tuft + poot Cove Kattenbak Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De tuft + paw Cove Litter Box biedt een strak modern ontwerp, evenals de reinigingsgereedschappen die u nodig hebt voor eenvoudige reiniging. Met zijn gladde, rechthoekige vorm en monochrome kleuren is het misschien wel de moderne kattenbak waar je naar op zoek was.

Waarderingen

  • Reinigingsgemak – 9/10
  • Geurbestrijding – 7.5/10
  • Uiterlijk– 9/10
  • Constructie– 10/10
  • Prijs– 8/10

Algemene score: 8.7/10

Met zijn esthetisch aantrekkelijke uiterlijk en hoogwaardige constructie, kan de tuft + paw Cove Litter Box een geweldige optie zijn voor katteneigenaren die bereid zijn een paar extra dollars uit te geven.

We hebben deze kattenbak in de loop van enkele weken getest op onze twee katten en kwamen met de voor- en nadelen die in dit artikel zijn geschreven. Laten we eens kijken naar de tuft + paw Cove Litter Box en kijken of deze net zo functioneel en aantrekkelijk is als hij beweert te zijn.

Het ontwerp

tuft + paw Cove Litter Box is gemaakt van een anti-stick plastic dat gemakkelijk schoon te vegen is, Cove heeft een open bovenkant die wordt aanbevolen voor katten.

De tuft + paw Cove Litter Box is een open ontwerp en hoogwaardige kattenbak die is gemaakt van duurzame materialen. Het is in staat om in kleine ruimtes te passen, maar biedt voldoende ruimte voor katten met een gewicht tot 20 pond.

De tuft + paw Cove Litter Box bevat een schild dat een extra hoogte van 8 inch rond de kattenbak toevoegt om rommel te helpen voorkomen. Het wordt ook geleverd met verschillende accessoires, waaronder een schep, stoffer en borstel die kunnen worden opgeborgen in compartimenten aan de achterkant van de doos.

Katten kunnen de kattenbak van elke kant betreden, maar als u voor het schild kiest, is er een voorhoek voor gemakkelijke toegang. Het meet 26 L x 16 B x 14,5 H inch met het schild op zijn plaats en 26 L x 16 B x 6,5 H zonder.

De basis van de tuft + paw Cove Litter Box is van rubber, waardoor deze niet meer kan bewegen. Deze kattenbak is ook gemaakt van anti-stick plastic dat 100% gifvrij is en beweert heel gemakkelijk schoon te maken. Het heeft ook een handvat aan de onderkant voor eenvoudig transport.

Schoonmaken van de tuft + paw Cove Kattenbak

tuft + paw Cove Litter Box slaagt erin om een hele mooie nestschep op te nemen die in de cubby aan de achterkant van de kattenbak zit

Om een idee te krijgen van hoe de tuft + paw Cove Litter Box werkt, testte Mallory het op haar twee katten. Als het gaat om schoonmaken, heeft het alles wat je nodig hebt in de doos.

Een groot voordeel van deze kattenbak is hoe gemakkelijk het is om schoon te maken met de meegeleverde schoonmaakaccessoires. De schep is goed gemaakt en past in een eigen compartiment aan de achterkant van de kattenbak. Er is een borstel en een kleine stoffer om te helpen bij het opruimen van eventuele strooisel die buiten de doos komt. Zoals bij elke open kattenbak, zal er wat strooien en volgen zijn.

tuft + paw Cove Litter Box slaagt erin om een kleine bezem en stofpan op te nemen die in de cubby aan de achterkant van de kattenbak zit

Je hebt de mogelijkheid om voeringen te gebruiken, maar dit is niet nodig. De schep doet goed werk bij het verwijderen van vuil zwerfvuil en het lijkt niet aan de zijkanten of onderkant van de doos te blijven plakken.

Het schoonvegen van de doos is eenvoudig als het tijd is om het nest te vervangen. Er zijn ook geen hoekjes of scheuren voor zwerfvuil om in vast te komen te zitten. Zelfs de opbergvakken kunnen worden verwijderd voor reiniging.

Onze enige klacht is dat de stofpan geen rubber heeft, wat het opvegen van zwerfvuil bemoeilijkt.

Controleert het geur goed?

De tuft + paw Cove Litter Box is een open kattenbakontwerp en moet regelmatig worden schoongemaakt. Geur komt niet vast te zitten vanwege het open ontwerp, maar het zwerfvuil dat je gebruikt zal een grote invloed hebben op de geurbestrijding.

Het feit dat deze kattenbak geen hoekjes of gaatjes heeft om geuren en ziektekiemen te verzamelen, helpt geuren onder controle te houden.

Controleert het tracking en scatter?

De tuft + paw Cove Litter Box was niet 100% track-proof, en er is waarschijnlijk geen kattenbak die dat wel is. De tuft &paw Cove Litter Box doet dat echter wel een goede taak om te voorkomen dat veel strooisel ontsnapt vanwege het 8-inch schild.

Er zijn enkele beoordelingen die klagen dat de opening voor het schild in de buurt van een hoek is en dat veel katten hun zaken in de hoeken doen. Dit kan er vaak toe leiden dat zwerfvuil direct uit de opening wordt geschopt. Het plaatsen van een mat voor de ingang van de kattenbak kan helpen om een deel van het strooisel te vangen.

Algemene indrukken

Deze kattenbak is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor hij milieuvriendelijk is.

Over het algemeen is de tuft + paw Cove Litter Box een mooi uitziende kattenbak die de klus klaart. Deze kattenbak is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor hij milieuvriendelijk is. We vinden het leuk dat het wordt geleverd met zijn eigen accessoires voor het opruimen en dat ze hun eigen opbergvak in de doos hebben ingebouwd.

Ons enige probleem met de tuft + paw Cove Litter Box zelf is de grootte. Het werkt geweldig voor katten van gemiddelde grootte, maar beweert dat het katten tot 20 pond kan passen. Met slechts een 20 inch breed kattenbakvullingsgebied lijkt het een beetje krap voor een grotere kat om comfortabel te bewegen.

Onze katten hadden geen problemen met het gebruik van de tuft + paw Cove Litter Box. Er was wat verspreid rond de opening van de kattenbak, zelfs met het schild op zijn plaats. Anders dan dat, deed het behoorlijk goed werk om het strooisel in de doos te houden.

Hoeveel kost tuft + paw Cove Litter Box?

De tuft + paw Cove Litter Box is een prijzige kattenbak voor $ 149 zonder het schild en $ 199 met het schild, op de tuft &paw-website. Beide bevatten accessoires, maar u moet ook verzendkosten betalen, wat $ 20 is als u minder dan $ 195 uitgeeft.

Is de tuft + paw Cove Kattenbak de moeite waard?

Het werkt geweldig voor katten van gemiddelde grootte, maar beweert dat het katten tot 20 pond kan passen.

U moet de tuft + paw Cove Litter Box overwegen als u een kattenbak wilt die milieuvriendelijk en esthetisch aangenaam is.

Voor de kosten krijg je wel een kattenbak gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Deze kattenbak bevat ook een schep, stofpan en borstel om rommel op te ruimen.

Dat gezegd hebbende, niet veel open kattenbakken zijn gemakkelijk schoon te maken of hebben geen hoekjes en gaatjes die zwerfvuil en bacteriën vangen. Dit is een goed gemaakte kattenbak en het bedrijf weigert bochten te snijden in het productieproces.

Kies je voor de tuft + paw Cove Litter Box met een schild dan krijg je wel het extra voordeel van minder verstrooiing buiten de box. Als je een kat hebt die graag in de hoeken “gaat”, kan de ingang soms problematisch voor je zijn, omdat deze in een hoek staat.

Als u op zoek bent naar een kattenbak die het milieu helpt, dan is dit misschien wel de kattenbak voor u. tuft &paw neemt deel aan een koolstofcompensatieprogramma, wat betekent dat 100% van de emissies die ze veroorzaken, worden vervangen door bomen die worden geplant.

tuft &paw werkt ook samen met meer dan 50 opvangcentra in de VS in een poging om kattenbakken te hergebruiken. Kortom, als een asiel zich moet ontdoen van kattenbakken, zal tuft + paw betalen om ze naar een ander asiel te laten verzenden dat ze nodig heeft.