Meat Mates Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Meat Mates Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Meat Mates Cat Food review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel vleesmaten kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.8/10

In totaal geven we Meat Mates Kattenvoer een 47 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Meat Mates Kattenvoer

Meat Mates is een in Nieuw-Zeeland gevestigd huisdiervoedingsbedrijf dat zich toelegt op het bieden van eenvoudige en voedzame opties voor hun huisdieren aan huisdierouders. Een van de slogans van het bedrijf is: “Het gewone opnieuw uitvinden, zodat mensen en hun huisdieren zich nooit hoeven te vestigen.”

Dit bedrijf werd oorspronkelijk gelanceerd op Amazon in 2018, maar is nu verkrijgbaar bij meerdere retailers in Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten.

Inkoop en productie

Meat Mates is gevestigd in Nieuw-Zeeland en daar worden hun producten gemaakt. Het bedrijf biedt niet veel specifieke informatie over hun inkoop- of productiepraktijken op hun website.

Hun voedseletiketten merken echter op dat de producten zijn gemaakt van Nieuw-Zeelands grasgevoerd, scharrelvlees of kooivrije kip. Wat de andere ingrediënten betreft, zegt de FAQ-sectie eenvoudigweg: “Meat Mates is gemaakt in Nieuw-Zeeland van echte ingrediënten, omdat je beste vriend het beste verdient!”

In de FAQ-sectie van de Meat Mates-website staat ook dat alle producten zijn geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door AAFCO-voedingsprofielen.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Meat Mates nog nooit een product recall gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Meat Mates aan?

Meat Mates biedt een assortiment droogvoer, natvoer en gevriesdroogde kattenvoeropties. Hun droogvoer line-up omvat twee recepten van gevriesdroogde gecoate brokjes met eiwitten uit kip, lamsvlees, hert, rundvlees en vis. Meat Mates biedt drie recepten voor ingeblikt voedsel, allemaal gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten, waaronder kip, rundvlees of lamsvlees.

Net als hun ingeblikt voedsel, zijn de gevriesdroogde voedingsmiddelen van Meat Mates allemaal gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten – kip, rundvlees of lamsvlees. Dezelfde eiwitten komen voor in hun gevriesdroogde kattentraktaties met één eiwit.

Wat vinden klanten van Meat Mates Kattenvoer?

Klantrecensies op de Meat Mates-website zijn schaars en zelfs beoordelingen op Amazon en Chewy zijn beperkt. Veel van de beoordelingen die zijn geplaatst, zijn echter positief.

Katteneigenaren zijn het er grotendeels over eens dat de kwaliteit van Meat Mates-producten hoog is, maar helaas is de prijs dat ook. De kleine zakjes gaan niet lang mee – vooral in een huishouden met meerdere katten – maar het product zelf is een gezonde en handige manier om katten een rauw dieet te geven.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Meat Mates.

Positieve beoordelingen

Maakt rauw voeren heel gemakkelijk

“Ik vind het fijn om hier een zak van te voeren als ik vergeet haar diepvriesvoer uit te zetten. Het is zo eenvoudig te serveren en de kat is er dol op. Ik raad dit iedereen aan die zijn kat op een rauw dieet wil krijgen, maar nog niet helemaal klaar is om de sprong te maken. Sfinx zijn berucht om het hebben van delicate spijsverteringssystemen, en dit voedsel laat haar kattenbak geurvrij achter!” – door Bob die Meat Mates Beef Dinner Freeze-Dried Cat Food beoordeelt op 9 maart 2022

Kwaliteit voor een prijs

“Mijn kat is dol op dit … helaas. Het is zo duur. Volgens de voedingsrichtlijnen moet ik mijn kat 2,5 blikjes per dag voeren. Komt neer op $ 5 per dag. Voor een huishouden met meerdere katten telt dit op. Maar mijn katten zijn 18 en het wordt moeilijk om een voedsel te vinden dat graanvrij is zonder pluimvee. Het ruikt eigenlijk behoorlijk vissig voor mij, geloof ik van de visolie? Zoals andere beoordelingen hebben vermeld, zit er veel vloeistof in het blik. Ik zou het water liever zelf toevoegen, maar de vloeistof mengt zich met de paté en het komt er op de juiste consistentie uit. Dit is lager in fosfor dan het andere ingeblikte lammetje dat ik aan het voeren was, dus dit zal hun hoofdvoedsel zijn. In de hoop dat ze snel in de grotere blikjes stappen die de kosten omlaag brengen.” – door KillerStella reviewing Meat Mates Lamb Dinner Canned Food op 21 mei 2022

Negatieve beoordelingen

Gevriesdroogde liefhebbers

“Heb dit voor mijn beide katten. Hoopte echt dat ze van dit voedsel zouden houden, want Nala eet stella taai gevriesdroogd konijn en Ezra eet vitale essentiële benodigdheden gevriesdroogd konijn. Maar mijn beide katten zouden het niet eten. Het verpakte echt mooie en geweldige ingrediënten, maar mijn katten gaven er niet om. Misschien als ze op een dag met konijn naar buiten komen, zou ik het graag nog een keer proberen.” – door JenA reviewt Meat Mates Chicken Dinner Gevriesdroogd Kattenvoer op 1 sept 2021

Mijn katten zullen het niet eten

“Mijn katten eten het niet. Ik heb 7 katten en niet één van hen zou het eten. Ik probeerde het ook te voeren aan de verwilderden die ik buiten voer en zelfs zij zouden het niet eten.” – door Kindle-klant die Meat Mates Lamb Dinner Canned Cat Food beoordeelt op 18 februari 2021

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Meat Mates te testen, bestelde ik een geval van het Lamb Dinner Grain-Free Wet Food, een zak gevriesdroogde rundvlees kattentraktaties en zowel het Chicken Dinner als lamb dinner gevriesdroogd voedsel.

Het gevriesdroogde kattenvoer van Meat Mates komt in langwerpige pelletachtige stukjes. Het bedrijf raadt aan om het voedsel met water te mengen voor extra hydratatie, maar merkt op dat het volledig aan u en de persoonlijke voorkeur van uw huisdier is. Ik vond dat de producten redelijk goed verzachtten in water, hoewel mijn katten er absoluut geen probleem mee hadden om het voedsel te eten zoals het is.

Het ingeblikt voedsel was nog meer een hit dan het gevriesdroogde voedsel. Zoals sommige klanten hebben opgemerkt, vond ik dat Meat Mates natvoer wordt geleverd met veel vloeistof. Mijn katten zijn grote fans van jusachtig kattenvoer, dus ze zullen nooit klagen over een beetje extra vloeistof.

Over het algemeen genoten mijn katten van Meat Mates. Ik vond hun productselectie een beetje beperkt, maar het merk is pas een paar jaar uit, dus ze kunnen nog steeds in het proces van uitbreiding zijn. De prijs is misschien onbetaalbaar voor sommige katteneigenaren, maar de kwaliteit van het voedsel is hoog.

Meat Mates Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Meat Mates Chicken Dinner Graanvrij gevriesdroogd kattenvoer

Koop op Chewy

Dit gevriesdroogde kattenvoer bevat verse kip en kippenlever als primaire ingrediënten. Het is een formule met één eiwit, waardoor het een goede optie is voor katten die allergisch zijn voor andere veel voorkomende eiwitten en met zijn beperkte lijst met ingrediënten ook goed verteerbaar is voor katten met gevoelige magen.

Het kattenvoer van Meat Mates is gemaakt met dierlijke eiwitten uit Nieuw-Zeeland, wat in dit geval kooivrije kip betekent. Visolie is de belangrijkste bron van toegevoegd vet, aangevuld met lijnzaadvlokken.

Met ongeveer 52% eiwit en meer dan 32% vet op basis van droge stof, is dit een zeer voedzame formule die vrij weinig koolhydraten bevat. Het is echter ook vochtarm als gevriesdroogd voedsel, dus overweeg om het voedsel opnieuw te hydrateren voordat u het voedt of zoek andere manieren om het vochtgehalte van het dieet van uw kat te verhogen.

Ingrediënten

Kip, kippenlever, visolie, lijnzaadvlokken, gedroogde kelp, zout, magnesiumoxide, vitamine E-supplement, zinkproteïnaat, taurine, cholinechloride, kopereiwit, mangaanproteïne, thiaminemononitraat, vitamine D3-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 48%

Ruw vet: 30%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 8%

As: 12.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.17%

Vet: 32.61%

Vezel: 1.09%

Koolhydraten: 0.54%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.55%

Vet: 60.04%

Koolhydraten: 0.41%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Kippenlever

Visolie

Lijnzaadvlokken Kip

Pros

 • Top drie ingrediënten zijn allemaal dierlijk
 • Bevat verse kip en kippenlever
 • Gevriesdroogd om de voedingswaarde te behouden

Tegens

 • Bevat enkele plantaardige ingrediënten
 • Erg duur

#2 Vleesmaten Lamsdiner Graanvrij Ingeblikt Nat Kattenvoer

Koop op Chewy

Vers Nieuw-Zeelands grasgevoerd lamsvlees is de basis van deze rEcipe. Naast lamsspiervlees bevat de formule ook tal van lamsorganen, waaronder pens, hart, nieren, milt en lever. Lamsvlees is een nieuw eiwit voor veel katten, dus dit recept kan een goede keuze zijn voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

Visolie is de belangrijkste bron van toegevoegd vet, hoewel lijnzaadvlokken een plantaardige bron van omega-3 vetzuren vormen. Meat Mates specificeert niet de exacte bron van hun visolie en hoewel dit niet noodzakelijkerwijs een rode vlag ingrediënt is, geven we er altijd de voorkeur aan om ingrediënten met naam te zien, zoals zalmolie of kippenvet.

Iets dat dit Meat Mates natvoer uniek maakt van het gemiddelde ingeblikt voedsel, is dat het is geformuleerd zonder geleermiddelen. Het is ook vrij van granen, GGO’s en vulstoffen en bevat geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Dit recept zit boordevol dierlijke eiwitten en vetten, waardoor het totale koolhydraatgehalte op basis van droge stof onder de 10% blijft. Als natvoer is het ook rijk aan vocht, waardoor deze formule als geheel geschikt is voor deze soort.

Ingrediënten

Lam, water voldoende voor verwerking, lamspens, lamshart, lamsnier, lams milt, lamslever, calciumcarbonaat, dipotassiumfosfaat, visolie, lijnzaadvlokken, gedroogde kelp, zout, magnesiumoxide, vitamine E-supplement, zinkproteïne, taurine, koperproteïnaat, mangaaneiwitaat, thiaminemononitraat, vitamine D3-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7.5%

Ruw vet: 7.5%

Ruwe celstof: 0.7%

Vocht: 83%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.12%

Vet: 44.12%

Vezel: 4.12%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.17%

Vet: 70.83%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Lam

Lamspene

Lamshart

Lamsnier

Lamspleet

Lamslever

Lijnzaadvlokken Geen

Pros

 • Boordevol eiwitten uit lamsvlees en organen
 • Rijk aan dierlijke omega-3 vetzuren
 • Bevat veel vocht om de hydratatie te ondersteunen
 • Vrij van granen, GGO’s en geleermiddelen

Tegens

 • Erg duur, meer dan $ 0,72 per ounce
 • Bevat wat toegevoegde koolhydraten

#3 Meat Mates Ocean Dinner Gevriesdroogde gecoate kattenbrokken

Koop op Meatmates.com

Meat Mates biedt twee formules voor gevriesdroogde gecoate brokjes. Dit Ocean Dinner-recept bevat eiwitten uit zalm, hoki en vismeel aangevuld met extra eiwitten uit kippenmeel, bloedmeel, Nieuw-Zeelandse groene mossel en runderlever.

Hoewel de eerste vier ingrediënten allemaal op dierenbasis zijn, worden ze gevolgd door zetmeelrijke peulvruchten en peulvruchten zoals kikkererwten, fababonen, erwten en groene linzen. Niet alleen dragen deze plantaardige ingrediënten bij aan een aanzienlijk koolhydraatgehalte, maar ze zijn meestal moeilijk te verteren voor katten en ze bieden een beperkte voedingswaarde voor katten.

Dit recept bevat dierlijk vet en wat orgaanvlees, maar het bootst niet helemaal een natuurlijk prooidieet na omdat het geen bot bevat. Het vertrouwt op synthetische vitamine- en mineralensupplementen om de gaten op te vullen en te zorgen voor evenwichtige voeding.

Met 505 calorieën per kopje is dit recept redelijk calorierijk. Met ongeveer 42% ruw eiwit en 13% ruw vet op basis van droge stof, is het echter een matig eiwit- en vetarm recept met een hoog koolhydraatgehalte.

Dit product wordt niet verkocht op Amazon of Chewy, dus ik kon het zelf niet testen. Over het algemeen lijkt het echter te zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, waarvan er vele op dierlijke basis zijn. Helaas is het koolhydraatgehalte veel te hoog en biedt geen droogvoer het vocht dat uw kat nodig heeft voor optimale hydratatie.

Ingrediënten

Zalm, Hoki, Vismeel, Kippenmeel, Kikkererwten, Tuinbonen, Erwten, Groene Linzen, Rundervet, Bloedmeel, Natuurlijk Aroma, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Runderlever, Lijnzaadvlokken, Gedroogde Kelp, Taurine, Vitamine E-supplement, Magnesiumoxide, Zinkproteïne, Kopereiwit, Mangaanproteïne, Thiamine Mononitraat, Cholinechloride, Riboflavine, Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 38%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 6%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 42.22%

Vet: 13.33%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 37.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.57%

Vet: 28.81%

Koolhydraten: 33.62%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Hoki

Vismeel

Kip maaltijd

Rundervet

Nieuw-Zeelandse Groene Mossel

Runderlever

Kikkererwten

Faba BonenPeas

Groene LinzenFlaxseed

Vlokken

Vis

Kip

Pros

 • De eerste vier ingrediënten zijn allemaal dierlijk
 • Bedekt met gevriesdroogde vis voor extra smaak
 • Vertrouwt voornamelijk op dierlijk vet
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Het koolhydraatgehalte is erg hoog
 • Geen droogvoer zorgt voor het vocht dat uw kat nodig heeft

Hoeveel kost meat mates kattenvoer?

Meat Mates is een vrij prijzig merk, maar het is begrijpelijk. Dit merk richt zich op hoogwaardige dierlijke eiwitten en vleesrijke formules die vrij zijn van granen, vulstoffen en kunstmatige toevoegingen. De kosten van Meat Mates kattenvoer variëren afhankelijk van het type product dat u kiest.

De gevriesdroogde gecoate brokjes zijn de meest economische optie voor ongeveer $ 0,57 per ounce. Om een kat van 10 pond Meat Mates droogvoer te geven, zou het kosten ongeveer $1.06 per dag. Om uw kat Meat Mates ingeblikt voedsel te voeren, zou het kosten ongeveer $4.65 per dag. Meat Mates gevriesdroogd kattenvoer zit tussen deze twee opties in, ongeveer $3.95 per dag.

Qua prijs en kwaliteit is Meat Mates vergelijkbaar met bekende merken als Feline Natural en Ziwi Peak.

Over het algemeen, is Meat Mates Kattenvoer een goede keuze?

Meat Mates heeft een beperkte selectie droge, natte en gevriesdroogde kattenvoerproducten. Hun natte en gevriesdroogde voedingsmiddelen zijn de meest geschikte keuzes, maar ook de duurste.

Als u de financiële flexibiliteit heeft om te investeren in een premium kattenvoer, kan Meat Mates een goede keuze zijn. Hun ingeblikte en gevriesdroogde formules zijn eiwitrijk en gemaakt met een vrij beperkte lijst van hoogwaardige ingrediënten. Er zijn slechts drie eiwitopties om uit te kiezen, maar alle formules zijn enkelvoudig eiwit, wat een voordeel kan zijn voor katten met voedselallergieën.

Meat Mates droogvoer is de meest betaalbare van hun drie productlijnen, maar ze bevatten veel koolhydraten. Als u op zoek bent naar een redelijk geprijsd droogvoer, zou iets uit Orijen vergelijkbaar zijn in prijs, maar de recepten van Acana zijn meer vleeszwaar en een beetje goedkoper.

Waar wordt Meat Mates Kattenvoer verkocht?

Meat Mates wordt verkocht door geselecteerde retailers in heel Nieuw-Zeeland, australië en de Verenigde Staten. U kunt hun producten vinden op PetDirect, Amazon en Chewy. Meat Mates verkoopt hun huisdiervoeding ook rechtstreeks via de website van het bedrijf, maar verzendt alleen naar Nieuw-Zeeland.