Cat Person Cat Food Abonnement Review: we hebben het geprobeerd

Inhoud van de Kattenpersoonsdoos

Benieuwd of Cat Person een goede keuze kan zijn voor jou en je kat? We hebben het geprobeerd om erachter te komen.

Na een paar weken Cat Person te hebben geanalyseerd, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit merk voedsel van hoge kwaliteit biedt, maar het heeft niet veel – behalve esthetiek – dat het onderscheidt van andere producten. Het maaltijdplan van Cat Person verschilt niet veel van automatische bezorgdiensten die worden aangeboden door retailers zoals Chewy en Amazon. En hoewel het eten zelf goed is, is het niet uitstekend.

Hoewel ik niet werd weggeblazen door alles over Cat Person, heeft het een paar interessante kwaliteiten die het voor sommige klanten een goede keuze kunnen maken.

Blijf lezen om alle details te krijgen.

De We’re All About Cats-standaard – Beoordeel Cat Person op wat belangrijk is

We hebben Cat Person geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 4/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7/10

We geven Cat Person kattenvoer een 42 uit 60 rating of een B-cijfer.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. U kunt het volledige rapport hier en hier bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Er zijn ook verse kattenvoeropties om te overwegen

Als direct-to-consumer product is Cat Person kattenvoer alleen beschikbaar op hun site via de maaltijdplanservice of door individuele recepten te kiezen.

Hier zijn onze favoriete premium bezorgbedrijven voor vers kattenvoer waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden een zware korting op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw kat het leuk vindt.

Over Cat Person

De afgelopen weken ben ik diep ingegaan op Kattenmens kattenvoer.

Naast het onderzoeken van Cat Person, bestelden we verschillende recepten en probeerden we het eten uit met mijn twee katten, Wessie en Forest. We werden niet gesponsord door Cat Person of kregen gratis producten in ruil voor deze beoordeling.

Op basis van dat onderzoek en die ervaring zijn hier de feiten over Cat Person. Blijf lezen om de details te krijgen, zoals waar het is gemaakt, hoe het abonnement werkt, hoeveel het kost en wat mijn katten van dit kattenvoer vonden.

Laten we beginnen met een beetje achtergrond.

In maart 2020 kreeg de kattenwereld een nieuw direct-to-consumer merk: Cat Person.

Cat Person is gelanceerd in de startup-incubator bij Harry’s Labs en biedt een verscheidenheid aan trendy producten voor katten. Naast kattenvoer verkoopt Cat Person een breed scala aan artikelen voor stijlvolle kattenmensen, waaronder bedden, kommen, speelgoed en meer.

Inkoop en productie

Cat Person is geen fabrikant van kattenvoer. In plaats daarvan vertrouwen ze op co-packers in de Verenigde Staten en Thailand om hun producten te maken.

De fabrikant van Cat Person in Thailand is in de eerste plaats een leverancier van menselijk voedsel en geeft volgens een medewerker van de klantenservice bij Cat Person veel om duurzame ingrediënten, gezonde oceanen, veilige en legale arbeid en duurzame visserij. Of het nu wordt gebruikt in een nat of droog product, alle zeevruchten in hun recepten zijn MSC (Marine Stewardship Council) gecertificeerd.

Evenzo beweren ze dat hun in de VS gevestigde leverancier van voedselingrediënten – de productienormen voor huisdiervoeding handhaaft die gelijk zijn aan die voor menselijk voedsel en verantwoord en ethisch geproduceerd vlees en vis koopt. Het eten wordt gemaakt in een faciliteit op zonne-energie.

De traktaties van Cat Person zijn ook manufactured in de Verenigde Staten. Deze fabrikant – voornamelijk een producent van menselijke voedingsmiddelen – is al meer dan 50 jaar actief in de industrie en, volgens het bedrijf, koopt hoogwaardige ingrediënten en gebruikt geavanceerde productieprocessen om uitzonderlijk voedsel en traktaties te produceren.

Is kattenvoer van katten teruggeroepen?

Nee. Vanaf april 2020 is Cat Person niet meer betrokken geweest bij terugroepacties.

Wat voor soort kattenvoer biedt Cat Person aan?

Cat Person biedt in totaal 19 recepten voor kattenvoer in zowel natte als droge variëteiten.

Aan de natte kant heb je twee textuurstijlen – paté en snippers in bouillon – en elk van die texturen is er in 8 smaken.

Die smaken zijn:

 • Rundvlees
 • Kip
 • Eend
 • Tonijn
 • Kip & Eend
 • Turkije & Kip
 • Zalm & Tonijn
 • Makreel en Brasem

Als u geïnteresseerd bent in droog kattenvoer, kunt u kiezen uit 3 recepten:

 • Kip & Kalkoen
 • Duck &Turkije
 • Zalm & Tonijn

Alle Kattenvoeding is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsrichtlijnen van AAFCO voor alle levensfasen. Hoewel Cat Person niet beweert dat hun voedsel van menselijke kwaliteit is, suggereert het worden vervaardigd in een menselijke voedselverwerkingsfaciliteit – met name een in de Verenigde Staten – een kwaliteitsniveau dat u niet zou vinden in uw typische voeder voor huisdieren.

Omdat er geen dierlijke bijproducten op een van hun ingrediëntenlijsten staan, lijkt Cat Person-voedsel te zijn gemaakt van zeer verteerbare, hoogwaardige ingrediënten. Of ze nu nat of droog zijn, hun recepten bevatten dierlijke eiwitten als hun primaire ingrediënten. Ze zijn gemaakt zonder controversiële ingrediënten zoals maïs, tarwe, soja, carrageen en kunstmatige kleuren.

Dit is wat er gebeurde toen ik kattenvoer bestelde.

Cat Person biedt twee manieren om kattenvoer te kopen- maak gewoon een bestelling van de recepten die u wilt, wanneer u ze wilt, of via een abonnementsservice voor kattenvoer. Ik besloot om hun abonnementsservice te ervaren, waarmee je een maaltijdplan kunt ontwikkelen en regelmatig verzendingen van je favoriete recepten kunt ontvangen.

Het begon allemaal op de website van Cat Person.

Kattenpaar kattenvoer bezorgplan

De maaltijdplanservice van Cat Person begint met een proefpakket gevolgd door een maandelijkse maaltijdbezorging.

Wanneer u begint met het maken van uw maaltijdplan, vraagt Cat Person u om informatie over uw huishouden in te voeren, inclusief hoeveel katten u heeft, de namen van uw katten, welke soorten voedsel u meestal voedt en welke – indien aanwezig – ingrediënten die uw katten niet zullen of kunnen eten.

Voordat u uw volledig aangepaste maaltijdplan ontvangt, verzendt Cat Person een Sampler Box – voor $ 25 geeft de samplerbox u twee natte recepten en een droge formule, een gids voor het overzetten van het dieet van uw kat en een set lepels en deksels om u te helpen het voedsel van uw kat op te slaan en te serveren.

Ik bestelde een sampler box met een doos kip paté, geraspte tonijn in jus en een zak Chicken &Turkey brokjes. Monsterverpakkingen zijn alleen verkrijgbaar met een combinatie van droog en nat kattenvoer, dus zelfs als uw kat alleen het ene of het andere eet, bevat het monsterpakket nog steeds beide.

Zodra u uw samplerbox hebt bevestigd, bent u ook aangemeld voor een maaltijdplan, dat een verscheidenheid aan voedingsmiddelen bevat die zijn gekozen op basis van de behoeften van uw huishouden. Tenzij u uw abonnement pauzeert, annuleert of bijwerkt, verzendt Cat Person automatisch elke vier weken een zending van deze recepten. Dit maaltijdplan is volledig aanpasbaar, zowel wanneer u bestelt als op elk moment later in uw abonnement.

Het eten werd de volgende dag verzonden en arriveerde binnen de week.

Kat Persoon doos

De Cat Person sampler pack werd geleverd in een merkdoos – kijk naar al die kattenmensen!

Cat Person verzendt uw producten gratis. Het eten werd verzonden de dag nadat ik de bestelling had geplaatst en arriveerde ongeveer 5 dagen later.

In de doos zaten twee pakken nat kattenvoer, met elk 5 containers, en een zak droogvoer van 2 pond. De doos bevatte ook een gids voor de overgang van mijn katten naar Kattenvoer, een brokschep en een paar deksels en lepels voor eenvoudige opslag.

Inhoud van de Kattenpersoonsdoos

In de doos zaten drie pakketten kattenvoer, een gids voor de overgang, een set serveergerei en instructies om van de doos een interactief speeltje te maken.

En om het een beetje leuker te maken, kun je de kartonnen doos ombouwen tot een puzzelspeelgoed en bal voor je kat. Het was leuk om de puzzel in elkaar te zetten en, terwijl mijn katten dat nog niet hebben gedaan. Gespeeld met de bal leken ze nieuwsgierig, en na een toepassing van kattenkruidspray vond Wessie het heerlijk om met zijn gezicht over de hele doos te wrijven en zijn neus in de gaten te steken.

Daarna heb ik het uitgeprobeerd met mijn katten.

Kat die Kattenvoer uit een kom eet

Mijn twee katten, Wessie en Forest, proefden de drie Cat Person-recepten in de loop van een paar weken.

In de komende weken vroeg ik mijn katten om Cat Person eens te proberen.

Ze aten alle drie de recepten, met de Kip &Turkey brokjes en Tonijn Snippers in Jus als favorieten. Met name Forest leek de Chicken &Turkey brokjes te graven, terwijl Wessie de tonijn lekker vond, maar minder enthousiast was over het eten in het algemeen.

We zullen wat dieper ingaan op de reacties van mijn katten wanneer we de recepten afzonderlijk bekijken.

Het beheren van mijn account was eenvoudig.

Accountbeheerpagina op de Cat Person-website

Uw gebruikersaccount is gemakkelijk toegankelijk, zodat u uw abonnement snel kunt bewerken of opzeggen.

In tegenstelling tot sommige andere maaltijdbezorgdiensten die zonder waarschuwing beginnen met het samenstellen van uw volgende doos, heeft Cat Person me drie dagen voordat mijn volgende zending werd voorbereid op de hoogte gebracht. Dit gaf me voldoende tijd om me voor te bereiden en, als ik dat wilde, mijn abonnement op te zeggen.

Terwijl sommige andere bedrijven eisen dat u hen e-mailt met uw interesse in annuleren of een ingewikkeld accountbeheercentrum heeft, maakt Cat Person annulering probleemloos. Het was gemakkelijk om toegang te krijgen tot mijn account en het abonnement met een klik op te zeggen.

Houd er echter rekening mee dat contact opnemen met het bedrijf een uitdaging kan zijn. Je kunt ze alleen bereiken via sms of e-mail. Als u zich het meest op uw gemak voelt bij het werken met een bedrijf waarmee u telefonisch contact kunt opnemen, is Cat Person waarschijnlijk niet de beste keuze voor u.

Cat Person Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Cat Person Kip en Kalkoen droog kattenvoer

Nu winkelen

Labrapport bekijken

Laten we het eerst hebben over Cat Person’s Chicken &Turkey brokjes.

Dit voedsel wordt geleverd in een gladde, stevige zak die moeilijk te beschadigen en gemakkelijk te hanteren is. Dankzij de eenvoudige trekstrip en hersluitbare sluiting is het gemakkelijk om het voedsel te openen en vers te houden.

Het voedsel bestaat uit relatief kleine, dikke, schijfvormige geëxtrudeerde brokstukken, gemengd met taaie brokken die Cat Person “kippenbrokken” noemt. Vermoedelijk gemaakt met gedehydrateerde kip, voegen deze wat variatie toe aan de brokjes.

De ingrediëntenlijst is slank en eenvoudig, zonder veel behalve vlees, erwten en supplementen. Het eten bestaat voor 64% uit kip en kalkoen. Erwten en erwteneiwit vormen 24% van het recept. Een combinatie van kippenvet en zalmolie dienen als soortgeschikte bronnen van vetzuren, terwijl lijnzaad en gedroogde tomatenpulp vezels aan het recept toevoegen.

Wat vonden mijn katten van Cat Person Chicken &Turkey Recept Droog Kattenvoer?

Wessie noch Forest eten veel droogvoer, maar Forest is zeker de brokjesliefhebber tussen de twee. Het was dus geen verrassing dat ze dit eten naar beneden sjaalde. Er was hier geen aarzeling – ze was meteen enthousiast. Wessie was echter iets minder enthousiast over dit droogvoer. Hij at het op, maar hij leek niet opgewonden.

Volgens de gegarandeerde analyse bestaat dit voedsel voor minstens 50% uit eiwitten en 25% uit vet met ongeveer 32,5% koolhydraten op basis van droge stof.

Een grafiek van het bedrijf zegt dat deze waarden overeenkomen met 45% calorieën uit eiwitten, 45% calorieën uit vet en 10% calorieën uit koolhydraten.

Ik vind het leuk dat dit voedsel voornamelijk is gemaakt van vleesingrediënten en de nadruk legt op duidelijk genoemde insluitsels in plaats van vaag gelabelde gerenderde maaltijden en bijproducten, maar dit is uiteindelijk niet het dieet van je hoogwaardige carnivoor. Het is een erwtenrijk, plantaardig voedsel met meer zetmeel dan je kat nodig heeft.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Erwten, Turkije, Erwteneiwit, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), lijnzaad, Natuurlijk Aroma, Gedroogde Tomatenmelaap, Zout, Kaliumchloride, Cholinechloride, Zalmolie, Glycerine, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, D-calciumpantothenaat, Vitamine A-supplement, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Vitamine D3-supplement, Vitamine B12-supplement, Foliumzuur, Biotine), Taurine, Rietmelasse, melkzuur, mineralen (zinksulfaat, ijzersulfaat, kopersulfaat, mangaanoxide, natriumseleniet, calciumjodaat), citroenzuur (gebruikt als conserveermiddel), rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 28.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.91%

Vet: 42.39%

Koolhydraten: 22.69%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kalkoen, Kippenvet, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Erwteneiwit

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Voornamelijk gemaakt met dierlijke eiwitten
 • Bevat dierlijk vet in plaats van plantaardige oliën
 • Bevat geen van de meest voorkomende irriterende additieven

Tegens

 • Bevat erwteneiwit, een geconcentreerde bron van plantaardige eiwitten
 • Een koolhydraatrijk voedingsmiddel
 • Heeft niet het vocht dat uw kat nodig heeft

Cat Person kippaté in en uit verpakking

Nu winkelen

Het tweede voedsel waar we naar zullen kijken is de kippaté van Cat Person. Zoals alle Cat Person natvoer, wordt deze paté geleverd in een klein plastic bakje met een aftrekdeksel. Deze pakketten zijn niet de gemakkelijkste om te hanteren. De deksels zijn bijna net zo moeilijk te verwijderen als sheba’s beruchte peel-tops.

In die verpakking is de paté zelf ongelooflijk glad en zacht, bijna vloeibaar als ik er een beetje water aan toevoeg. Het voedsel ligt heel dicht bij een puree en kan een goede keuze zijn als uw kat ontbrekende tanden heeft of moeite heeft met het eten van steviger voedsel. Het heeft een echte kippengeur, die me doet denken aan kippenbabyvoeding.

Het eten is voornamelijk gemaakt van kip, met kip en kippenbouillon als eerste twee ingrediënten. Samen vormen deze twee ingrediënten 88% van het recept. Het voedsel bevat gedroogd ei als secundaire eiwitbron, die 5% van het totale recept vertegenwoordigt.

Het voedsel bevat tapioca als verdikkingsmiddel in plaats van guargom en ander tandvlees dat paté-achtig voedsel stabiliseert. Zonnebloemolie dient als een bron van vet.

Wat vonden mijn katten van Kattenmens Paté Kip Recept Nat Kattenvoer?

Mijn katten aten dit voedsel, maar geen van beiden ging er wild van. Ze aten het geleidelijk op en lieten er vervolgens veel van drogen in hun kommen een nacht.

Volgens de gegarandeerde analyse bestaat het voedsel voor ongeveer 60% uit eiwitten, 30% vetten en 10% koolhydraten op basis van droge stof of 30% eiwit, 60% vet en 10% koolhydraten op caloriegewogen basis.

Dat is een solide soort-geschikte nutriëntenverdeling.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Gedroogd Ei, Tapioca, Zonnebloemolie, Tricalciumfosfaat, Zout, Natuurlijk Aroma, Magnesiumsulfaat, Taurine, Kaliumchloride, Gedroogde Selderij, Zinkoxide, Gereduceerd ijzer, Vitamine E-supplement, Niacinesupplement, Natriumseleniet, Thiaminemononitraat, Mangaansulfaat, Vitamine A-supplement, Vitamine B12-supplement, Koper aminozuurcomplex, Pyridoxinehydrochloride, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, Kaliumjodide, Menadione Natrium bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K Activiteit).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 4.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 22.73%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 6.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 42.3%

Vet: 51.36%

Koolhydraten: 6.34%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Gedroogd Ei

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca, Zonnebloemolie

Veel voorkomende allergenen: Kip, Ei

Pros

 • Rijk aan zeer biologisch beschikbare eiwitten uit dierlijke bronnen
 • Voornamelijk gemaakt van kip
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Vrij van de meest voorkomende potentieel schadelijke ingrediënten
 • Heeft een extreem zachte consistentie

Tegens

 • Vertrouwt op vet uit zonnebloemolie

Cat Person Versnippert in Bouillon Tonijn Recept

Nu winkelen

Dit is een versnipperd voedsel dat voornamelijk van tonijn wordt gemaakt. Dit recept is sappig, dus je moet voorzichtig zijn om te voorkomen dat er bouillon op je aanrecht spat wanneer je de deksels van elke kop pelt.

In elk pakket bestaat het voedsel voor 95% uit tonijn en visbouillon.

De rest van het recept bevat tapioca, zonnebloemolie, natuurlijke smaken en een scala aan vitamines, mineralen en aminozuren die elke maaltijd qua voedingswaarde compleet maken.

Wat vonden mijn katten van Cat Person Snippers In Bouillon Tonijn Recept Nat Kattenvoer?

Mijn beide katten leken te genieten van dit recept. Ik denk dat ze zowel de smaak als de sappige, versnipperde consistentie lekker vonden.

Ik had wat moeite met het vinden van de voedingswaarden van de droge stof van dit recept. De percentages in de gegarandeerde analyse kloppen niet helemaal, wat betekent dat de minima en maxima die daar worden vermeld waarschijnlijk aanzienlijk verschillen van de werkelijke waarden in het recept.

Toen ik contact opnam met Cat Person voor meer informatie, legden ze uit dat ze werkten aan typische voedingsanalyses en stuurden ze een grafiek met alle voedingsinformatie als percentage calorieën. Deze grafiek toonde aan dat de tonijnsnippers 55% eiwit, 45% vet en 10% koolhydraten waren als percentage calorieën.

Over het algemeen ziet het eruit als een eiwitrijk dieet en een carnivoorwaardige bron van alle voeding die uw kat nodig heeft.

Ingrediënten

Tonijn, Visbouillon, Tapioca, Zonnebloemolie, Tricalciumfosfaat, Natuurlijk Aroma, Taurine, Cholinechloride, Magnesiumsulfaat, Selderijpoeder, Zinkoxide, Vitamine E-supplement, Gereduceerd ijzer, Zout, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Mangaansulfaat, Vitamine B12-supplement, Koper aminozuurcomplex, Pyridoxinehydrochloride, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, Kaliumjodide, Menadione Natriumbisulfietcomplex (Bron van vitamine K-activiteit).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 84%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 75%

Vet: 12.5%

Vezel: 6.25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 71.19%

Vet: 28.81%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca, Zonnebloemolie

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van voedingsrijke tonijn
 • Een eiwitrijk dieet
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Bevat geen van de meest voorkomende schadelijke additieven

Tegens

 • Bevat zonnebloemolie in plaats van dierlijke vetten

Hoeveel kost kattenvoer?

Dat hangt af van welke voedingsmiddelen je kiest.

Het natte voedsel van Cat Person kost $ 7,25 per mouw of $ 1,45 per 2,75-ounce kopje. Als uw kat van gemiddelde grootte is en ongeveer 200 calorieën per dag nodig heeft, heeft hij dagelijks bijna 3 containers voedsel nodig, wat neerkomt op ongeveer $4.35 per dag.

Gezien het feit dat Cat Person kattenvoer niet veel verschilt van veel ander eiwitrijk, op vlees gebaseerd natvoer – waarvan je er veel kunt vinden voor een veel lagere prijs – lijken deze kosten niet helemaal gerechtvaardigd.

Cat Person brokjes zijn aanzienlijk goedkoper voor ongeveer $ 0,34 per ounce. Als uw kat is zoals de meesten en ongeveer 2 ons voedsel per dag eet, komt dat neer op ongeveer $0.68 per dag. Dit plaatst Cat Person brokjes in het mid-premium deel van het prijsspectrum.

Over het algemeen, is Cat Person een goede keuze?

Vooral als u kiest voor hun natte recepten, is Cat Person een goede keuze voor diegenen die een eiwitrijk voedsel op basis van vlees in een stijlvolle verpakking willen. Met veel eiwitopties en twee texturen om uit te kiezen, heeft Cat Person alle variëteit die je nodig hebt om kieskeurige katten, huizen met meerdere katten en katten met allergieën of gevoeligheden tevreden te stellen.

Na te zijn vervaardigd in fabrieken die ook dienst doen als menselijke voedselverwerkingsfaciliteiten en met duidelijk genoemd vlees als hoofdingrediënten, lijkt Cat Person-voedsel van hogere kwaliteit te zijn dan veel andere producten op de markt.

Maar ik weet niet zeker of dit de prijs van dit merk rechtvaardigt.

In tegenstelling tot sommige vergelijkbare bedrijven, geeft Cat Person u geen maaltijden op maat of voegt u niets heel speciaals toe aan het voedsel. De kleine lepels en deksels waren een geweldige touch en ik hield van de brokjesschep, maar het eten zelf ziet er niet uit als iets dat we nog niet eerder hebben gezien.

Waar kattenvoer kopen?

Als direct-to-consumer product is Cat Person kattenvoer alleen beschikbaar op hun site via de maaltijdplanservice of door individuele recepten te kiezen. Als u binnen 30 dagen niet tevreden bent met iets over het eten of uw ervaring, zal Cat Person uw aankoop terugbetalen.

Cat Person verzendt gratis via FedEx Smartpost naar adressen binnen de aangrenzende Verenigde Staten.

Klik hier om te winkelen voor Cbij Person Cat Food