Wishbone Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Wishbone Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschikt voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Wishbone Cat Food review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-beoordeling van Wishbone-voedsel op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 3/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 6.5/10

In totaal geven we Wishbone-voedsel een 38 uit 60-beoordeling of een C + -cijfer.

Over Wishbone Food

Wishbone is een klein, door een familie gerund huisdiervoedingsbedrijf gevestigd in Nieuw-Zeeland. Ze staan bekend om het gebruik van hoogwaardig scharrelvlees en biologische producten afkomstig van lokale familieboerderijen.

Het merk Wishbone is bedoeld om huisdieren te voorzien van voedzaam, huiselijk voedsel en eigenaren van gezelschapsdieren aan te moedigen hun huisdieren dezelfde vriendelijkheid, liefde en respect te tonen die ze elk familielid zouden geven. Hun producten zijn allemaal glutenvrij, graanvrij en geproduceerd in kleine batches om versheid te garanderen.

Inkoop en productie

De recepten van Wishbone lijken te zijn gemaakt met hoogwaardige, volwaardige ingrediënten zoals vers vlees en gevogelte, evenals fruit, groenten en andere plantaardige producten. Het merk beweert hun groenten en fruit te betrekken van lokale familieboerderijen, hoewel we geen specifiekere informatie konden vinden dan dat.

Op de Wishbone-website staat wel dat hun scharrelvlees en gevogelte afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland, maar nogmaals, er worden geen verdere details verstrekt. We konden ook niet veel vinden over hun productieproces, behalve de bewering dat ze “alles koken [their] voedsel in kleine, enkele batches.”

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Wishbone nog nooit een product teruggeroepen. Het is echter vermeldenswaard dat dit een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf is, dus de voorschriften voor huisdierenproducten kunnen verschillen van die in de Verenigde Staten.

Welke soorten kattenvoer biedt Wishbone?

Wishbone is een klein dierenvoedingsbedrijf dat minder dan 10 producten voor honden en katten aanbiedt. Hun lijn van kattenvoer bevat slechts drie recepten voor droogvoer, elk gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten. Deze drie recepten bevatten scharrelgrasgevoerd rundvlees, kooivrije kip of grasgevoerd lamsvlees met vrije uitloop.

Wat vinden klanten van wishbone food?

Als een klein bedrijf gevestigd buiten de Verenigde Staten, wishbone is niet een van de meest populaire producten beschikbaar op Chewy. Van hun drie producten heeft er slechts één 20 beoordelingen en de hoogste beoordeling is 4,4 van de 5 sterren – de laagste is 2,6 van de 5.

Sommige katteneigenaren melden dat hun katten dol zijn op het voedsel – zelfs kieskeurige eters die weigeren de meeste dingen te eten. Afhankelijk van het recept zeggen anderen echter dat zelfs hun gemakkelijk te behagen katten het niet zouden aanraken. Er zijn een paar zorgen over het hoge koolhydraatgehalte en verschillende klanten noemden een onaangename geur.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Wishbone.

Positieve beoordelingen

“Hoera voor dit merk. Ik heb één kat op drie die ondergewichtproblemen heeft. Hij is ongeveer 12 jaar oud, is gediagnosticeerd met een nierziekte die beheersbaar is met supplementen, maar kan niet aankomen met alleen natvoer. Ik kreeg een sample van dit merk en WOW, mijn ondergewicht senior jongen vond het gewoon geweldig en gaf niet over. Ik bestel vandaag een grote tas en kijk ernaar uit om die in zijn dieet op te nemen.”LaFuria beoordeelt Wishbone Roost Grain-Free Dry Cat Food

“Mijn kitten blijkt dol te zijn op dit spul… Nog meer dan zijn natvoer waar ik niet zo happig op ben. Hij lijkt echter behoorlijk kieskeurig over natvoer in het algemeen en lijkt alleen mijn andere kattenreceptdieet leuk te vinden, waar ik hem van weg moet houden. “Austrial beoordeelt Wishbone Graze Grain-Free Dry Cat Food

Negatieve beoordelingen

“In de zoektocht naar kattenvoer dat mijn katten lekker vinden, kocht ik 4 verschillende merken graanvrij droogvoer. Van de 4 was dit de minst favoriete. De brokjes zijn echt klein, ongeveer 1/8 “, wat ik niet echt leuk vind omdat ik wil dat ze hun voedsel echt kauwen, niet het in zijn geheel doorslikken, om hun te helpen hun tanden schoon. (De foto op de website was niet hoe het eruit zag – het was een stuk donkerder.) De gegarandeerde analyse was ook niet zo compleet als concurrerende merken. Met wat er wordt vermeld, kan ik echter zeggen dat mijn katten de voorkeur geven aan een voedsel met een hoger eiwitgehalte dan de 32% die deze heeft – ze gaan voor 40% of hoger. Ik geef dit nog steeds 3 sterren omdat ik dit in mijn kattenvoerrotatie zou stoppen als ze het leuk vonden – de ingrediënten lijken een behoorlijke kwaliteit te zijn. “ChiTownCat beoordeelt Wishbone Pasture Graanvrij droog kattenvoer

“Sommige van onze katten leken het leuk te vinden, sommigen lijken afgeschrikt door het aroma dat eerlijk gezegd gewoon een beetje overweldigend is. Dus ik dacht dat ik het zou proberen te mengen met hun gewone droge voedsel … nu zullen ze niet in de buurt van hun kommen komen. “Wobbely beoordeelt Wishbone Roost Grain-Free Dry Cat Food

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Wishbone kattenvoer te testen, bestelde ik een klein zakje met alle drie de recepten. Toen ik de zak opende, merkte ik dat de klant hierboven gelijk had – de brokjes zijn ongelooflijk klein en dun.

Ik merkte geen overweldigend aroma op, maar mijn katten leken iets te ruiken dat ze niet lekker vonden. Ik probeerde het eten aan alle drie mijn katten aan te bieden en geen van hen was geïnteresseerd.

Wishbone Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Wishbone Roost Graanvrij Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Deze droogvoerformule is gemaakt met kooivrije Nieuw-Zeelandse kip, aangevuld met vismeel voor toegevoegde eiwitten. Ik ben altijd een fan van extra eiwitten, hoewel ik hier liever een benoemd ingrediënt zou zien in plaats van het vage ‘vismeel’.

Ik hou van het gebruik van kippenvet als de primaire bron van toegevoegd vet hier. Het is rijk aan voedingsstoffen, vol van smaak en een geweldige bron van essentiële vetzuren voor katten.

Helaas zijn veel van de volgende ingrediënten plantaardig. We zien niet alleen zetmeelrijke tapioca, maar ook erwten en lijnzaad. Deze worden gevolgd door een lijst van een half dozijn vruchten, een handvol kruiden en zonnebloempitten. Deze combinatie van ingrediënten draagt aanzienlijk bij aan het koolhydraatgehalte van het voedsel. Het wordt geschat op meer dan 30%, gemeten als gevoed.

Over het algemeen lijkt dit een grotendeels plantaardig droog kattenvoer te zijn met een matig eiwit- en vetgehalte, maar een aanzienlijk koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kippenmeel, Vismeel, Tapioca, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Erwten, Lijnzaad, Appels, Bosbessen, Veenbessen, Papaja, Mango, Appels, Basilicum, Oregano, Rozemarijn, Tijm, Zonnebloempitten, Kamille, Pepermunt, Camelia, Natuurlijk Aroma, Natriumchloride, Vitamine E Supplement, Niacine (Vitamine B3), Calcium Panthothenaat (Vitamine B5), Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat (Vitamine B1), Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Biotine (Vitamine B7), Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur (Vitamine B9), Taurine, Cholinechloride, Magnesiumsulfaat, Zinksulfaat, Ijzersulfaat, Calciumcarbonaat, Kopersulfaat, Mangaansulfaat, Calciumjodaat, Kobaltsulfaat, Natriumseleniet, Groene Thee-extract, Rozemarijnextract en Spearmint.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 16.67%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 42.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.07%

Vet: 34.23%

Koolhydraten: 35.7%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip maaltijd
Vismeel
Kippenvet
Tapioca
Erwten
Lijnzaad
Kip
Vis

Pros

 • Gemaakt met twee geconcentreerde bronnen van dierlijke eiwitten
 • Voedingsrijk kippenvet levert essentiële vetzuren
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen
 • Katten lijken het leuker te vinden dan de andere formules

Tegens

 • Gemaakt met veel onnodige plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft

#2 Wishbone Pasture Graanvrij droogvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Gemaakt met weilandgefokt Nieuw-Zeelands lamsvlees als hoofdingrediënt, is deze formule bijna identiek aan de vorige, behalve de vervanging van lamsvlees door kip. Een deel van de ingredients verschijnen ook in een andere volgorde, maar de gegarandeerde analyse is voor beide hetzelfde.

Ik waardeer het gebruik van weidelammetjes hier, maar nogmaals, zou het zonder het vaag genaamde vismeel kunnen doen. Dit recept bevat ook voedingsrijk kippenvet, maar vertoont ook een groot aantal onnodige plantaardige ingrediënten die bijdragen aan een geschat koolhydraatgehalte van meer dan 30%.

Over het algemeen lijkt dit een grotendeels plantaardig droog kattenvoer te zijn met een matig eiwit- en vetgehalte, maar een aanzienlijk koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Lamsmeel, Tapioca, Kippenvet, Erwten, Vismeel, Bosbessen, Veenbessen, Papaja, Mango, Appels, Basilicum, Oregano, Rozemarijn, Tijm, Zonnebloempitten, Kamille, Pepermunt, Camelia, Natuurlijk Aroma, Vitamine E Supplement, Niacine (Vitamine B3), Calcium Pantothenaat (Vitamine B5), Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat (Vitamine B1), Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur (Vitamine B9), Natriumchloride, taurine, cholinechloride, magnesiumsulfaat, zinksulfaat, ijzersulfaat, calciumcarbonaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, calciumjodaat, kobaltsulfaat, natriumseleniet, groene thee-extract, rozemarijnextract en spearmint-extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 16.67%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 42.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.07%

Vet: 34.23%

Koolhydraten: 35.7%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Lamsmeel
Kippenvet
Vismeel
Tapioca
Erwten
Lam
Vis

Pros

 • Gemaakt met twee geconcentreerde bronnen van dierlijke eiwitten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Kippenvet biedt een voedzame bron van essentiële vetzuren

Tegens

 • Bevat veel onnodige plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft

#3 Wishbone Graze Graanvrij Droogvoer

Koop op Chewy

Het derde en laatste recept dat Wishbone te bieden heeft, is gemaakt met scharrelrund- en lamsvlees dat in Nieuw-Zeeland is grootgebracht. Dit is het enige recept dat twee benoemde eiwitbronnen bevat in plaats van vismeel.

Net als de vorige recepten bevat deze formule kippenvet als de primaire bron van toegevoegd vet, maar het heeft nog steeds al die plantaardige ingrediënten. Dit recept bevat naast de tapioca ook aardappelen, waardoor het iets hoger in zetmeel zit dan de andere.

De gegarandeerde analyse van deze formule is hetzelfde als de andere twee, dus het geschatte koolhydraatgehalte is nog steeds veel te hoog. Het is ook vermeldenswaard dat geen van deze drie droge voedingsmiddelen het vocht levert dat uw kat nodig heeft voor een goede hydratatie.

Over het algemeen lijkt dit een grotendeels plantaardig droog kattenvoer te zijn met een matig eiwit- en vetgehalte, maar een aanzienlijk koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Rundermeel, Lamsmeel, Erwten, Aardappelen, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Tapioca, Lijnzaad, Natuurlijk Aroma, Kaliumchloride, Cholinechloride, Natriumchloride, Magnesiumsulfaat, Bosbessen, Veenbessen, Papaja, Mango, Appels, Basilicum, Oregano, Rozemarijn, Tijm, Zonnebloempitten, Kamille, Pepermunt, Camelia, Vitamine A Supplement, Vitamine D3 Supplement, Vitamine E Supplement, Thiamine Mononitraat (Vitamine B1), Riboflavine Supplement, Calcium Pantothenaat (Vitamine B5), Niacine (vitamine B3), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), foliumzuur (vitamine B9), vitamine B12-supplement, ijzersulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, zinksulfaat, calciumjodaat, natriumseleniet, vitamine K1-supplement, kobaltsulfaat, taurine, biotine (vitamine B7), calciumpropionaat, groene thee-extract, rozemarijnextract, groenemuntextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 16.67%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 42.22%

Calorisch Gewicht Basis

laadprogramma

Eiwit: 30.07%

Vet: 34.23%

Koolhydraten: 35.7%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Rundvleesmeel
Lamsmeel
Kippenvet
Erwten
Aardappels
Tapioca
Lijnzaad
Rundvlees
Lam

Pros

 • Twee geconcentreerde bronnen van dierlijke eiwitten als hoofdingrediënten
 • Kippenvet zorgt voor smaak en essentiële vetzuren
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen
 • Geen vaag genoemde ingrediënten (zoals vismeel)

Tegens

 • Gemaakt met veel onnodige plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft

Hoeveel kost Wishbone Food?

Als grotendeels plantaardig droogvoer is het een beetje verrassend om te ontdekken dat Wishbone een beetje prijzig is. Alle drie de recepten zijn gemiddeld ongeveer $ 0,24 per ounce, wat het op één lijn stelt met andere bekende merken zoals Acana.

Met behulp van de voedingsaanbevelingen van Wishbone voor een kat van 8 pond, zou je ongeveer 1/2 kopje per dag voeren. Dit is gemiddeld tot ongeveer $0.96 per dag. Grotere katten hebben meer voedsel nodig en kunnen dichter bij $ 1,50 tot $ 1,75 per dag kosten.

Over het algemeen, is Wishbone Food een goede keuze?

Wishbone is een betaalbaar droog kattenvoermerk dat drie verschillende recepten aanbiedt, allemaal gemaakt met hoogwaardige Nieuw-Zeelandse eiwitten. Ik ben dol op het gebruik van grasgevoerd rundvlees, weilandlam en kooivrije kip, hoewel het een beetje teleurstellend is om ze vergezeld te zien gaan van vaag genoemd vismeel.

Het hoge koolhydraatgehalte van deze droge voedingsmiddelen is ook zorgwekkend – alle drie de recepten worden geschat op meer dan 30%, waardoor ze een slechte keuze zijn in termen van soortgeschiktheid. Dit merk is misschien beter dan vergelijkbaar geprijsde recepten vanwege het gebrek aan bijproducten en kunstmatige additieven, maar het laat over het algemeen nog steeds iets te wensen over.

Over het algemeen is Wishbone zeker niet het slechtste kattenvoer op de markt of zelfs in zijn prijsklasse. Dat gezegd hebbende, het is niet bijzonder geschikt voor soorten en je kunt gemakkelijk iets beters vinden.

Waar wordt Wishbone-voedsel verkocht?

Omdat Wishbone in Nieuw-Zeeland is gevestigd, kunt u moeite hebben om het in winkels te vinden. Sommige onafhankelijke en gespecialiseerde dierenwinkels dragen Wishbone, maar de meest betrouwbare plek om het te vinden is online via Chewy of Amazon.