Catit Go Natural Cat Kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Catit Go Natural kattenbakvullingen zijn anders dan andere minerale kattenbakvullingen omdat ze gebaseerd zijn op duurzame bronnen. Deze plantaardige nesten zijn een veiligere en milieuvriendelijkere zwerfvuiloptie.

Met drie formules om uit te kiezen, biedt Catit Go Natural Cat milieubewuste katteneigenaren een lichtgewicht, klonterende kattenbakvulling. Elke formule biedt 7-daagse geurcontrole die overal van 200% tot 500% van zijn gewicht in vloeistof absorbeert.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 3/5
 • Prijs per pond – 2/5
 • Multi-Cat Formules – 2/5
 • Klonterend vermogen – 3/5
 • Langdurige geurbestrijding – 3/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Algemene score: 3/5

Hoe we het nest hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen die Catit Go Natural te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze werden gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Catit is opgericht door Rolf C. Hagen en is een van ’s werelds grootste particuliere, multinationale fabrikanten en distributeurs van huisdierproducten. Hagen bezit dochterondernemingen in de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Maleisië. Hagen Pet Foods Inc. is gevestigd in Montreal, Quebec, Canada.

De familie Hagen omvat huisdiermerken zoals Cat Love, Zoe, Marina, Dogit, Vesper Design en natuurlijk Catit om er maar een paar te noemen. Het bedrijf is toegewijd aan het creëren van praktische en innovatieve producten die de gezondheid en het welzijn van huisdieren verbeteren door middel van aanzienlijk dier- en consumentenonderzoek.

De Catit Go Natural Cat kattenbakvulling is gemaakt om milieuvriendelijk te zijn en is, in tegenstelling tot veel minerale kattenbakvullingen, gebaseerd op duurzame bronnen. Plantaardige nesten zijn een veiligere en milieuvriendelijkere zwerfvuilkeuze met de mogelijkheid om te worden gecomposteerd en gebruikt als meststof.

Catit Go Natural Kattenbakvulling is van nature absorberend en sluit zich op natuurlijke wijze af tegen ongewenste geuren. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kattenbak van uw kat fris ruikt, maar het nest zelf is biologisch afbreekbaar en veilig om door te spoelen als u dat wilt. Zelfs de zakken en doos waarin Catit Go Natural Cat-kattenbakvulling wordt geleverd, zijn volledig recyclebaar.

Producten die in deze recensie zijn opgenomen

Naam Materiaal Klonteren? Levensfase
Catit Go Natural Cat Natuurlijk Hout Klonterende Kattenbakvulling Hout Ja Alle
Catit Go Natural Pea Husk Klonterende Kattenbakvulling – Vanille ErwtenSchil Ja Alle
Catit Go Natural Pea Husk Klonterende Kattenbakvulling – Lavendel ErwtenSchil Nee Alle

Populaire alternatieven voor Catit Go Natural Cat Cat Litter:

Hier zijn enkele van onze favoriete kattenbakvullingmerken waaruit u kunt kiezen. De meeste bieden een korting op uw eerste bestelling om te bepalen of uw kat het leuk vindt.

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Het merk Hagen Pet produceert en verkoopt Catit Go Natural Cat kattenbakvulling. Er zijn momenteel drie formules om uit te kiezen, allemaal gemaakt van natuurlijke materialen.

Catit Go Natural Cat verkoopt klonterende kattenbakvullingen gemaakt van natuurlijke houtkorrels en erwtenschilkorrels. De korrels absorberen tot 3 keer hun gewicht in vloeistof, terwijl de pellets tot 500% van hun gewicht absorberen en strakke, kleine klonten vormen.

De Catit Go Natural Kattenbakvullingen zijn stofvrij, zeer licht van gewicht en blijven niet aan de kattenbak plakken. Dit betekent dat er geen onveilig stof in de lucht is tijdens het gieten en scheppen van het strooisel.

De Catit Go Natural Kattenbakken zijn volledig vrij van chemicaliën, kleurstoffen en synthetische ingrediënten. Het strooisel wordt ook vacuüm verzegeld geleverd om 30% minder ruimte in beslag te nemen, wat de CO2-uitstoot tijdens opslag en transport vermindert.

De drie formules die we hier bespreken, zijn de klonterende formules die zijn opgenomen in de Natural Series.

Productnaam Type Prijs per pond Algemene beoordeling
Catit Go Natural Cat Natuurlijk Hout Klonterende Kattenbakvulling Klonteren 1,05 dollar 3.75/5
Catit Go Natural Pea Husk Klonterende Kattenbakvulling – Vanille Klonteren 1,95 dollar 4/5
Catit Go Natuurlijke Erwten Husk Clumping Kattenbakvulling – Lavendel Klonteren 1,95 dollar 4/5

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

#1 Catit Go Natuurlijk Hout Klonterende Kattenbakvulling

Genghis kon niet wachten om de Catit Go Natural Wood Clumping Cat Litter te proberen

Koop op Amazon

Houten nesten worden een populairder alternatief voor klei kattenbakvulling omdat ze beter zijn voor de gezondheid van uw kat, beter voor het milieu en resulteren in minder rommel. Catit Go Natural Wood Clumping Litter is een volledig natuurlijk strooisel dat is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout (verschillende soorten naaldhout) dat van nature licht is, een superieur absorptievermogen, 99% stofvrij is en gemakkelijk klonten om te scheppen. Dit nest is ongeparfumeerd en ook vrij van chemicaliën.

Deze Catit Go Natural Cat Natural Wood Clumping Cat Litter wordt gepelletiseerd en vervolgens geplet tot kleinere korrels, wat helpt om kattenafval te bedekken en kattenurine effectiever te absorberen dan gewone strooiselkorrels.

Dit betekent dat het strooisel zowel een hoger absorptievermogen als een hogere opbrengst biedt dan klonterend kleistrooisel en zelfs andere natuurlijke nesten. Dit nest had bijna geen stof, maar de kleine en lichtgewicht korrels volgden het hele huis en kleefden aan de poten van mijn kat.

Onze grootste zorg bij het testen van de Catit Go Natural Cat Natural Wood Clumping Cat Litter was hoe het geur controleert. In een huishouden met meerdere katten gebeuren geuren snel en we waren bang dat dit natuurlijke nest het niet aankon. Verrassend genoeg bewees de Catit Go Natural Wood Clumping Cat Litter het tegendeel.

Het nest zelf had een houtachtige en natuurlijke geur, maar niet te sterk. Wat geurbestrijding betreft, deed dit nest het erg goed met meerdere katten wanneer het dagelijks werd geschept.

Dit natuurlijke houtstrooisel absorbeerde vloeistof snel en voordat het naar de bodem van de doos kon weken. Het vormde ook vrij strakke klonten die gemakkelijk te scheppen en weg te gooien waren.

De klonten zijn niet zo stevig als kleistrooisel, maar dit strooisel kan in een toilet worden weggegooid of worden gebruikt voor compost.

Wat het scheppen betreft, konden we een gewone nestschep gebruiken.

Categorie Rating
Prijs 3/5
Klonterende actie 4/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 2/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 3.75/5

Pros

 • Gemaakt van volledig natuurlijke, duurzame en biologisch afbreekbare materialen
 • Absorbeert vloeistof snel en vormt klonten voor eenvoudige verwijdering
 • Vrij van chemicaliën, additieven en pesticiden

Tegens

 • Zwerfvuil wordt overal gevolgd en kleeft aan poten
 • Strooisel moet diep genoeg zijn om vloeistof te vangen van het raken van de bodem
 • Duurder dan kleistrooisels en andere natuurlijke opties

De zakken zijn er in maten van 6 en 15 liter en 1 liter zwerfvuil weegt ongeveer 1 pond. Omdat het is gemaakt van volledig natuurlijke gemalen houtkorrels, is dit strooisel ongewoon licht van gewicht.

#2 Catit Go Natural Pea Husk Klonterende Kattenbakvulling – Vanille

Genghis probeerde het naar vanille geurende Catit Go Natural Pea Husk Litter uit

Koop op Amazon

Een nest gemaakt met gerecyclede lege erwtenschillen die anders zouden worden weggegooid, klinkt misschien als een vreemde keuze, maar het absorptievermogen bewijst het tegendeel. Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter kan een geweldige natuurlijke nestkeuze zijn voor katten die de textuur niet erg vinden.

Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter is een van nature lichtgewicht optie gemaakt met rauwe, voedselveilige materialen zoals zetmeel, maïspoeder en guargom, die helpen als natuurlijke klontermiddelen. Dit plantaardige nest heeft een natuurlijk en zacht gevoel op de poten van uw kat. De erwtenschil kattenbakleten zijn veel kleiner in vergelijking met producten zoals tofu kattenbakvulling en zijn ongeveer zo groot als ijshagelslag.

Deze Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter pellets hebben een unieke diameter van 1,5 mm, wat veel absorberender is in vergelijking met kleistrooisels. Dit betekent dat het nest tot 3 keer zijn gewicht kan absorberen. De pellets werkten goed met een gewone strooiselschep, maar sommige klonten hadden de neiging om iets meer uit elkaar te vallen dan een kleistrooisel.  Ook als u niet genoeg van de erwtenschilbakvulling aan de kattenbak van uw kat toevoegt, kan vloeistof op de bodem terechtkomen voordat het strooisel kan absorberen en dit kan wat plakken veroorzaken.

Naast het feit dat het zeer absorberend is, doet deze Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter goed werk bij het beheersen van geuren en heeft het een mooie vanillegeur. Het is echter ontworpen voor huishoudens met één kat, maar werkt goed wanneer het dagelijks wordt geschept.

We vonden het leuk dat het een lichte vanill heefteen geur en dat het extreem laag in stof was. Het volgde of kleefde ook niet normaal aan poten.

Categorie Rating
Prijs 2/5
Klonterende actie 3/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 4/5

Pros

 • Milieuvriendelijke formule gemaakt met biologisch afbreekbare materialen
 • Absorbeer tot 3 keer zijn eigen gewicht en klonten goed
 • Zwerfvuil wordt duurzaam geproduceerd en verpakt

Tegens

 • Heeft dagelijkse schoonmaak nodig voor huizen met meerdere katten
 • Klonten kunnen gemakkelijker uit elkaar vallen dan bij kleistrooisel
 • Duurder in vergelijking met ander natuurlijk strooisel

Dit nest wordt geleverd in een doos van 12,3 pond en heeft twee geuren, vanille en lavendel. Omdat het gemaakt is van erwtenschil, is dit nest vrij licht van gewicht.

#3 Catit Go Natural Pea Husk Klonterende Kattenbakvulling – Lavendel

Hoe de Catit Go Natural Pea Husk Litter formules verpakt zijn in luchtdicht plastic

Koop op Catit.com

Een veelgehoorde klacht bij katteneigenaren is hoe stoffig strooisel kan zijn, vooral voor mensen met allergieën. De Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter is 99% stofvrij tijdens het gieten of scheppen.

We ontdekten dat de Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter stofvrij lijkt te zijn en dat het ook zeer absorberend is en goed werk levert bij het beheersen van geur. Het ruikt heel natuurlijk met een vleugje lavendel en is niet te overweldigend.

De Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter (met andere natuurlijke materialen) zou meer dan drie keer zijn gewicht in vloeistof absorberen en leek dit te doen en klonterde behoorlijk vast. Bij het scheppen was er wat breuk van de klonten, maar dit strooisel is ontworpen om af te breken in het toilet of wanneer het wordt gecomposteerd.

Een doos Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter zou 60 dagen mee moeten gaan in een huishouden met één kat. Maar dat hangt af van de grootte van je kattenbak, het aantal en de grootte van de katten die het gebruiken en hoeveel je katten drinken.

We vonden deze strooisel gecontroleerde geur goed voor ongeveer 30 dagen in een huis met twee katten wanneer het dagelijks werd geschept.

Categorie Rating
Prijs 2/5
Klonterende actie 3/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 4/5

Pros

 • Gemaakt van ruwe, plantaardige en food-grade materialen
 • Absorbeert tot 3x zijn gewicht in vloeistof
 • Moet 60 dagen meegaan in een huishouden met één kat

Tegens

 • Sommige katten houden misschien niet van de lavendelgeur
 • Klonten blijven mogelijk niet stevig bij het scheppen
 • Kosten meer dan ander natuurlijk strooisel

Dit nest wordt geleverd in een luchtdichte doos van 12,3 pond en net als het vorige product, is gemaakt van volledig natuurlijke ruwe, plantaardige en food-grade materialen en is niet-toxisch.

Wat vinden klanten van Catit Go Natural Cat Litter?

Catit Go Natural Kattenbakvulling is voor katteneigenaren die milieuvriendelijk zijn en een verschil willen maken in de wereld. Voor klanten die de voordelen van een natuurlijk product begrijpen, zijn de beoordelingen meestal positief.

Over het algemeen houden klanten echter van Catit Go Natural Cat Litter als een natuurlijk alternatief voor kleistrooisel. Het erwtenschilstrooisel lijkt veel hogere beoordelingen te hebben dan het houtstrooisel.

Natuurlijk heeft iedereen een andere ervaring en zijn er zowel goede als slechte recensies voor het merk online. Blijf lezen om positieve en negatieve klantrecensies te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules die hierboven zijn weergegeven:

Positieve beoordelingen

Hypoallergeen, controleert geur, stofvrij, gemakkelijk schoon te maken en te scheppen!

We hebben al meer dan 30 jaar onafgebroken katten en ik run een kittenopvang. We zochten hoog en laag en probeerden ongeveer een dozijn verschillende nesten te vinden om er een te vinden voor onze kat die alopecia op haar buik en buik ontwikkelde en zweren van constant krabben of likken. Dit nest paste bij de rekening; haar vacht is terug beginnen te groeien en haar zweren zijn bijna verdwenen! Om het nog beter te maken, controleert het strooisel de geur beter dan alle andere die we hebben geprobeerd en de geur is erg delicaat. Er is geen stof en al het afval dat uit de doos wordt gevolgd, is zacht voor onze hardhouten vloeren. Bovendien is het scheppen van het strooisel en het schoonmaken van de doos super eenvoudig! We houden er ook van dat het is gemaakt van een hernieuwbare bron. Ik kan eerlijk gezegd geen enkel slecht ding bedenken om over dit nest te zeggen. – door N. S. Hancock, reviewing Catit Go Natural Cat Pea Husk Clumping Cat Litter – Vanilla op 24 februari 2022

Bijna perfect

De beste kwaliteit is GEEN STOF! Onze kat is gevoelig voor sinusallergie en als het strooisel stoffig is, zelfs een beetje, begint haar neus te lopen en vervolgens verstopt. Ze heeft geen sinusproblemen bij het gebruik van dit nest. Wat tracking betreft, we hebben zowat elk nest geprobeerd dat er is, maar zijn geen spoorloos zwerfvuil tegengekomen – ooit. Onze kat heeft de neiging om korrelige nesten vast te pakken, zodat ze zich wijd en zijd door het huis verspreiden. Dit strooisel wordt gepelletiseerd en het klontert snel en schept gemakkelijk. Ja, het volgt nog steeds, maar reist niet te ver van de kattenbak omdat de pelletvorm voorkomt dat het overal wordt verspreid. Ik weet niet zeker of vanille- of lavendelgeuren nodig waren, ik denk dat het de geur kan beheersen zonder toegevoegde geur. Ze zijn echter niet onaangenaam. Er bestaat (nog) niet zoiets als een perfect nestje, maar deze komt in ons huishouden wel in de buurt. Soms is het moeilijk om dit nest te vinden, zelfs op de Catit-site, en de prijs lijkt te stijgen. Ik hoop dat ze voorraad kunnen houden en de prijzen betaalbaarder kunnen maken.” –bij NMN in paradise, reviewing Catit Go Natural Cat Pea Husk Clumping Cat Litter – Vanilla op 13 februari 2022

Duur maar geweldig

Gebruikt om dit te gebruiken en omdat het zo strak klontert, gaat het wel mee.. maar…..de geur van kattenpoep vermengd met vanille is behoorlijk misselijkmakend totdat het de geuren absorbeert. Ik denk dat een niet geparfumeerde een goede optie zou zijn! Komt ook vacuüm verpakt aan, dus geweldig om ruimte te besparen. – door Amazon Customer, reviewing Catit Go Natural Cat Pea Husk Clumping Cat Litter – Vanilla op 11 oktober 2021

Negatieve beoordelingen

Zal niet opnieuw kopen

1) Het pakket was veel kleiner dan verwacht.

2) Klontert niet goed. Er zullen klonten zijn dan veel kleinere klonten in het hele nest, omdat het niet in één stuk klontert.

3) Is stoffig.

Bespaar je geld en ga met iets anders!. – per seizoen, reviewing Catit Go Natural Wood Clumping Cat Litter op 24 maart 2022

Geen sterren

Krijg dit product niet – het maakt modder als het nat wordt en op de kat en vloer komt Dit strooisel wordt nat en maakt modder en ze stappen erin en krijgen het helemaal over zichzelf en de vloer. Het zou geweldig zijn als het geen vloeistof maakte als het nat werd. er is geen tracking en geen stof. Maar de natte strooiselmodder maakt het onmogelijk om het te gebruiken. Het was op de vacht van mijn kat op zijn achterste en privégedeelte. Terug voor mijn geld terug. Terug naar stoffig maïsstrooisel. Ugh. – door A. A., reviewing Catit Go Natural Cat Pea Husk Clumping Cat Litter – Vanilla op 25 mei 2022

Hoeveel kost Catit Go Natural Cat Cat Litter?

Het voordeel van het gebruik van Catit Go Natural Cat nesten is dat ze zijn gemaakt van volledig natuurlijke materialen en een paar verschillende klonterende formules bieden. Catit Go Natural Cat Litters zijn echter een stuk duurder dan kleistrooisels en iets duurder dan andere natuurlijke nesten.

Catit Go Natural Wood Clumping Cat Litter varieert van $ 13,99 voor een 6-liter zak tot $ 26,99 voor een zak van 15 liter. Dat is een kost van ongeveer $ 1,05 per pond. De Catit Go Natural Pea Husk Clumping Cat Litter kost je $ 23,99 voor een doos van 12,3 pond in vanille- of lavendelgeur. Dat is ongeveer 1,95 per pond.

Over het algemeen, is Catit Go Natural Kattenbakvulling een goede keuze?

Het gieten van de Catit Go Natural Pea Husk Litter en geen stof te melden

We waren erg onder de indruk van Catit Go Natural Cat strooisel, vooral de erwtenschilformule omdat het echt stofvrij is. We vinden het geweldig dat hun nesten zijn gemaakt van plantaardige, duurzame materialen met de bonus dat ze kunnen worden gecomposteerd of gespoeld.

We waren verrast over hoe goed de strooisel-gecontroleerde geuren en de vanillegeur onze favoriet was. We waren blij met hoe licht de formules waren, zelfs als de houtformule de neiging had om te volgen. Het scheppen van de klonten was ook vrij eenvoudig met weinig problemen met het zeven met een gewone nestschep.

Het ding om te onthouden over deze nesten is dat ze niet de meest kosteneffectieve zijn voor huishoudens met meerdere katten. Omdat Catit Go Natural Kattenbakken beweren 60 dagen mee te gaan, zal een huis met meerdere katten die tijd halveren en dagelijkse reinigingen vereisen.

De houtformule ontwikkelde wel een geur na ongeveer 2 weken dagelijks de doos scheppen. Als u meer dan één kat heeft, wilt u het nest elke 30 dagen vervangen of twee kattenbakken aanbieden. Dit betekent twee keer de kosten.

Waar wordt Catit Go Natuurlijk kattenbakvulling verkocht?

Catit Go Natural Cat kattenbakvulling wordt verkocht op hun website en in geselecteerde dierenwinkels. Je kunt het vinden op Amazon, maar het is vaak niet beschikbaar.