Beste eiwitrijke koolhydraatarme ingeblikte kattenvoeding (januari 2023)

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Veterinaire beoordeling van dit artikel bevat alleen de medische informatie in dit artikel. De dierenarts die dit artikel beoordeelt, onderschrijft, beveelt of garandeert niet persoonlijk de werkzaamheid of claims van een product dat in dit artikel wordt genoemd.

Wie zei dat “winst maken” alleen voor jocks was? Onze katten hebben veel van dezelfde voedingsstoffen nodig als mensen om spieren op te bouwen en fit te blijven. Het vinden van het juiste voedsel voor uw kat om een gezond gewicht te behouden, kan een moeilijke taak zijn.

Er zijn veel merken die er zijn en het kan moeilijk zijn om te zeggen welk kattenvoer het beste zou zijn voor uw geliefde kat. Dit is de reden waarom we naar buiten zijn gegaan en een heleboel onderzoek hebben gedaan om het absoluut beste eiwitrijke, vezelrijke en koolhydraatarme kattenvoer te vinden voor een geoptimaliseerd en gezond kattendieetplan.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025-gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

In één oogopslag: beste eiwitrijke koolhydraatarme ingeblikte kattenvoer om te kopen

Wilt u snel de producten bekijken die in dit artikel worden besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

Over het algemeen beste

aac-table__image

9.8

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Smalls Fresh Ground Vogel

 • Vers voedsel gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Echte, hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan eiwitten en vocht, zeer weinig koolhydraten

WAARDE PICK

aac-table__image

9.5

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Tiki Pet Foods Kattenvoer in blik

 • Graanvrij, jusvrij en zacht gekookt voedsel voor een gezond en voedzaam dieet.
 • Geen zwaar zetmeel zorgt voor een licht verteerbare maaltijd voor je kat.
 • Een laag koolhydraatgehalte helpt bij het handhaven van het gewicht en de bloedsuikerspiegel van uw kat.

HET BESTE VOOR GEVOELIGE MAAG

#1 Smalls Fresh Ground Vogel

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Smalls is een bezorgservice voor vers kattenvoer die ingrediënten van menselijke kwaliteit gebruikt, waaronder premium eiwitten zoals kip, kalkoen en vis. Kies uit recepten in gehaktstijl of klassieke paté om uw kat te voorzien van eiwitrijk, koolhydraatarm kattenvoer dat is geformuleerd voor katten in alle levensfasen.

Hoewel Smalls de maaltijden van uw kat niet voor u uitdeelt, geven ze wel gedetailleerde voedingsaanbevelingen op basis van de caloriebehoeften van uw kat. Elk pakket voedsel bevat ongeveer 16 gram voedsel met markeringen op de verpakking in stappen van 50 calorieën.

Klein kattenvoer wordt bevroren geleverd, dus je moet het eerste pakket een nacht in de koelkast ontdooien voordat je het voedt. Uw abonnement is gebaseerd op de caloriebehoeften van uw kat en u kunt het indien nodig aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice.

Naast hun verse voedsel biedt Smalls ook een selectie van gevriesdroogd kattenvoer, traktaties en maaltijdtoppers. Ze zijn onlangs ook begonnen met de verkoop van gierst- en silicakattenbakvulling.

Met kip en kippenlever als de bovenste twee ingrediënten, zit dit verse voedsel boordevol premium dierlijke eiwitten. Sperziebonen, erwten en boerenkool zijn de enige koolhydraatingrediënten en ze zijn van nature graanvrij en rijk aan voedingsstoffen.

Naast het feit dat het rijk is aan eiwitten en weinig koolhydraten, is deze formule rijk aan vocht dat de spijsvertering en een gezonde huid en vacht helpt ondersteunen. Over het algemeen is dit recept voor gehakte kip een hoogwaardige bron van uitgebalanceerde voeding voor katten in alle levensfasen.

Ingrediënten:

Kip, Kippenlever, Sperziebonen, Erwten, Water (voldoende voor verwerking), Kippenharten, Boerenkool, Tricalciumfosfaat, Koolzaadolie, Cholinechloride, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Magnesiumsulfaat, Niacinamide, Ijzersulfaat, Zinksulfaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Calciumpantothenaat (vitamine B5), Kopersulfaat, Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Mangaansulfaat, Riboflavine (vitamine B2), Kaliumjodide, Foliumzuur, Biotine (vitamine B7), Vitamine B12 supplement, Vitamine D3 supplement

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 21%

Ruw vet: 8.05%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 66.1%

As: 2.25%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 61.95%

Vet: 23.75%

Vezel: 1.18%

Koolhydraten: 6.49%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 49.12%

Vet: 45.73%

Koolhydraten: 5.15%

Waarom we het product leuk vinden:

 • Vers voedsel gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Echte, hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan eiwitten en vocht, zeer weinig koolhydraten
 • Verhoogt de energie en ondersteunt de gezondheid van huid en vacht

#2 Tiki Pet Foods Kattenvoer in blik

Koop op Chewy Koop op Amazon

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Dit product wordt ten zeerste aanbevolen als onderdeel van een algemeen wellnessvoedingsprogramma voor katten. Het kan ook goed zijn als uw kat diabetisch is of lijdt aan een andere chronische gezondheidstoestand, hoewel u altijd dieetveranderingen met de dierenarts van uw kat moet bespreken als u gezondheidsproblemen behandelt.

Ingrediënten zijn onder andere: tonijn, makreel of krabbouillon (afhankelijk van smaak), zonnebloemolie, vitamine E, B12, B3, D3 en A supplementen en foliumzuur. Volwassen katten moeten elke dag 1 blik Tiki Cat per 10 pond lichaamsgewicht krijgen.

Ingrediënten:

Kip, Kippenbouillon, Zonnebloemolie, Tricalciumfosfaat, Taurine, Cholinechloride, Kaliumchloride, Natriumchloride, Magnesiumsulfaat, Zink aminozuurchelaat, Ijzer aminozuurchelaat, Vitamine E-supplement, Ascorbinezuur, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Niacine (vitamine B3), Mangaan aminozuurchelaat, Vitamine A-supplement, Koper aminozuurchelaat, Calciumjodaat, Calcium pantothenaat, Natriumseleniet, Riboflavinesupplement (vitamine B2), Vitamine B12 Supplement, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Vitamine K3 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 2.6%

Vocht: 80%

As: 1.6%

Droge stof basis

laadprogramma

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Waarom we het product leuk vinden:

 • Graanvrij, jusvrij en zacht gekookt voedsel garandeert gezonde en voedzame voeding.
 • Geen zwaar zetmeel zorgt voor een licht verteerbare maaltijd voor je kat.
 • Een laag koolhydraatgehalte helpt bij het handhaven van het gewicht en de bloedsuikerspiegel van uw kat. Toegevoegde bouillons dragen bij aan de smaak.

#3 Wellness Signature selecteert natuurlijk ingeblikt graanvrij nat kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Hoewel dit merk voedsel alle natuurlijke ingrediënten bevat, zijn ze er op de een of andere manier in geslaagd om de saus van het voedsel een geweldige smaak te geven waar je kat dol op zal zijn.

Het best geserveerd bij kamertemperatuur en speciaal gemaakt voor volwassen katten, is dit voedsel vochtig genoeg om uw kat te helpen gehydrateerd te blijven, voor het geval het niet genoeg drinkt. Ongeveer 1 en 1/2 tot 2 blikjes per 6 – 8 lbs lichaamsgewicht per dag.

Ingrediënten:

Tonijn, tonijnbouillon, water voldoende voor verwerking, makreel, zalm, tapiocazetmeel, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, guargom, tricalciumfosfaat, taurine, magnesiumsulfaat, vitamines [Vitamin E Supplement, Thiamine Hydrochloride, Niacin, Vitamin A Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, d-Calcium Pantothenate, Riboflavin Supplement, Folic Acid, Vitamin D3 Supplement, Biotin, Vitamin B12 Supplement, Potassium Chloride, Choline Chloride, Minerals [Zinc Amino Acid Chelate, Iron Amino Acid Chelate, Manganese Amino Acid Chelate, Copper Amino Acid Chelate, Potassium Iodide, Sodium Selenite], Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Vitamine K).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 3.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.67%

Vet: 23.33%

Vezel: 6.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 54.05%

Vet: 45.95%

Waarom we het product leuk vinden:

 • Alle ingrediënten zijn van nature gemengd zonder vleesbijproducten, vulmiddel of kunstmatige toevoegingen.
 • Geeft uw kat een uitgebalanceerd voedingsdieet.
 • Versnipperd voedsel met delicate stukken echt vlees en zeevruchten.
 • Mooie selectie van smaken waar uw kat zeker van zal genieten.

#4 Premium Pick: Open Farm Harvest Chicken Rustieke Mix Nat Voedsel

Voer “AAC20” in om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Kwaliteitsingrediënten maken het verschil in het dieet van uw kat en Open Farm gebruikt alleen 100% ingrediënten van menselijke kwaliteit, ethisch verantwoord. Dit kiprecept natvoer bevat bijvoorbeeld humaan gekweekte kip als hoofdingrediënt met kippenbotbouillon toegevoegd voor vocht.

Dit kiprecept natvoer is gemaakt met een vrij beperkte lijst met hoofdingrediënten, waaronder verse kip, kippenbottenbouillon, pompoen, wortels, spinazie en rode linzen. Pompoen biedt vezels om de spijsvertering van uw kat te helpen reguleren, terwijl wortels en spinazie natuurlijke bronnen bieden voor essentiële voedingsstoffen.

Peulvruchten zoals rode linzen of garbanzo-bonen zijn niet onze favoriete ingrediënten in kattenvoer, hoewel ze niet noodzakelijkerwijs ongezond zijn. Ze bevatten wat plantaardige eiwitten, die we liever vervangen zien door dierlijke bronnen, en ze dragen bij aan het totale koolhydraatgehalte van het recept, dat ongeveer 16,7% is.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk recept met een matig vet- en koolhydraatgehalte dat het vocht levert dat uw kat nodig heeft voor hydratatie.

Ingrediënten:

Humaan gekweekte kip, kippenbotbouillon, pompoen, wortelen, spinazie, rode linzen, agar agar, niet-GMO veenbessen, garbanzo-bonen (kikkererwten), cichoreiwortel, zonnebloemolie, kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), zout, vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, D-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavinesupplement, biotine, foliumzuur, vitamine B12-supplement, zink aminozuurchelaat, ijzer aminozuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, mangaan aminozuur chelaat, natriumseleniet, gedroogde kelp, kaliumchloride, paardebloemgroenten, cholinechloride, taurine, kurkuma

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.1%

Ruw vet: 7.02%

Ruwe celstof: 0.85%

Vocht: 82%

As: 0.75%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45%

Vet: 39%

Vezel: 4.72%

Koolhydraten: 7.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.65%

Vet: 64.51%

Koolhydraten: 4.84%

Waarom we het product leuk vinden:

 • Gemaakt van 100% ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Humaan gefokte kip als hoofdingrediënt
 • Geen vulstoffen, bijproducten of vaag genoemde ingrediënten
 • Bevat het vocht dat uw kat nodig heeft

Waarom we het product niet leuk vonden:

 • Aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Primaire bron van toegevoegd vet is plantaardig

#5 Blue Buffalo Wilderness Eiwitrijk Gevlokt Nat Kattenvoer

Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Dit is een eiwitrijk en koolhydraatarm product dat perfect is voor uw kat. Dit voer bevat veel vitamines en mineralen die het lichaam van uw kat in goede gezondheid kunnen houden, met een glanzende vacht en een gezonde, vitale huid.

Het product bestaat uit: malse, verrukkelijke brokken kip en schilferig forelvlees, licht verteerbare eiwitten en essentiële aminozuren en vitamine D3.

Voer uw kat ongeveer 2 van de 3 oz. blikjes per 6 tot 8 lbs lichaamsgewicht per dag, en ongeveer 1 blik voor minder dan 6 tot 8 lbs lichaamsgewicht per dag, afhankelijk van de voedingsgewoonten en voedingsbehoeften van uw kat.

Ingrediënten:

Turkije, Kalkoenbouillon, Kalkoenlever, Natuurlijk Aroma, Aardappelen, Guargom, Lijnzaad, Kaliumchloride, Carrageen, CassiaGom, Taurine, Ijzer aminozuurchelaat, Zout, Cholinechloride, Zink aminozuurchelaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat (Vitamine B1), Koper aminozuurchelaat, Mangaan aminozuur chelaat, Natriumseleniet, Niacinesupplement (vitamine B3), Calciumpantothenaat (vitamine B5), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Riboflavine Supplement (Vitamine B2), Vitamine A Supplement, Biotine (Vitamine B7), Kaliumjodide, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur (Vitamine B9).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 40.91%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 6.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.98%

Vet: 65.52%

Koolhydraten: 4.5%

Waarom we het product leuk vinden:

 • Dit voedsel wordt sterk aanbevolen voor katten met een gevoelig spijsverteringsstelsel of gerelateerde voedselallergieën.
 • Complete voeding helpt bij de immuunfunctie.
 • Natuurlijke smaken dragen bij aan een geweldige smaak.
 • Lijnzaad voegt vezels toe om de spijsvertering te bevorderen.
 • De koolhydraatarme verhouding tussen koolhydraten en eiwitten ligt zo dicht mogelijk bij de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat.
 • Gezien de hogere concentratie kip en forel, is er veel smaak en smaak voor uw kat om van te genieten.

#6 Beste Katachtige Vriend Kattenvoer, Tonijn &Kip 4Eva Recept

Koop op Chewy Koop op Amazon

Dit geweldige product is volledig natuurlijk met een complete en goed uitgebalanceerde voedingswaarde. Met veel vochtige en smaakvolle geleibouillon is dit gemakkelijk voor het spijsverteringsstelsel van uw kat. Dit natte kattenvoer is niet te dik, waardoor het gemakkelijk te kauwen is, voor die katachtigen die van zachtere texturen houden.

Een ander leuk ding over dit merk is dat alle in het wild gevangen vis die in het product wordt gebruikt, gegarandeerd is gevangen met behulp van dolfijn- en schildpadveilig vissen. Nog een groot voordeel voor dit heerlijk smakende kattenvoer.

Ingrediënten:

Tonijn, water voldoende voor verwerking, kip (zonder been, borst zonder vel), aardappelzetmeel, zonnebloemolie, calciumlactaat, xanthaangom, cholinechloride, tricalciumfosfaat, taurine, vitamine E-supplement, zinksulfaat, nicotinezuur (vitamine B3), thiaminemononitraat (vitamine B1), ijzersulfaat, calciumpantothenaat, vitamine A-supplement, mangaansulfaat, riboflavinesupplement (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), kopersulfaat, foliumzuur, Kaliumjodide, Vitamine D3 Supplement, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K), Biotine, Vitamine B12 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 83%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 70.59%

Vet: 11.76%

Vezel: 1.18%

Koolhydraten: 4.71%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 67.96%

Vet: 27.51%

Koolhydraten: 4.53%

Waarom we het product leuk vinden:

 • Graan- en glutenvrij.
 • Superveilige productieprocessen zorgen voor een geweldig, kwalitatief product.
 • Hoogwaardige eiwitten garanderen een goede voeding voor uw kat. Het gebruikte vlees is mager en zonder been / zonder vel, wat zorgt voor een zeer voedzame
 • Een goede keuze voor kieskeurige katten.

#7 Weruva Paw Lickin ‘Chicken in Jus Graanvrij Ingeblikt Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Met dit product zal uw kat genieten van hoogwaardige eiwitten, evenals een laag vet- en koolhydraatgehalte. Dit volledig natuurlijke kattenvoer is een geweldige keuze voor die kieskeurige katten, die niet zomaar alles eten. Glutenvrij, graanvrij en MSG-vrij voedsel zal uw kat voorzien van een gezonde maaltijd.

Enkele van de ingrediënten van het product: geweldig smakend wild gevangen klein visvlees. Boordevol vitamine E, B1, A, D3, B2, B3, B12 en B6 supplementen. Volwassen katten moeten elke dag 1 oz. voedsel krijgen voor elke 1 pond lichaamsgewicht.

Ingrediënten:

Kip (zonder been, borst zonder vel), kippenbouillon, aardappelzetmeel, zonnebloempitolie, calciumlactaat, xanthaangom, tricalciumfosfaat, cholinechloride, taurine, zinksulfaat, vitamine E-supplement, ijzersulfaat, nicotinezuur (vitamine B3), thiaminemononitraat (vitamine B1), calciumpantothenaat, kopersulfaat, riboflavinesupplement (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), vitamine A-supplement, mangaansulfaat, vitamine D3-supplement, foliumzuur, Kaliumjodide, Natriumseleniet, Biotine, Vitamine B12 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 1.4%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 85%

As: 1.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.67%

Vet: 9.33%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 12.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 65.36%

Vet: 22.22%

Koolhydraten: 12.42%

Waarom we het product leuk vinden:

 • Zal kieskeurige katten helpen een goed uitgebalanceerd dieet te hebben waar ze van zullen genieten.
 • Helpt bij een goede hydratatie van de katachtige.
 • Uitgebalanceerd kattendieet dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en laag in vet en koolhydraten.
 • Licht verteerbaar.

Als u een kattenliefhebber bent en echt van uw huisdier houdt, moet u beginnen te denken aan het kopen van eiwitrijk, koolhydraatarm ingeblikt kattenvoer. De gezondheid van uw kat zal baat hebben bij goede voedingskeuzes.

Vraagt u zich af hoe u uw kat gezond en gelukkig kunt houden met het beste voedsel dat u zich kunt veroorloven? Je bent niet de enige. De meeste mensen zijn net als jij. Afhankelijk van het activiteitsniveau, ras, leeftijd en andere gezondheidsfactoren van uw kat, kan het maken van de juiste keuze ten behoeve van uw kat eenvoudig zijn.

Moet ik naast natvoer ook andere voedingsmiddelen overwegen?

Eiwitrijk en koolhydraatarm ingeblikt kattenvoer wordt vaak aanbevolen omdat hun lage koolhydraatgehalte een betere gewichtsbeheersing voor uw kat betekent, vooral voor die luier katachtigen.

Daarnaast worden ingeblikte kattenvoerproducten meestal aangevuld met vitamines en omega 3 en 6 vetzuren. Een andere belangrijke reden waarom u uw kat nat ingeblikt voedsel moet geven, is dat het hoge vochtgehalte kan helpen bij het voorkomen van urinewegproblemen.

Als uw kat ooit dergelijke problemen heeft, bekijk dan hier onze aanbevelingen voor het beste kattenvoer voor katten met urinewegproblemen.

Deze ingeblikt voedsel is over het algemeen lager in koolhydraten dan droogvoer, waardoor extreme veranderingen in de bloedglucosewaarden van uw kat worden geminimaliseerd. Dit kan cruciaal zijn wanneer uw kat diabetes heeft en een koolhydraatarm dieet nodig heeft. Dus wat de smaakvoorkeuren van uw kat ook zijn, u kunt ons advies hier volgen en er zeker van zijn dat u iets zult vinden dat precies goed is voor uw kat.