Delectables Squeeze Up Cat Treat Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Delectables Squeeze Up kattentraktaties worden gemaakt door Hartz, een bedrijf dat al tientallen jaren producten voor huisdieren maakt. Delectables Squeeze Ups is een van de vele gevarieerde kattenproducten die door het bedrijf worden gemaakt. Lees meer over Squeeze Ups in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Rating Delectables Squeeze Ups Cat Treats On What Matters

We hebben Delectables Squeeze Up kattentraktaties geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Delectables Squeeze Ups op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.5/10

We geven Delectables Squeeze Ups kattentraktaties een 45 van de 60 rating (75%) of een B+ cijfer.

Over Delectables Squeeze Up Cat Treats

Delectables Squeeze Up kattentraktaties worden gemaakt door Hartz, een bekend bedrijf voor huisdierenproducten gevestigd in de Verenigde Staten.

Volgens de website van het bedrijf werd Hartz in 1926 opgericht door de jonge Duitse immigrant Max Stern. Stern vestigde zijn bedrijf in New York City met zingende kanaries en breidde zich al snel uit naar verpakt vogelvoer. Hiermee begon de Hartz-lijn van huisdierproducten. In de jaren 1950 breidde het bedrijf uit naar vis- en aquariumproducten. In de jaren 1960 voegden ze producten toe voor honden en katten, waaronder de Hartz vlooien- en tekenhalsband. Hun vlooien- en tekenhalsband is vandaag de dag nog steeds de best verkopende vlooien- en tekenhalsband voor honden en katten in de Verenigde Staten.

Sinds 2000 is het bedrijf meerdere malen verkocht en gefuseerd met andere bedrijven. De dominante aandeelhouders van vandaag zijn een in Japan gevestigd bedrijf. Hartz maakt meer dan 1500 verschillende producten voor allerlei soorten huisdieren en hun producten worden wereldwijd verkocht.

Volgens Hartz waren hun Delectables-traktaties de eerste gastronomische natte kattentraktatie. De traktaties zijn verkrijgbaar als likbare traktaties, squeeze-ups, bouillons, stoofschotels, bisques en in andere texturen. Ze maken ook kitten-, volwassen en seniorformules.

Delectables Squeeze Ups worden beschreven als de eerste interactieve natte kattentraktatie. De traktatie is een rijke puree in een likbare sonde voor handvoeding. Ze kunnen ook worden geserveerd in een kom of als een topper voor de normale maaltijd van uw kat.

Delectables heeft onlangs een nieuwe advertentiecampagne voor hun producten uitgerold.

Inkoop en productie

Verrukkelijke producten worden gemaakt in Thailand, volgens informatie op de Hartz FAQ-pagina. Ze stellen dat Thailand een van ’s werelds rijkste bronnen van tonijn is, wat een belangrijk ingrediënt is in hun traktaties.

We zouden raden dat veel van de ingrediënten van het merk afkomstig zijn uit Thailand of nabijgelegen landen. Dat is niet ongewoon voor veel van de kattenvoer die tegenwoordig in Thailand wordt gemaakt. Dat is echter slechts een gok en we kunnen het op dit moment niet verifiëren. Die informatie hebben we niet van Hartz gevonden.

Zijn verrukkelijke kattentraktaties teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden voor Hartz-kattentraktaties in het algemeen, of voor Delectables Squeeze Up-traktaties in het bijzonder in de database van de Amerikaanse Food and Drug Administration. Hartz heeft in het verleden verschillende terugroepacties gehad voor hondentraktaties. Ze hebben ook verschillende terugroepacties gehad voor visproducten.

We keken alleen naar voedingsmiddelen en traktaties en niet naar de andere producten gemaakt door Hartz.

Welke soorten kattentraktaties biedt Delectables Squeeze Ups aan?

Delectables komen vooral voor in Squeeze Ups en Lickable Treats. De beschikbare texturen omvatten de Squeeze Up tubes, zachte paté, stoofpot, bisque, chowder en hartige bouillons. De traktaties zijn gemaakt voor kittens, volwassenen en voor oudere katten.

We vonden de volgende Squeeze Up recepten op de Hartz website.

 • Delectables™ SqueezeUp™ Tonijn & Zalm – 4 Tellen
 • Delectables™ SqueezeUp™ Variety Pack – 20 stuks
 • Delectables™ SqueezeUp™ Variety Pack – 48 stuks
 • Delectables™ SqueezeUp™ Variety Bag 24 Stuks
 • Delectables™ SqueezeUp™ Chicken Veggies – 4 tellen
 • Delectables™ SqueezeUp™ Chicken &Tuna Variëteit 10 Count
 • Delectables™ SqueezeUp™ – Senior 10+ Kip – 4 Tellen
 • Delectables™ SqueezeUp™ Tonijn & Garnalen – 4 tellen
 • Delectables™ SqueezeUp™ met tonijn – 4 tellen
 • Delectables™ SqueezeUp™ Chicken – 4 tellen

Delectables Squeeze Up Cat Treat Beoordelingen

#1 Delectables SqueezeUp Tonijn &Zalm

Koop op Chewy Koop op Amazon

Hand-held traktaties voor katten zijn de laatste tijd erg populair geworden. U kunt ze niet alleen rechtstreeks vanuit de knijpbare buis aan uw kat voeren, maar u kunt ook wat over het gewone kattenvoer van uw kat verspreiden of gewoon wat in een schaal doen voor een leuke traktatie tussendoor. Deze lekkernijen kunnen een geweldige hartige toppers zijn om kieskeurige eters te verleiden.

Delectables Squeeze Up kattentraktaties zouden de eerste gastronomische natte kattentraktatie zijn die interactieve voeding aanmoedigt. Je kunt plezier hebben en een band opbouwen met je kat terwijl hij naar je toe poot en smeekt om meer!

Het Squeeze Up Tuna &Salmon-recept heeft een rijke en dikke gearomatiseerde puree die afkomstig is van een 4,5-ounce likbare tube. Er zitten vier tubes per verpakking in dit product.

Deze traktatie is graanvrij zonder toegevoegde vulstoffen of bijproducten. Het heeft geen toegevoegde conserveermiddelen. Het is gemaakt met echte tonijn en echte zalm. Deze traktaties bevatten weinig calorieën.

Vergeet niet dat traktaties alleen bedoeld zijn voor intermitterende of aanvullende voeding. Ze vervangen niet het complete en uitgebalanceerde dieet van een kat. Deze traktaties kunnen tot drie keer per dag worden gevoerd.

Dit voer bevat ook veel vocht, wat goed is voor de gezondheid van uw kat. Veel katten drinken niet genoeg water of krijgen niet genoeg vocht als ze alleen blijven.

Deze traktatie krijgt hoge beoordelingen van veel klanten. We denken dat de meeste katten ervan zullen genieten.

Delectables™ SqueezeUp™ Tuna & Salmon heeft 530 kcal/kg (berekend), 7,4 kcal ME per 14 gram.

Ingrediënten

Water, tonijn, zalm, tapiocazetmeel, natuurlijke smaak, guargom, natuurlijke tonijnsmaak.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 0.1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 90%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 80%

Vet: 1%

Vezel: 5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 97.05%

Vet: 2.95%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, zalm

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Natuurlijke smaak

Veel voorkomende allergenen: Vis (tonijn en zalm) kan voor sommige katten allergeen zijn

Pros

 • Graanvrij zonder toegevoegde vulstoffen of bijproducten
 • Gemaakt met echte tonijn en zalm
 • Geweldige recensies van duizenden klanten

Tegens

 • “Natuurlijke smaak” is vaag

#2 Delectables SqueezeUp Kip Groenten

Koop op Chewy Koop op Amazon

We weten waarschijnlijk allemaal dat katten obligate carnivoren zijn, wat betekent dat ze echt vlees nodig hebben in hun dieet. Uw kat heeft misschien geen vezels nodig op dezelfde manier als wij – of dat honden dat doen – omdat katten een veel korter spijsverteringskanaal hebben. Maar dat betekent niet dat een beetje vezels niet wordt gewaardeerd door je kat, vooral als je een binnenkat hebt. Sommige katten knabbelen bijvoorbeeld graag aan gras. En sommige katten houden van kattenvoer en traktaties met een beetje plantaardig materiaal.

Delectables SqueezeUp Chicken Veggies zijn een van de meest populaire kattentraktaties die door Hartz worden verkocht. Gemaakt met echte kip en een paar groenten, lijken de gepureerde, likbare lekkernijen een smaak te hebben waar katten dol op zijn.

Dit recept is graanvrij zonder toegevoegde vulstoffen of bijproducten. Het heeft geen toegevoegde conserveermiddelen en geen toegevoegde kleuren. Ingrediënten zijn tonijn, kip, wortels, pompoen en spinazie.

Dit pakket bevat 4 half-ounce buizen die rechtstreeks vanuit de sonde aan uw kat kunnen worden gevoerd voor handvoeding. Of je kunt een deel van de puree over het gewone kattenvoer van je kat persen om het lekkerder te maken. Je kunt er zelfs wat in een gerecht doen voor een speciale traktatie.

Deze traktatie is alleen bedoeld voor intermitterende of aanvullende voeding. Het mag niet de plaats innemen van de reguliere maaltijden van uw kat. U kunt uw kat maximaal drie buisjes per dag voeren voor een kat van normale grootte.

Dit is een zeer populaire traktatie. We denken dat de meeste katten het leuk zullen vinden.

Delectables™ SqueezeUp™ Chicken Veggies heeft 530 kcal/kg (berekend), 7,4 kcal ME per 14 gram.

Ingrediënten

Water, tonijn, kip, tapiocazetmeel, natuurlijke smaak, wortelen, pompoen, spinazie, guargom, natuurlijke tonijnsmaak.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 0.1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 90%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 80%

Vet: 1%

Vezel: 5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 97.05%

Vet: 2.95%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, kip, wortelen, pompoen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Natuurlijke smaak

Veel voorkomende allergenen: Vis (tonijn) en kip kunnen beide allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Tonijn en kip zijn beide goede bronnen van eiwitten
 • Graanvrij zonder toegevoegde vulstoffen of bijproducten
 • Geen toegevoegde kleuren of conserveermiddelen

Tegens

 • Natuurlijke smaak is een vaag ingrediënt

#3 Delectables SqueezeUp – Senior 10+ Kip

Koop op Chewy Koop op Amazon

Oudere katten houden ook van traktaties. Ze kunnen ook geneigd zijn om kieskeurig te worden over hun eten. Naarmate katten ouder worden, kunnen hun zintuigen van smaak en geur beginnen te vervagen, dus een smakelijke traktatie kan een goede manier zijn om hen aan te moedigen om te eten.

Delectables™ Squeeze Up™ – Senior 10+ Chicken cat treats is speciaal gemaakt voor oudere katten. Het smaakt niet alleen goed, dus het zal ook een beroep doen op uw oudere kat, maar deze senior formule heeft een aantal toegevoegde vitamines en mineralen om het gezonder te maken voor oudere katten.

Dit recept is gemaakt met echte kip. Het bevat geen granen en het heeft geen toegevoegde vulstoffen of bijproducten. Het heeft geen toegevoegde conserveermiddelen en geen toegevoegde kleuren.

Deze traktatie is niet bedoeld om de plaats in te nemen van het normale dieet van uw kat. Het is alleen bedoeld voor intermitterende of aanvullende voeding. U kunt een kat van normale grootte tot drie buizen per dag voeren.

Dit is een andere zeer populaire – en hoog gewaardeerde – Squeeze Up-traktatie. We denken dat veel oudere katten het leuk zullen vinden.

Delectables™ Squeeze Up™ – Senior 10+ Chicken cat treats heeft 530 kcal/kg (berekend), 7,4 kcal ME per 14 gram.

Ingrediënten

Water, tonijn, kip, tapiocazetmeel, natuurlijke smaak, guargom, natuurlijke tonijnsmaak, vitamine E-supplement, pyridoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, riboflavinesupplement, Viamin B12-supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 0.1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 90%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 80%

Vet: 1%

Vezel: 5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 97.05%

Vet: 2.95%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, kip, vitaminen, mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Natuurlijke smaken

Veel voorkomende allergenen: Tonijn (vis) en kip kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Tonijn en kip zijn goede eiwitbronnen voor katten
 • Graanvrij zonder toegevoegde vulstoffen of bijproducten
 • Geen toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen
 • Toegevoegde vitaminen en mineralen voor de oudere kat

Tegens

 • “Natuurlijke smaken” is een vaag ingrediënt

Wat vinden klanten van Verrukkelijke dingen Knijpen kattentraktaties uit?

Delectables zijn razend populair. We vonden veel beoordelingen online.

Positieve beoordelingen

Drie maanden geleden heb ik een kat van 1,5 jaar oud geadopteerd. Onnodig te zeggen dat ze verwend is. Simone is een beetje dik, dus ze moet een beetje verliezen. Ze volgt een nat voedseldieet, maar krijgt af en toe een traktatie. Ik was op zoek naar iets anders dan de knapperige traktaties die ze leuk zou vinden.

… Mijn hemel – ik bracht deze mee naar huis en ze hield er vanaf het begin van! Ze zou ze 24/7 opeten als ze ze zelf kon openen. 😄 Ik geef haar er een als ik naar mijn werk vertrek en een andere voor het slapengaan. Ze volgt me rond als het bijna tijd is om te behandelen. Zodra ik zeg “Laten we je traktatie gaan halen!” is het alsof iemand een vuur onder haar aansteekt en ze vliegt de trap af en de keuken in. Ze zijn zeker een hit rond dit huis! – door Donna, recensie van Hartz Delectables Squeeze Up Interactive Lickable Wet Cat Treats op 29 september 2022

Katten houden meer van dit spul dan ik voor mogelijk had gehouden. Mijn kudde (vijf van hen) komt aanrennen als ze de bovenkant van de container horen losdraaien. En zelfs mijn verwilderde poes – die me niet laat come in de buurt van haar onder normale omstandigheden – zal over mijn enkels wrijven en met haar poten omhoog reiken om beleefd om een voorproefje te vragen. Als ik de Squeeze Up in één hand houd kan ik zelfs vlooienpreventief op de verwilderde aanbrengen terwijl ze aan het zakje likt, ze vindt het zo lekker.

Ik gebruik Squeeze Ups ook om te mengen met medicijnen wanneer mijn baby’s ze nodig hebben. In plaats van medicatie in hun mond te spuiten en ze de helft ervan weer uit te laten spugen, meng ik het gewoon met een Delectables, en moet ik nog * geen * kat elke druppel laten oplikken.

Het beste deel is dat zelfs mijn oudste kat, die niet veel tanden meer heeft, van deze lekkernijen kan genieten; kauwen is niet nodig! – door Kindle Customer reviewing Hartz Delectables Squeeze Up Interactive Lickable Wet Cat Treats op 25 september 2022

Negatieve beoordelingen

[This review was collected as part of a promotion.] Ik dacht dat mijn kat deze geweldig zou vinden, maar h niet, ze draaide haar neus naar hen op en liep weg – door mechelle_nv_jg96p een review voor het beoordelen van Hartz Delectables Squeeze Up Variety Pack Interactive Lickable Wet Cat Treat

Ik ben eigenlijk boos over deze traktatie. Ik heb de lijst met ingrediënten niet gelezen en dat is mijn schuld, maar waarom zou ik een product “KIP” noemen als het eerste ingrediënt vis is? Mijn kat ontwikkelde een visallergie door het alomtegenwoordige gebruik van tonijn in zoveel kattenproducten. Ondanks de kwikgehaltes in tonijn, blijven fabrikanten het gebruiken in de meeste voedingsmiddelen voor katten. Onverantwoorde keuze van winst boven de gezondheid van de consument. – door Kaeen die een jaar geleden 10-Pack Variety Squeeze Up Cat Treats recenseerde.

Hoeveel kosten Delectables Squeeze Up Treats?

Delectables Squeeze Ups zijn zeer bescheiden geprijsd in de VS. We vonden het 10-pack variëteitspakket online voor $ 6,49 in een feedwinkel.

Walmart draagt pakketten van vier buizen voor ongeveer $ 2,43.

Chewy draagt Delectables in grotere verpakkingen en bundels.

Delectables zijn ook verkrijgbaar in Canada. We hebben ze online gevonden in een aantal landen, maar Hartz biedt geen lijst met landen waar ze worden verkocht, dus u moet individuele sites controleren.

Over het algemeen, zijn Delectables Squeeze Up Cat Treats een goede keuze?

Delectables Squeeze Ups zijn een favoriet bij katten en veel klanten. De ingrediënten lijken gemiddeld te zijn. Hartz geeft geen gedetailleerde informatie over de ingrediënten of waar ze vandaan komen. Kattenvoer en traktaties gemaakt in Thailand worden echter over het algemeen gemaakt volgens de EU-regelgeving die hoog is.

Er zijn traktaties van betere kwaliteit, maar we zouden Squeeze Ups aanbevelen. Het lijken goede traktaties te zijn. Je zou ze kunnen vergelijken met Temptations Creamy Puree en Friskies Lil Soups.

Hoe bestel je Idelectables Squeeze Ups Cat Treats?

Delectables Squeeze Ups zijn overal verkrijgbaar in Noord-Amerika. Ze zijn te vinden in supermarkten, Walmarts, dierenwinkels en veel plaatsen die dierenvoeding verkopen. Je kunt ze online bestellen bij dezelfde winkels. Chewy.com vervoert ze ook in bulk.

In het buitenland kun je ze vinden op enkele van de speciale sites voor dierenvoeding.