Fussie Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Fussie Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschikt voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Fussie Cat Food-recensie om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Fussie Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.5/10

In totaal geven we Fussie Kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Fussie Cat Food

Fussie Cat, toepasselijk genoemd, is ontwikkeld om kieskeurige katachtigen te sussen. Dit merk wordt geproduceerd door Pets Global, Inc., een onafhankelijk, holistisch wellnessbedrijf voor huisdieren. Pets Global, Inc., gevestigd in Valencia, CA, is ook de naam achter merken als Zignature en Essence.

Pets Global, Inc. is opgericht op een passie voor dierenwelzijn en ze bieden wat ze noemen “Fysiologisch afgestemde” recepten voor katten en honden. Het merk Fussie Cat in het bijzonder is ontworpen voor smaak en voor soort geschikte voeding.

Inkoop en productie

Fussie Cat recepten zijn geformuleerd in overeenstemming met pets global, inc.’s fysiologisch afgestemde filosofie. Hun formules zijn meat-first, met complete eiwitten als eerste ingrediënt. We hebben geen specifieke informatie gevonden over waar Fussie Cat hun ingrediënten vandaan haalt, maar veel huisdiervoedingsbedrijven die in Thailand produceren, kopen daar ook hun vis en kip in.

Hoewel ik een beetje moeite had met het vinden van specifieke informatie over waar en hoe Fussie Cat-voedingsmiddelen worden vervaardigd, lijkt het erop dat hun natte voedingsmiddelen in Thailand worden gemaakt en hun droge voedingsmiddelen in de VS.

Als u zich zorgen maakt over Fussie Cat die buiten de VS wordt gemaakt, moet u er rekening mee houden dat Thailand een van de topfabrikanten van hoogwaardig ingeblikt dierenvoer wordt en Fussie Cat een door de FDA goedgekeurde faciliteit voor menselijk voedsel gebruikt. Hier is een artikel over, als je nieuwsgierig bent.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Fussie Cat geen terugroepacties gehad in de geschiedenis van het merk.

Wat voor soort kattenvoer biedt Fussie Cat aan?

Fussie Cat biedt momenteel een gevarieerde selectie van natvoer, droog voedsel en puree traktaties. Hun ingeblikt voedsel is verdeeld in twee productlijnen: Premium en Super Premium. De meeste ingeblikte voedselrecepten van Fussie Cat bevatten tonijn of kip (of beide), hoewel er enkele zijn met eend en andere zeevruchten inbegrepen.

Als het gaat om hun droogvoerformules, biedt Fussie Cat de Market Fresh-lijn van brokjes met premium dierlijke eiwitten zoals zalm, kip, kalkoen, parelhoen, kwartel en eend. Deze worden verkocht in zakken van 2 pond, 4 pond en 10 pond.

Wat vinden klanten van Fussie Kattenvoer?

Omdat Fussie Cat op zowel Amazon als Chewy wordt verkocht, kon ik veel klantrecensies vinden. De meeste producten hebben ten minste een beoordeling van 3,5 sterren, hoewel veel producten meer dan 4 sterren hebben.

Veel klanten merken op dat Fussie Cat-voedingsmiddelen trouw zijn aan hun naam omdat ze zeer smakelijk zijn en zelfs kieskeurige eters aanspreken. Klanten lijken van de kwaliteit te houden en er zijn verschillende opmerkingen over het voedsel dat goed is voor katten met gevoelige magen. Veel klanten waarderen ook dat Fussie Cat droogvoer nieuwe eiwitten bevat en dat veel recepten kipvrij zijn.

Van de negatieve beoordelingen die ik zag, waren er veel gerelateerd aan katten die het product gewoon niet leuk vonden. Sommige klanten werden uitgeschakeld door de gelatineuze textuur en anderen maakten zich zorgen over het carrageengehalte.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Fussie Cat.

Positieve beoordelingen

“Ik kreeg het advies van mijn dierenarts om mijn kat op een nieuw eiwitdieet te zetten. Het is heel moeilijk om een voedsel te vinden dat past bij zijn beperkingen! Dit past wel bij de rekening. Hij lijkt te genieten van dit voedsel en heeft geen spijsverteringsproblemen vertoond. De voedselkorrels hebben een goede grootte en de geur van het voedsel is niet overweldigend. KitKat80 reviewing Fussie Cat Market Fresh Quail & Duck Meal Recept

“Mijn Bengalen zijn 4 jaar oud en hadden tot nu toe alleen voorgeschreven (voor gevoelige buikjes) droogvoer gegeten omdat ze always gaf over na het eten van ander voedsel. Toch vond ik dat ze afwisseling nodig hadden, maar was terughoudend om van hun dieet af te wijken. Ik besloot fussie cat ingeblikt voedsel te proberen. Ze zijn er helemaal weg van. Ze haasten me als ze het blikje horen openen. Ik ben zo dankbaar voor dit prachtige en voedzame kattenvoer dat samen met hun voorgeschreven droogvoer hen gelukkig en gezond houdt. PhyllisF reviewt Fussie Cat Premium Tonijn met Garnalen Formule

Negatieve beoordelingen

“Een op de drie katten in mijn huishouden vond dit voedsel lekker. Mijn super-kieskeurige Siamees wilde het niet eens aanraken – hij snoof eraan, draaide zich om en deed die super irritante achterpoot schoppen alsof hij het gewraakte item wilde begraven. Een van mijn paar reddingen weigerde het een paar dagen en at slechts met tegenzin wat, maar zijn mollige broer had geen problemen met het eten van zijn portie, het serveren van zijn broer EN het serveren van mijn Siamees in één keer. Nightfall reviewing Fussie Cat Premium Tonijn met Zalm Ingeblikt Voedsel

“Het deksel op het blik is bijna onmogelijk te openen om het eten eruit te krijgen! Zodra je het ongeveer 1/2 manier open hebt, moet je het voedsel uitgraven omdat het aan de binnenkant van het blik blijft plakken. Mijn katten lijken niet van versnipperd voedsel te houden – ik kan zien dat het voedsel van goede kwaliteit is, maar het enige wat ik zal doen is de bouillon drinken en dan het voedsel op de grond dumpen. ” – SiouxCitySue reviewt Fussie Cat Super Premium Chicken Formula in Jus

Wat vonden onze testkatten ervan?

Alle drie de katten hielden van Fussie Cat, maar biscuit’s favoriet was het recept voor tonijn en garnalen, omdat elk blikje ten minste één volle garnaal bevatte.

Ik was onder de indruk van de kwaliteit en verscheidenheid aan producten die Fussie Cat te bieden had en mijn drie testkatten genoten van alle producten die ze probeerden. Het droogvoer kwam in zakken die niet hersluitbaar waren, maar ze waren klein genoeg om de zak gewoon in een opbergbak voor dierenvoeding te doen.

Bij het testen van Fussie Cat ontdekte ik dat alle drie de producten een hit waren. Het droogvoer kwam in stukken die me iets kleiner leken dan gemiddeld, maar het eten had een aantrekkelijk aroma en mijn katten vonden het geweldig. Ze waren vooral dol op de Premium Tuna with Prawns ingeblikte voedselformule. Niet alleen had het veel versnipperde tonijn, maar elk blikje had minstens één volle garnaal.

Fussie Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Fussie Cat Market Verse Zalm Recept Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Fussie Cat’s Market Verse droge voedingsmiddelen zijn “gemaakt met de meest verse en beste ingrediënten”, aldus het merk. Ik moet toegeven dat deze formule sterk begint met zowel zalm- als zalmmeel bovenaan de lijst, hoewel ik niet van de volgende drie ingrediënten hou.

Na twee hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten volgen drie plantaardige ingrediënten. Erwten en kikkererwten kunnen moeilijk te verteren zijn voor katten en erwtenmeel heeft ook niet veel voordeel. Ik zou ook zonder de lijnzaad en alfalfamaaltijd kunnen die bijdragen aan het toch al vrij hoge koolhydraatgehalte van deze formule.

Een ander potentieel probleem met dit recept is het feit dat kipmeel bijna verborgen is in de lijst met ingrediënten. Het verschijnt niet in de naam van de smaak en het komt na verschillende andere dierlijke eiwitten. Dit kan een probleem zijn voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

Over het algemeen lijkt dit een eiwitrijk recept te zijn met matig vet en een vrij hoog koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Zalm, Zalmmeel, Erwten, Erwtenmeel, Kikkererwten, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), Meervalmeel, Natuurlijke Aroma’s, Witvismeel, Lijnzaad, Kippenmeel, Alfalfameel, Calciumcarbonaat, Kelpmeel, Cholinechloride, Zout, Fructooligosaccharide, Mineralen (IJzereiwit, Zinkproteïne, Koperproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Kobaltproteïne), Kaliumchloride, Taurine, Dl Methionine, Bosbessen, Veenbessen, Vitaminen (Vitamine A-acetaat, Vitamine D3 Supplement, Vitamine E Supplement, Niacine, D-Calcium Pantothenaat, Thiamine Mononitraat, Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Foliumzuur, Biotine, Vitamine B12 Supplement), Melkzuur, Calcium Iodate, Natrium Seleniet, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

As: 7.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.89%

Vet: 16.67%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 30.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.38%

Vet: 36.82%

Koolhydraten: 27.8%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Zalmmeel

Kippenvet

Meervalmeel

Witvismeel

Kip maaltijd

Erwten

Erwtenmeel

Kikkererwten

Lijnzaad

Alfalfa Maaltijd

Vis

Kip

Pros

 • Twee hoogwaardige dierlijke eiwitten bovenaan de lijst
 • Voedingsrijk kippenvet als de belangrijkste toegevoegde vetbron
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Is misschien geen goede keuze voor katten met voedselallergieën
 • Aanzienlijk koolhydraatgehalte

#2 Fussie Cat Premium Tonijn met Garnalen Formule in Aspic Ingeblikt Kattenvoer

Koop op Amazon

Veel van fussie cat’s ingeblikt voedsel bevat tonijn en dit is er een van. Met tonijn als eerste ingrediënt en garnalen als tweede, is deze formule rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten. Als ingeblikt voer bevat het ook het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie.

Een ding om rekening mee te houden bij dit recept is de portiegrootte. Hoewel dit recept een uitstekende bron van eiwitten is, is het vetgehalte erg laag, wat ook het caloriegehalte laag houdt. In vergelijking met recepten die 1 of 2 blikjes per 10 pond lichaamsgewicht per dag vereisen, vereist dit Fussie Cat natvoer dat u uw kat 1 blik per 2 tot 3 pond lichaamsgewicht moet geven.

Een ander probleem met deze formule is dat het is verdikt met controversiële verdikkingsmiddelen zoals guargom en carrageen. Ik zou liever een veiliger ingrediënt zien of verdikkingsmiddelen helemaal vermijden.

Over het algemeen is dit een eiwitrijke, vetarme formule boordevol vocht en zeer laag in koolhydraten.

Ingrediënten

Tonijn, water voldoende voor verwerking, garnalen, zonnebloemolie, calciumcarbonaat, johannesbroodpitmeel, carrageen, guargom, cholinechloride, kalium choride, kaliumcarbonaat, taurine, fructooligosacchariden, zinksulfaat, vitamine E, natriumchloride, ijzersulfaat, thiaminemononitraat (bron van vitamine B1), nicotinezuur (bron van vitamine B3), calciumpantothenaat, mangaansulfaat, vitamine A-supplement, kopersulfaat, riboflavinesupplement (bron van vitamine B2), Pyridoxinehydrochloride (bron van vitamine B6), foliumzuur, kaliumjodide, vitamine K3-supplement, biotine, vitamine B12-supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 1.4%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 84.5%

As: 1.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 77.42%

Vet: 9.03%

Vezel: 0.65%

Koolhydraten: 3.23%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 75.47%

Vet: 21.38%

Koolhydraten: 3.14%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijn

Garnalen

Carrageen

Guar Gom

Vis

Pros

 • Rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Bevat het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Een laag vet- en caloriegehalte kan de portiegrootte vergroten
 • Bevat guargom en carrageen als verdikkingsmiddelen

#3 Fussie Cat Market Verse Kwartel &Eendenmeel Recept Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Als uw kat last heeft van voedselallergieën, is dit kwartel- en eendenmeelrecept misschien een betere keuze dan de zalmformule. Het is niet alleen volledig kipvrij, maar het is gemaakt met twee nieuwe eiwitbronnen: kwartel en eend. Beide verschijnen bovenaan de ingrediëntenlijst.

Helaas staan erwten en erwtenmeel hier ook op de ingrediëntenlijst. In combinatie met alfalfameel, veenbessen en bosbessen dragen deze ingrediënten bij aan een geschat koolhydraatgehalte van ongeveer 30%, wat veel hoger is dan ik zou willen.

Een ander nadeel van deze formule is dat de belangrijkste bron van toegevoegd vet plantaardig is. Zonnebloemolie is een rijke bron van omega-6 vetzuren, maar ik zie liever dat het eendenvet (een bron van omega-3 vetzuren) als eerste wordt vermeld.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk droogvoer met een matig vetgehalte en een hoog koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kwartel, Duck Maaltijd, Erwten, Erwtenmeel, Zonnebloemolie, Eendenvet, Eend, Natuurlijke Aroma’s, Calciumcarbonaat, Cholinechloride, Zout, Alfalfameel, Fructooligosacchariden, Taurine, Veenbessen, Bosbessen, Kelp, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Niacinesupplement, D-Calciumpantothenaat, Biotine, Vitamine A-supplement, Riboflavinesupplement, Vitamine B12-supplement, Pyridoxinehydrochloride, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur), Mineralen (Zinkproteïne, IJzerproteïne, Koperproteïne, Mangaan proteïnaat, natriumseleniet, calciumjodaat) gemengde tocoferolen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 33%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.67%

Vet: 16.67%

Vezel: 6.11%

Koolhydraten: 40.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.15%

Vet: 34.39%

Koolhydraten: 34.46%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kwartel

Eendenmeel

Eendenvet

Eend

Erwten

Erwtenmeel

Alfalfa Maaltijd

Geen

Pros

 • Kipvrij en gemaakt met nieuwe eiwitten
 • Twee premium dierlijke eiwitten bovenaan de lijst
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Aanzienlijk koolhydraatgehalte

Hoeveel kost Fussie Kattenvoer?

Fussie Cat is niet het duurste huisdiervoedingsmerk dat er is, maar het is niet goedkoop. Hun droge voedingsmiddelen komen in zakken van 2 pond, 4 pond en 10 pond die tussen $ 0,20 en $ 0,30 per ounce kosten, maar dat komt nog steeds neer op meer dan $ 3,00 per pond. Fussie Cat ingeblikt voedsel gemiddeld bijna $ 0,50 per ounce.

Kortom, is Fussie Kattenvoer een goede keuze?

Mijn algemene indruk van Fussie Cat is dat het een fatsoenlijk merk is. Ik waardeer het dat hun droge voedingsmiddelen vaak nieuwe eiwitten bevatten en dat er enkele kipvrije opties zijn. Ik vind het ook leuk dat hun ingeblikt voedsel vol zit met dierlijke eiwitten en zeer laag in koolhydraten.

Dat gezegd hebbende, heb ik een paar zorgen. Ten eerste is het koolhydraatgehalte van Fussie Cat droogvoer erg hoog – dit komt door de opname van een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten, waaronder peulvruchten en peulvruchten. Ten tweede lijken de meeste van hun ingeblikt voedsel verdikt te zijn met carrageen. Het is ook vermeldenswaard dat, hoewel Fussie Cat een behoorlijke verscheidenheid aan producten biedt, de meeste van hun ingeblikte voedingsmiddelen op basis van tonijn of kip zijn.

Als u op zoek bent naar een eiwitrijk recept voor uw kat en u het niet erg vindt om een beetje extra uit te geven om het te krijgen, kan Fussie Cat ingeblikt voedsel een goede optie zijn. Misschien wilt u ze gewoon opnemen in een rotatiedieet om een voornamelijk op vis gebaseerd dieet te vermijden.

Fussie Cat droogvoer is een goede optie voor katten met voedselallergieën, maar je kunt waarschijnlijk iets soortgelijks vinden met een lager koolhydraatgehalte voor een lagere prijs.

Waar wordt Fussie Kattenvoer verkocht?

Fussie Cat wordt verkocht door kleine en onafhankelijke dierenvoedingswinkels en grote online retailers zoals Amazon en Chewy. U kunt Fussie Cat online vinden bij andere retailers, hoewel u er rekening mee moet houden dat Target, Petco, PetSmart en Walmart.com geen geautoriseerde dealers van Fussie Cat zijn.