7 Britse korthaar fokkers – alleen het beste voor u


Als je hart verlangt naar een teddybeer-achtige kat, dan is de Britse korthaar kat de juiste keuze voor jou. Deze katten zijn veerkrachtig, pluche en stevig. Voor degenen die graag wat plucheer willen dan de Britse korthaar, zijn er Britse langharen die sommige verenigingen accepteren. Ze zijn versierd met middellange jassen.

Britse kortharen zijn er in vele kleuren; Brits blauw is echter het meest herkenbaar. Als een langzaam volwassen wordend ras bereiken ze vaak hun op ware grootte tot ze 3 tot 5 jaar oud zijn.

Britten zijn erg aanhankelijke katachtigen en leunen vaak op hun favoriete mensen. Britse shorthairs worden graag gedragen, maar wees je bewust van hun grote frames die grote ondersteuning nodig hebben.

Controleer nu 7 Britse korthaarfokkers die u prachtige gezonde Britten kunnen bieden.

Britse korthaar kittens te koop

Onze selecties van Britse korthaar fokkers zullen u helpen het proces van de aankoop van deze mooie katachtige te beginnen. We besloten om alleen de eerbaar Britse korthaar kattenfokkers die u kwaliteit kan bieden!

Omdat er veel oplichting op internet is, is het altijd beter om er meer over te onderzoeken dan het proces te haasten en een kat van een onethische site te krijgen.

Wij kunnen u verzekeren dat het kitten dat u krijgt, binnen zal zijn goede gezondheid, hebben een geweldig temperament en met veel socialisatie.

Laten we nu eens kijken naar Britse korthaarfokkers die we in de VS hebben gevonden!

1. Edele Britten Cattery, Californië

Brits korthaar dat wegkijkt

Noble Brits Cattery is een gerenommeerde fokker uit Modesto, Californië, die trots is op het fokken van Britse korthaar katten in Klassieke Tabby met zwart op zilver aftekeningen versierd met groene ogen.

De katten zijn geïmporteerd van topfokkers in andere landen, dus er is geen twijfel dat katten afkomstig zijn van kampioen bloedlijnen, uitstekende kwaliteit kleur, persoonlijkheid en vacht.

Deze fokker is geregistreerd bij de TICA (The International Cat Association) als een rasechte Britse korthaar cattery. Hun focus ligt op het fokken met de hoogste normen van deze prachtige katten.

De katten en kittens worden regelmatig onderzocht door professionele dierenartsen die altijd erkennen dat de katten in goede conditie en gezondheid zijn. Kittens worden getest negatief voor FeLV en FIV, evenals hun fokkatten.

Fokker Info

•Plaats: Modesto (Californië)

•Website: Edele Britten Cattery

•E-mail: noblebrits@gmail.com

• Instagram: Edele Britten Cattery

• Facebook: Edele Britten Cattery

• Youtube: Edele Britten Cattery

2. Plaid Plus Cattery, Connecticut

Brits korthaar kijkt naar afstand

Met 15 jaar ervaring fokt Plaid Plus Cattery uit Brookfield, Connecticut, Britse kortharen die uitblinken in gezondheid, uiterlijk en temperament.

De fokker is een erkende dierenarts die goed voor hun katten zorgt. De katten worden vanaf dag één overladen met liefde en aandacht en merken op dat ze nooit worden gekooid. Al hun katten zijn van Raswinnaar, regionale nationale, grand kampioen en supreme grand champion lijnen; top show katten in TICA.

De kleuren van de Britse korthaar die deze fokker te bieden heeft zijn klassieke tabby, blauw, chocolade, lila, bicolor, driekleurig, zilver, zwart en gevlekt. Zoals je ziet, zijn er veel kleuren en je zult het waarschijnlijk moeilijk hebben om er een te kiezen. Met een kitten krijgt u een schriftelijke gezondheids- en genetische gezondheidsgarantie en een veterinair gezondheidscertificaat met Negatief FeLV en Fiv Tests.

Plaid Plus Cattery is in staat en bereid om kittens naar hun eeuwige thuis verschepen; ze geven er echter de voorkeur aan dat de toekomstige eigenaren hun eeuwige katachtige vrienden komen halen. Als je geïnteresseerd bent in het hebben van een showkat, hebben ze dat ook en kunnen ze je voorzien van een show Britse korthaar kat. Ook kunt u na overleg een kwaliteitskat kopen voor de fokkerij.

Fokker Info

•Plaats: Brookfield (Connecticut)

•Telefoon: 203 775 5157

•Website: Betaalde Plus CatTery

•E-mail: eisen1130@mac.com

3. Menuet Kittens Cattery, Californië

Brits korthaar kijkt naar camera

Minuet Kittens Cattery is een TICA-geregistreerde cattery die heeft gefokt kleine Menuetten van Munchkins en blauwe en chocolade Britse Kortharen.

Toen de fokker erin slaagde om een kwaliteit raszuivere Britse korthaar vader uit Duitsland te krijgen, begon het geweldig omdat hij blauwe ogen had. Ook heeft hij dominante blauwe ogen, wat betekent dat 50% van zijn nakomelingen prachtige blauwe ogen.

Al hun volwassen fokkatten zijn van uitstekende gezondheid en stambomen. Deze fokker richt zich op het produceren liefdevolle, tengere en gezonde kittens met schattige poppengezichten en een hoge drang om te spelen.

Je kunt geen fout maken door contact op te nemen met deze fokker, omdat ze je een prachtige katachtige kunnen bieden die wacht om je nieuwe familielid te worden.

GERELATEERD: Hoeveel kost een Munchkin-kat – een gids voor alle uitgaven

Fokker’s Info

•Plaats: San Diego, Zuid-Californië

•Telefoon: 760 472 3377

•Website: Menuet Kittens Cattery

•E-mail: minuetkittens@gmail.com

4. Britse Glory Cattery, Texas

Brits korthaar dat buiten staat

British Glory Cattery is een kleine cattery in Houston, Texas. Deze fokker richt zich op het fokken van raszuivere producten. Brits langhaar en korthaar van zilver en goud gearceerde kleuren met blauwe en groene ogen.

Voor hen vergt deze enorme hobby veel liefde en passie. Als een TICA-geregistreerd Cattery, ze hebben katten met de oorsprong van de beste Europees Kampioen bloedlijnen. Katten en kittens zijn allemaal delen van hun familie en ze geven ze zoveel mogelijk aandacht en liefde.

Ze doen er alles aan om hun kittens een nieuw thuis te laten vinden en de meest verantwoordelijke en liefdevolle leden van het gezin. Ze behandelen hun kittens als hun kinderen en het is duidelijk dat kittens worden opgevoed in een stressvrije en vriendelijke omgeving.

In 2018 verwierf deze fokker de eerste mannelijke fokker van de Gouden Chinchilla-kleur en werden ze pioniers in het land in het fokken van prachtige chinchilla’s.

British Glory cattery zal je helpen dat donzige wezen te vinden dat je leven grappiger en gelukkiger zal maken en waarschijnlijk een van je beste vrienden zal worden.

Fokker Info

•Plaats: Houston (Texas)

•Telefoon: 215 966 9718

•Website: Britse Glory Cattery

• Instagram: Britse Glory Cattery

• Facebook: Britse Glory Cattery

• Tik Tok: Britse Glory Cattery

5. Sasszkats Cattery, Californië

Brits Korthaar met kroon

Sasszkats is onze 5e op de lijst van Britse korthaar fokkers. Deze cattery ligt in Noord-Californië. De echte en vriendelijke fokker probeert voortdurend voor hun katachtigen te zorgen en genegenheid te tonen, zodat ze u kunnen voorzien van een liefhebbende Britse korthaar kat.

Brits korthaar is het favoriete kattenras van deze fokker en ze vonden hun plaats in Chico, Californië. Een kleine cattery aan huis die trots is op het fokken zilveren genvariëteit van het Britse korthaarras.

Geregistreerd bij zowel TICA als CFA, zal de fokker u voorzien van een kitten dat sinds de geboorte met liefde en genegenheid is overladen.

Fokker Info

•Plaats: Chico (Californië)

•Telefoon: 530 282 0851

•Website: Sasszkats Cattery

•E-mail: sasszkats@gmail.com / sassz@sasszkats.com

• Facebook: Sasszkats Cattery

6. Levada Land, Californië

Brits korthaar spelend op tapijt

Levada Land is een fokker die van Northville naar Folsom is verhuisd en heeft British Shorthair en Scottish Fold gekweekt. De cattery is geregistreerd bij TICA en CFA.

Hun belangrijkste doel is om Britse korthaar en Schotse Vouwkatten te fokken met uitstekend temperament en gezondheid. Katten leven het ras als delen van hun familie, omringd door zorg, genegenheid en liefde. Katten en kittens zijn gewend aan alle dingen in het huishouden.

Kittens en katten in Levada Land zijn geregistreerd bij TICA en CFA en ze voldoen allemaal aan de norm voor dit kattenras. De meeste van hun katten worden geïmporteerd uit Europa en populair Europees Kampioen lijnen. Het opwindende aan deze fokker is dat ze een zeldzame kleur van Britse korthaar kat hebben – Goud Chinchilla (Zwart Goud Gearceerde BSH).

Als u voor deze fokker kiest, zorg er dan voor dat u een vriendelijke en intelligente Britse korthaar kat krijgt die een geweldige metgezel zal zijn.

Fokker Info

•Plaats: Folsom (Californië)

•Telefoon: 586 722 3737

•Website: Levada Land

•E-mail: levadacattery@gmail.com

• Instagram: Levada Land

• Facebook: Levada Land

7. BuffBarbies Cattery

close shot van Brits Korthaar

Last but not least op onze British Shorthair fokkerslijst is BuffBarbies Cattery, gevestigd in Sunny, Californië. Dit TICA en WCF fokker werd verliefd op Brits korthaar in 2016.

Het doel is om Britse korthaar kittens te fokken in een 4000 + vierkante voet thuis. Er is waarschijnlijk een speciale speciaal voor jou, en die zal al pure luxe hebben ervaren.

De BuffBarbies kittens worden gevoed met premium rauwe melanges en gevriesdroogde rauwe diëten zoals 80 % rauwe vleesbotten met eiwitten van Darwin, Souly Raw, 10% van het blikvoedsel zoals ziwipeak en 10% Primal, Stella en Chewy.

Zorg ervoor dat je contact opneemt met deze fokker, want je zult er geen spijt van krijgen dat je een van die BuffBarbies katachtige wezens hebt.

Fokker Info

•Plaats: Sunny (Californië)

•Website: BuffBarbies

•E-mail: buffbarbiescat@gmail.com

• Instagram: BuffBarbies

Wat is het verschil tussen een Britse korthaar en Amerikaanse korthaar?

Eerst zullen we kijken naar de verschillen in uiterlijk. De Britse korthaar heeft grotere ogen en een rondere kop dan American Shorthair, terwijl ASH rondere oren heeft. Brits Korthaar is een beetje kleiner en heeft geen gedrongen lichaam zoals American Shorthair. Maar dat verschil is niet zo zichtbaar.

Wanneer we het hebben over verschillen in temperament en persoonlijkheid, kunnen we zien dat Britse kortharen nieuwsgierig, actief en meer afhankelijk van hun eigenaren. Tegelijkertijd zijn Amerikaanse kortharen onafhankelijke en niet-zo-knuffelige katten.

Ik kan dit zien aan mijn Amerikaanse korthaar, die zelden komt knuffelen en knuffelen. Plus Brits korthaar heeft niet veel verzorging nodig, maar over het algemeen zijn zowel Amerikaanse als Britse kortharen geen kattenrassen met een hoog onderhoud.

Wat zijn de gezondheidsproblemen van Britse kortharen?

Brits korthaar kan gezondheidsproblemen ontwikkelen zoals elk kattenras, kruising of stamboom. Daarom moet de eigenaar zich ervan bewust zijn. Sommige komen veel voor bij de meeste katten; sommige zijn echter specifiek voor Britse kortharen:

• Polycystische nierziekte (PKD) – een ziekte waarbij in de nieren van een kat cysten verschijnen. Maar het DNA is beschikbaar voor fokkers, dus er is niet veel zorgen over of uw kat deze aandoening zal hebben.

• Hypertrofische cardiomyopathie (HCM) – een aandoening die de spierwanden van het hart aantast, waardoor ademhalingsproblemen en een snelle hartslag ontstaan.

•Artritis– een aandoening waarbij gewrichten ontstoken raken en ongemak veroorzaken; helaas, als het niet wordt behandeld, kan het ernstige problemen veroorzaken voor uw kat.

•Hyperthyreoïdie– een aandoening die meestal wordt gezien bij oudere Britse kortharen, veroorzaakt door een overproductief schildklierhormoon.

Hoeveel is een Brits korthaar kitten waard?

Als u geïnteresseerd bent in Britse korthaarfokkers, dan wilt u waarschijnlijk weten hoeveel u zult uitgeven aan de aankoop van een van die katachtige schatjes.

Het Britse korthaar kitten kost meestal vanaf $ 1.500 tot $ 2.400. Zoals met alles, kan het echter variëren, afhankelijk van de kwaliteit, fokker, vachtkleur, reputatie, vraag, enz. Houd er rekening mee dat als u een showkat wilt, u een prijs van $ 2.200 en 3.000 dollar voor een Britse korthaar kat.

Je zult ook kitty-benodigdheden moeten kopen, vooral als je een nieuwe katteneigenaar bent en geen kattenbed, kattenbak, krabpaal, enzovoort hebt.

GERELATEERD: Best geprijsde krabpaal met gratis verzending

Tot slot

Britse korthaar katten zijn kleine teddyberen die je hart doen smelten. Als u overweegt er een voor uzelf te hebben, moet u contact opnemen met een van de Britse korthaarfokkers die we voor u hebben gekozen.

We hebben ervoor gezorgd dat we u de informatie geven die nodig is voor uw benodigde aankoop, en het lijdt geen twijfel dat een van die kittens uw eeuwige katachtige vriend zal zijn.

Als je een katachtige eigenaar wilt worden, zorg er dan goed voor en wees niet verlegen om al je liefde ervoor te tonen. Je moet denken aan regelmatige dierenartscontroles, verzorging, schoonmaken en lichaamsbeweging als je een kat hebt.

Ik wens je veel succes in je zoektocht naar een Brits korthaar kitten!

Gerelateerde inhoud

7 Beste Siberische kattenfokkers: kwaliteit komt op de eerste plaats

6 Ocicat Fokkers – De lijst van de waardige

Grey Tabby Cat – Alles wat u moet weten