Whole Life Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Whole Life Pet is gemaakt in de Verenigde Staten met behulp van 100 procent menselijke ingrediënten voor hun gevriesdroogde traktaties en toppers. Ze produceren een verscheidenheid aan lekkernijen, zoals single-ingredient, functionele, training, biologische, spijsvertering en maaltijd toppers. Lees meer over Whole Life in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van kattentraktaties en toppers voor het hele leven over wat belangrijk is

We hebben Whole Life traktaties en toppers geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Whole Life op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.83/10

We geven Whole Life kattenvoer een 47 uit 60 rating (78.33) of een B+/A- cijfer.

Over Whole Life

Whole Life Pet maakt traktaties en toppers voor zowel honden als katten. Voor zover we op hun website kunnen zien, maken ze op dit moment geen brokjes of ingeblikt voedsel, hoewel ze in het verleden wel wat hondenvoer hebben gemaakt. Hun traktaties en toppers zijn gemaakt van 100 procent voedsel van menselijke kwaliteit, wat zeldzaam is onder producten voor huisdieren.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Pittsfield, Massachusetts, Verenigde Staten. Het werd opgericht in 2009.

Merk op dat Whole Life Pet een ander bedrijf is dan het Canadese bedrijf TLC Pet Food die TLC Whole Life honden- en kattenvoer maakt.

Volgens de Whole Life Pet-website werd het bedrijf opgericht door John Gigliotti, die eerder 15 jaar ervaring had als retailer in de huisdierenindustrie. Hij wilde zijn eigen huisdierproducten maken en volledige controle hebben over het productieproces.

Gigliotti bouwde zijn eigen door de FDA geïnspecteerde faciliteit in het westen van Massachusetts die voldoet aan de normen voor menselijk eetbare normen. Het bedrijf maakt geen gebruik van co-packers. Het personeel omvat zichzelf en zijn familie.

Inkoop en productie

Whole Life maakt gebruik van vele bekende leveranciers. U kunt enkele van hun aanbevolen leveranciers op deze pagina bekijken. Ze werken ook samen met lokale leveranciers in Massachusetts, zoals Red’s Best Seafood in Boston, dat wilde, duurzaam gevangen vis levert. Ze gebruiken Tip Top Poultry in Georgië voor kip en kalkoen van topkwaliteit.

Whole Life traktaties en toppers worden minimaal verwerkt met schone receptformules. Het bedrijf maakt gebruik van het lage, langzame proces van vriesdrogen. Het verwijdert tot 99 procent vocht, maar behoudt de traktaties in hun natuurlijke staat zonder chemicaliën, additieven of conserveermiddelen te gebruiken.

Het houdt meer voedingsstoffen in het voedsel dan andere voedselverwerkingsmethoden. Hierdoor kan het bedrijf warmtegevoelige ingrediënten zoals yoghurt gebruiken voor zijn probiotica. Het concentreert ook de smaak in de traktaties.

Whole Life overtreft de AAFCO-vereisten voor de productie van menselijk of menselijk eetbaar huisdiervoer en -traktatie. De faciliteit is door de FDA geïnspecteerd en volgt GMP’s (Good Manufacturing Practices) voor human edible food 21CFR110. Het volgt ook Global Food Safety Initiatives (GFSI’s) en heeft een BRC-audit van derden met AA-rating behaald. Dat is de hoogste wereldwijde voedselveiligheidscertificering die een faciliteit kan hebben.

Elke partij producten wordt gecontroleerd op veiligheid voordat deze wordt verzonden. Elke dag worden producten uit de vriesdrogers gehaald, batchgecodeerd en in quarantaine geplaatst. Monsters worden naar een onafhankelijk laboratorium gestuurd, zodat ze kunnen worden getest op schadelijke bacteriën.

Dagen later en pas na ontvangst van alle negatieve testresultaten en het passeren van strenge interne kwaliteitscontrolemaatregelen, worden de producten vrijgegeven voor verpakking en verzending. U kunt zelfs het veiligheidsproces testen door de batchcode uit uw tas te halen en deze op de website in te voeren om de laboratoriumresultaten te bekijken.

Zijn de producten van Whole Life Cat teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden voor Whole Life-traktaties en toppers.

Wat voor soort kattenproducten biedt Whole Life?

Whole Life biedt verschillende categorieën traktaties en toppers voor katten:

 • Trea met één ingrediëntTs
 • Functionele traktaties
 • Training Treats (voor honden)
 • Maaltijd Toppers
 • Spijsvertering Gezondheid
 • Organisch

De meeste producten van Whole Life zijn gemaakt in versies voor honden en katten. De single ingredient traktaties zijn er in kip, kalkoen, tonijn, zalm en kabeljauw recepten.

Met functionele traktaties hebben katten twee recepten: kip en zalm.

Er zijn geen trainingstraktaties voor katten. (Amusant.)

Bij Meal Toppers krijgen katten kipfilet, zalmfilet en tonijnfilet. (Honden krijgen alleen kipfilet.)

Voor Digestive Health kunnen honden en katten beide gevriesdroogde pompoen en gevriesdroogde yoghurt hebben.

Als biologische traktatie of maaltijdtopper met één ingrediënt kunnen zowel katten als honden genieten van gevriesdroogde biologische kip.

Whole Life Cat Producten Review

#1 Whole Life Organic Chicken Single Ingredient Treat of Topper voor honden & katten Review

Bekijk op Amazon View op Petco

Veel mensen geven hun katten graag een beetje extra eiwitten. Sommige katten eisen zelfs speciale traktaties. Er zijn tegenwoordig tal van traktaties en toppers beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal gemaakt van de gezondste ingrediënten. Het lijkt erop dat Whole Life een aantal uitzonderlijk goede traktaties en toppers voor katten maakt, waaronder Whole Life Organic Chicken Single Ingredient Treat of Topper.

Toppers zijn ook goed voor katten die kieskeurige eters zijn, katten met voedselallergieën en maaggevoeligheden.

Er is veel om van te houden met deze traktatie / topper. De kipfilet is biologisch, USDA scharrelkip. Het is antibioticavrij, van kooivrije kippen. Het is hormoonvrij (alle pluimvee in de Verenigde Staten is vrij van toegevoegde hormonen). Het is een niet-GMO-voedsel, van menselijke kwaliteit, en het is minimaal verwerkt. Graanvrij, glutenvrij en niets kunstmatigs. Het bedrijf houdt ook ingrediënten bij en controleert de veiligheid van elke batch.

De lekkernijen worden geleverd in een vacuüm verzegeld, hersluitbaar, vers zakje. Het houdt de kippenwelpen vers en beschermt ze tegen breuk.

Je kunt de kip droog voeren, rechtstreeks uit de zak of je kunt hem een paar minuten laten weken om de zachte, vlezige textuur te herstellen. Oudere huisdieren of huisdieren die het moeilijk hebben met harde traktaties kunnen genieten van de zachtere textuur.

Deze traktaties /toppers zijn rijk aan eiwitten en laag in calorieën. Als formule met één ingrediënt is het ook een goede keuze voor katten met allergieën (zolang kip geen probleem is).

Whole Life Organic Chicken Single Ingredient Treat of Topper lijkt een voedsel van hoge kwaliteit te zijn waar de meeste katten van zouden moeten genieten.

Caloriegehalte (ME berekend): Kcal 162 calorieën per ounce; 5.700 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie: Gevriesdroogde biologische kip, water, zeezout

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 76% (min), Ruw vet: 15% (min), Vezels: 1% (max), Vocht: 4% (max).

Additieven (per kg):Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 76%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 4%

As: 4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 79.17%

Vet: 15.63%

Vezel: 1.04%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Ingrediënten die we leuk vonden: Gevriesdroogde biologische kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Biologische kip van menselijke kwaliteit
 • Hoog in eiwitten, laag in calorieën
 • Sterke productie- en veiligheidsmaatregelen

Tegens

 • Kip is een allergeen voor sommige katten

#2 Hele leven gevriesdroogde yoghurt functionele voedseltopper voor honden en katten Review

View On Chewy View On Amazon View On Petco

Al jaren maken bedrijven probiotica voor de spijsvertering van honden. Tegelijkertijd ontbreken vergelijkbare producten voor katten relatief. Toch hebben katten ook spijsverteringsproblemen.

Whole Life maakt twee producten die geschikt zijn voor zowel honden als katten. Eén product bevat pompoen. De andere richt zich op yoghurt. We nemen een kijkje bij Whole Life Freeze-Dried Yogurt functionele Food Topper voor honden en katten.

Als u niet bekend bent met probiotica, zijn het voedingsmiddelen of supplementen die levende micro-organismen bevatten die helpen de “goede” bacteriën (normale microflora) die in het lichaam worden aangetroffen, te behouden of te verbeteren.

Ongeveer 70 procent van het immuunsysteem is gebaseerd op de darm, dus het behoud van de “goede” bacteria gezond kan het hele lichaam in goede conditie houden.

Whole Life’s gevriesdroogde yoghurt is 100 procent puur, instant yoghurtpoeder. Het wordt gemaakt door Chobani Plain Greek Yogurt te vriesdrogen. Het is klaar zodra je warm water toevoegt en roert. Het maakt het geven van dagelijkse probiotica aan uw kat heel gemakkelijk. Je kunt de yoghurt zo dik of zo dun maken als je kat wil.

Elke theelepel portie bevat 200 miljoen levende actieve culturen. Culturen inculde: L. Bulgaricus, L. Acidophilus; actieve culturen S. Thermophilus en L. Casei.  Koeling is niet nodig. Elke 3-ounce verpakking bevat 60 porties.

We denken dat Whole Life Freeze-Dried Yogurt Functional Food Topper een goed product is om bij de hand te hebben als uw kat gevoelig is voor spijsverteringsstoornissen, diarree of na het nemen van antibiotica (die de microflora in de darm doden). Probiotica zoals deze zijn ook een goede aanvulling op het normale dieet van uw kat.

Caloriegehalte (ME berekend): 5 kcal per portie; 6.200 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie:Yoghurt

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 49% (min), Ruw vet: 23% (min), Vezels: 1% (max), Vocht: 1% (max).

Additieven (per kg):Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 49%

Ruw vet: 23%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 1%

As: 26%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 49.49%

Vet: 23.23%

Vezel: 1.01%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 46.73%

Vet: 53.27%

Ingrediënten die we leuk vonden: Yoghurt

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Yoghurt is een zuivelproduct. Zuivel kan voor sommige katten een allergeen zijn.

Pros

 • Probiotica in yoghurt zijn gunstig voor de spijsvertering van uw kat
 • Chobani Plain Greek Yogurt (de bron van de yoghurt die in dit product wordt gebruikt) is een bekend, populair merk
 • Whole Life heeft sterke productie- en veiligheidsmaatregelen

Tegens

 • Yoghurt is een zuivelproduct en sommige katten zijn allergisch voor zuivel

#3 Whole Life RealFoodie Zalmfilet voor Katten Maaltijd Topper Review

Bekijk op Petco

Een van de voordelen van het vriesdrogen van voedsel dat soms over het hoofd wordt gezien, vooral in het geval van het langzaam vriesdrogen van het voedsel, is het feit dat het proces de smaak kan vergrendelen en zelfs intensiveren.

Met maximaal 90 procent van het vocht verwijderd, kan de smaak sterk geconcentreerd zijn. Als je een kat hebt die niet lekker eet, kan een maaltijdtopper met een intense smaak een goede manier zijn om zijn interesse te wekken.

Whole Life maakt verschillende maaltijdtoppers speciaal voor katten. Deze toppers worden RealFoodie genoemd en zijn verkrijgbaar in versies van kipfilet, zalmfilet en tonijnfilet. Bijna elke kat zal waarschijnlijk minstens één van deze toppers leuk vinden.

We kijken naar RealFoodie Zalmfilet. U kunt een klein stukje voor uw kat afbreken en met de hand voeren. Of u kunt het versnipperen en toevoegen aan het gewone kattenvoer van uw kat (nat of droog).

De topper is geportioneerd, gekookt, zonder been, zonder vel en kant-en-klaar wilde zalmfilet. Het is rijk aan eiwitten en laag in calorieën. Het heeft geen chemicaliën, conserveermiddelen of iets kunstmatigs. Het is gevriesdroogd om de smaak en voedingsstoffen vast te houden. Dit is een hoog qualitly eiwit met een intense natuurlijke smaak. Je kunt het bevochtigen om het een zachtere, taaiere textuur te geven.

Omdat het gevriesdroogd is, kunt u het in de zak bewaren. Koeling is niet nodig.

En dit is een formule met één ingrediënt, dus het is een goede keuze voor katten met allergieën.

Afkomstig, verwerkt, geproduceerd en verpakt in de VS. Dagelijks in eigen huis gemaakt in kleine, verse batches.

Wij denken dat Whole Life RealFoodie Salmon Fillet for Cats Meal Topper een uitstekende keuze is als u op zoek bent naar een topper voor de maaltijden van uw kat of zelfs een traktatie. Ook de andere RealFoodie toppers zien er goed uit.

Caloriegehalte (ME berekend): 159 calorieën per ounce; 5.600 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie:Zalm

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 89% (min), Ruw vet: 2% (min), Ruwe celstof: 1% (max), Vocht: 4% (max).

Additieven (per kg):Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 89%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 4%

As: 4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 92.71%

Vet: 2.08%

Vezel: 1.04%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 94.82%

Vet: 5.18%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis (ja, zelfs vis) kan voor sommige katten een allergeen zijn.

Pros

 • Gevriesdroogde zalm is een geweldige maaltijdtopper voor de meeste katten
 • Rijk aan eiwitten en weinig calorieën
 • Whole Life heeft sterke productie- en veiligheidsmaatregelen

Tegens

 • Sommige katten kunnen allergisch zijn voor vis

Wat vinden klanten van cat traktaties en toppers voor het hele leven?

Whole Life kattentraktaties en toppers hebben meer dan 1000 beoordelingen op Amazon.com. De recensies zijn overweldigend positief. Sommige klanten vermeldden wel dat de gevriesdroogde lekkernijen de neiging hebben om in stof in de zak te veranderen omdat het zo droog is.

Positieve beoordelingen

Kitty Crack

“Dus ik heb dit de eerste keer per ongeluk gekocht. Ik dacht dat ik uitgedroogde zalm kocht (wat een van mijn katten echt leuk vindt) en dit werd in plaats daarvan naar mij verzonden. Waarschijnlijk besteedde jist niet goed genoeg aandacht aan mijn telefoon.

Dit spul is als kitty crack. Mijn katten zullen ALLES doen om dit spul te krijgen. De eerste foto is hoe het eruit ziet. Het is droog, kruimelig en laat een poederachtig stof achter, maar supereenvoudig opzuigen. De derde foto is van mijn ene kat nadat ik hem verstopt in een lade heb gevonden, er een puinhoop mee over mijn vloer heb gemaakt. Dus toen zet ik het i. Een plastic zure room container. Alleen om het in te vinden, tandgaten in het plastic, en de helft van de inhoud opgegeten en sommige verspreid op de vloer.

Ik verstop de container in het middelste compartiment van mijn bank en Ive betrapte ze erop dat ze het probeerden te openen om bij deze lekkernijen te komen. Beveel deze ten zeerste aan. Ze zijn niet veilig in de zak en niet veilig in een plastic container. Vervolgens zal ik een metalen container proberen, laten we zien dat ze daar doorheen proberen te kauwen!” – door Brandie Booth beoordeelt Whole Life Pet Products Healthy Cat Treats op 10 juni 2021

Mijn poes viel me praktisch aan voor deze traktaties!

“Ik heb geen kattentraktaties gevonden die in de buurt komen van ‘We Pity the Kitty’-traktaties, die niet langer beschikbaar zijn. Als mijn poesje zelfs het woord ‘medelijden’ hoort komt ze aanrennen en letterlijk kwijlen.

Dus ik dacht dat ik deze lekkernijen eens zou proberen omdat ze gevriesdroogd zijn en slechts met één ingrediënt zijn gemaakt. Nou, de traktaties werden vandaag geleverd en terwijl ik de verzenddoos opende, kwam mijn kat aanrennen en bleef mijn handen met haar hoofd van de doos wegduwen. Toen ik eindelijk de lekkernijen uit de verzenddoos haalde, besloot ik het hele pakket (ongeopend) op de keukenvloer te leggen.

Dat was een grote fout, want mijn poes slobberde over het hele pakket en bleef proberen het open te scheuren met haar tanden! Ik opende de lekkernijen en mijn kat werd gek! Man levend, ze houdt van deze traktaties misschien nog wel meer dan haar oude traktaties. Ik koop zeker meer van deze lekkernijen!”  – door Patti D reviewing Whole Life Pet Products Healthy Cat Treats op 19 januari 2019

Negatieve beoordelingen

Voor één keer zou ik graag een tas krijgen die niet vol zat met kruimels

Mijn kat is dol op de gevriesdroogde kipfilet, maar zoals anderen hebben gezegd, is de zak half vol stof. Ik gebruik de kruimels als toppers voor sommige voedingsmiddelen die mijn kat niet gemakkelijk zal eten en het werkt goed, maar dat is niet waarom ik dit product koop. Ik koop het om als traktaties te geven. Het kwam goed verpakt en was goed beschermd, maar het is wisselvallig met de hoeveelheid kruimels die in de pakketten zit die ik heb gekocht.

De prijs van dit product is bijna verdubbeld als ik terugkijk op mijn eerdere aankopen bij andere bronnen. Ik vind dit product leuk, mijn kat vindt dit product leuk, maar doe alsjeblieft iets om een zak vol stof te voorkomen. Ik koop geen stof, ik koop traktaties. – door Patricia A reviewing Whole Life Pet Products Healthy Cat Treats op september 15, 2018

Gevriesdroogde Pluiskip

Mijn kat toonde absoluut geen interesse in deze gevriesdroogde kip. Ik kan raden waarom, het heeft geen geur, het heeft geen textuur, gewoon een beetje druk uitoefenen en het verkruimelt tot stof. Net als een klein bolletje hard stof….geen enkele aantrekkingskracht.

De zalmversie had wel enige aantrekkingskracht, ze at het wel., pas nadat ik het voor haar had opgebroken… het had eigenlijk wat textuur. Een deel van het probleem is dat de stukken te groot zijn, mijn kat heeft het moeilijk om ze op te eten zonder dat ik ze voor haar opbreek. – bij JBPENCO beoordeelt Whole Life Pet Products Healthy Cat Treats op 30 maart 2021

Hoeveel kosten Whole Life Cat Treats en Topoper?

We vonden Whole Life Organic Chicken Single Ingredient Treat of Topper for Dogs &Cats for Out of stock op Amazon.

Whole Life Pet RealFoodie USA Afkomstig en geproduceerd gevriesdroogd hele beenloze, huidloze wilde zalmfilet traktatie of maaltijdmixer voor katten is niet op voorraad op Amazon.

Whole Life Pet Products Gezond honden- en kattenvoer Topper, Human-Grade Yogurt Powder is $ 17,00 op Amazon.

Over het algemeen, zijn Whole Life Cat Treats en Toppers een goede keuze?

Ja, het lijkt erop dat whole life’s kattentraktaties en toppers zeer goede producten zijn. We houden van hun certificeringen van menselijke kwaliteit, evenals hun productie- en veiligheidsmaatregelen. Ze lijken leveranciers van ingrediënten van topkwaliteit te hebben.

Hun producten krijgen ook goede recensies van klanten. Zelfs de meeste klanten die niet van de stoffigheid van sommige van de gevriesdroogde voedingsmiddelen houden, lijken katten te hebben die dol zijn op de traktaties en toppers.

Hoe bestel je Whole Life Cat producten?

U kunt Whole Life-producten kopen op Amazon.com, Chewy.com, via Petco en via enkele andere retailers.