Heerlijk from scratch kattenvoer review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Scrumptious from Scratch kattenvoer is een vrij nieuw premium voedsel dat gastronomisch voedsel belooft gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit. Ontdek of Scrumptious from Scratch zijn belofte waarmaakt in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van Heerlijk Vanaf nul Op Wat Belangrijk Is

We hebben Scrumptious from Scratch geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Scrumptious from Scratch op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 8/10

We geven Scrumptious from Scratch kattenvoer een 51 uit 60 rating of een A cijfer.

Over Scrumptious From Scratch

Scrumptious from Scratch werd eind 2019 geïntroduceerd. Het voedsel wordt gemaakt door een bedrijf genaamd Sustainable Pet Products – hetzelfde bedrijf dat Bionic Dog Toys maakt van niet-giftig rubber.

Heerlijk van Scratch kattenvoer is natvoer. Ze zijn graanvrij, glutenvrij en gemaakt met vlees van menselijke kwaliteit. Ze zijn carrageenvrij. Ze bevatten versnipperd / vlokkenvlees zoals kip, kalkoen en tonijn in jus in meerdere versies. Er is ook een pompoenformule. Vlees is het eerste ingrediënt in de formules en ze hebben geen mechanisch uitgebeend vlees of MDM. De voedingsmiddelen bevatten geen dierlijke bijproducten en ze bevatten geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. De verpakking voldoet aan BPA-NI. De voedingsmiddelen voldoen aan de AAFCO-richtlijnen.

Inkoop en productie

Scrumptious from Scratch heeft zijn hoofdkantoor in Dallas, Texas. De voedingsmiddelen worden vervaardigd in een USDA-gecertificeerde faciliteit in Thailand.

We hebben niet veel informatie over waar ingrediënten vandaan komen, maar de pompoen die door Scrumptious from Scratch wordt gebruikt, is afkomstig uit Thailand. De tonijn is duurzaam wild gevangen in zowel de Stille als de Indische Oceaan.

Is er heerlijk kattenvoer uit het niets teruggeroepen?

Nee, Scrumptious from Scratch-voedingsmiddelen zijn nooit teruggeroepen.

Wat voor kattenvoer biedt Scrumptious From Scratch?

Scrumptious from Scratch biedt momenteel zes recepten voor natte tonijn, vijf recepten voor natte kip, een sardine – makreelformule en een pompoenformule. Deze recepten kunnen afzonderlijk worden gekocht. Het bedrijf biedt ook variëteitspakketten met tonijn of kip of een combinatie van beide.

Scrumptious from Scratch vergelijkt zichzelf met Tiki Cat, Weruva en andere premium merken op zijn website.

Heerlijk From Scratch Kattenvoer Beoordelingen

#1 Heerlijke From Scratch Chicken – Diner in jus

Zicht op Chewy

De primaire eiwitbron in dit voedsel lijkt kip te zijn.

Kip en kippenbouillon zijn de eerste ingrediënten in dit voedsel. Scrumptious from Scratch maakt er een punt van om te zeggen dat hun vlees, zoals kip, geen mechanisch uitgebeend vlees (MDM) is.

Dit is een probleem in de Europese Unie waar vlees dat van het bot is geschraapt ‘wit slijm’ wordt genoemd. Het is vergeleken met het “roze slijm” van rundvlees dat enkele jaren geleden een verhaal werd in de VS. Scrumptious from Scratch gebruikt in plaats daarvan kip en tonijn die is gevlokt of versnipperd.

Het derde ingrediënt in dit voedsel is zonnebloemolie gevolgd door tapiocazetmeel en later guargom. Zonnebloemolie is rijk aan omega-6 vetzuren. Tapiocazetmeel wordt waarschijnlijk toegevoegd om de jus te helpen maken. De meeste kattenliefhebbers zullen guargom herkennen omdat het in veel kattenvoer wordt gebruikt.

Het is een bindmiddel en vezelvezel maar sommige katten hebben er problemen mee. Hoewel het veel wordt gebruikt, zien veel kattenliefhebbers het niet graag in het voedsel van hun kat. Om eerlijk te zijn, kan het erg moeilijk zijn om nat kattenvoer te vinden dat geen soort verdikkingsmiddel of gel zoals guargom bevat.

De rest van de ingrediënten in dit voedsel zijn meestal vitamines en mineralen.

Elk blikje is 2,8 gram. Heerlijk van Scratch Simply Chicken – Diner in Jus bevat ongeveer 26,4 calories per ons.

Hoge normen, een goed vleeseiwitgehalte en weinig vet, Scrumptious van Scratch Simply Chicken – Dinner in Jus lijkt ook laag in koolhydraten te zijn.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Zonnebloemolie, Tapiocazetmeel, Taurine, Tricalciumfosfaat, Guargom, Calciumsulfaat, Cholinechloride, Kaliumchloride, Zout, Natrium EDTA, Vitamine E-supplement, Zinkoxide, Niacinesupplement, Gereduceerd ijzer, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Natriumseleniet, Vitamine B12-supplement, Mangaansulfaat, Koperglycinecomplex, Pyridoxinehydrochloride, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotinesupplement, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, kaliumjodide, menadione natriumbisulfiet complex (bron van vitamine K).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 82%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.67%

Vet: 11.11%

Vezel: 11.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 71.19%

Vet: 28.81%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Guargom, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K)

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Geen maïs, tarwe of soja
 • Geen dierlijke bijproducten
 • Geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Vlees eerst
 • Geen carrageen

Tegens

 • Guargom zal sommige mensen storen
 • Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K) zal sommigen storen
 • Sommige mensen houden misschien niet van zonnebloemolie en geven de voorkeur aan een andere olie in het voedsel

#2 Heerlijk From Scratch Simply Tuna – Diner in jus

Zicht op Chewy

De primaire eiwitbron in dit voedsel lijkt tonijn te zijn.

Tonijn en tonijnbouillon zijn de eerste ingrediënten in dit voedsel. Net als bij hun andere recepten is de tonijn in dit voedsel geen mechanisch uitgebeend vlees (MDM). Het is gevloekte rode vleestonijn, dus het zou vlees van hogere kwaliteit moeten zijn dan vlees dat van het bot wordt geschraapt.

Het derde ingrediënt in het voedsel is zonnebloemolie samen met gemodificeerd tapiocazetmeel. Zonnebloemolie is rijk aan omega 6-vetzuren – een essentieel vetzuur. Omega 6 is belangrijk voor de gezondheid van uw kat, maar het is het beste wanneer het in de juiste verhouding wordt gebruikt met omega 3-vetzuren. Sommige mensen zullen er waarschijnlijk op wijzen dat er betere oliën zijn voor gebruik in kattenvoer, wat waar is, maar zonnebloemolie is geen slechte olie.

Dit voedsel maakt ook gebruik van xanthum kauwgom. Xanthumgom is vergelijkbaar met guargom. Het is een “functioneel koolhydraat”, wat in dit geval betekent dat het helpt om een voedingsmiddel te stabiliseren. Het wordt tegenwoordig gebruikt in saladedressings, tandpasta’s en vele andere menselijke voedingsmiddelen. Wanneer je dingen door elkaar mengt, is xamthumgom goed in het stabiliseren en gemengd houden. Het wordt waarschijnlijk gebruikt om de jus in het voedsel gemengd te houden.

De rest van de ingrediënten in dit voedsel zijn meestal vitaminen en mineralen. Maar het voedsel bevat wel Menadione Sodium Bisulfite Complex (Bron van Vitamine K Activiteit) wat sommige eigenaren van gezelschapsdieren van streek maakt omdat dit een synthetische bron van vitamine K is.

Katten en andere dieren hebben slechts een zeer kleine hoeveelheid vitamine K nodig in hun dieet. Sommige bedrijven nemen helemaal geen vitamine K op in voedsel, omdat huisdieren alle vitamine K kunnen krijgen die ze nodig hebben door een paar groenten te eten. Andere voedingsmiddelen voegen een paar groenten of sporenelementen toe aan hun recepten om de vitamine K te leveren.

Het is twijfelachtig of deze minieme hoeveelheid synthetische vitamine K uw kat zal schaden, maar we wijzen erop voor het geval dit een probleem voor u is.

Elk blikje is 2,8 gram. Heerlijk van Scratch Simply Tuna – Diner in jus bevat ongeveer 27 calorieën per ounce.

Hoge normen, hoog vleeseiwitgehalte en laag in vet, Heerlijk van Scratch Simply Tuna – Diner in Jus lijkt ook laag in koolhydraten te zijn.

Ingrediënten

Tonijn, Tonijnbouillon, Zonnebloemolie, Gemodificeerd Tapiocazetmeel, Tricalciumfosfaat, Xanthaangom, Magnesiumsulfaat, Taurine, Zinkoxide, Gereduceerd ijzer, Vitamine E-supplement, Natriumseleniet, Niacinesupplement, Mangaansulfaat, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Koper aminozuurcomplex, Vitamine B12-supplement, Pyridoxinehydrochloride, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotine, Kaliumjodide, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, Menadione Natriumbisulfietcomplex (Bron van Vitamine K Activiteit).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 82%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 83.33%

Vet: 11.11%

Vezel: 11.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 75.54%

Vet: 24.46%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Xanthum gom, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K)

Veel voorkomende allergenen: Sommige katten kunnen allergisch zijn voor vis zoals tonijn

Pros

 • Geen maïs, tarwe of soja
 • Geen dierlijke bijproducten
 • Geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Vlees eerst
 • Geen carrageen

Tegens

 • Xanthum kauwgom zal sommige mensen storen
 • Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K) is een bron van twist voor sommige kattenliefhebbers

#3 Heerlijk from scratch sardine en makreel – diner in jus

Zicht op Chewy

Zoals we eerder vermeldden, bevat Scrumptious from Scratch veel tonijn- en kiprecepten. Ze hebben ook enkele pompoenformules. En dan is er nog dit sardine- en makreeldiner in jus dat heerlijk klinkt.

Als je kat een echte fan van vis is, klinkt dit als een natvoer dat zijn smaakpapillen kan aanspreken. Sardines zijn het eerste ingrediënt en makreel is het derde ingrediënt.

Alle Scrumptious from Scratch-formules zijn graanvrij, glutenvrij en voorzien van vlees van menselijke kwaliteit.

Het voedsel bevat ook zonnebloemolie en tapiocazetmeel. Zonnebloemolie is rijk aan omega 6-vetzuren – een essentieel vetzuur. Omega 6 is belangrijk voor de gezondheid van uw kat, maar het is het beste wanneer het in de juiste verhouding wordt gebruikt met omega 3-vetzuren. Sommige mensen zullen er waarschijnlijk op wijzen dat er betere oliën zijn voor gebruik in kattenvoer, wat waar is, maar zonnebloemolie is geen slechte olie.

Tapiocazetmeel biedt niet veel voeding, maar het is ook geen schadelijk ingrediënt. Zelfs nat kattenvoer vereist over het algemeen een soort zetmeel voor bulk, textuur en vorm.

Het kan ook een beetje werken als vezels in het voedsel. Het is niet ongebruikelijk om dit zetmeel te vinden in een natvoer met jus. De enige reden waarom u het misschien wilt vermijden, is als uw kat zwaarlijvig of diabetisch is. In die gevallen kunnen de koolhydraten in het tapiocazetmeel te hoog zijn voor uw kat.

Dit recept bevat ook guargom. Guargom is een bindmiddel en vezel, maar sommige katten kunnen er problemen mee hebben. Veel kattenliefhebbers houden niet van zijn aanwezigheid in kattenvoer. Het kan echter moeilijk zijn om kattenvoer te vinden dat geen verdikkingsmiddelen en gels zoals guargom bevat.

Het voedsel bevat menadione natriumbisulfiet complex (bron van vitamine K activiteit) die sommige eigenaren van gezelschapsdieren stoort omdat dit een synthetische bron van vitamine K is. Katten en andere dieren hebben slechts een zeer kleine hoeveelheid vitamine K in hun dieet nodig.

Sommige bedrijven nemen helemaal geen vitamine K op in voedsel, omdat huisdieren alle vitamine K kunnen krijgen die ze nodig hebben door een beetje gras of een paar groenten te eten. Andere voedingsmiddelen voegen een paar groenten of sporenelementen toe aan hun recepten om de vitamine K te leveren.

Het is twijfelachtig of deze minieme hoeveelheid synthetische vitamine K uw kat zal schaden, maar we wijzen erop voor het geval dit een probleem voor u is.

Heerlijk From Scratch Sardine en Makreel – Dinner in Jus bevat slechts een paar andere ingrediënten dan de vitaminen en mineralen. Die ingrediënten zien er over het algemeen goed uit, hoewel sommige mensen misschien niet van het tapiocazetmeel, de guargom of de synthetische vitamine K houden. Dit blijkt een kattenvoer van goede kwaliteit te zijn waar katten van moeten genieten.

Elk blikje is 2,8 gram. Sardine en makreel – Diner in Jus bevat 74 Kcal per blikje of ongeveer 94 Kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Sardine, Visbouillon, Makreel, Zonnebloemolie, Tapiocazetmeel, Guargom, Calciumsulfaat, Taurine, Kaliumchloride, Cholinechloride, Natrium EDTA, Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, Thiamine Mononitraat, Zinkoxide, Vitamine A Supplement, Gereduceerd ijzer, Vitamine B12 Supplement, NatriumSeleniet, Mangaansulfaat, Pyridoxine Hydrochloride, Calcium Pantothenaat, Riboflavine Supplement, Biotine Supplement, Koper Glycine Complex, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K), KaliumJodide.

Ingrediënten die we leuk vonden: Sardine, makreel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Menadione Natriumbisulfiet Complex (Bron van Vitamine K)

Veel voorkomende allergenen: Sardine en makreel – elke vis – kunnen een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Geen maïs, tarwe of soja
 • Geen dierlijke bijproducten
 • Geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Vlees eerst
 • Geen carrageen

Tegens

 • Guargom zal sommige mensen storen
 • Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K) is een bron van twist voor sommige kattenliefhebbers

Wat vinden klanten van Heerlijk From Scratch Kattenvoer?

Scrumptious from Scratch is een relatief nieuw merk, maar het wordt verkocht op Chewy.com. We hebben er een paar recensies voor gevonden.

Positieve beoordelingen

“Dit ziet er menselijk goed uit en ruikt het menselijk goed. Ze likken de jus op, zoals gewoonlijk, maar eten ook de stukjes kip en kalkoen. CrazyCatlady

“Onze katten zijn kieskeurig. We hebben in de loop der jaren een paar merken en smaken geprobeerd en dit is er een die ze geen probleem hebben om te eten en het maakt ze niet ziek. Loyda

Negatieve beoordelingen

“Mijn katten leken dit voedsel leuk te vinden de eerste keer dat ik het kocht, maar deze keer niet.” – Kims

“Ik heb spijt dat ik hier een 12pack van heb gekocht voordat ik slechts 1 blikje heb geprobeerd. Blijkt dat mijn kat het niet zal eten en ik heb nu 11 blikjes die ik niet kan gebruiken. Sasha

Hoeveel kost Scrumptious From Scratch kattenvoer?

Het blijkt dat de tonijnrecepten iets minder kosten dan de kiprecepten, althans waar we keken. We vonden gevallen van de kiprecepten voor $ 17,88 op Chewy.com (iets minder op autoship). Gevallen van de tonijnrecepten waren $ 11,88. Dit zijn allemaal gevallen van 12 blikjes / 2,8 gram elk.

De kosten dalen tot $ 1,49 per blikje van 2,8 ounce voor de kippenvariëteiten; en $ 0,99 per blikje voor de tonijnvariëteiten. (Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.)

Scrumptious from Scratch heeft slechts ongeveer 26-27 calorieën per ounce, wat iets minder is dan sommige andere populaire kattenvoeding, dus misschien moet je je kat een beetje extra voeren. U moet dit in uw budget berekenen.

Over het algemeen, is Scrumptious From Scratch een goede keuze?

Ja, wij denken dat Scrumptious from Scratch een goed kattenvoer is. Het lijkt vlees van goede kwaliteit te bevatten zonder kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen of kleuren. Het is graanvrij en glutenvrij. Vlees is het eerste ingrediënt en het bevat geen dierlijke bijproducten. En het gebruikt geen carrageen.

Als mechanisch uitgebeend vlees een probleem voor u is, gebruikt Scrumptious from Scratch geen vlees van dit proces.

Het merk biedt tonijn en kip in verschillende variëteiten, evenals pompoen en een paar visopties. Het aantal recepten kan in de toekomst groeien omdat het merk nieuw is.

Er zit wat bereik in de prijs. De bovenkant van de prijs kan het voor sommige mensen een beetje prijzig maken, vooral gezien de blikjes van 2,8 ounce en lage calorieën. Andere kattenliefhebbers zullen de goedkopere recepten waarderen.

Waar kun je heerlijk from scratch kattenvoer kopen?

We vonden Scrumptious from Scratch kattenvoer op Chewy.com. Het is ook verkrijgbaar bij onafhankelijke dierenwinkels.

Klik hier om alle producten op Chewy te controleren