Natuurlijk verse kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

In een wereld waar alles overdreven bewerkt en nep lijkt te zijn, onderscheidt Naturally Fresh zich. Terwijl veel kattenbakvullingmerken producten zo goedkoop mogelijk proberen te maken, wil Naturally Fresh het goed doen.

Ze bieden een volledig uniek en volledig natuurlijk alternatief voor kleistrooisel dat weinig stof en tracking bevat, drie keer zo absorberend is en uitstekend is met geurbeheersing.

Lees verder om meer te weten te komen over deze natuurlijke kattenbakvulling en wat we ervan vonden tijdens het testen.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 4.5/5
 • Prijs per pond – 4/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 4.5/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4.5/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Algemene score: 4.58/5

Merkoverzicht

Het natuurvoedingsmerk Voor kattenbakvulling was oorspronkelijk eigendom van Blue Buffalo. Met ingang van 2 januari 2018 is marketing en productie echter overgenomen door Eco Shell, Inc. Dit is het bedrijf dat oorspronkelijk de gepatenteerde formule en het productieproces in 2010 ontwikkelde en sinds 2012 het nest produceert terwijl Blue Buffalo de marketing deed.

Over de verandering stelt Blue Buffalo:

“Dit was geen gemakkelijke beslissing. Naturally Fresh is een uitstekend product en een product dat inspeelt op de groeiende trend van natuurlijke producten voor huisdieren. Uiteindelijk blijft Blue Buffalo gefocust op het zijn van het toonaangevende merk in dierenvoeding, en we moeten onze middelen blijven inzetten om dit doel te bereiken.”

Wat Naturally Fresh kattenbakvulling uniek maakt, is dat het volledig natuurlijk is, gemaakt van 100% natuurlijke walnootschalen. Elke formule is biologisch afbreekbaar en ontworpen om stofarm en laag te volgen. Bovendien zijn deze formules drie keer meer absorberend dan kleistrooisel en bieden ze een krachtige geurbeheersing.

Natuurlijk Fresh is zich niet alleen bewust van de ingrediënten die in hun kattenbakvulling worden gebruikt, maar ook milieubewust over hun verpakking. De zakken Naturally Fresh-zwerfvuil die worden geleverd, zijn # 7 plastic dat wordt geaccepteerd door de meeste recyclingprogramma’s aan de stoeprand. Het strooisel zelf is natuurlijk biologisch afbreekbaar, doorspoelbaar en composteerbaar (hoewel het wordt aanbevolen om kattenbakvulling niet te gebruiken in groente- / kruidencompost).

Producten beschikbaar
Naam Materiaal Klonteren? Levensfase Extra functies
Natuurlijk vers multi-cat ongeparfumeerd klonterend walnoot kattenbakvulling Walnoot Schelpen Ja Alle Meervoudige kattenformule, ongeparfumeerd, biologisch afbreekbaar, geurbestrijding
Natuurlijk vers snelklonterend ongeparfumeerd walnoot kattenbakvulling Walnoot Schelpen Ja Alle Ongeparfumeerd, biologisch afbreekbaar, geurbestrijding
Natuurlijk verse Multi-Cat Ultra Geurbestrijding Klonterende Walnoot Kattenbakvulling Walnoot Schelpen Ja Alle Meervoudige kattenformule, ongeparfumeerd, biologisch afbreekbaar, geurbestrijding
Natuurlijk frisse kruidenaantrekking geparfumeerde klonterende walnoot kattenbakvulling Walnoot Schelpen Ja Alle Snel klonteren, geparfumeerd, biologisch afbreekbaar, geurcontrole
Natuurlijk fris alpenweide geurend klonterend kattenbakvulling Walnoot Schelpen Ja Alle Meerdere kattenformule, geparfumeerd, biologisch afbreekbaar, geurcontrole

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Naturally Fresh biedt momenteel zeven verschillende formules in volledig natuurlijke walnoot kattenbakvulling. Zes van deze formules zijn klonterend met één niet-klonterende optie, en de meeste zijn ongeparfumeerd. Alle kattenbakvullingsformules van het merk zijn biologisch afbreekbaar en doorspoelbaar, hoewel het merk aanbeveelt om te controleren op lokale en nationale voorschriften voordat kattenbakvulling in een openbaar of septisch systeem wordt gespoeld.

De drie formules die we hier bespreken, zijn enkele van de meest populaire Naturally Fresh kattenbakvullingen.

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

Bekijk op Chewy View op Amazon

In een huishouden met meerdere katten kan geur heel snel een probleem worden. Deze Naturally Fresh formule is speciaal ontworpen voor huishoudens met meerdere katten. Het biedt 3x de absorptie van traditioneel kleistrooisel waardoor het langer meegaat, en het neutraliseert geuren zeer effectief.

Gemaakt met natuurlijke walnootschalen, natuurlijk verse kattenbakvulling organically neutraliseert geuren voor langdurige geurbeheersing. Het werkt bijzonder goed met urinegeur vanwege de zeer absorberende aard, maar we hebben ook geen probleem met vast afval opgemerkt. De grootte van de korrels was vergelijkbaar met kleistrooisel, zij het iets groter dan sommige merken, en onze katten leken het niet ongemakkelijk te vinden.

Hoewel Natuurlijk Verse kattenbakvulling vrij laag in stof is, ontdekten we dat de hoeveelheid stof varieerde van de ene zak tot de andere. De lichtgewicht korrels volgden ook iets meer dan zwaarder kleistrooisel. Over het algemeen waren we echter tevreden met de klontering en geurbeheersing.

Categorie Rating
Prijs 8/10
Klonterende actie 9/10
Geurbestrijding 9/10
Stof/Rommel 8/10
Geur 10/10
Gemakkelijk te scheppen 9/10
Algemene beoordeling 8.5/10

Pros

 • Zeer geschikt voor huishoudens met meerdere katten
 • Gaat 3x langer mee dan kleistrooisel, zeer absorberend
 • Lichtgewicht korrels, zachte textuur

Tegens

 • Lichtgewicht korrels hebben de neiging om een behoorlijke hoeveelheid te volgen
 • Donkere natuurlijke kleur kan vuil afval verbergen

Dit nest wordt geleverd in een zak van 14 pond of 26 pond. Omdat het is gemaakt van 100% natuurlijke walnootschalen, is het veel lichter dan traditioneel kleistrooisel.

Bekijk op Chewy View op Amazon

De sleutel tot het beheersen van geuren is een zeer absorberende, snel samenklonterend kattenbakvulling en dat is wat dit Naturally Fresh-nest is. Gemaakt met dezelfde volledig natuurlijke walnootschalen als de vorige formule, is deze kattenbakvulling biologisch afbreekbaar, zacht voor de poten van uw kat en doorspoelbaar voor eenvoudige verwijdering.

Dit Naturally Fresh nest is zeer absorberend en maakt snel werk van zelfs grote hoeveelheden urine. We hebben niet ontdekt dat het doorweekt is tot de bodem van de kattenbak, hoewel we kunnen zien dat dit mogelijk gebeurt als uw kat de neiging heeft om langs de randen te plassen. De klonten waren stevig en hard genoeg om te scheppen, hoewel de onregelmatige grootte van de korrels een beetje extra zeven nodig had met de schep die we gebruiken.

We vonden deze formule niet bijzonder stoffig, maar het had hetzelfde probleem met tracking als de vorige. Over het algemeen waren we echter erg tevreden.

Categorie Rating
Prijs 9/10
Klonterende actie 9/10
Geurbestrijding 9/10
Stof/Rommel 8/10
Geur 10/10
Gemakkelijk te scheppen 9/10
Algemene beoordeling 8.5/10

Pros

 • Klonten snel, zeer gemakkelijk te scheppen
 • Absorbeert vloeistof goed, controleert urinegeur
 • Gemaakt met 100% natuurlijke walnootschalen

Tegens

 • Lichtgewicht korrels hebben de neiging om een behoorlijke hoeveelheid te volgen
 • Donkere natuurlijke kleur kan vuil afval verbergen

Dit nest wordt geleverd in een zak van 6 pond, 14 pond of 26 pond. Omdat het is gemaakt van 100% natuurlijke walnootschalen, is het veel lichter dan traditioneel kleistrooisel.

Bekijk op Chewy View op Amazon

Bij het testen van deze drie Naturally Fresh kattenbakvullingen merkten we geen significant verschil tussen de drie. Ze zien er allemaal min of meer hetzelfde uit en presteren even goed.

Deze Ultra Odor Control kattenbakvulling presteerde goed in het absorberen van urine en het beheersen van geur. Zoals geldt voor de meeste kattenbakvullingen, was uitwerpselengeur iets moeilijker te bedekken, maar we merkten de geur niet op toen we niet direct naast de kattenbak stonden. Het scheppen was gemakkelijk genoeg en de klonten vormden zich snel en braken niet uit elkaar toen ze eenmaal waren uitgehard.

Nogmaals, Naturally Fresh-strooisel is lichter in gewicht dan veel nesten, wat bijdraagt aan het probleem van het volgen, maar het nest is gemakkelijk op te vegen en een kattenbakmat kan helpen met de rommel.

Categorie Rating
Prijs 8/10
Klonterende actie 9/10
Geurbestrijding 9/10
Stof/Rommel 8/10
Geur 10/10
Gemakkelijk te scheppen 9/10
Algemene beoordeling 8.5/10

Pros

 • Langdurige geurbestrijding voor huishoudens met meerdere katten
 • Gaat 3x langer mee en absorbeert beter dan kleistrooisel
 • Biologisch afbreekbare formule, kan worden weggespoeld

Tegens

 • Lichtgewicht korrels hebben de neiging om een behoorlijke hoeveelheid te volgen
 • Donkere natuurlijke kleur kan vuil afval verbergen

Dit nest wordt geleverd in een zak van 14 pond of 26 pond. Omdat het is gemaakt van 100% natuurlijke walnootschalen, is het veel lichter dan traditioneel kleistrooisel.

Wat vinden klanten van Naturally Fresh Kattenbakvulling?

Verkocht op Chewy, Naturally Fresh is een zeer populair merk van natuurlijke kattenbakvulling. Chewy verkoopt alle zeven formules en op één na (de kittenformule) hebben ze meer dan 50 klantrecensies. Natuurlijk verse kattenbakvullingen hebben een gemiddelde beoordeling van 4 sterren en de meeste klanten lijken tevreden met de producten.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek en er zijn zowel goede als slechte beoordelingen voor het merk online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve beoordelingen

“Ik had geluk en vond dit nestje op mijn 2Nd ronde van vallen en opstaan van zwerfvuil en zijn sindsdien onder de indruk. Wonen in een kleine ruimte, de kattenbak maakt deel uit van de kamer en goede geuren zijn een prioriteit. Gasten hebben de kattenbak nooit aan de hand van geur kunnen herkennen en zijn verbaasd.” – Nanc, reviewing Naturally Fresh Multi-Cat Unscented Clumping Walnut Cat Litter

“Ik ben al 6 jaar dol op dit nest. Het klontert gemakkelijk, zelfs bij grote oude urinepasteitjes. Het is niet stoffig – dank de katachtige hemelen. Het is niet geparfumeerd zoals zoveel nesten. Wat erger is dan kattenpoep is zeker geparfumeerde kattenpoep. Het duurt vrij lang.” – Kittenbootycookie666, reviewing Naturally Fresh Quick-Clumping Unscented Walnut Cat Litter

“Mijn beide jongens gingen zonder problemen het nest in. Ik heb de titratie niet gedaan in de loop van een paar dagen die wordt aanbevolen. Dit nest doet geweldig werk door bijna volledig solide klonten te maken. Ik wou dat B.B. het nest niet AT. Ik weet niet zeker hoe dat bij hem gaat zitten.” – NewKittyMama, reviewing Naturally Fresh Multi-Cat Ultra Odor Control Ongeparfumeerd Klonterend Walnoot Kattenstrooisel

Negatieve beoordelingen

“We gebruiken dit merk kattenbakvulling al jaren en gebruikten eerder de pellets. Schakelde een paar maanden terug over op multi-cat toen ze stopten met de pellets en was er eigenlijk heel blij mee. Maar deze laatste zak is zo stoffig dat ik de kattenbak amper kan scheppen. Ik had een masker op en het was bedekt.” – 4cats, reviewing Naturally Fresh Multi-Cat Unscented Clumping Walnut Cat Litter

“Ik heb dit nest uitgeprobeerd omdat ik een goedkopere optie wilde proberen. Omdat de milieuvriendelijke bewuste nesten duurder zijn dan klei, viel deze me op door de goedkopere prijs (in vergelijking met maïs). Dit nest klonterde niet zo goed als ik had gehoopt. Het houdt de urine niet goed vast.” – Astrosmom, reviewing Naturally Fresh Quick-Clumping Unscented Walnut Cat Litter

“Dit nest is geweldig voor geurbestrijding. Het is echter ZEER stof. Een laag rood stof lag op dingen 5+ meter verderop, mijn witte kat had roodachtige poten, etc. Als je goed bent met stof, dan is dit een goed nest om te proberen. Ik houd echter een schoon huis en gooi het uiteindelijk weg.” – Keli, reviewing Naturally Fresh Multi-Cat Ultra Odor Control Ongeparfumeerde Klonterende Walnoot Kattenbakvulling

Hoeveel kost natuurlijk verse kattenbakvulling?

Natuurlijk kattenbakvulling kost meestal meer dan kleistrooisel, maar het is niet altijd exorbitant duur. Naturally Fresh wordt verkocht in zakken van 6, 14 en 26 pond, en je krijgt de beste prijs als je de grootste zakken koopt.

De prijs voor Naturally Fresh kattenbakvulling varieert van ongeveer $ 0,75 / pond tot iets meer dan $ 1,00 per pond. Dit plaatst het ergens in het midden van het prijsspectrum – het is duurder dan kleistrooisel, maar niet het duurste strooisel dat we hebben geprobeerd.

Over het algemeen, is natuurlijk verse kattenbakvulling een goede keuze?

Bij het testen van Naturally Fresh wisten we niet goed wat we konden verwachten. We hebben eerder alternatieve en natuurlijke kattenbakvullingen geprobeerd, maar nog nooit een gemaakt met walnootschalen. We vonden het leuk dat het lichtgewicht was, hoewel we gelijk hadden in de veronderstelling dat dat de mate van tracking zou kunnen verhogen.

Waar we het meest verbaasd over waren, was hoe snel het strooisel vloeistof absorbeerde en hoe goed het de geur onder controle hield. Zelfs in een huishouden met meerdere katten waar de ene kat de kattenbak binnenkomt direct nadat de andere is vertrokken, merkten we geen geur op van zelfs maar een paar meter afstand.

Op het gebied van natuurlijke kattenbakvulling staat Naturally Fresh hoog op onze lijst met aanbevelingen. Het is een beetje prijzig in vergelijking met kleistrooisel, maar zeker niet de duurste natuurlijke optie die er is. We zijn erg blij met onze 9.25/10 numerieke beoordeling hier.

Waar wordt van nature verse kattenbakvulling verkocht?

Oorspronkelijk gemaakt door hetzelfde bedrijf als Blue Buffalo dierenvoeding, is Naturally Fresh vrij gemakkelijk te vinden in dierenwinkels. U kunt dit merk vinden in grote dierenwinkelketens zoals Petco en PetSmart, evenals onafhankelijke en lokale winkels.

Online kunt u Naturally Fresh cat kopen zwerfvuil van grote dierenspeciaalzaken of van Chewy.

Klik hier om alle NaturallY Fresh Producten op Chewy te bekijken

Inhoudsopgave