Skip to Content

Temptations Cat Treat Beoordeling

Verschillende smaken Temptations

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Geadverteerd als Amerika’s # 1 kattentraktatie, zijn de meeste Temptations kattentraktaties er in vele smaken. Lees meer over deze populaire kattentraktatie in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordelingsverlokkingen over wat belangrijk is

We hebben Temptations kattentraktaties geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Temptations op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.2/10

We geven Temptations kattentraktaties een 43 uit 60 rating of een B-cijfer.Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. Het volledige rapport is hier te bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van het merk, hebben we een steekproef van Temptations Originele Kip Traktaties voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerde voedseltesten en analyselab. We kochten het product tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van het kattenvoerbedrijf.

Analytische tests in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macrovoedingsstof en micronutriënten van het product, waardoor een duidelijk beeld wordt geschetst van wat u in de kom van uw kat stopt.

Vergeet niet dat, als het gaat om het gehalte aan voedingsstoffen, het kattenvoerlabel ons alleen een gegarandeerde analyse, een reeks minimum- en maximumwaarden—geen beschrijving van wat er in het eten zit. In werkelijkheid kan het gehalte aan voedingsstoffen van het voedsel wezenlijk anders van wat je op het etiket ziet.

Naast de volgende beoordeling van het merk, hopen we dat de informatie in dit laboratoriumrapport u in staat stelt om een wetenschappelijke, datagestuurde benadering te volgen om te beslissen of dit merk de juiste keuze is voor uw kat.

Over Temptations

In tegenstelling tot de meeste andere traktaties voor huisdieren, zijn Temptations 100 procent qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd voor het onderhoud van volwassen katten. Ze bieden alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft in de hoeveelheden die nodig zijn. Temptations raadt echter wel aan om je kat naast de traktaties ook een uitgebalanceerde maaltijd te geven. Het is gewoon leuk om te weten dat de traktaties relatief voedzaam zijn in vergelijking met veel andere traktaties.

Verleidingen zijn ook de juiste maat om in kattenspeelgoed te passen en te zien hoe je kat ze door het huis jaagt.

De “klassieke”, originele Temptations-traktaties zijn knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Ze zijn er ook in romige lekkernijen en zachte vlezige hapjes. Temptations heeft een grote verscheidenheid aan smaken.

Als u zich afvraagt hoeveel Temptations-traktaties u uw kat kunt voeren, suggereert het product dat u tot 15 traktaties per 10 pond (4,5 kg) kat op een dag kunt voeren als een traktatie of snack. Elke traktatie bevat minder dan 2 calorieën.

Als u deze lekkernijen als de hoofdmaaltijd van uw kat geeft, kan 1/4 kopje Temptations-traktaties 1/4 kopje kattenvoer vervangen, zoals Whiskas Meaty Selections Food for Cats. Vergeet niet om te allen tijde vers drinkwater voor uw kat te voorzien, ook wanneer u uw kat traktaties geeft.

Aan de andere kant is Temptations vergeleken met ‘kitty crack’. De recepten zijn gemaakt van smakelijke ingrediënten (voor katten), maar ze worden meestal niet als de hoogste kwaliteit beschouwd. U kunt ingrediënten verwachten zoals kipbijproductmeel, gemalen maïs, dierlijk vet, tarwemeel en bijproducten van gedroogd vlees. Je keurt deze ingrediënten misschien niet goed, maar katten zijn dol op Temptations. Zolang uw kat niet allergisch is voor een van deze ingrediënten, zullen ze waarschijnlijk geen kwaad doen, vooral als de traktaties met mate worden gevoerd.

Inkoop en productie

Temptations kattentraktaties worden gemaakt door Mars Petcare, onderdeel van Mars, Incorporated. Mars is een Amerikaanse multinational food processing, zoetwaren en veterinaire diensten corporation. Mars heeft het hoofdkantoor in McLean, Virginia, terwijl Mars Petcare het hoofdkantoor heeft in Franklin, Tennessee.

Mars Petcare heeft 85.000 medewerkers met vestigingen op zes continenten. Mars exploiteert ongeveer 22 fabrieken in de Verenigde Staten, verschillende fabrieken in Canada, fabrieken in het Verenigd Koninkrijk en activiteiten in andere landen.

Wat betreft het inkopen van ingrediënten, heeft Mars onlangs aangekondigd dat het vooruitgang boekt bij het inkopen van 100 procent van de vis die het gebruikt uit duurzamere bronnen.

Volgens het label en de reacties op Amazon.com worden Temptations gemaakt in Canada. We weten nu echter niet waar alle ingrediënten vandaan komen.

Is Temptations Cat Treats teruggeroepen?

We hebben geen bewijs gevonden dat Temptations is teruggeroepen na een controle van de Amerikaanse Food &Drug Administration Database.

Er was een beschuldiging op Facebook in 2016 dat Temptations iemands kat (of meer dan één kat) had gedood, maar het bedrijf reageerde en het bericht werd verwijderd. We controleerden Snopes.com over de aantijging.

Ze zeiden dat het ‘onbewezen’ was. De claim was afkomstig van Punkin ‘ Pawz Palace Cat Sanctuary, maar het werd herhaald op het internet. Er waren geen FDA-intrekkingen of terugroepacties met betrekking tot deze claim. Punkin’ Pawz Palace Cat Sanctuary verwijderde de post een maand later.

Welke soorten kattentraktaties biedt Temptations?

Temptations biedt zeven verschillende soorten traktaties op hun website: Classics, Creamy Purrrr-ée, Jumbo Stuff, Meaty Bites, MixUps, Seasonal en ShakeUps. Naast dit soort lekkernijen biedt het merk een verbazingwekkend scala aan smaken: rundvlees, kip, zuivel, zalm, tonijn, kattenkruid, krab, kreeft, garnalen en kalkoen.

Alles bij elkaar vonden we 34 verschillende soorten Temptations-traktaties op de website van het merk.

De meest populaire smaken zijn naar verluidt Verleidelijke tonijnsmaak, Hartige zalmsmaak, MixUps Surfer’s Delight.

De hoogst gewaardeerde traktaties (anders dan de seizoensgebonden traktaties) waren het 6-Pack Variety Pack, de 6-Pack Feline Favorites, Crabby Crab Flavor en ShakeUps Clucky Carnival.

Temptations Cat Treat Beoordelingen

#1 Temptations Mixups Surfers’ Delight

Bekijk op Chewy View op Amazon

Temptations MixUps Surfer’s Delight traktaties is een van de meest populaire smaken gemaakt door Temptations. Net als andere Temptations-traktaties zijn deze snacks knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen.

Deze lekkernijen hebben tonijn-, garnalen- en zalmsmaken. De belangrijkste ingrediënten (op gewicht voor het koken) zijn: Kippenbijproductmeel, gemalen maïs en dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen).

Sommige ingrediënten in de traktaties kunnen als twijfelachtig worden beschouwd. Gemalen maïs- en tarwemeel kunnen bijvoorbeeld problematisch zijn, vooral als uw kat allergisch is voor maïs of tarwe. Dierlijk vet is vaag. Het is een naamloos vet. “Vleesbijproducten” is een ander vaag ingrediënt van een niet-geïdentificeerde bron. “Natuurlijke smaken” kunnen bouillon zijn van het vlees in het voedsel (misschien de kipbijproductmaaltijd), maar het is ook vaag, dus er is geen manier om het te weten.

We hebben de natuurlijke tonijn wel opgemerkt. Als je niet bekend bent met natuurlijke tonijn, zijn het tonijnfilets van hoge kwaliteit die zijn gevangen met traditionele vismethoden. Het helpt de oceanen en het zeeleven veilig te houden. Het is iets waar Mars zich voor heeft ingezet. De natuurlijke tonijn is geen groot ingrediënt in dit voedsel, maar het is nog steeds opmerkelijk.

Kipbijproductmeel kan een goed ingrediënt zijn met longen, lever en nieren. Dit zijn onderdelen die je kat graag zou willen eten. Ze zijn rijk aan eiwitten en gemakkelijk te verteren.

De traktaties zijn een mix van ingrediënten, waarvan sommige je misschien niet leuk vindt. Aan de andere kant zijn dit goedkope traktaties, ongeveer 2 calorieën per stuk. Ze zijn een leuk, smakelijk voedsel voor katten, dus je kunt niet te veel klagen over de ingrediënten, vooral als katten er zoveel van houden.

Dit voer bevat (berekend) 368 kcal per kopje.

Ingrediënten

Compositie: Kippenbijproductmeel, gemalen maïs, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), brouwersrijst, tarwemeel, gedroogde vleesbijproducten, natuurlijke aroma’s, gedroogde biergist, natuurlijke tonijn, garnalen en zalmsmaak, gedroogde kaas

Nutritionele samenstelling: Kaliumchloride, Cholinechloride, Zout, Taurine, DL-Methionine, Calciumcarbonaat, DL-Alfa-Tocoferolacetaat (bron van Vitamine E), Zinksulfaat, Rood #40, Gemengde Tocoferolen (conserveermiddel), Kopersulfaat, Vitamine A-acetaat, Niacinesupplement, Vitamine B12 Supplement, Riboflavine Supplement, Mangaansulfaat, Thiaminemononitraat, D-Calciumpantothenaat, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Kaliumjodide, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Foliumzuur

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 21%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.11%

Vet: 23.33%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 40.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 24.24%

Vet: 44.16%

Koolhydraten: 31.6%

Ingrediënten die we leuk vonden: Natuurlijke tonijn, Kipbijproductmeel, gedroogde kaas

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Naamloos dierlijk vet, vleesbijproducten, Rood #40 (een kleurstof)

Veel voorkomende allergenen: Tarwebloem, gemalen maïs, vis (tonijn; garnalen- en zalmsmaak), kipbijproductmeel

Pros

 • Verleidingen traktaties zijn slechts 2 calorieën per traktatie
 • Ze zijn er in meer dan 30 verschillende smaken
 • De traktaties kunnen complete en uitgebalanceerde voeding bieden voor het onderhoudsdieet van een volwassen hond

Tegens

 • Sommige ingrediënten zijn vaag en naamloos
 • De meeste lekkernijen bevatten maïs- en/of tarwebloem

#2 Verleidingen verleidelijke tonijnsmaak

Zicht op Chewy

Temptations Tempting Tuna Flavor heeft duizenden positieve recensies op de Temptations cat treats website. Het is misschien wel de meest populaire smaak die het merk maakt. Gemaakt met bot-, kabeljauw- en witvissmaken, zijn ze zeker een favoriet bij elke kat die van vis houdt.

Dit recept bevat geen kunstmatige ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten op basis van hun gewicht voor het koken zijn: Kip bijproductmeel, gemalen maïs en dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen).

De traktaties bevatten ook tarwebloem, als dit een zorg is voor uw kat. De meeste traktaties voor huisdieren gebruiken echter meel, vooral als ze worden gebakken.

Natuurlijke tonijnsmaak wordt gebruikt in deze traktatie, maar het is niet een van de eerste paar ingrediënten. Natuurlijke tonijn zijn tonijnfilets van hoge kwaliteit die zijn gevangen met traditionele vismethoden. De Mars Corporation heeft zich ingezet om de oceanen en het zeeleven veilig te houden. Natuurlijke tonijn is een klein ingrediënt in deze lekkernijen, maar het is vermeldenswaard. De lekkernijen hebben ook “natuurlijke smaken” die enkele van de visachtige smaken in het voedsel kunnen bevatten.

De belangrijkste ingrediënten (op gewicht voor het koken) zijn: Kip bijproduct maaltijd, gemalen maïs en dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen).

Sommige van deze ingrediënten in de traktaties kunnen als twijfelachtig worden beschouwd. Gemalen maïs- en tarwemeel kunnen bijvoorbeeld problematisch zijn, vooral als uw kat allergisch is voor maïs of tarwe. Dierlijk vet is vaag. Het is een naamloos vet. “Vleesbijproducten” is een ander vaag ingrediënt van een niet-geïdentificeerde bron.

Kipbijproductmeel kan een goed ingrediënt zijn uit longen, lever, nieren. Dit zijn onderdelen die je kat graag zou willen eten. Ze zijn rijk aan eiwitten en gemakkelijk te verteren.

Dit zijn goedkope traktaties, ongeveer 2 calorieën per stuk. Hoewel kipbijproductmeel en gemalen maïs de eerste ingrediënten zijn en natuurlijke tonijn laag op de lijst staat, lijken katten er dol op te zijn, te oordelen naar de vele positieve klantrecensies. Zolang uw kat niet allergisch is voor een van de ingrediënten in deze traktaties, moeten ze veilig zijn om uw kat met mate te geven.

Dit voer bevat (berekend) 368 kcal per kopje.

Ingrediënten

Compositie: Kippenbijproductmeel, gemalen maïs, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), brouwersrijst, tarwemeel, gedroogde vleesbijproducten, natuurlijke aroma’s, gedroogde biergist, natuurlijke tonijnsmaak, gedroogde kaas

Nutritionele samenstelling: Kaliumchloride, Cholinechloride, Zout, Karamelkleur, Taurine, DL-Methionine, Calciumcarbonaat, DL-Alfa-Tocoferolacetaat (bron van Vitamine E), Zinksulfaat, Gemengde Tocoferolen (conserveermiddel), Kopersulfaat, Vitamine A-acetaat, Niacinesupplement, Vitamine B12 Supplement, Riboflavine Supplement, Mangaansulfaat, Thiaminemononitraat, D-Calcium pantothenaat, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Kaliumjodide, Pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6), Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 21%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.11%

Vet: 23.33%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 40.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 24.24%

Vet: 44.16%

Koolhydraten: 31.6%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipbijproductmeel, gedroogde kaas

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Naamloos dierlijk vet, naamloze vleesbijproducten, karamelkleur

Veel voorkomende allergenen: Tarwebloem, gemalen maïs, vis (tonijnsmaak, andere smaken)

Pros

 • Verleidingen traktaties zijn slechts 2 calorieën per traktatie
 • Ze zijn er in meer dan 30 verschillende smaken
 • De traktaties zijn relatief voedzaam en niet vol suiker zoals veel traktaties voor huisdieren

Tegens

 • Sommige ingrediënten zijn vaag en naamloos
 • De meeste lekkernijen bevatten maïs- en/of tarwebloem
 • De lekkernijen bevatten kipbijproductmeel en gedroogde vleesbijproducten met alleen natuurlijke tonijnsmaak

#3 Temptations ShakeUps Schaaldier Viering

Bekijk op Chewy View op Amazon

Net als hun Classics, Mix-Ups, Jumbo en andere lekkernijen, zijn Temptations ShakeUps erg populair bij katten. Ze hebben alle dingen die klanten leuk vinden aan Temptations – voedingstoereikendheid, 2 kcal per traktatie en geen kunstmatige smaakstoffen – en ze zijn nog steeds knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een aantal nieuwe smaken met iets meer eiwitten dan andere Temptations-traktaties.

Temptations ShakeUps Crustacean Celebration biedt kreeft, krab en garnalensmaak om elke kat gelukkig te maken. De hoofdingrediënten in deze traktaties zijn vergelijkbaar met andere Temptations-traktaties: kipbijproductmeel, gemalen maïs en dierlijk vet (bewaard met gemengde tocoferolen). Het bevat natuurlijke kreeft, krab en garnalensmaak, maar dit ingrediënt staat laag in de ingrediëntenlijst.

Gemalen maïs- en tarwemeel kan problematisch zijn als uw kat allergisch is voor deze ingrediënten. De meeste huisdiertraktaties gebruiken echter meel in een of andere vorm, vooral als ze worden gebakken. Dierlijk vet is vaag. Het is een naamloos vet. “Vleesbijproducten” is een ander vaag ingrediënt van een niet-geïdentificeerde bron.

Kipbijproductmeel kan een goed ingrediënt zijn uit longen, lever, nieren. Dit zijn onderdelen die je kat graag zou willen eten. Ze zijn rijk aan eiwitten en gemakkelijk te verteren.

De traktaties bevatten verschillende kunstmatige kleuren die voor sommige consumenten onaangenaam kunnen zijn. Katten geven echt niet om de kleur van voedsel en lekkernijen, dus deze kleuren worden alleen toegevoegd om consumenten aan te spreken.

Deze traktaties zijn iets hoger in eiwitten dan andere Temptations-traktaties. Ze bevatten ook iets meer calorieën.

Net als bij andere Temptations-traktaties, krijgen ShakeUps Crustacean Celebration-traktaties lovende recensies van klanten namens hun katten. Ze zijn qua ingrediënten vergelijkbaar met andere Temptations-traktaties. Sommige katten vinden ze misschien zelfs leuker omdat ze iets meer eiwitten hebben, samen met de kreeft-, krab- en garnalensmaak.

Dit voer bevat (berekend) 394 kcal per kopje.

Ingrediënten

Compositie: Kipbijproductmeel, gemalen maïs, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), brouwersrijst, tarwemeel, gedroogde vleesbijproducten, natuurlijke aroma’s, brouwers gedroogde gist, natuurlijke kreeftkrab &garnalensmaak, gedroogde kaas

Nutritionele samenstelling: Kaliumchloride, Cholinechloride, Zout, Taurine, DL-Methionine, Calciumcarbonaat, DL-Alfa-Tocoferolacetaat (bron van Vitamine E), Zinksulfaat, Rood #40, Blauw #2, Geel #5, Geel #6, Gemengde Tocoferolen (conserveermiddel), Kopersulfaat, Vitamine A-acetaat, Niacinesupplement, Vitamine B12 Supplement, Riboflavine Supplement, Mangaansulfaat, Thiamine Mononitraat, D-Calcium Pantothenaat, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Kaliumjodide, Pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6), Foliumzuur

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 21%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.11%

Vet: 23.33%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 40.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 24.24%

Vet: 44.16%

Koolhydraten: 31.6%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipbijproductmeel, gedroogde kaas

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Naamloos dierlijk vet, naamloze vleesbijproducten, Rood #40, Blauw #2, Geel #5, Geel #6

Veel voorkomende allergenen: Tarwebloem, gemalen maïs, schelpdieren (kreeft, krab en garnalensmaak)

Pros

 • Verleidingen traktaties zijn slechts 2 calorieën per traktatie
 • Ze zijn er in meer dan 30 verschillende smaken
 • Dit recept is iets hoger in eiwitten dan de meeste andere Temptations-traktaties

Tegens

 • Sommige ingrediënten zijn vaag en naamloos
 • Kreeft, krab en garnalen zijn slechts “smaken”; deze voedingsmiddelen zijn niet aanwezig in het voedsel
 • Dit recept bevat de kunstmatige kleuren Rood #40, Blauw #2, Geel #5, Geel #6

Wat vinden klanten van Temptations Cat Treats?

Er zijn letterlijk duizenden positieve recensies online over Temptations kattentraktaties. Mensen en hun katten zijn dol op deze lekkernijen. Natuurlijk zijn er enkele negatieve beoordelingen, maar de meeste mensen melden dat katten gek zijn op deze traktaties.

Positieve beoordelingen

Kitty Crack
Mijn kat is verslaafd aan alle verleidingen smaken. Hij praat met ons totdat we toegeven. Als we opraken wordt hij depressief en staart ons aan. Je hebt een monster gecreëerd… LOL– door Tigerlilymom

Uh oh! Uitkijken!
Ik heb ca. 6 verschillende soorten Temptations gekocht. Mijn katten worden gek als ze me naar deze zien reiken! Ze zetten hun voorpoten op de muur en poot op mijn hand – soms grijpen ze mijn hand om hem naar hun mond te trekken – om mijn hand naar beneden te trekken met een van deze, blijkbaar smakelijke, hapjes! Krijgt zeker een A+ van mijn katachtigen! – door Chris op 17 aug 2021

Negatieve beoordelingen

Ik heb twee tabby katten van 5 jaar oud. Mijn katten zijn op geen enkele manier plukkerseters, maar ze zijn serieus afgedwaald van alle lekkernijen van dit merk. Zeker niet aan te bevelen. – door giannac15

Cutcorner Afval
Ik weet niet wat er mis is met deze traktatie de laatste tijd. Ik koop ze al 3+ jaar en ineens raken mijn katten ze nauwelijks meer aan. Ze pikken er doorheen. Ik laat er ongeveer 30 op een bord vallen voor elke kat en elke kat eet er ongeveer 6-10 van als dat zo is. Dus ja, er zijn er nog een stuk of 20 over en ze zullen ze niet aanraken. Ik voeg meer traktaties toe en degenen die eerder zijn overgebleven, zijn er nog steeds, samen met de meeste nieuwe die ik ze heb gegeven. Wat jullie ook veranderden -FIX IT. Ik ga geen kattensnoepjes kopen die meestal oneetbaar zijn. GA TERUG NAAR DE FORMULE DIE JE VROEGER GEBRUIKTE OF IK EN 1000S VAN KATTENEIGENAREN ZIJN ZEKER KLAAR MET JE. MAAK UW KEUZE. Mijn katten aten elke traktatie. Als ik mijn katten ze niet zie eten – ALLEMAAL – opnieuw zal ik verklaren dat je deze “traktaties” met afval doordrenkt. STOP MET BEZUINIGEN. JE LAADT EEN ARM EN EEN TEEN OP ZOALS ZE ZIJN. ——- echt, echt, echt teleurgestelde klant – door cutcorneRgarbage op Sep 11, 2021

Hoeveel kosten Temptations Cat Treats?

Verleidingen zijn goedkoop. Een 3-ounce zak met lekkernijen is minder dan $ 2. Een 16-ounce bad kost iets meer dan $ 8. Dit is een populaire waardegrootte. Klanten houden ook van het hersluitbare bad voor het opbergen van lekkernijen. De 30-ounce kuip voor ongeveer $ 16 is ook populair.

Als u online koopt, kijk dan rond om de verzendkosten te vergelijken. Sommige sites brengen meer kosten in rekening voor verzending dan andere.

Over het algemeen, zijn Temptations Cat Treats een goede keuze?

Verleidingen zijn de meest populaire kattentraktatie in de Verenigde Staten. Katten houden er echt van. Ze bevatten wel een aantal ingrediënten die je misschien liever niet bevat, maar je kat zal er waarschijnlijk van genieten.

Verleidingen kattentraktaties moeten met mate worden gegeven.

Hoe bestel je Temptations Cat Treats?

Als je in de Verenigde Staten of Canada bent, zijn Temptations gemakkelijk te vinden in winkels en online. Als u online bestelt, kunt u Amazon.com of Chewy.com controleren.

In het Verenigd Koninkrijk worden ze verkocht op Amazon.com.uk- en dierenbenodigdhedensites. Ze worden ook verkocht via de Whiskas-website, omdat Mars eigenaar is van Whiskas.

Klik hier om Temptations Cat Treats op Chewy te kopen