Verzamel Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Gather is een Canadees merk dat niet-GMO, gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt. Lees meer over Verzamel kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling verzamel kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Gather kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Gather op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 2/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Totaalscore: 6.7/10

We geven Gather kattenvoer een 40 uit 60 beoordeling (67%) of een B-cijfer.

De belangrijkste reden waarom de score van Gather zo laag is, is dat ze op dit moment slechts één recept voor kattenvoer hebben.

Over Gather

Gather wordt gemaakt door Petcurean, een Canadees huisdiervoedingsbedrijf dat sinds 1999 bestaat. Het bedrijf maakt Go! Solutions, Now Fresh en Summit, evenals Gather. Ze maken ook hondenvoer.

Het hoofdkantoor van Petcurean is gevestigd in Abbotsford, Canada.

Sourcing en productie

Volgens Petcurean, de maker van Gather, worden hun droge voedingsmiddelen gemaakt in Ontario, Canada. Hun ingeblikte producten worden voornamelijk geproduceerd in Ontario; en in tweede instantie in een fabriek in New Jersey, VS. Hun Now Fresh stoofschotels en patés worden gemaakt in Wisconsin, USA.

Het bedrijf geeft uitgebreide informatie over hun ingrediënten. Ze gebruiken vers vlees en vleesmeelingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie door CFIA (Canadian Food Inspection Agency). De groenten en fruit in hun Gather-recepten komen ook uit de menselijke voedselketen.

Hoewel het ingrediënten van menselijke kwaliteit zijn, beweert het bedrijf niet dat deze ingrediënten van menselijke kwaliteit zijn, omdat zodra ingrediënten een menselijke verwerkingsfaciliteit verlaten en een dierenvoedingsfaciliteit binnenkomen, ze niet langer worden geclassificeerd als “van menselijke kwaliteit”. We juichen hun eerlijkheid op dit punt toe. Niet alle dierenvoedingsbedrijven maken dit onderscheid voor hun klanten.

Gather bevat non-GMO, gecertificeerde biologische ingrediënten. Dat betekent dat deze ingrediënten voldoen aan strenge overheidsnormen voor hoe het voedsel wordt geteeld, behandeld en verwerkt met behulp van biologische landbouwmethoden. Biologische boeren gebruiken natuurlijke meststoffen en ongediertebestrijdingsmethoden om de bodem, planten en dieren ten goede te komen. “Biologisch” betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat deze ingrediënten gezonder zijn wanneer ze worden geconsumeerd.

Petcurean gebruikt geen tarwegluten of rijsteiwitconcentraten in hun voedsel. Het bedrijf gebruikt verschillende vleesmaaltijden om de eiwitten en voedingsstoffen in hun voedsel te verhogen. Ze gebruiken alleen natuurlijke conserveermiddelen. Het gevogelte dat in hun recepten wordt gebruikt, is kooivrij. De vis die in hun recepten wordt gebruikt, wordt getest op zware metalen voordat deze wordt geaccepteerd voor verwerking.

Al hun ingrediënten zijn afkomstig uit Noord-Amerika, zo dicht mogelijk bij hun fabrieken, met uitzondering van hun weidelam en grasgevoerd hert dat afkomstig is uit Australië en Nieuw-Zeeland (van EU-gecertificeerde planten).

Petcurean gebruikt geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Is het verzamelen van kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties voor Gather-dierenvoeding gevonden in de database van de Amerikaanse Food &Drug Administration. We hebben wel een vrijwillige terugroepactie gevonden voor Petcurean Go! Naturel (gemaakt in Texas) daterend uit 2003.

Deze terugroepactie werd later echter geherclassificeerd als een marktterugtrekking die niet onderworpen is aan FDA-actie. De productie in de fabriek in Texas werd opgeschort en verplaatst naar Canada na dit incident.

Wat voor soort voedsel biedt Gather aan?

Op dit moment heeft Gather twee recepten voor hondenvoer en een recept voor kattenvoer. Gather is geen nieuw merk, maar het is misschien vernieuwd om zich te concentreren op gecertificeerde biologische, niet-GMO-ingrediënten.

De recepten zijn vrij van gerenderde of genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevatten een enkelvoudig, vers en gedehydrateerd eiwit. Het hondenvoer bevat een marine stewardship council-gecertificeerd kabeljauwrecept en een veganistisch recept. Het kattenvoer maakt gebruik van gecertificeerde biologische kip.

Verzamel Kattenvoer Review

#1 Verzamel gratis acres biologisch free-run kip recept voor volwassen katten Beoordeling

Koop op Chewy Koop op Amazon

Gezien het enorme aantal kattenvoermerken in de wereld, zijn er niet veel biologisch kattenvoer. Als u uw kat biologisch voedsel wilt voeren, is Gather Free Acres Organic Free-Run Chicken Recipe er zeker een om te overwegen.

Gather Free Acres is gemaakt met ingrediënten uit Noord-Amerika en heeft kip die duurzaam is geproduceerd, biologisch gecertificeerd en vrij rondloopt. Kip is ook de enige bron van pluimvee-eiwit.

Dit voedsel is ook graanvrij en glutenvrij zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Het voorziet uw kat van complete en uitgebalanceerde voeding. Het bevat ook omega 3- en 6-oliën om een gezonde huid en vacht te ondersteunen.

Gather gebruikt geen antibiotica of toegevoegde groeihormonen. Er zijn geen bijproducten, kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. En dit voedsel heeft geen tarwe, maïs of soja.

Gather Free Acres Organic Free-Run Chicken Recipe for Adult Cats heeft een caloriegehalte van 3664 kcal / kg of 403 kcal / kopje.

GATHER™ Free Acres Recept met biologische free-run kip is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for Maintenance.

De meeste ingrediënten in dit voedsel lijken van hoge kwaliteit en voedzaam te zijn voor katten. We vragen de erwten en linzen als de derde en vierde ingrediënten, maar over het algemeen zouden we het aanbevelen.

Ingrediënten

Biologische kip, biologische gedehydrateerde kip, biologische erwten, linzen, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), biologisch lijnzaad, natuurlijke kippensmaak, bosbessen, veenbessen, eierschaalmeel, vitamines (vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, niacine, l-ascorbyl-2-polyfosfaat (een bron van vitamine C), thiaminemononitraat, D-calciumpantothenaat, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement), mineralen (zinkproteïne, IJzerproteïne, koperproteïnaat, mangaanproteïnaat, calciumjodaat, natriumseleniet), dl-methionine, taurine, gedroogde rozemarijn.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 17.78%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 33.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.19%

Vet: 39.11%

Koolhydraten: 30.7%

Ingrediënten die we leuk vonden: Biologische kip, biologisch gedehydrateerde kip, kippenvet, bosbessen, veenbessen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Biologische erwten, linzen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Maakt gebruik van biologische, niet-GMO-ingrediënten van goede kwaliteit
 • Graanvrij, glutenvrij
 • Bevat geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen, tarwe, maïs of soja

Tegens

 • Bevat veel erwten en linzen die het eiwitpercentage verhogen
 • Dit is het enige Verzamel kattenvoer recept op dit moment

Wat vinden klanten van Gather Cat Food?

Gezien het feit dat Gather kattenvoer een soort nicheproduct is, met slechts één recept op dit moment, vonden we een verrassend aantal klantrecensies. De meesten van hen waren zeer positief.

Positieve beoordelingen

Mijn kat is dol op dit voedsel! Ze is high maintenance en houdt van alle dure dingen zoals haar moeder! Geweldige kwaliteit eten, biologisch en een beetje duur, maar ik geloof dat je krijgt waar je meestal voor betaalt! Ik geef haar ook natvoer en gebruik dit vooral als we de hele dag weg zijn omdat katten r dessertdieren , leven in een constante staat van uitdroging – doen het beter op natvoer!!! Gewoon zeggen! – door Lana beoordeelt Gather Free Acres Organic Free-Run Chicken Dry Cat Food op apr 12, 2021

Mijn katten zijn extreem kieskeurig en ik ben op zoek naar een gezonde biologische optie voor hen (ik heb ze allemaal geprobeerd). Dit is absoluut hun favoriet en ik hou van de missie van het merk en hun kwaliteitsingrediënten. We zullen dit blijven kopen! – door Erica beoordeelt Gather Free Acres Organic Free-Run Chicken Dry Cat Food op 29 maart 2020

Negatieve beoordelingen

Mijn kat slokte het op en bracht het vervolgens weer naar boven. Ze zal het nu niet eten. Misschien waren de stukjes te klein en kauwde ze er niet genoeg op. – door Naomi Gather Free Acres Organic Free-Run Chicken Dry Cat Food op 30 juli 2019

Ik hou van het idee van dit voedsel, als veganistische, biologische, gezonde eter zorg ik er zelf voor dat mijn kattenkinderen ook zo gezond mogelijk eten. Dus ik was enthousiast over dit voedsel en de schone ingrediënten, maar ik controleerde het eiwitpercentage niet totdat ik het had besteld. Het is slechts 30%, wat erg laag is. Katten zijn obligate carnivoren en gedijen op veel eiwitten en een goede hoeveelheid vet. Hun lichamen maken alle vitamines die ze nodig hebben, in tegenstelling tot menselijke lichamen, en hoewel ze wat minerale suppletie nodig hebben, beknibbelde dit bedrijf blijkbaar op daadwerkelijke ontmoeting. Ik hoop dat de mensen die Gather maken hun kattenvoer zullen herformuleren. Tot die tijd koop ik niet meer. – door Fredricka Verzamel gratis hectares biologisch free-run kip droog kattenvoer op 27 oktober 2018

Hoeveel kost het verzamelen van kattenvoer?

Omdat Gather biologisch kattenvoer is, kost het meer dan de meeste gemiddelde kattenvoer. We vonden het op Chewy voor ongeveer $ 35 voor een zak van 4 pond. De zak van 8 pond kost $ 55. Prijzen zijn vergelijkbaar op Amazon.

Kortom, is kattenvoer verzamelen een goede keuze?

Ja, we denken dat Gather Free Acres Organic Free-Run Chicken Recipe for Adult Cats goed voedsel is. Aangezien dit op dit moment de enige formule is, moet u, als uw kat problemen heeft met kip, kijken naar enkele van de andere merken van Petcurean, zoals Now Fresh.

Sommige mensen, zoals vermeld in de klantrecensies, denken dat het eiwitpercentage van het voedsel (30 procent gegarandeerde analyse) te laag is voor katten. Volgens AAFCO hebben volwassen katten minimaal 26 procent eiwit per droge stofbasis (DMB) nodig.

Veel biologisch huisdiervoer kan een beetje mager zijn met het vleeseiwit vanwege de hoge kosten die gepaard gaan met het produceren van biologisch vlees. Het kost veel meer om biologisch vee te houden dan conventioneel. Dat kan ook het gebruik van erwten en linzen als derde en vierde ingrediënt verklaren, omdat ze het eiwitpercentage in huisdiervoeding kunnen verhogen.

Dit voedsel overtreft de eiwitvereisten voor een volwassen kat, maar als u het voedt en ervoor wilt zorgen dat uw kat veel vleeseiwit krijgt, wilt u misschien wat natvoer of wat sardines aan het dieet van uw kat toevoegen.

Als u ander biologisch kattenvoer wilt overwegen, kijk dan eens naar Organix Castor &Pollux kattenvoer en Smalls kattenvoer.

Hoe bestel je Verzamel Kattenvoer?

Petcurean verkoopt hun huisdiervoeding niet via hun website. Ze hebben wel een pagina met Canadese en Amerikaanse retailers die hun producten verkopen.

U kunt Gather te koop vinden op Chewy.com, Amazon en andere online dierenvoedingswinkels.