Pastel Ragdolls is gevestigd in Phoenix, Arizona, en is geregistreerd bij de CFA (Cat Fanciers’ Association en TICA ( The International Cat Association). Hun fokprogramma is gericht op het verbeteren en behouden van alle eigenschappen die Ragdoll tot een prachtig kattenras maken, en dat zijn:

• Ras conformatie – De fokker streeft ernaar Ragdolls te produceren die fysiek trouw zijn aan de Ragdoll rasstandaard. Wat betekent het? Ze moeten fysiek in balans zijn, zonder extremen. Hun focus ligt op levendige blauwe oogkleur, groot formaat en correcte gezichtsstructuur. Hier kun je geen nerts,effen of sepia-gekleurde Ragdolls vinden, omdat deze kleuren niet voldoen aan de rasstandaard.

• Aanhankelijke instellingPastell Ragdolls streven ernaar om kittens te fokken die de ware Ragdoll-instelling illustreren, en dat is een zachte, lieve, aanhankelijke en ontspannen cutie. Elk van hun fokkatten belichaamt het temperament van dit ras. De kittens worden constant omringd door mensen, waardoor ze op zeer jonge leeftijd extreem gesocialiseerd zijn.

• Goede gezondheid – Voor elke fokker moet gezondheid de prioriteit zijn; al hun fokkatten en kittens zijn genetisch getest, gezondheidsgescreend en hebben regelmatig dierenartscontroles.

Fokker Info

Plaats: Phoenix (Arizona)

•Website: Pastel Ragdolls

•E-mail: pastelragdolls@outlook.com

• Instagram: Pastel Ragdolls

• Facebook: Pastel Ragdolls

3. Ruby Ridge Rags, Californië

Ragdoll Kat

We vonden Ruby Ridge Rags in Riverside County, Arizona, een fokker die je raszuivere Ragdolls kan aanbieden die je de adem benemen. Geboren en getogen in hun huis, zijn hun Ragdolls de belichaming van de Ragdoll-rasstandaard.

Als leden van de CFA TICA, Rfwen Rfci, hun katten negatief getest voor HCM, Fiv, en FeLV.

Bij elk kitten krijg je een gezondheidsdossier en TICA registratiepapieren. De kittens zullen ook gesteriliseerd of gecastreerd voordat u de cattery verlaat, ontwormd, gevaccineerd en door de dierenarts gecontroleerd.

Ga naar hun website om het nieuwste nestje te zien.

Fokker Info

Plaats: Riverside County (Californië)

•Website: Ruby Ridge Vodden

•Telefoon: 951 926 5949

•E-mail: ragdolls@rubyridgerags.com

4. Droomland Ragdolls, Missouri

Ragdoll Cat speelt met kind

Op onze lijst van beste Ragdoll fokkers verdienen Dreamland Ragdolls een plaats, ongetwijfeld daar. Als een kleine TICA-geregistreerde hobbyfokker die hun kittens thuis opvoedt. De katten en kittens worden nooit gekooid en ze kunnen u verzekeren dat al hun katten krijgen enorm veel liefde en aandacht, en ze brengen veel tijd door met hun drie kinderen.

Hun focus ligt op het produceren van mooie, goed gesocialiseerde en vooral gezonde Ragdoll-kittens. Hun fokkatten testten allemaal dubbel negatief op PKD1 (polycysteuze nierziekte), MPS VI, en HCM, evenals negatief getest op FIV / FeLV.

In deze cattery vindt u kittens van blauw, lila, chocolade en zegel, terwijl de patronen Bicolor, toegelatenen lynx/niet-lynx.

Fokker Info

Plaats: Missouri

•Website: Droomland Ragdolls

•Telefoon: 360 787 3027

•E-mail: dreamlandragdolls@gmail.com

• Instagram: Droomland Ragdolls

• Facebook: Droomland Ragdolls

AANVERWANT: Ragdoll Groei grafiek: Hoe groot worden deze katten?

5. De Ragdoll Queen Cattery, Californië

Ragdoll Kat liegt

Welkom bij Ragdoll Queen Cattery! Deze fokker is gevestigd in Murrieta, Californië. Ze fokken Ragdoll-katten sinds 2012.

Deze cattery biedt Ragdolls in traditionele kleuren zoals mitted, blauw en verzegeld in puntige, lynx- en bicolor-patronen. De kittens worden getest op PKD1 en HCM aan de Universiteit van Californië Davis en jaarlijks getest voor Fiv en FeLV. De kittens worden ook onderzocht door een dierenarts voordat ze de cattery verlaten.

Ragdoll kittens zullen 3x ontwormingen, ontvangt 1e en 2e set van Vaccin Shots, en ze zullen een 18 maanden gezondheidsgarantie tegen genetische defecten.

Bekijk hun website om te zien of ze op dit moment kittens beschikbaar hebben.

Fokker Info

Plaats: Murrieta (Californië)

•Website: De Ragdoll Queen Cattery

•E-mail: theragdollqueen@gmail.com

• Instagram: De Ragdoll Queen Cattery

6. Ragdoll Kattery, Florida

Ragdoll Kat liggend op de bank

Ragdoll Kattery is een Ragdoll kittenfokker en een Ragamuffin fokker die zowel huisdierkwaliteit als showkatten kan bieden, gevestigd in Dunnellon, Florida.

Hun zorgvuldig gekozen koningen en koninginnen komen uit binnenlandse bloedlijnen van uitstekende afkomst. Als fokkers van 20 jaar in het bedrijfsleven, ze hebben kittens geproduceerd die trouw zijn aan de TICA-normen.

Deze fokker kan blauw punt, afdichtingspunt Bicoloren toegelaten kleuren en patronen. Deze Ragdoll katten zijn gezond en prachtig als ze komen.

Fokker Info

Plaats: Dunnellon (Florida)

•Website: Raggdoll Kattery

•Telefoon: 352 682 9057

•E-mail: raggdollcattery@gmail.com

7. Schattige poppen, Californië

Ragdoll Kat ligt op deken

Adorable Dolls is een cattery uit Roseville die zich richt op het produceren van lieve, gezonde en mooie Ragdolls die je hart winnen zodra je je ogen op hen richt. Hun Ragdoll kittens zijn een liefdevolle toevoeging aan gezinnen.

Hun fokkatten zijn van kampioen Bloedlijnen en geregistreerd Rfw, CFA, en TICA. De kittens worden thuis opgevoed, waardoor ze veel aandacht en liefde krijgen. Voordat ze de cattery verlaten, zijn de kittens sbetaald of gecastreerd, door de dierenarts gecontroleerd, gevaccineerd en negatief voor FeLV. De fokker biedt ook een 2-jarige gezondheidsgarantie.

De prijzen zijn als volgt:

• Toon kwaliteit Ragdoll – 2800 dollar

• Toon kwaliteit Lynx Bicolor Ragdoll – 3000 dollar

• Ragdoll van huisdierkwaliteit – 2100 dollar

Fokker Info

Plaats: Roseville (Californië)

•Website: Schattige poppen

•Telefoon: 831 801 9026

•E-mail: ragdolls@adorabledolls.net

8. Vegas Ragdolls, Nevada

Ragdoll buiten staan

Vegas Ragdolls is een fokker gevestigd in Las Vegas, Nevada, die 18 jaar geleden verliefd werd op het Ragdoll-ras en sindsdien steeds meer verliefd werd vanwege Ragdolls, persoonlijkheid, grootte, intelligentie en speelsheid. De cattery werd 16 jaar geleden geopend omdat ze over het ras leerden en leerden.

Omdat ze dol waren op het Ragdoll-ras, wilden ze ze beschikbaar maken voor iedereen die dit kattenras wenste. Zij voed ze thuis op en socialiseer ze door al hun dagelijkse activiteiten te doen, waardoor ze constant knuffels krijgen.

Hun koningen en koninginnen testten negatief voor Fiv, FeLV, HCM, en wormen. De cattery is gesloten en ze leggen de nadruk op het veilig houden van hun katten. De kittens zijn ook geregistreerd bij TICA.

Fokker Info

Plaats: Las Vegas (Nevada)

•Website: Vegas Ragdolls

•E-mail: VegasRagdolls@gmail.com

9. Furreal Rag Dolls, Californië

Ragdoll staat buiten op gras

Furreal Rag Dolls uit Noord-Centraal-Californië is een fokker van Ragdoll-kittens die de normen van de TICA belichamen.

Deze fokker zorgt ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van onderzoek met betrekking tot voeding, fokken en gezondheid van katten, en ze proberen elk seminar bij te wonen wanneer ze kunnen om hun fokprogramma te verbeteren en meer te leren.

Hun fokkatten negatief getest op HCM DNA; de kittens zijn gesteriliseerd of gecastreerd op de leeftijd van 12 weken voordat ze naar hun eeuwige thuis vertrekken.

Fokker Info

Plaats: Noord-Centraal-Californië

•Website: Furreal Rag Poppen

•Telefoon: 415 586 1970

•E-mail: ragdolls@furrealragdolls.com

10. Angel Haven Rag Dolls, Californië

Ragdoll zittend op witte bank

Laten we eens kijken wat de Angel Haven Rag Dolls te bieden hebben, een kleine ragdoll kittenfokker in North San Diego County in Californië.

Hun fokpolitiek is om gesocialiseerde en goed aangepaste katten te fokken die TICA geregistreerd en DNA HCM negatief getest.

Laten we nu hun prijzen controleren:

Toon kwaliteit fokker – 2200 dollar- 3000 dollar

Gewijzigde showkwaliteit

Bicolor- 1600 dollar- $1800

Gewijzigde showkwaliteit

Mitted en Colorpoint- 1100 dollar- 1400 dollar

200 dollar meer als je een Ragdoll met het Lynx Patroon wenst

Fokker Info

Plaats: North San Diego County (Californië)

•Website: Angel Haven Lappenpoppen

• Instagram: Angel Haven Lappenpoppen

•Sjilpen: Angel Haven Lappenpoppen

11. Starliterags (Wisconsin)

Ragdoll zittend op rotsen

Starliterags have fokt sinds 1992 Ragdoll kittens van goede kwaliteit. De cattery vond zijn plaats in het centrum van Wisconsin. Ze verzenden echter wel naar andere delen van de VS.

Hun doel is om mooie en gezonde Ragdoll kittens te fokken die registratiepapieren met TICA (De International Cat Association).

De kittens ontvangen hun eerste Vaccin Shots en zijn gesteriliseerd of gecastreerd; je krijgt een gezondheidsgarantie en starterskits met eten en speelgoed.

Om op de wachtlijst te komen en een kitten te reserveren, moet een aanbetaling van $ 207 worden gedaan. De aanbetalingen worden echter niet gerestitueerd.

Fokker Info

Plaats: Wisconsin

•Website: Starliterags

•Telefoon: 715 340 3435

•E-mail: starliterags@gmail.com

• Instagram: Starliterags

• Facebook: Starliterags

12. CottonBlues Ragdolls, Ohio

Ragdoll zittend op roze bloemen

Wat hebben we hier? Een CottonBlues Ragdolls is een van de gerenommeerde Ragdoll fokkers die trots is op het fokken van hoogwaardige Ragdoll kittens. Deze fokker begon in 2017 en sindsdien hebben steeds meer mensen gewerkt aan de verbetering van de gezondheid en het temperament van de Ragdoll-katten.

Deze CFA en TICA-geregistreerde cattery Het ligt in Ohio. Hun katten zijn bekroonde vrije vorm genetische ziekten zoals RD HCM, PKD, en FeLV.

CottonBlues Ragdolls hebben geen wachtlijst en u kunt een kitten reserveren nadat het zorgvuldig is geëvalueerd. Deze fokker zorgt ervoor dat elk kitten een goede evaluatie krijgt. De prijzen van de Ragdoll-kittens hier zijn afhankelijk van de kleuren, markeringen en patronen, en ze kunnen zeldzamere tinten bieden zoals grijs, blauw punt of zwart, en standaard zoals zegelpunt Ragdoll kittens.

Als het gaat om prijzen, kosten Ragdoll kittens hier $ 2500 voor Ragdolls van huisdierkwaliteit. Ondertussen zijn de prijzen voor show-kwaliteit Ragdoll kittens vanaf $3500.

CottonBlues Ragdolls biedt geen verzendopties, zodat u uw favoriete kitten kunt ophalen bij CottonBluesRagdolls, of u kunt ervoor kiezen en ophalen op de Cleveland Hopkins Airport.

Fokker Info

Plaats: Ohio

•Website: CottonBlues Ragdolls

•Telefoon: 440 503 9343

•E-mail: cottonbluesragdolls@yahoo.com

• Instagram: CottonBlues Ragdolls

• Facebook: CottonBlues Ragdolls

13. HarvestRags, Texas

Ragdoll liggend op de grond

Ravest Rags, uit Noord-Texas, is een respectabele cattery die sinds 2018 actief is. Deze fokker zorgt ervoor dat ze altijd in contact en samenwerking staan met andere gevestigde catteries in de Verenigde Staten en in het buitenland.

Ragdoll kittens bij Harvest Rags hebben de goede zorg en behandeling en worden behandeld als familieleden. Kittens worden opgevoed in een schone en comfortabele omgeving en gevoed hoogwaardig voedsel om hun gezondheid op zijn best te houden.

Wat deze fokker wil doen, is katten en kittens produceren om het meeste uit hun persoonlijkheid te halen. Hoe? Door zoveel tijd met katten door te brengen, de handelspraktijken te observeren die hen tot een van de respectabele Ragdoll-fokkers maken.

Hun fokkatten zijn genetisch getest, en allemaal hebben CFA en TICA registratiepapieren. Voordat ze de cattery verlaten, zijn kittens gesteriliseerd of gecastreerd en gevaccineerd tegen kattenleukemievirus – FeLV, feline immunodeficiëntie virus – Fiv, en feline infectieuze peritonitis – FIP.

Als u een rasecht kitten wenst dat vrij is van elke ziekte, neem dan gerust contact op met het ras, u zult er geen spijt van krijgen!

Fokker Info

Plaats: Noord-Texas

•Website: Oogstrags

•Telefoon: 940 595 3029

•E-mail: harvestragdolls@gmail.com

• Instagram: Oogstrags

• Facebook: Oogstrags

14. Floppy Floofs Ragdolls, Minnesota

Ragdoll ligt in haar bed

Floppy Floofs Ragdolls is een cattery uit Minnesota die al vijf jaar bestaat. In die vijf jaar hebben ze gewerkt aan het verbeteren van het ras en hun familie van Ragdolls groeide, evenals hun liefde voor deze katachtigen.

Als TICA-geregistreerde cattery bieden ze DNA-testen voor gezondheid, type en kleur. De tests worden gedaan aan de University of California Davis, een respectabele kattenonderzoeksfaciliteit in de VS.

Deze cattery kan u sepia-, nerts- en traditionele DNA-geteste Ragdoll-kittens aanbieden. Omdat deze fokker in andere delen van het land dient, kun je ze vinden in North Dakota, Utah, Arizona, Rhode Island, Massachusetts, Oklahoma, South Carolina, Florida, Illinois, Connecticut, Alaska en vele andere staten.

Voor oudere Ragdoll kittens die als potentiële stieren of moederdieren worden gehouden, is de prijs rond $800 tot $1000, terwijl voor jongere Ragdoll cuties, de prijzen gaan van $ 1200 tot $ 1800.

Deze cattery biedt, in tegenstelling tot andere, veel verschillende transportmogelijkheden. Dit kan ons laten zien dat ze geven om de veiligheid van de kittens en dat ze hun best proberen te doen om ze naar hun toekomstige eigenaren te brengen.

Als u uit Minnesota komt, is er een optie van deur-tot-deur levering, die wordt aangeboden aan degenen die binnen een straal van 500 mijl van de cattery wonen met een minimale vergoeding.

Fokker Info

Plaats: Minnesota

•Website: Floppy Floofs Ragdolls

•Telefoon: 775 741 6340

•E-mail: kdolso@gmail.com

• Facebook: Floppy Floofs Ragdolls

15. Sunshine Ragdolls, New York

schattig Ragdoll kitten

Sunshine Ragdolls is een TICA-geregistreerde cattery die al jaren traditionele Ragdoll kittens produceert. Gelegen in Westbury, New York, verdient deze Ragdoll fokker echt een plaats op deze lijst omdat het betrouwbare kattenfokkers uit New York zijn.

Wat is hun doel? Hun doel is om goed uitziende Ragdoll-kittens met een uitstekende gezondheid te produceren. Ze besteden hun tijd aan elk kitten, zodat ze in een veilige en gelukkige omgeving kunnen leven.

Elk kitten van Sunshine Ragdolls is HCM en PKD-vrij, en ze komen met een 3-jarige genetische gezondheidsgarantie.

De kittens worden nooit gekooid, wat betekent dat de kittens gesocialiseerd zijn vanaf de dag dat ze op de been komen. Deze fokker controleert ook de mogelijkheden van kattenallergieën bij kittens die resulteren in het hebben van kittens met een laag aantal huidschilfers.

Fokker Info

Plaats: Westbury (New York)

•Website: Zonneschijn Ragdolls

•Telefoon: 516 606 4608

•E-mail: sunshineragdolls@gmail.com

• Instagram: Zonneschijn Ragdolls

• Facebook: Zonneschijn Ragdolls

16. De Blue Lion Cattery, Colorado

close shot van Ragdoll

Last but zeker not least Ragdoll fokker op onze lijst is The Blue Lion Cattery uit Colorado. Shari MacCallum is eigenaar en beheerder hiervan TICA-geregistreerde cattery die alle standaard kleuren Ragdoll katachtigen aanbiedt.

Deze Ragdoll fokker richt zich op fokken en opvoeden Ragdoll kittens voor gezondheid, temperament en uiterlijk. De kittens worden goed verzorgd in zijn huis en ze zijn altijd aan het socialiseren.

De kittens van Blue Lions Cattery zijn van premie Bloedlijnenvrij Van HCM, FeLVen Fiv. Gevaccineerd met al hun geschikt voor de leeftijd Vaccins. U krijgt ook een gezondheidsgarantie.

Bekijk hun website om de foto’s van hun beschikbare kittens te zien. Als je twijfelt of meer geïnteresseerd bent in de cattery, zorg er dan voor dat je hem belt of sms’t.

Fokker Info

Plaats: Colorado

•Website: De Blauwe Leeuw

•Telefoon: 303 870 1400

•E-mail: harimaccallum@yahoo.com

Hoeveel kost een Ragdoll Cat?

Ragdoll kattenprijs kan rond $ 800 als de Ragdoll een kat van huisdierkwaliteit is, terwijl de prijs voor een tonen Ragdoll kat kan ongeveer $ 2000 zijn.

Die prijzen zijn echter in elke regio anders en ze kunnen lager of hoger zijn, afhankelijk van of de fokker een goede reputatie heeft en of ze ook fokrechten met het kitten verkopen.

Houd er rekening mee dat de prijs die u betaalt voor een Ragdoll-kitten niet het enige bedrag is, omdat u uw huis moet voorbereiden op een kitten, vooral als u een nieuwe katteneigenaar bent.

Zorg ervoor dat uw kat een kattenmand, boom, krabpalen, speelgoed, voer- en waterbakken, kwaliteitsvoer, verzorgingsgereedschap, enzovoort heeft. Sommige hiervan zijn niet de maandelijkse uitgaven; je moet echter alles hebben, zodat je kat zich welkom, comfortabel, geliefd en veilig kan voelen.

GERELATEERD: Ragdoll Groeigrafiek: Hoe groot worden deze katten?

Inpakken

Ragdolls zijn ware schoonheden van de kattenwereld. Zeer aanhankelijk en liefdevol, zullen deze katten je verdrietige dagen gelukkiger en saaier dagen grappiger maken.

U bent op zoek naar de beste Ragdoll fokkers, en we kunnen u alleen zeer gerenommeerde fokkers aanbieden die u zeker zullen voorzien van gezonde en prachtige Ragdoll kittens.

We hebben ervoor gezorgd dat we je TICA–geregistreerd catteries die u kunnen voorzien van showkwaliteit of ragdolls van huisdierkwaliteit, wat uw ziel ook zoekt.

Een katteneigenaar zijn is een echte verantwoordelijkheid en je moet er goed voor zorgen, regelmatig naar een dierenarts gaan, ze verzorgen, hun zijdeachtige vacht schoonmaken en ze elke dag meer en meer met liefde en aandacht overladen. Vergeet niet dat hoe meer je voor je kat zorgt, hoe langer het in je leven zal zijn.

Schiet op en ga naar de wachtlijst voordat iemand anders je beloofde katachtige vriend neemt.

Gerelateerde inhoud

8 Schotse vouwfokkers – Een goede fokker kiezen

7 Britse korthaar fokkers – alleen het beste voor u

13 Sphynx Kattenfokkers – Het beste van het beste