Beste Maine Coon Fokkers: Top 21 Keuzes


De Maine Coon kat is echt een lust voor het oog. Een liefdevolle en mooie kat waar je blij mee zult zijn in je leven. Hun aard is erg sociaal, waardoor ze geweldige metgezellen voor actieve gezinnen van alle leeftijden die andere katten en honden hebben.

Hoewel ze er misschien eng uitzien vanwege hun grootte, zou je verbaasd zijn hoe zachtaardig dit kattenras is en hoe gemakkelijk het voor hen is om genegenheid te tonen. Ze zijn echt schootkatten. Ze hebben echter de neiging om een beetje ondeugend te zijn, maar over het algemeen goedaardig.

Maine Coon-kittens zijn actiever dan volwassen kittens, maar als u uw Maine Coon-kat tijdens de groei aanmoedigt, kan deze haar hele leven speels blijven. Met speelgoed dat ze bezig en actief kan houden, apporteren, hechtingstijd, enzovoort, heb je een perfecte metgezel voor alles.

Laten we nu eens kijken welke Maine Coon-fokkers die Maine Coon-katten hebben die trouw zijn aan de rasstandaarden.

Maine Coon Kittens Te Koop

Wanneer u op zoek bent naar een Maine Coon-kitten, moet u met uzelf bespreken op welke eigenschappen u zich richt en dit bespreken met een potentiële fokker.

Een verantwoordelijke fokker moet zijn kittens kennen en u er volgens dat een bieden die het beste bij u past. Kittens zijn beschikbaar na de leeftijd van 12 weken; tegen die tijd moeten ze hun sociale en fysieke vaardigheden ontwikkelen en in hun basisbehoeften voorzien.

We hebben alle oplichting op internet uitgesloten en ons vooral gericht op degenen die CFA (Cat Fanciers ‘ Association) geregistreerd zijn, de vaccinaties op kittens doen en zorgen voor het welzijn van de Maine Coon.

Laten we nu eens kijken wat onze geregistreerde Maine Coon-fokkerslijst in de VS te bieden heeft.

GERELATEERD: Maine Coon Groeigrafiek – Wat te weten Zodat Maine Coon kan groeien

1. Fivestarsz Maine Coon Cattery, Californië

gele Maine Coon kat zittend op een boom

Fivestarz Maine Coon Cattery is een gloednieuwe cattery die sinds 2017 Maine Coon Cats produceert. Deze fokker is geregistreerd bij CFA, TICA(De Internationale Cat Vereniging), en CFF.

Deze cattery aan huis, gelegen in Los Angeles, Californië, voedt zijn katten en kittens op, omringd door liefde en vrije zwerven.

De katten zijn geïmporteerd uit Oost-Europa met uitstekende stambomen. Weet dat hun Maine Coon-katten actieve deelnemers zijn aan CFA- en TICA-shows.

Fokker Info

•Plaats: Los Angeles (Californië)

•Website: Fivestarsz Maine Coon Cattery

•Telefoon: 818 217 5368

• Instagram: Fivestarsz Maine Coon Cattery

• Facebook: Fivestarsz Maine Coon Cattery

• Youtube: Fivestarsz Maine Coon Cattery

2. Colorado Maine Coons, Colorado

Maine Coon kat zittend op het gras

Colorado Maine Coons cattery wordt beheerd door Katerina en Brad, die een liefde voor dieren en kinderen delen. Ze vonden hun perfecte Maine Coon-kat in Europa, die onder strikte regels en voorschriften werd bewaard.

Sindsdien produceren ze Maine Coon-katten met de hoogste gezondheidsnormen en zijn ze gefokt om geweldige metgezellen te zijn. De Colorado Maine Coons worden alleen als huisdier verkocht, en ze kunnen u verzekeren dat alle katten in uitstekende gezondheid zullen zijn op het moment van verkoop.

Fokker Info

Plaats: Conifeer (Colorado)

•Website: Colorado Maine Coons

•Telefoon: 813 389 3788

•E-mail: coloradomainecoons@gmail.com

• Instagram: Colorado Maine Coons

• Facebook: Colorado Maine Coons

3. Koning Claudr Coons Cattery, Texas

Een Maine Coon kat zit bij het raam

King Claudr Coons Cattery is een gigantische Europese Maine Coon fokker en TICA affiliate die dol is op dit prachtige speciale ras.

Hun doel is om gezonde Maine Coon-katten te produceren met behoud van de kwaliteiten, eigenschappen en kenmerken die ze uniek maken.

Al hun fokkatten zijn geregistreerd bij WCF, De Imperial Cat Club, TICA Charterclub, en met TICA wanneer ze hun cattery-programma ingaan. Hun Maine Coons komen van Champion WCF, TICA en Fife Award-winning lijnen.

De katten hebben ook tests ondergaan voor defecten, ziektes, afwijkingen, erfelijke aanleg en afwijkingen. Al die tests zijn negatief en omvatten SMA N /N, HCM N / N, FIV Neg, FeLV Neg, SMA N/N, en PK en PK DEF.

Fokker Info

Plaats: Meer Livingston (Texas)

•Website: Koning Claudr Coons Cattery

•Telefoon: 303 710 1114

•E-mail: kingklaudrcoons@gmail.com

4. Regerende katten, Florida

Maine Coon kat staat op een boom in het bos

Reigning Cats is een kleine cattery aan de westkust van Florida, waar raszuivere Maine Coons en Siberische kittens worden getoond en gefokt. Dit is een geregistreerde cattery sinds 1999.

De focus van deze fokker is om gelukkige en gezonde kittens te produceren die trouw zijn aan de rasstandaard. De katten zijn meestal op kattenshows in RCVA, CFAen TICA, en veel van hun katten zijn multi-geregistreerd.

Ze zijn trots op het fokken van goed aangepaste, kwaliteitsvolle en gezonde Maine Coon-kittens die worden opgevoed in een schoon huishouden en maximaal worden verwend. Kittens ontvangen hun FVCRP-vaccin, fecale test, ontworming en dierenartscontrole voor vertrek, samen met een gezondheidscertificaat.

De vaccins die op hun kittens worden gebruikt, zijn niet-adjuvante vaccins die het risico op adjuvans-geïnduceerde fibrosarcomen elimineren. De katten worden ook gescreend op Pkd, HCM, Felv / FIV, SMA en PK deficiënt, en hun vaccins zijn up-to-date.

Volwassen katten zijn van hoogwaardige stambomen, dus u kunt er zeker van zijn dat hun gezondheid de best mogelijke zal zijn, plus u zult kwaliteitskittens moeten laten zien.

Fokker Info

Plaats: Westkust van Florida

•Website: Regerende katten

• E-mail: ReigningCats@gmail.com

5. Elegante Lynx, Connecticut

Maine Coon kat liggend op de grond

Elegant Lynx is een cattery in Connecticut die is gewijd aan het vinden van liefdevolle huizen voor hun kittens en ervoor te zorgen dat ze in gezinnen worden geplaatst die de katten met liefde zullen overladen.

Deze TICA en CFA geregistreerde cattery is gericht op het fokken van Maine Coons, en hun doel is om al hun genetische testen (SMA, PK Def, HCM en PKD1) en echografische harttesten

Fokker Info

Plaats: Ledyard (Connecticut)

•Website: Elegante Lynx

•Telefoon: 860 572 7879

•E-mail: oksana.blais@yahoo.com

6. Sassy Koonz, Florida

Een Maine Coon kat zit op een boom en kijkt in de verte

Sassy Koonz uit Florida is een zeer kleine Maine Coon fokker met een beperkt aantal fokkatten en kittens te koop, wat ons het inzicht geeft dat ze enorm veel aandacht besteden aan de gezondheidsgeschiedenis, stambomen en genetica.

Het doel van deze fokker is om te produceren goed gesocialiseerde, prachtig uitziende en gezonde Maine Coons dat zal perfecte familieleden maken.

Met een Sassy Koonz kitten krijg je een vijf jaar gezondheidsgarantie, gechipt gezondheidscertificaat en een zelfgefokte Maine Coon.

Fokker Info

Plaats: Florida

•Website: Sassy Koos

•Telefoon: 904 335 8845

• Tik Tok: Sassy Koos

• Facebook: Sassy Koos

7. Happy Trills Maine Coons, Oklahoma

Een Maine Coon-kat sluipt een boom op

Happy Trills Maine Coons, gevestigd in Oklahoma, is een Maine Coon hobbyfokker die zich richt op het fokken van de beste gesocialiseerde en gezondste kittens, terwijl hij positief bijdraagt en zich houdt aan de Maine Coon-rasstandaard.

Trouw aan de rasstandaard zijn hun Maine Coons zeker showkatten. Geregistreerd bij TICA en CFA, voedt deze cattery hun kittens thuis op als leden van hun gezin. Hun fokkatten zijn gezond, met geweldige persoonlijkheden, en ze weerspiegelen de wilde look waar ze dol op zijn. Fokkatten zijn van Europese en Amerikaanse lijnen en Regionale en internationale winnaars.

De ouders van kittens zijn getest en genetisch negatief voor spinale musculaire atrofie (SMA), pyruvaatkinasedeficiëntie (PK Def) en hypertrofische cardiomyopathie (HCM). Kittens zijn gegarandeerd FeLV en FIV-negatief en vrij van parasieten en ringworm.

Fokker Info

Plaats: Lookeba (Oklahoma)

•Website: Happy Trills Maine Coons

•Telefoon: 405 687 0808

• Instagram: Happy Trills Maine Coons

• Facebook: Happy Trills Maine Coons

Youtube: Happy Trills Maine Coons

•Sjilpen: Happy Trills Maine Coons

8. Coon Magic, New York

Maine Coon kat rent door het bos

Coon Magic is een kleine cattery geregistreerd TICA en CFA voedt hun katten buiten de kooi op als leden van het gezin en ze zijn vrij om door het hele huis te rennen. Elk kitten heeft persoonlijke aandacht en behandeling, en de fokker wil zo’n eigenaar voor hen.

Hun doel is om te fokken op karakter en gezondheid. Maine Coons in deze cattery zijn zachte, mooie en gezonde katten met een goede stamboom van Amerikaanse en Europese winningslijnen.

In deze cattery vindt u tortie, rode en blauwe Maine Coons.

Fokker Info

Plaats: New York City

•Website: Coon Magie

•Telefoon: 516 578 7828

•E-mail: coonomagic@yahoo.com

• Instagram: Coon Magie

• Facebook: Coon Magie

9. Dreamcoon, Virginia

Maine Coon kat ligt op een houten tafel

Dream Coon cattery is een kleine cattery gelegen in een paar huizen in Henrico, Virginia. Deze fokker selecteert zorgvuldig fokkatten. De kittens en katten worden in hun huis gehouden, het ontvangen van de juiste zorg, aandacht en een goed dieet.

Maine Coon kittens worden 3 maanden bij hun moeder gehouden; daarna zijn ze vrij om naar hun eeuwige huizen te gaan. Als een TICA en WCF geregistreerde cattery, ze bezoeken regelmatig internationale kattenshows en krijgen hoge cijfers.

Hun kittens, senioren en fokkatten worden apart gehouden voor gedrag en gezondheidsveiligheid.

Fokker Info

Plaats: Henrico (Virigina)

•Website: Droomcoon

•E-mail: info@dreamcoon.com

10. Chemicoons (Illinois)

Maine Coon kat ligt op het gras

Als een actieve deelnemer aan Maine Coon Breed-groepen, heeft de Chemicoons, een fokker uit Rockford, Illinois, gediend als de gekozen vice-president van de Maine Coon Breeders & Fanciers Association (MCBFA), en TICA Great Lakes Regional Director, een drie-termijn gekozen rascommissielid in TICA, TICA Maine Coon Breed Committee Chair.

Dat alles was voor zijn belangrijkste doel – het fokken van deze prachtige katten. De belangrijkste focus ligt op het fokken van gezonde, prachtig uitziende en lieve, zachte reuzen in zijn huis om geweldige metgezellen te bieden voor toekomstige eigenaren.

Zijn Maine Coons zijn allemaal gescreend op gezonde heupen en harten, negatief voor de mutatie HCM en SMA. Deze fokker zorgt ervoor dat de kittens en katten worden gevoed met een hoogwaardig dieet en rauw, droog, ingeblikt voedsel.

Fokker Info

Plaats: Rockford (Illinois)

•Website: Chemicoons

• Facebook: Chemicoons

11. Hissyfitcoons, Zuid-Carolina

Maine Coon kitten wandelingen in de tuin

Hissyfitcoons is een fokker gevestigd in Travelers Rest in South Carolina. Hun belangrijkste doel is om gezonde, sterke en prachtige katten te produceren met uitstekende karakters die geschikt zijn voor gezinnen.

Op zoek naar de perfecte Maine Coon, ontdekte de fokker Europese lijnen en werd op slag verliefd. Ze begrepen dat die look degene was die ze in hun cattery wilden hebben.

Hun doel is om Maine Coons te produceren voor gezondheid, schoonheid, grootte en temperament.

Fokker Info

Plaats: Reizigers Rest (South Carolina)

•Website: Hissyfitcoons

•E-mail: hissyfitcoons@gmail.com

• Facebook: Hissyfitcoons

12. Goldensfarm (New Hampshire)

een grijze Maine Coon kat staat in de tuin

Goldensfarm is een kleine veredelaar van Elite Maine Coons geïmporteerd uit Europa met topkwaliteit stambomen. De kittens worden geboren en opgevoed in hun huis en zijn volledig huisdieren.

Hun Maine Coons blinken uit in schoonheid, intelligentie, temperamenten en, belangrijker nog, gezondheid. Hun katten komen uit Russische stamlijnen.

Hun kittens worden geleverd met TICA-papieren, getest negatief voor FeLV en FIVen gescreend op rasspecifieke ziekten zoals PKD, SMA, HCM en PK Def. Ook hebben al hun kittens een hondenziektevaccinatie, een ontworming, een negatieve fecale, een gezondheidscertificaat en een dierenartscontrole voordat ze vertrekken.

Fokker Info

Plaats: Boscawen (New Hampshire)

•Website: Goldensfarm

•Telefoon: 603 573 5432

•E-mail: ticamainecoons@gmail.com

• Instagram: Goldensfarm

13. Hoofdeconomie, North Dakota

Maine Coon kat liggend op een steen

Waar vind je mooie Maine Coon kittens? In Bismarck, North Dakota, waar de kleine, in-home fokker is gevestigd. TICA-geregistreerde en Cat Kingpin-gecertificeerde Mainecoonection delen hun huis met vriendelijke reuzen.

Voordat je vertrekt, krijg je een contract, een kitten dat is dierenarts gecontroleerd, gevaccineerd, ontwormd, strooisel getraind, en kitten overladen met liefde, zodat ze niets minder accepteren.

Fokker Info

Plaats: Bismarck (North Dakota)

•Website: Hoofdeconomie

•Telefoon: 701 290 2199

•E-mail: April@MaineCoonections.com

• Facebook: Hoofdeconomie

14. EuroCoons (Kansas)

Maine Coon kat liggend op de bank

EuroCoons is een gerenommeerde Maine Coon fokker gevestigd in Kansas in de VS. Het doel van deze fokker is om gezonde, wild uitziende, met geweldige bloedlijnen Maine Coon-katten groot te brengen. De Maine Coons komen uit Europese lijnen, van Premiere Maine Coon Catteries van Europa. Geregistreerd in TICA en CFA sinds 2015.

Deze fokker zorgt ervoor dat er aandacht wordt besteed aan elk kitten en dat het ziekenhuis schoonmaakdiensten biedt met wekelijkse controles.

Fokker Info

Plaats: Kansas

•Website: EuroCoons

•Telefoon: 913 563 0043

•E-mail: kittens@eurocoonsmainecooncattery.com

15. Sassietat (North Carolina)

Een Maine Coon kat loopt door een weiland vol paardenbloemen

Sassietat is een bekroonde fokker van Supreme Grand Champions, Grand Champions en internationale en regionale winnaars van Maine Coon-katten.

Sassietat is lid van TICA (De Internationale Cat Vereniging), CFA (Cat Fancy Association) en Maine Coon Fanciers CFA (Cat Fancy Vereniging) Rasraad. Fokkatten worden sinds 2010 actief getoond.

Fokker Info

Plaats: North Carolina

•Website: Sassietat

•Telefoon: 828 964 1848

•E-mail: lydia.chapman49@gmail.com

16. Liefdevolle Lynx, Tennessee

een zwarte Maine Coon kat ligt op een houten achtergrond

Als u op zoek bent naar DNA-gezondheidsgeteste bloedlijnen van Maine Coon-katten, dan bent u op de juiste plaats, omdat de Loving Lynx u dat kan bieden. Deze fokker fokt kwaliteit Maine Coons met wilde lynx uiterlijk en zachte instelling dat noemen ze de signatuur van deze cattery.

Hun focus ligt op het produceren van megadikke lynxoordopjes, zware uitbening, sterke snuiten en lange pluche staarten. Deze fokker fokt alleen Maine Coons die N / N negatief voor alle gezondheidsproblemen. En, van conze fokkatten zijn DNA-gezondheid getest voordat ze zich reproduceren op meer dan 40 genetische defecten, waaronder vachtkleuren, bloedgroep, morfologie en vachttypen.

Maine Coons van Loving Lynx zijn ook mentaal gezond.

Fokker Info

Plaats: Knoxville (Tennessee)

•Website: Liefdevolle Lynx

• Instagram: Liefdevolle Lynx

• Facebook: Liefdevolle Lynx

• Pinterest: Liefdevolle Lynx

17. Pluizige reuzen, Michigan

Maine Coon kat zittend op een stenen plaat

Fluffy Giants is een TICA &CFA geregistreerde cattery gevestigd in Zuidoost-Michigan die hun fokkatten importeerde van Champion European Bloodlines.

Voor meer informatie moet u contact opnemen met de fokker.

Fokker Info

Plaats: Zuidoost-Michigan

•Website: Pluizige reuzen

• Instagram: Pluizige reuzen

• Facebook: Pluizige reuzen

• Youtube: Pluizige reuzen

•Tik Tok: Pluizige reuzen

18. Lieflijke Paws Cattery, Arkansas

Maine Coon kat geniet van het liggen op het gras

Loveable Paws Cattery is gevestigd in Little Rock, Arkansas, en laat zijn fokkatten importeren uit Italië, Duitsland, Rusland en Polen.

Katten worden geboren en getogen in hun huis en behandeld als familieleden. Kijk voor meer informatie op hun website.

Fokker Info

Plaats: Little Rock (Arkansas)

•Website: Lieflijke Paws Cattery

•Telefoon: 501 940 4406

•E-mail: LoveableMaineCoons@gmail.com

• Facebook: Lieflijke Paws Cattery

19. Suncoons Maine Coons, Arizona

grijze Maine Coon kat loopt door de tuin

Suncoons is een kleine, in-home cattery gelegen in Phoenix, Arizona, en gewijd aan het opvoeden en liefhebben van katten. Hun katten worden nooit gekooid en de kittens worden geboren en opgevoed onder de voet totdat ze hun nieuwe liefdevolle thuis vinden.

Hun ouderkatten zijn DNA getest op SMA, HCM en PK Def, evenals echografie, jaarlijks getest. De kittens zijn FeLV en FIV negatief, gevaccineerd, en kom met een gezondheidsgarantie en een schriftelijk contract.

Plaats: PhoenixBreeder’s Info, Arizona

•Website: Suncoons Maine Coons

•E-mail: suncoons@gmail.com

20. NW Coonies, Oregon

grijze Maine Coon kat zit op het gras en kijkt om zich heen

NW Coonies is een cattery die trots is op het hebben en opvoeden van gezonde Maine Coon katten en kittens. De tests die in deze cattery worden gedaan, zijn allemaal door Optimale selecties via TICA.

Hun koningen en koninginnen worden geïmporteerd uit verschillende catteries in Oekraïne, Rusland en Hongarije. Al hun kittens hebben TICA-papieren. De kittens groeien met kinderen zodat ze goed gesocialiseerd kunnen worden. NW Cooniec katten zijn leuk, vriendelijk en energiek.

Ze kunnen het kitten naar een luchthaven bij u in de buurt verzenden en u krijgt een 2 jaar gezondheidsgarantie in het contract zodra u uw Maine Coon kitten kiest. Met in het achterhoofd dat deze cattery alleen verkoopt kittens als huisdieren. Fokrechten worden alleen aangeboden aan die fokkers met wie deze fokker vriendschappen opbouwt.

Voel je vrij om hun website te bekijken en dit alles zelf te zien.

Fokker Info

Plaats: Oregon

•Website: NW Coonies

•E-mail: nwcoonies@gmail.com

• Instagram: NW Coonies

• Facebook: NW Coonies

21. Berg Maine Coons, Montana

mooie Maine Coon kat zittend op het gras

Last but zeker not least op onze lijst van Maine Coon fokkers is een cattery genaamd mountain Maine Coons. Gelegen in Hamilton, Montana, heeft deze cattery hun Maine Coon fokkatten uit Europa met vele Kampioenen in de bloedlijn.

De focus van deze cattery is om grote Maine Coons te produceren met robuuste manen, volle staarten, strong muilkorven, en uitstekende persoonlijkheden. De kittens worden in hun huis opgevoed, zodat ze de juiste aandacht, socialisatie en stimulatie kunnen krijgen. Ze zijn gemakkelijk aan te passen aan veel verschillende huishoudens, evenals die met andere huisdieren.

Deze TICA-geregistreerde cattery kan u kittens aanbieden waarvan de ouders worden getest op PKD, SMA, HCM en PK Def.

Fokker Info

Plaats: Hamilton (Montana)

•Website: Berg Maine Coons

•Telefoon: 406 240 7999

•E-mail: mtnmainecoons@gmail.com

• Instagram: Berg Maine Coons

• Facebook: Berg Maine Coons

Wat zijn de gemiddelde kosten van een Maine Coon?

In de afgelopen decennia hebben Maine Coon-kittens een enorme populariteit genoten, en volgens dat was hun prijs steeds hoger om die populariteit te evenaren. Maar hoeveel moet je uitgeven voor een gemiddeld Maine Coon kitten?

Maine Coons behoren tot een van de duurste kattenrassen ter wereld; u kunt verwachten ongeveer te betalen $ 400 tot $ 2000 voor een Maine Coon kitten |.

Bekijk de Maine Coon-voedingstabel om te weten hoeveel je ze moet voeren op basis van hun leeftijd en hoeveel je aan het voedsel moet uitgeven.

Om af te ronden

Zoals we al zeiden, zijn Maine Coons erg populair, dus het is niet verwonderlijk dat ze ook beroemd zijn in de TICA- en CFA-shows, vooral die met Zwart Klassiek Tabby.

Als een van de natuurlijke kattenrassen in Noord-Amerika zijn deze katten erg interactief en liefdevol. Als u overweegt een Maine Coon van een gerenommeerde fokker te adopteren, bent u op de juiste plaats, omdat we een lijst hebben opgesteld van de best Maine Coon fokkers met alle benodigde informatie die u alles geeft waar u op moet letten bij het zoeken naar een kitten.

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat ons leven saai zou zijn zonder deze wezens. Maar we moeten ze serieus nemen en goed voor ze zorgen, dus houd er rekening mee dat verzorging, schoonmaken en regelmatige dierenartscontroles een must zijn!

Zodra u een Maine Coon-kitten krijgt, worden uw sociale media gevuld met foto’s van uw nieuwe familievriend!

Gerelateerde inhoud

Maine Coon vs Noorse Boskat

Black Smoke Maine Coon: een majestueuze kat die je hart zal stelen

8 Beste kattendragers voor Maine Coons (en grote katten)