Antwoorden Cat Food Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Answers kattenvoer is een van de weinige uitsluitend rauw gefermenteerde merken voor dierenvoeding op de markt. Maar hoe verhoudt het zich tot de concurrentie? Laten we het uitzoeken.

De Cats.com Standard-Rating beantwoordt kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Geschiedenis terugroepen – 8/10

Algemene score: 8/10

We geven Answers kattenvoer een 48 uit 60 beoordeling of een A- cijfer.

Waarom vertrouwen op Cats.com

Nadat ik met mijn drie katten (Bagel, Biscuit en Munchkin) ben overgestapt op rauw kattenvoer, heb ik een breed scala aan opties getest. Mijn uitgebreide ervaring met het onderzoeken, evalueren en testen van kattenvoerproducten van alle soorten heeft ook bijgedragen aan mijn beoordeling.

Ik bestelde een verscheidenheid aan producten en maakte aantekeningen over mijn klantervaring tijdens het navigeren door de Answers Pet Food-website. Bij het testen van het voedsel met mijn katten, observeerde ik het uiterlijk, de textuur, de geur, de consistentie en de algemene aantrekkingskracht van de producten. Ik bood de producten alleen aan en gebruikte ze als maaltijdmixers.

Naast het uitvoeren van interne tests, evalueerde ik Answers Pet Food op basis van de informatie op de productverpakking. Ik heb ook diepgaand onderzoek gedaan naar het merk en gebruik gemaakt van het geheel van mijn onderzoek om het merk te beoordelen volgens de Cats.com Standard.

Over antwoorden

Answers Pet Food, opgericht in 2009, is een klein familiebedrijf met hoofdkantoor in Oost-Pennsylvania. Het bedrijf werd opgericht door de zussen Roxanne Stone en Jacqueline Hill die probeerden te achterhalen waarom gevallen van ernstige ziekten bij huisdieren in de loop van de tijd schijnbaar zijn toegenomen. Het antwoord dat de zussen vonden, zat in het voedsel dat die huisdieren kregen aangeboden.

Het antwoord op het oplossen van chronische gezondheidsproblemen, suggereert het bedrijf, ligt in de darmen. Door de darmgezondheid en spijsvertering te verbeteren door middel van gefermenteerde voedingsmiddelen die rijk zijn aan natuurlijke probiotica, probeert Answers Pet Food de gezondheid en het welzijn van huisdieren te ondersteunen. In de loop der jaren heeft Answers een aanhang gekregen onder dierenartsen en voorstanders van zelfgemaakte dierenvoeding.

Answers Pet Food was kort verwikkeld in een juridisch geschil toen oprichters Roxanne en Jacqueline in 2021 opstapten om hun eigen consultancybedrijf op te bouwen. Hun aftreden viel samen met Jacqueline’s scheiding van president Keith Hill. Verschillende andere belangrijke ontslagen volgden, waaronder de wetenschapsdirecteur Billy Hoekman en dierenarts dr. Doug Kneuven.

Juridische zaken lijken sinds 2021 te zijn geregeld en Answers Pet Food blijft een breed scala aan complete rauwe maaltijden, gefermenteerde maaltijdsupplementen en probiotische traktaties aanbieden.

Sourcing en productie

Answers Pet Food heeft zijn hoofdkantoor in Fleetwood, Pennsylvania. Het merk gebruikt ethisch geproduceerde en humaan geteelde ingrediënten – waaronder biologisch geteelde groenten – in zijn producten. Answers Pet Foods zijn geformuleerd en geproduceerd door Lystn, LLC.

All Answers raw pet food producten zijn nutritioneel verbeterd door fermentatie. Recepten maken gebruik van kombucha (gefermenteerde biologische cafeïnevrije groene thee), gekweekte rauwe geitenmelk, kefir en rauwe gekweekte wei. Volgens Answers ondersteunen de nuttige bacteriën in deze gefermenteerde voedingsmiddelen een gezonde bacteriële balans in de darm voor een geoptimaliseerde spijsvertering en een verbeterde algehele gezondheid.

Geschiedenis van terugroepen

Met meer dan een decennium geschiedenis in de rauwe huisdiervoedingsruimte, heeft Answers Pet Food nog nooit een nationale terugroepactie gehad. Het heeft echter één staatsspecifieke terugroepactie gehad.

In januari 2019 heeft de FDA Answers op de hoogte gebracht en een waarschuwing aan consumenten afgegeven dat een enkele partij A + Answers Straight Beef Formula for Dogs positief testte op Salmonella. Answers riep het getroffen perceel in Nebraska onmiddellijk terug, maar voerde geen landelijke terugroepactie uit. Enkele maanden na de terugroepactie, in juli 2019, diende Answers Pet Food een declaratoire vonnisklacht in tegen de FDA.

In de klacht betwistte Answers de wettigheid van de landelijke nultolerantienorm van de FDA voor Salmonella in dierenvoeding. Zoals andere raw food-merken zoals Hare Today hebben beweerd, beantwoordt president Keith Hil van Answersl suggereert dat de acties van de FDA wijzen op een vooroordeel tegen rauw voedsel voor huisdieren. In een bericht op de website van Answers suggereert Hill dat het fermentatieproces dat Answers gebruikt effectief is bij het beheersen van ziekteverwekkers.

Welke soorten kattenvoer biedt Answers?

Answers biedt een assortiment rauwe dierenvoeding voor honden en katten. De Detailed Formula-productlijn biedt complete en uitgebalanceerde voeding, terwijl Straight Formulas zijn ontworpen voor aanvullende voeding. Answers biedt ook gefermenteerde rauwe melk, gefermenteerde bottenbouillons, rauwe kaasbeten en gefermenteerde rauwe kippen- en varkenspoten.

De volgende recepten zijn opgenomen in de gedetailleerde formulelijn van Answers voor katten:

 • Gedetailleerde kipformule
 • Gedetailleerde Turkije Formule
 • Gedetailleerde varkensvleesformule
 • Gedetailleerde eendenformule
 • Gedetailleerde rundvleesformule

Op de markt gebracht als diëten met beperkte ingrediënten, bieden de Straight Formulas van Answers een eiwitrijke basis voor aangepaste recepten voor huisdiervoeding. Deze producten bestaan alleen uit hele stukken vlees, organen, fijngemalen bot, wei en zout. Eiwitopties zijn rundvlees, varkensvlees, kip, kalkoen en eend. De Straight line wordt op de markt gebracht voor honden, maar kan ook geschikt zijn voor gebruik in zelfgemaakte diëten voor katten.

De gefermenteerde rauwe melk en bottenbouillon van Answers worden aanbevolen als maaltijdtoppers en voedingshulpmiddelen. Rauwe melk opties omvatten geitenmelk en koemelk kefir, beide rijk aan probiotica, levende enzymen, vetzuren, en essentiële vitaminen en mineralen. Gefermenteerde voorraadopties omvatten visbouillon en kalkoenbouillon met bietensap.

Wat vonden onze testkatten?

Om Answers Pet Food te testen, bestelde ik een assortiment producten, waaronder een Detailed Formula-recept, twee vloeibare supplementen en rauwe geitenkaasbeten. Mijn bestelling werd snel verzonden en kwam volledig bevroren aan. Omdat ik in Pennsylvania woon, kwam mijn bestelling in aanmerking voor 1-daagse verzending. Het voedsel werd compact verpakt in een klein doosje met schuimisolatie en een klein zakje droogijs.

Antwoorden Kattenvoer: Top 3 recepten beoordeeld

#1 Antwoorden Gedetailleerde Kip Formule Rauw Voer voor Katten

Koop op AnswersPetFood.com

Een van de vijf complete en uitgebalanceerde rauw voedselformules voor katten, dit kiprecept bevat een voor carnivoren geschikte mix van kippenspiervlees, organen en gemalen bot. Het bevat ook eendeneieren voor aanvullende eiwitten en kabeljauwlever voor dierlijke vitamine A en omega-3-vetzuren. Omdat het kabeljauwlever bevat, is het echter mogelijk niet geschikt voor katten met visallergieën.

Zoals veel Answers rauw voedsel, bevat deze formule ook rauwe geitenmelk die probiotische voordelen biedt. Omdat het voedsel op dierlijke basis is, heeft het geen aanvullende taurine nodig. Het enige synthetische supplement dat nodig is, is vitamine E.

Dit rauwe dieet wordt verkocht in kartonnen dozen van 16 ounce en moet bevroren worden bewaard totdat je klaar bent om het te ontdooien voor voeding. Het heeft een gladde, fijngemalen textuur en een hoog vochtgehalte. Mijn katten waren niet meteen geïnteresseerd, maar misschien kwam het omdat het koud was. Ik verwarmde wat van Answers ‘ gefermenteerde kalkoenbouillon en voegde het toe, waardoor het eten aantrekkelijker werd.

Ingrediënten

Biologische kip, biologisch kippenhart, biologische kippenlever, biologisch gemalen kippenbot, eendeneieren, kabeljauwlever, wei, rauwe geitenmelk, montmorilloniet, wortelvezel, zout, vitamine E-supplement.

Ingrediënten die we leuk vonden: Biologische Kip, Biologisch Kippenhart, Biologische Kippenlever, Biologisch Gemalen Kippenbot, Eendeneieren, Kabeljauwlever, Rauwe Geitenmelk

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 13%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 59.09%

Vet: 36.36%

Vezel: 9.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.09%

Vet: 59.91%

Wat we leuk vonden:

 • Carnivoor-geschikte mix van spiervlees, organen en bot
 • Fijngemalen textuur is gemakkelijk voor katten om op te kauwen
 • Rijke bron van hydraterend vocht
 • Biedt een complete en evenwichtige voedingsbron

Wat we niet leuk vonden:

 • Rauw voedsel moet met zorg worden behandeld
 • Mogelijk niet geschikt voor katten met visallergieën

#2 Antwoorden Extra gefermenteerde rauwe geitenmelk

Koop op AnswersPetFood.com

Een van de twee gefermenteerde rauwe melk die Answers te bieden heeft, dit product bevat niets meer dan rauwe geitenmelk, de beneficialle bacteriën die nodig zijn voor fermentatie, en een beetje rauwe honing en biologische kaneel. Het wordt verkocht in kartonnen dozen die na gebruik gemakkelijk te sluiten zijn. Koop het per pint, kwart of halve gallon.

Zoals alle producten van Answers buiten hun Detailed Formula-lijn, is dit product alleen bedoeld voor aanvullende voeding. Omdat het een vloeistof is, zorgt het voor een hydraterende maaltijdmixer of voedseltopper. Het kan ook helpen bij het ondersteunen van een gezonde en regelmatige spijsvertering.

Ik bood mijn katten deze rauwe geitenmelk alleen aan in een kom en sprenkelde het over hun gebruikelijke voedsel. De consistentie was iets dunner dan ik had verwacht, maar mijn katten genoten ervan. Eenmaal ontdooid, kan de melk tot 14 dagen worden gekoeld.

Ingrediënten

Rauwe geitenmelk, rauwe honing, biologische kaneel, gedroogd Lactococcus lactis fermentatieproduct, gedroogd leuconostoc mesenteroides fermentatieproduct.

Ingrediënten die we leuk vonden: rauwe geitenmelk

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 2.7%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 89%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 24.55%

Vet: 27.27%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 43.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 18.26%

Vet: 49.28%

Koolhydraten: 32.46%

Wat we leuk vonden:

 • Eenvoudige rauwe geitenmelk formule
 • Verkocht in pinten, kwarten en halve gallons
 • Kartonnen doos is gemakkelijk te sluiten na gebruik
 • Hoog vochtgehalte, goed voor hydratatie

Wat we niet leuk vonden:

 • Bij 20 calorieën per ounce, moet spaarzaam worden gevoed
 • Rauw voedsel moet met zorg worden behandeld

#3 Antwoorden Rauwe geitenmelk kaas traktatie met biologische gember

Koop op AnswersPetFood.com

Deze kaastraktaties maken deel uit van de Rewards-productlijn van Answers Pet Food en zijn gemaakt van rauwe geitenmelkkaas. Afgezien van de geitenmelk, zijn de enige andere ingrediënten de bacteriën en microbieel stremsel die nodig zijn om de kaas en het zout te maken. Er zijn zes verschillende smaakopties: biologische paddenstoel, biologische gember, biologische kurkuma, biologische kersen, biologische bosbessen en biologische veenbessen.

Verkocht in 8-ounce verpakkingen, wordt de kaas in kleine stukjes gesneden, maar de maten waren extreem variabel. Omdat kaas erg calorierijk is, brak ik de stukken op om ze aan mijn katten aan te bieden. Ze aarzelden eerst, maar kwamen uiteindelijk rond. Mijn hond, Archie, heeft de kaas meteen opgeslokt.

Wat opvalt aan dit product is dat omdat het is gemaakt van gefermenteerde geitenmelk, het gemakkelijker te verteren is dan gewone kaas. Veel katten zijn lactose-intolerant en hoewel geitenmelk nog steeds lactose bevat, introduceert het fermentatieproces bacteriën en enzymen die het lichaam helpen het af te breken.

Ingrediënten

Rauwe geitenmelk, gedroogde Lactococcus lactis subsp. lactis fermentatieproduct, gedroogde Lactococcus lactis subsp. cremoris fermentatieproduct, microbieel stremsel, zout, organische gember.

Ingrediënten die we leuk vonden: rauwe geitenmelk

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 20%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 54%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.48%

Vet: 43.48%

Vezel: 2.17%

Koolhydraten: 10.87%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 27.18%

Vet: 66.02%

Koolhydraten: 6.8%

Wat we leuk vonden:

 • Gemaakt van gefermenteerde rauwe geitenmelk
 • Makkelijker te verteren voor katten dan gewone kaas
 • Verkrijgbaar in zes smaakopties
 • Eenvoudig in kleinere stukjes te breken

Wat we niet leuk vonden:

 • Hoog in calorieën, moet spaarzaam worden aangeboden
 • Rauw voedsel moet met zorg worden behandeld

Wat vinden klanten van Answers Cat Food?

Hoewel Answers Pet Food al meer dan een decennium op de markt is, zijn klantrecensies vrijwel onbestaande. Answers biedt geen getuigenissen op zijn site en staat geen beoordelingen toe op zijn Facebook-pagina. Het merk is niet aanwezig op consumentenzaken of andere beoordelingssites van derden. Het is mogelijk dat dit een opzettelijke beweging was van de zemelend vanwege de juridische problemen van 2021.

In de nasleep van het vertrek van Roxanne en Jacqueline leek de klantenbinding te splijten. Sommige onafhankelijke recensenten trokken hun steun aan Answers in en kozen de kant van de afgetreden oprichters. Er zijn echter geen recente FDA-waarschuwingen of terugroepacties geweest om te suggereren dat de kwaliteit van Answers-producten op enigerlei wijze is afgenomen na de verandering in leiderschap.

Hoeveel kost Answers Cat Food?

Hoewel rauw kattenvoer vaak duurder is dan droog en soms ingeblikt voer, is Answers Pet Food redelijk geprijsd binnen zijn categorie. Complete en uitgebalanceerde gedetailleerde formulerecepten variëren van $ 0,71 tot $ 1,16 per pond.

Het caloriegehalte varieert van het ene recept tot het andere, maar de dagelijkse kosten om een kat van 10 pond te voeren Antwoorden op huisdiervoer Gedetailleerde kipformule zouden ongeveer $ 2,84 zijn. Dat is een vergelijkbare dagelijkse kost als A-rated RAWZ ingeblikt voedsel, en aanzienlijk goedkoper dan Tiki Cat. In een prijs-per-ounce vergelijking met andere raw food merken is Answers goedkoper dan Hare Today, maar duurder dan Smallbatch Pets en Darwin’s Natural.

Waar wordt Answers Kattenvoer verkocht?

Answers Pet Food werkt aan het uitbreiden van de beschikbaarheid in de VS en verzendt momenteel rechtstreeks naar 36 staten. Bepaalde staten hebben beperkingen op de verkoop van rauwe melk en sommige vereisen labelwijzigingen voor de verkoop. U kunt een lijst met de staten vinden waarnaar Answers verzendt op de pagina met veelgestelde vragen. U vindt er ook een verzendkaart met geschatte verzendsnelheden voor verschillende staten.

Er zijn twee manieren om Answers Pet Food te kopen. Voor de beste productselectie winkelt u de website van Answers – zorg er wel voor dat u eerst controleert op verzendbeperkingen in uw staat. Het alternatief is om Answers Pet Food te vinden in uw lokale onafhankelijke of gespecialiseerde dierenvoedingswinkel. Bekijk hier de Store Locator.