Onbevooroordeelde Arm &Hammer Cat Litter Review 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Arm &Hammer is een naam die elke katteneigenaar kent. Het is niet alleen een van de oudste namen in het kattenbakvullingsspel, maar het is ook een van de meest gerespecteerde.

Wanneer u Arm &Hammer kattenbakvulling koopt, koopt u tientallen jaren ervaring en wetenschappelijk gebakken producten die zijn ontworpen om kattenbakgeur te bestrijden tegen een betaalbare prijs.

Dit merk biedt een breed scala aan producten, zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd, zodat u de perfecte kattenbakvulling voor uw huishouden kunt vinden.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 5/5
 • Prijs per pond – 4/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 4/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 2/5

Algemene score: 4/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen die Arm &Hammer te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Het merk Arm &Hammer bestaat al meer dan 170 jaar en is uitgegroeid tot een zeer vertrouwde naam in Amerikaanse huishoudens. Bekend om hun zuiveringszout, is dit merk uitgeroepen tot Amerika’s # 1 Trusted Baking Soda Brand en blijft die eer jaar na jaar verdienen.

Naast hun zuiveringszout biedt Arm &Hammer natuurlijk ook een lijn huishoudelijke producten, waaronder kattenbakvulling, tandpasta, wasproducten en producten voor persoonlijke verzorging.

Het bedrijf Arm &Hammer werd in 1846 opgericht door zwagers Dr. Austin Church en John Dwight. Het merk ontwikkelde zich in de volgende decennia totdat in 1867 het Arm &Hammer-logo dat je vandaag kent, werd geboren.

Dat logo werd gebruikt op honderden huishoudelijke producten, waaronder populaire kattenbakvullingen zoals Arm &Hammer Double Duty, Arm &Hammer Clump &Seal en meer recent Arm &Hammer Slide. Tegenwoordig biedt het merk tientallen kattenbakvullingsformules en aanverwante producten.

Populaire alternatieven voor Arm &Hammer Cat Litter:

Hier zijn enkele van onze favoriete kattenbakvullingmerken waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden een zware korting op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw kat het leuk vindt.

 1. Mooi nest
 2. Dr Elsey
 3. Katachtige dennen

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Arm &Hammer biedt momenteel een breed scala aan verschillende producten, waaronder op klei gebaseerde klonterende kattenbakvullingen, lichtgewicht en ongeparfumeerde kattenbakvullingen, natuurlijke kattenbakvullingen en gerelateerde producten voor huisdieren.

Dit merk biedt 16 verschillende formules voor het samenklonteren van kattenbakvulling, waarvan er twee zijn gelabeld als “gemakkelijk op te ruimen” en waarvan er drie lichtgewicht zijn. Er zijn zeven producten die speciaal zijn ontworpen voor huishoudens met meerdere katten en drie die ongeparfumeerd zijn.

Arm &Hammer biedt ook 4 natuurlijke strooiselproducten en 4 andere producten, waaronder kattenbakvulling ontgeurderspray en poeders, evenals vlek- en geurverwijderende reinigingsproducten voor eigenaren van gezelschapsdieren.

De drie formules die we hier bespreken, omvatten twee klonterende kattenbakvullingsformules en één kattenbak-ontgeurderpoeder.

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

View On Chewy View On Amazon

Huishoudens met meerdere katten worstelen vaak met geurbeheersing, maar het vinden van een nest dat harde, geurneutraliserende klonten vormt, is uw beste verdediging. Deze Arm &Hammer Clump & Seal Multi-Cat Litter maakt gebruik van de geurbestrijdende kracht van Arm &Hammer zuiveringszout en vocht-geactiveerde microgranules om geur van uitwerpselen, urine en ammoniak af te sluiten voor een geurvrije kattenbak tot 7 dagen. Het is ook extreem laag in stof, wat tracking en rommel minimaliseert.

Het eerste wat ons opviel aan deze Arm &Hammer Clump &Seal Multi-Cat Litter is dat het een zeer zanderige textuur had. We maakten ons aanvankelijk zorgen over tracking vanwege de kleinere deeltjes, maar ontdekten dat dit nest bijna volledig stofvrij en extreem laag-tracking was.

We ontdekten ook dat de kracht van Arm &Hammer zuiveringszout zijn werk deed bij het bieden van langdurige geurbeheersing, zelfs met drie katten in het huishouden die kattenbakken deelden.

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 4.3/5

Pros

 • Vormt harde klonten bij contact om geuren te vernietigen en opruimen gemakkelijk te maken
 • De kracht van zuiveringszout zorgt voor een volledige 7 dagen geurbescherming
 • Zeer laag stofgehalte en weinig tracking voor minimale rommel

Tegens

 • Nest zelf heeft een lichte geur die, hoewel niet overweldigend, sommige katten niet leuk vinden
 • Zanderige textuur, sommige katten vinden het misschien niet leuk
 • Sommige klonten kunnen uit elkaar vallen tijdens het scheppen

Dit nest wordt geleverd in dozen van 14, 19 en 28 pond. Omdat het strooisel van klei is gemaakt, kan het vrij zwaar zijn, afhankelijk van de grootte van de doos die u koopt.

Arm &Hammer Multi-Cat Slide Easy Clean-Up Formula Kattenbakvulling

View On Chewy View On Amazon

Veel katteneigenaren vinden dat hun kattenbakvulling goed werkt totdat het tijd is om de doos op te ruimen. Het vormen van harde klonten en het beheersen van geur zijn belangrijke eigenschappen in een kattenbakvulling, maar als je aan de doos moet schrapen als het tijd is om het te legen, wat haal je er dan echt uit?

Arm &Hammer Multi-Cat Slide is ontworpen om gemakkelijk uit de kattenbak te glijden zonder schrobben of schrapen. Bovendien is het geformuleerd op multi-cat sterkte en biedt het 7-daagse geurbescherming.

We vonden Arm &Hammer Multi-Cat Slide om uitstekend klontervermogen te bieden en het gleed in feite gemakkelijk uit de kattenbak tijdens het schoonmaken. Het nest zelf had een lichte geur die niet onaangenaam was, en het deed goed werk om geuren in een huishouden met meerdere katten te beheersen.

Het belangrijkste dat ons echter opviel, is dat het een zeer zanderige textuur had zoals de vorige formule (hoewel nog steeds bijna volledig stofvrij) en als gevolg daarvan braken sommige klonten uit elkaar tijdens het scheppen.

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 4.3/5

Pros

 • Schuift gemakkelijk uit de kattenbak in plaats van aan de zijkanten te plakken
 • Biedt een volledige 7 dagen langdurige geurbescherming
 • Vrijwel geen stof en zeer weinig rommel en weinig tracking

Tegens

 • Zanderige textuur, sommige katten vinden het misschien niet leuk
 • Sommige klonten kunnen uit elkaar vallen tijdens het scheppen
 • Lichte geur die sommige katten misschien niet lekker vinden

Dit nest wordt geleverd in dozen van 14, 19 en 28 pond. Omdat het strooisel van klei is gemaakt, kan het vrij zwaar zijn, afhankelijk van de grootte van de doos die u koopt.

Arm &Hammer Cat Strooisel Deodorizer Poeder

View On Chewy View On Amazon

U kunt niet voorkomen dat uw kattenbak geur produceert, maar u kunt het wel beheersen met Arm &Hammer Cat Litter Deodorizer Powder. Gemaakt met een krachtige mix van Arm &Hammer Baking soda, geuren en andere ingrediënten, elimineert dit poeder onmiddellijk geuren in alle soorten afval om je kattenbak langer vers te laten ruiken.

Strooi het er gewoon overheen of roer het erin om te genieten van langdurige geurbeheersing. De vochtgeur blijft keer op keer werken.

We vonden dit product erg sterk geparfumeerd, hoewel dat niet per se een slechte zaak is. Het is gemakkelijk te strooien in de kattenbak en de hersluitbare bovenkant houdt de boel fris.

De krachtige geurbestrijdende formule was geweldig voor huishoudens met meerdere katten, maar we zijn bezorgd dat de geur te sterk kan zijn voor kattenbakken waar geur niet specifiek een probleem is. We ontdekten ook dat het product zelf vrij stoffig was, wat betekende dat het nest na gebruik een beetje stoffiger werd.

Categorie Rating
Prijs 3/5
Klonterende actie N.V.T
Geurbestrijding 5/5
Stof/Rommel 3/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen N.V.T
Algemene beoordeling 3.75/5

Pros

 • Sterke geur werkt om kattenbakgeuren onmiddellijk te verdoezelen
 • Langdurige geurbeheersing door vochtgeur
 • Gemakkelijk te gebruiken en heeft een hersluitbare bovenkant om het product vers te houden

Tegens

 • Geur kan voor sommige katten te sterk zijn (probeer het in het nest te roeren)
 • Geen vervanging voor het regelmatig scheppen van de kattenbak
 • Strooisel na gebruik een beetje stoffiger gemaakt

Deze kattenbakontgeur wordt geleverd in een 20-ounce of 30-ounce doos die opnieuw kan worden verzegeld tussen gebruikt om het product vers te houden.

Wat vinden klanten van Arm &Hammer Kattenbakvulling?

Voor het grootste deel zijn klanten blij met het merk Arm &Hammer als geheel. Veel klanten hebben een favoriete formule waar ze volledig loyaal aan zijn, hoewel ze anderen zullen proberen als die van hen niet onmiddellijk beschikbaar is. De meeste klanten zijn blij met de lage prijs, de hardklonteractie en de uitstekende geurbestrijding die deze kattenbakvulling te bieden heeft.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek en er zijn zowel goede als slechte beoordelingen voor het merk online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve beoordelingen

“Ik heb 2 katten en ik ben lui. Soms ga ik een paar dagen zonder het nest schoon te maken. Soms giet ik gewoon meer schoon strooisel over het vuile strooisel zodat ik nog langer kan gaan voordat ik eindelijk schep. Dit nest is vrij goed in het bedekken van de geur. Bonuspunten dat ik dit naar mijn deur kan krijgen en niet tussen de supermarkt en parkeerplaats naar mijn auto hoef te sjouwen. Min één ster want dit nest volgt OVERAL.” Marina, reviewing Arm &Hammer Clump & Seal Multi-Cat Formule

“Ik heb één kat en gebruik een zeefbak voor haar. Ik heb de doos maar één keer geleegd sinds de aankoop van Arm &Hammer Slide Easy Litter, maar al het strooisel gleed er prima uit zonder aan de bodem van de pan te plakken. Ik heb veel zwerfvuil gebruikt – de hele doos van 14 pond, in feite, dus ik denk dat dat waarschijnlijk bijdraagt aan het niet-plakken. Daarvoor kleefde mijn oude nest aan de bodem en moest ik het eraf schrapen. De tijd zal het leren, maar over het algemeen zeer tevreden met het product en zal het blijven gebruiken zolang het niet blijft plakken.”Marnie, reviewing Arm &Hammer Multi-Cat Slide Easy Clean-Up Formula

“Serieus… Dit spul werkt. Van mijn katten is bekend dat ze een slecht ruikende kattenbak hebben. Wanneer je dit product op het nest legt, neutraliseert het meteen de geur en zorgt het er eigenlijk voor dat alles GOED ruikt. Ik schud het bovenop en schud dan de doos om het een beetje te mengen. Het is een essentieel onderdeel van mijn nestscheproutine. Ik heb gewone baking soda geprobeerd, maar dit is veel beter. Daar zit OxiClean in en dat maakt een enorm verschil.”Lauren, recensie Over Arm &Hammer Cat Litter Deodorizer Powder

Negatieve beoordelingen

“Store was buiten onze gebruikelijke A &H Double Duty, dus we probeerden dit. Slechte keuze. Dit spul is een zeer fijne, zanderige consistentie en na ongeveer 2 dagen had het een zeer merkbare zure geur. Kon het 25 voet verderop ruiken zittend in de andere kamer. Dit is met 1 kater in huis. Bij gebruik van Double Duty kon je direct naast de doos zitten en niets ruiken. Deze Clump &Seal is een ander verhaal. Zelfs met behulp van de toegevoegde A &H Deodorizer die we gebruiken, had dit spul vreselijke geurbeheersing. Ik zou het helemaal niet aanraden.” ARS72, reviewing Arm &Hammer Clump & Seal Multi-Cat Formule

“Ik heb bij hoog en laag gezocht naar een nest dat in de automatische kattenbak werkt zonder de motor elke keer dat hij harkt te binden. Na het zien van de advertenties voor Slide ging ik op zoek naar een ongeparfumeerde versie. Tot mijn frustratie heeft dit product geen ongeparfumeerde optie. Ik besloot het toch te proberen en had er meteen spijt van. De geur is zo sterk dat ik niet in staat was om in de kamer te blijven. Arme katten moesten ermee worden afgesloten totdat ik weer in de winkel kon komen voor een ander ongeparfumeerd merk. Aan de andere kant leek dit nest beter te werken voor de automatische doos, maar het zat slechts 24 uur in de doos.”DesperateforUnscented, herziening Arm &Hammer Multi-Cat Slide Easy Clean-Up Formula

“Ik geef de reguliere deodorizer 2 1/2 sterren en de double duty deodorizer 3 sterren. De ontgeurende strooisel heeft een zeer sterke geur, dus ik zorg er altijd voor dat ik het na elke opruiming meng met het strooisel en het er vervolgens gewoon bovenop sprenkel. Ik heb ook gemerkt dat ik het nestje veel dusier vind dan voordat ik de deodorizer heb toegevoegd. De dubbele deodorizer, hoewel nog steeds zo sterk van een geur, lijkt meer van de ontlasting / urine klein te beheersen / absorberen dan de gewone deodorizer, maar ik moet nog steeds veel toevoegen. “KaylaG, reviewing Arm &Hammer Cat strooisel Deodorizer Poeder

Hoeveel kost Arm &Hammer Kattenbakvulling?

Over het algemeen is Arm &Hammer kattenbakvulling zeer betaalbaar voor de kwaliteit die het levert. De twee kattenbakvullingen die we hierboven hebben beoordeeld, zijn geprijsd onder de $ 0,75 per pond en u kunt meer besparen door grotere dozen te kopen. De kattenbak deodorizer kost ongeveer $ 1.144 per pond, maar wordt verkocht in een doos van 20 of 30 ounce voor minder dan $ 3.

Over het algemeen, is Arm &Hammer Kattenbakvulling een goede keuze?

Op het eerste gezicht waren we er niet zeker van dat we Arm &Hammer kattenbakvulling leuk zouden vinden. Ondanks de betaalbare prijs zijn we gewend om dit merk verkocht te zien in grote dozenwinkels en supermarkten waar kwaliteit niet altijd de prioriteit is. We waren echter aangenaam verrast na het testen van twee kattenbakvullingen en een nestontgeur die het merk als geheel nakomt als het gaat om langdurige geurbeheersing, hardklonterend handelen en weinig stof en tracking.

Nogmaals, het belangrijkste dat ons opviel aan Arm &Hammer kattenbakvulling is de zanderige textuur. Dit is niet per se een probleem, maar het kan voor sommige katten even wennen zijn. Deze textuur betekent ook dat klonten soms uiteenvallen in kleine rotsen, maar ze worden gemakkelijk weggeschept en je blijft over het algemeen niet achter met een lijmachtige puinhoop op de bodem van de kattenbak.

Voor betaalbare geurbestrijding raden we Arm &Hammer kattenbakvulling van harte aan. We kijken ernaar uit om in de toekomst enkele van hun andere producten te herzien, waaronder enkele van hun natuurlijke kattenbakvullingen.

Waar wordt Arm &Hammer Kattenbakvulling verkocht?

Arm &Hammer kattenbakvulling wordt online en in dierenwinkels verkocht. Je kunt het te koop vinden bij online retailers zoals Chewy en Amazon, evenals big box-winkels zoals Walmart en Target, evenals lokale en nationale dierenwinkels zoals PetSmart en Petco.

Klik HIER om te winkelen voor Arm &Hammer Cat Litter op Chewy