Gezondheidsuitbreiding Cat Food Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben de feiten over Health Extension kattenvoer verzameld. Lees onze onbevooroordeelde recensie om erachter te komen of dit merk een goede keuze is voor uw kat.

De We’re All About Cats-rating gezondheidsuitbreiding op wat belangrijk is

We hebben Health Extension geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 5/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.3/10

We geven Health Extension kattenvoer een 44 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Gezondheidsuitbreiding

Het bedrijf achter Health Extension maakt al sinds 1963 dierenvoeding. Voorheen bekend als Vets Choice, kreeg het merk in 2015 een nieuwe naam en identiteit.

Als Health Extension richt het merk zich op natuurlijke en holistische dierenvoeding en belooft het huisdieren gezond te houden door middel van “super premium ingrediënten” en een “spectrum van nuttige voedingsstoffen in elke smakelijke hap”.

In dit artikel krijgt u een diepgaande blik op Health Extension kattenvoer en leert u over alles, van de veiligheidsreputatie en de kwaliteit van de ingrediënten tot waar het wordt verkocht.

Inkoop en productie

De ingrediënten van Health Extension zijn afkomstig uit de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Canada en Nieuw-Zeeland. Geen van hun ingrediënten komt uit China.

Als u meer informatie wilt over het inkopen van ingrediënten, gaat u naar de startpagina van de Health Extension, waar u een interactieve sourcingkaart vindt.

De meeste Health Extension kattenvoer wordt gemaakt in de Amerikaanse fabriek van het bedrijf, maar een paar van hun ingeblikte formules worden vervaardigd in Thailand.

Is gezondheidsvoorlichting kattenvoer teruggeroepen?

Het lijkt er niet op dat Health Extension kattenvoer ooit is onderworpen aan een terugroepactie.

Welke soorten kattenvoer biedt Health Extension?

Health Extension kattenvoer komt in droge en natte variëteiten.

Hoewel het allemaal op vlees gebaseerde producten zijn, neigen Health Extension-voedingsmiddelen naar de plantaardige kant. De meeste van hen bevatten erwten, granen of andere zetmeelrijke plantaardige ingrediënten.

Of het nu nat, ingeblikt, gevuld met rijst of graanvrij is, Health Extension-voedingsmiddelen worden aangevuld met nutraceuticals en supplementen die naar verluidt holistisch welzijn ondersteunen. Deze additieven omvatten probiotica, groene thee-extract en biologische appelciderazijn.

Health Extension Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Gezondheidsuitbreiding Kip &bruine rijst Recept Droog kattenvoer

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip- en kippenmeel lijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Laten we dit populaire Health Extension-recept voor kattenvoer eens nader bekijken. Zoals de naam al verklapt, is dit een droog product met kip en bruine rijst als primaire ingrediënten.

Het analyseren van de ingrediëntenlijst onthult dat het voedsel een combinatie van kip en kippenmeel bevat als de eerste twee ingrediënten, maar kip is niet de enige eiwitbron van het voedsel. Het bevat ook gedroogd eiproduct en menhaden vismeel. Al deze ingrediënten zijn voedende keuzes voor katten.

Net zoals kip niet het enige eiwit van het voedsel was, is bruine rijst niet de enige koolhydraatbron. Het voedsel bevat ook havermout samen met een besprenkeling van lijnzaad, aardappelen en bessen.

Door zowel kippenvet als haringolie te bevatten, slaagt het voedsel erin om veel omega-3- en omega-6-vetzuren in hun meest biologisch beschikbare vorm te leveren.

Zoals alle Health Extension-voedingsmiddelen, krijgen de brokjes een boost van een verscheidenheid aan aanvullende ingrediënten. Deze ingrediënten dragen prebiotische vezels, probiotische bacteriën en antioxidanten bij. Naast nutraceuticals bevat het voedsel synthetische vitamines, mineralen en aminozuren – essentiële stoffen die elke maaltijd qua voedingswaarde compleet maken.

Over het algemeen heeft dit voedsel een matig eiwitgehalte, matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Een paar dingen onderscheiden deze brok van de massa, waaronder het gebruik van gemakkelijk te verteren eiwitzuurces, een nadruk op dierlijk vet, de opname van probiotica en de beslissing van Health Extension om synthetische kleuren, smaken en schadelijke conserveermiddelen over te slaan.

Maar het zijn nog steeds brokjes en niet een van de beste.

Het koolhydraatgehalte ligt in de buurt van 40% op basis van droge stof, wat wijst op een verhoogd diabetesrisico en een over het algemeen soortongepast dieet. En met zoveel van de kenmerkende nutraceuticals van Health Extension die beter geschikt zijn voor een herbivoor dan een obligate carnivoor, gaat de voedingscomplexiteit van dit voedsel bijna verloren op je vleesetende katachtige.

Het voedsel is relatief calorierijk met 422 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Bruine rijst, Havermout, Gedroogd eiproduct, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), lijnzaad, Menhaden vismeel, Haringolie (bron van DHA), Zoete aardappel, Veenbessen, Bosbessen, Tomatenvlees, Taurine, Cichoreiwortel, Gerstemout, Biologische appelciderazijn, Gember, Groene thee-extract, Biotine, Glucosaminehydrochloride, Chondroïtinesulfaat, Cholinechloride, Zinkpolysaccharide complex, Ijzer aminozuurchelaat, Vitamine E-supplement, mangaan aminozuurchelaat, koper aminozuurchelaat, niacinesupplement, vitamine B-12-supplement, vitamine A-acetaat, calciumjodaat, thiaminehydrochloride, riboflavinesupplement, kobaltproteïne (bron van gechelateerd kobalt), vitamine D3-supplement, foliumzuur, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, natriumseleniet, yucca schidigera-extract, gedehydrateerde kelp, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd lactobacillus casei-fermentatieproduct, Gedroogd Enterococcus Faecium fermentatieproduct, Gedroogdebacillus Subtilis fermentatieproduct, gedroogd Bacillus Licheniformis fermentatieproduct, gedroogd Bacillus Coagulans fermentatieproduct, gedroogd aspergillus oryzae fermentatieproduct, gedroogd aspergillus niger fermentatieproduct.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 36%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 6%

Vocht: 10%

As: 6%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40%

Vet: 17.78%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 28.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.69%

Vet: 38.53%

Koolhydraten: 25.78%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Haringolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Bruine rijst, havermout, lijnzaad, zoete aardappel

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van kip, een voedende bron van gemakkelijk te verteren eiwitten
 • Bevat een scala aan prebiotica en probiotica voor de spijsvertering
 • Bevat geen laagwaardige eiwitbronnen
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen en potentieel schadelijke conserveermiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Het lage vochtgehalte van het voedsel kan bijdragen aan chronische uitdroging

Gezondheidsuitbreiding Graanvrije Kalkoen &zalm Recept Droog Kattenvoer

Bekijk op Chewy View op Amazon

Uitgebeende kalkoen en zalm blijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Net als het laatste voedsel dat we hebben beoordeeld, is dit voedsel veel meer dan de twee ingrediënten die in de naam worden genoemd. Naast kalkoen en zalm bevat dit voedsel kippenmeel, kikkererwten, linzen en erwten. Die peulvruchten helpen om de brokjes zijn vorm te geven en tegelijkertijd het eiwitgehalte te verhogen. Hele zoete aardappelen dienen als een ander brokbindmiddel en een royale bron van koolhydraten.

Het voedsel bevat kippenvet en zalmolie, die beide voedende dierlijke vetten en geweldige insluitsels in het voedsel van uw kat zijn. Het voedsel bevat ook kokosolie. Hoewel het vetzuurprofiel van kokosolie het een uniek gunstig vet voor mensen maakt, is het niet erg biologisch beschikbaar voor uw vleesetende kat.

Het voedsel zit boordevol additieven. Elke zak bevat een scala aan hele wortels, gedroogd zeewiermeel, granaatappel, bramen, hele bosbessen, kurkuma – de lijst gaat maar door. Dit zou een uitstekende granola zijn, maar voor een dier dat is geoptimaliseerd voor vet- en eiwitmetabolisme en dat gedijt op voedingsstoffen uit dierlijke delen, is niets van dit alles noodzakelijk of noodzakelijkerwijs gunstig.

Wat echter gunstig is, is het gebruik van prebiotica, probiotica en colostrum door het voedsel.

Zoals elk organisme met een microbioom, kunnen katten baat hebben bij probiotische suppletie. Prebiotische vezels uit ingrediënten zoals cichoreiwortelextract helpen die probiotische bacteriën om te gedijen. Zelden gevonden in kattenvoer, rundercolostrum is een antilichaamrijk supplement dat kan helpen om spijsverteringsproblemen te verlichten en de immuungezondheid te ondersteunen.

Over het algemeen heeft dit natvoer een matig eiwitgehalte met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Hoewel de verdeling van macronutriënten niet past in ons koolhydraatarme ideaal en de ingrediëntenlijst veel meer planten dan vlees bevat, heeft dit voedsel een aantal uitzonderlijke kwaliteiten. Door een mix van prebiotica, probiotica en biest op te nemen, helpt dit voedsel de spijsvertering en de immuungezondheid te ondersteunen. De nadruk op dierlijk vet en blijkbaar vlees van hoge kwaliteit toont een interesse in verteerbaarheid die zeldzaam is bij voedingsmiddelen tegen deze prijs.

Het voedsel is relatief calorierijk met 425 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Ontbeende Kalkoen, Uitgebeende Zalm, Zalmmeel, Kippenmeel, Kikkererwten, Linzen, Kippenvet (Geconserveerd met gemengde tocoferolen), Kalkoenmeel, Hele Zoete Aardappelen, Pompoen, Tapiocazetmeel, Erwten, Zalmolie, Kokosolie (Geconserveerd met gemengde tocoferolen), Hele wortelen, Gedroogd zeewiermeel, Granaatappel, Bramen, Hele Bosbessen, Hele Veenbessen, Frambozen, Kaliumchloride, Taurine, DL-Methionine, Spinazie, Kurkuma, Tomaat, Bieten, Peterselie, Cichoreiwortelextract, Salie, Rundercolostrum, Biologische Appelciderazijn, Gember, Groene Thee Extract, Vitamine A Acetaat, Vitamine E Supplement, Riboflavine Supplement, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Niacine Supplement, Cholinechloride, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamine Mononitraat, Foliumzuur, Biotine, Inositol, Organisch Gedehydrateerde Kelp, Zink Polysaccharide Complex, Iron Polysaccharide Complex, Manganese Polysaccharide Complex, Koper Polysaccharide Complex, Kobalt Polysaccharide Complex, Calcium Iodate, Natrium Seleniet, Yucca Schidigera Extract, Pectine, Gedroogde Lactobacillus Acidophilus Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Casei Fermentatie Product, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Gedroogd Bacillus Subtilis FermentatieProduct, Gedroogd Bacillus Licheniformis Fermentatie Product, Gedroogd Bacillus Coagulans Fermentatie Product, Gedroogd Aspergillus Oryzae Fermentatie Product, Gedroogde Aspergillus Niger Fermentatie Product.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 33.5%

Ruw vet: 17%

Ruwe celstof: 6%

Vocht: 10%

As: 6%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 37.22%

Vet: 18.89%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 30.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.75%

Vet: 40.36%

Koolhydraten: 26.89%

Ingrediënten die we leuk vonden: Ontbeende Kalkoen, Uitgebeende Zalm, Kippenvet, Zalmolie, Rundercolostrum

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Kikkererwten, Linzen, Hele Zoete Aardappelen, Tapioca Zetmeel

Veel voorkomende allergenen: Vis, Kip

Pros

 • Bevat geen dierlijke bijproducten met een lage waarde of vaag genoemde ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en potentieel schadelijke conserveermiddelen zoals BHT en ethoxyquine
 • Bevat prebiotica, probiotica en colostrum ter ondersteuning van de spijsvertering en meer

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte

Gezondheidsuitbreiding Graanvrije Kip &pompoen recept ingeblikt kattenvoer

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Laten we ten slotte deze formule bekijken, die kip en pompoen als hoofdingrediënten bevat. Kip voert de ingrediëntenlijst aan, gevolgd door kippenbouillon, pompoen, tapiocazetmeel en erwteneiwit.

De laatste hiervan is een vreemde opname in een ingeblikt voedsel. Deze geconcentreerde eiwitbron wordt meestal aangetroffen in graanvrij droog voedsel. Hoewel we niet precies weten hoe verteerbare plantaardige eiwitten zijn voor katten, worden ze vaak beschouwd als een eiwit met een lagere waarde voor een vleesetend dier. Planten missen immers het complexe aminozuurprofiel dat katten nodig hebben om te gedijen.

Het voedsel bevat guargom als een stabiliserend middel. Hoewel het niet het meest geschikte is voor een kat om te eten, lijkt guargom onschadelijk te zijn voor de meeste katten. Het is een veilig alternatief voor carrageen, een ander veel voorkomend stabiliserend tandvlees dat ontstekingen kan veroorzaken of verergeren wanneer het wordt gegeten.

Hoewel het niet de salade van aanvullende groenten en fruit bevat die te vinden is in health extension droog voedsel, bevat dit recept appelciderazijn en kokosolie als aanvullende ingrediënten. De ingredient list eindigt met een reeks synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren die van vitaal belang zijn voor de gezondheid van uw kat.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met een laag vet- en laag koolhydraatgehalte.

Voor een zuinig ingeblikt voedsel heeft dit recept een aantal indrukwekkende kenmerken. Het bevat geen carrageen, kunstmatige kleuren, kunstmatige smaakstoffen of potentieel schadelijke conserveermiddelen. Het heeft duidelijk genoemd, gemakkelijk verteerd kippenvlees als eerste ingrediënt.

Maar het eten heeft ook een aantal verwarrende – en teleurstellende – kwaliteiten. De opname van erwteneiwit lijkt goedkoop en onnodig, vooral voor een ingeblikt voedsel. Wanneer je dat voedingsprobleem combineert met het feit dat dit recept bijna net zoveel negatieve beoordelingen krijgt als positieve, is het moeilijk om dit voedsel aan te bevelen als een goede keuze.

Dit ingeblikte kattenvoer is een van de meest calorierijke die je kunt kopen, met 108 calorieën in elk blikje van 2,8 ounce of ongeveer 38 calorieën per ounce. Het is een goede optie voor katten die moeten aankomen.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Pompoen, Tapiocazetmeel, Erwteneiwit, Tricalciumfosfaat, Guargom, Kokosolie, Appelciderazijn, Cholinechloride, Kaliumchloride, Magnesiumsulfaat, Taurine, Zinkproteïne, Dinatrium-EDTA, IJzereiwitaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Mangaanproteïne, Niacine, Vitamine A-supplement, Koperproteïne, Calciumjodaat, Calciumpantothenaat, Natriumseleniet, Riboflavinesupplement, Pyridoxinehydrochloride, Vitamine B12-supplement, Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K Activiteit).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 84%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 62.5%

Vet: 12.5%

Vezel: 6.25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 67.31%

Vet: 32.69%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca zetmeel, erwteneiwit, guargom

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Een vochtrijk voer dat helpt om uw kat gezond en gehydrateerd te houden
 • Bevat geen potentieel schadelijke kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen
 • Een van de meest calorierijke voedingsmiddelen op de markt – je krijgt veel energie voor je dollar
 • Laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Bevat erwteneiwit, dat geen optimale eiwitbron is voor katten
 • Ontvangt geen consistent positieve klantrecensies

Wat vinden klanten van Health Extension Cat Food?

Klanten lijken de manier waarop Health Extension-voedsel er op papier uitziet leuk te vinden, maar het krijgt gemengde beoordelingen in kattensmaaktests. Op Chewy blijven de meeste Health Extension-recepten rond de vier van de vijf sterren hangen en krijgen ze niet de consistente lovende recensies die sommige andere merken ontvangen.

Dit is wat een paar gelukkige en ontevreden klanten te zeggen hebben over Health Extension kattenvoer.

Positieve beoordelingen

“We zijn overgestapt van een ander speciaal voer voor onze baby’s. Onze jongen had huidschilfersproblemen en ons Holistic Pet Center suggereerde dat uitgebeende kip een probleem kan zijn. We zijn overgestapt op Health Extension Salmon Turkey. Niet alleen alle 3 baby’s (2 op 7 jaar oud 1 op 2 jaar oud en een vriend die op bezoek komt op 1 jaar oud) zijn er dol op, maar hun jassen zijn mooi en ze zijn gelukkig. Ik raad dit voedsel ten zeerste aan en nadat ik mama ben geweest van meer dan 10 baby’s in mijn leven tot nu toe, weet ik dat hun eten belangrijk is. “ – Summom, reviewing Health Extension Grain-Free Turkey &Salmon Recipe Dry Cat Food

“Het is moeilijk om iets te vinden waar beide katten het over eens zijn, maar dit is het. Beide katten eten het ! Mijn oudere jongen die zich vrijwel aan één ding houdt, lijkt er meer van te genieten dan alle nieuwe merken en smaken die we hebben geprobeerd en er zit pompoen in en dat helpt hem met zijn dagelijkse oude man terds – Bonus !” – kcat, reviewing Health Extension Grain-Free Chicken &Pumpkin Recept in Hartige Saus

Negatieve beoordelingen

“Ik bestelde dit eten met grote verwachting. De ingrediënten zagen er prachtig uit en de prijs was betaalbaar. Mijn katten vonden het eerst lekker, maar weigerden ongeveer een maand later om het te eten. Ik had al snel door dat de hele tas ranzig was en sterk naar olieverf rook! Ik wou dat ik dit aan het bedrijf kon retourneren, omdat ze een aantal ernstige problemen hebben met het bewaren van voedsel. De “best by” datum was een heel jaar later than de datum van de ranzigheidskwestie!” – Stormgate, reviewing Health Extension Chicken &Brown Rice Recept Dry Cat Food

“Het toont made in USA, maar het is niet . De behuizing is gemarkeerd op de bodem gemaakt in Thailand en dat geldt ook voor het etiket op de website van de fabrikant die in de VS wordt gemaakt!” – bezorgde klant, reviewing Health Extension Grain-Free Chicken &Pumpkin Recipe in Savory Sauce

Hoeveel kost Health Extension Kattenvoer?

Health Extension is een koopje in vergelijking met andere voedingsmiddelen die geen dierlijke bijproducten, kunstmatige kleuren of andere additieven bevatten die typisch zijn voor economy-voedingsmiddelen.

Als je het bekijkt in termen van dagelijkse voerkosten, zou het ongeveer kosten $0.28 per dag om een kat van 10 pond Health Extension droog kattenvoer te voeren. Als u een van de natte recepten van Health Extension kiest, lopen die kosten op tot $1.95 per dag.

Over het algemeen, is Gezondheidsuitbreiding een goede keuze?

Health Extension doet een aantal interessante dingen met hun kattenvoer, vooral voor zo’n betaalbaar merk.

Hun ingrediëntkwaliteit lijkt een voorsprong te hebben op de meeste vergelijkbaar geprijsde kattenvoer. Health Extension gebruikt bijvoorbeeld geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Hun voedingsmiddelen bevatten supplementen die je normaal gesproken aan een budgetvoedsel zou moeten toevoegen – dingen zoals haringolie, colostrum en probiotica.

We hebben het over de kwaliteit van ingrediënten op gelijke voet met Solid Gold voor ongeveer de helft van de prijs. Maar net als Solid Gold en zoveel ander kattenvoer dat de nadruk legt op superfoods, nutraceuticals en holistische voeding, is Health Extension kattenvoer plantaardig, koolhydraatrijk en niet de meest biologisch geschikte keuze voor uw carnivoor.

Waar koop je Health Extension Kattenvoer?

Health Extension wordt verkocht door onafhankelijke dierenspeciaalzaken in de Verenigde Staten en geselecteerde locaties in Canada. Klik hier om een Health Extension-winkel bij u in de buurt te vinden.

Als u liever online naar Health Extension winkelt, gaat u naar hun online winkel, Amazon, Chewy of PetFlow.

Klik hier om te winkelen voor gezondheidsuitbreiding Kattenvoer op Chewy