TofuKitty Kattenbakvulling Review – Stopgezet

TofuKitty Kattenbakvulling Uitgelichte afbeelding

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

TofuKitty Kattenbakvulling logo

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 3/5
 • Prijs per pond – 5/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 5/5
 • Langdurige geurbestrijding – 5/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 4/5

Algemene score: 4.5/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten twee zakken TofuKitty Cat Litter van 10 pond
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben dit product niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling; het werd onafhankelijk gekocht

Merkoverzicht

TofuKitty Club werd opgericht door milieu-ecoloog mevrouw Molly Anderson in Delaware en kwam voor het eerst op de Amerikaanse markt in 2018. Ze bieden 100% plantaardige, milieuvriendelijke kattenbakvulling, die tot aan uw deur wordt afgeleverd.

TofuKitty kattenbakvulling is gemaakt met de visie om afval van huisdierenproducten te verminderen en een kattenbakvulling te creëren die veilig is voor katten, mensen en zachtaardig is voor de planeet. Hun strooisel is een veilig alternatief voor klei- en kristalbrosten, is vrij van schadelijke chemicaliën, klontermiddelen en andere gifstoffen die in verband zijn gebracht met kanker en ziekten. Het is gemaakt van gerecyclede plantendelen die van nature helpen broeikasgassen te verminderen en is composteerbaar, doorspoelbaar en biologisch afbreekbaar.

TofuKitty kattenbakvulling is 100% vegan-vriendelijk, zacht op poten, houdt vocht vast en kleeft niet aan de poten van je kat.

Waar is TofuKitty kattenbakvulling van gemaakt?

TofuKitty kattenbakvulling is gemaakt van 100% natuurlijke bonen droesem en bevat geen chemische toevoegingen. Dit betekent dat het strooisel volledig is gemaakt van teruggewonnen voedselkwaliteit, plantaardige ingrediënten.

Het zachte pelletachtige strooisel creëert een natuurlijke gummy-klomp en heeft een sterk absorberend vermogen, is stofvrij en vermindert tracking.

Het bezit ook uitstekende geurbeheersing en absorberende eigenschappen en is 3 keer meer absorberend dan op graan gebaseerde nesten. Omdat het biologisch afbreekbaar en composteerbaar is, is het geen belasting voor het milieu.

Bestelproces

TofuKitty kattenbakvulling is alleen beschikbaar via de abonnementsservice via hun website. Dit betekent dat je lid moet worden van de Tofukitty Cat Litter Club en moet invoeren hoeveel katten je bezit. Elke zak nest moet een maand meegaan per kat die in uw profiel is ingevoerd.

Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt het nest de volgende dag verzonden en ontvangt u het binnen 7 dagen. Ze bieden ook gratis verzending en u kunt uw abonnement op elk gewenst moment annuleren.

TofuKitty Cat Litter beoordeeld

Tofukitty Kattenbakvullingen komen aan in een kartonnen doos die 100% biologisch afbreekbaar is en wanneer ze op de juiste manier worden gerecycled, vermindert het afval op de stortplaatsen. Het zwerfvuil is ook verpakt in een lichte, duurzamere kunststof die niet bijzonder energie-intensief is om te produceren.

Bij het openen van de zak Tofukitty-strooisel, merkte ik dat de groene pellets lichtgewicht zijn, met een plantaardig aroma, vergelijkbaar met dat van groene thee. De groene kleur gaat niet over op vloeren of poten.

TofuKitty Pellets

Tofu Kitty strooiselkorrels zijn klein en lichtgewicht met een delicaat aroma.

Tofukitty stelt voor om 2 tot 3 centimeter kattenbakvulling in de doos van je kat te gieten. Tijdens het inschenken merkte ik aanzienlijk minder stof in vergelijking met andere afvalmerken, maar er zat nog steeds wat stof in de lucht.

Plaatsen TofuKitty kattenbakvulling naar de test

Toen het nest eenmaal in de doos zat, was het tijd om te kijken hoe mijn katten erop reageren. Mijn beide katten gingen meteen naar het nest en groeven zonder problemen rond. De pellets lijken comfortabel op de poten en mijn katten hadden er geen probleem mee om erin te graven.

Het nest vormt wel zachte, gummy klonten die gemakkelijk te scheppen zijn. Hoewel het nest gemakkelijk door mijn gewone schep ging, merkte ik dat het gebruik van een kattenbak met grotere openingen het soepeler liet verlopen en het schoonmaken gemakkelijker maakte.

Tofu Kitty nestje scooping

Tofu Kitty nest is gemakkelijk te scheppen. De klonten zijn relatief zacht en hebben een veerkrachtige, gummy consistentie die zelden aan de zijkant van de doos kleeft.

Het leuke van dit nestje is dat de klonten niet aan de doos blijven plakken. Dit maakt het eenvoudig om afval te scheppen zonder te schrapen.

Een andere overwinning voor dit nest is het vermogen om geur te beheersen. Na twee weken kwam er weinig geur uit de kattenbak en leek het net zo goed te doen als de bovenste kleistrooisels met geur.

Er was wat tracking en verspreid over het kattenbakgebied en andere delen van het huis, inclusief de trap op.

Pros

 • Gemakkelijk schoon te maken en te scheppen
 • Doet goed werk van het beheersen van geuren
 • Minimale stofbescherming
 • Gemaakt van gerecyclede materialen
 • Lijkt comfortabel te zijn op kattenpoten
 • Biedt klonterende mogelijkheden

Tegens

 • Klonten lijken aan de zachte kant te zijn
 • Duur zwerfvuil
 • Er is wat tracking
 • Pellets werken mogelijk niet goed met alle schepjes
 • Alleen beschikbaar via een abonnementsservice

Hoe werkt de TofuKitty Cat Litter Subscription Service?

U wilt beginnen met het instellen van een account met behulp van uw naam, e-mailadres en wachtwoord. Zodra u uw account hebt ingesteld, kunt u rechtstreeks vanaf uw accountpagina beheren en wijzigingen aanbrengen.

U begint met het selecteren van het aantal katten dat u bezit, waarna u elke 30 dagen een zak krijgt toegestuurd.

In de volgende stap voert u uw factuurgegevens in en wordt u naar een betaalscherm geleid. U kunt uw bestelling binnen 5 tot 7 dagen en elke 30 dagen daarna op uw stoep verwachten.

Wat vinden klanten van TofuKitty Kattenbakvulling?

De Getuigenissen van Klanten van TofuKitty Club zijn meestal positief, maar houd er rekening mee dat al deze beoordelingen of getuigenissen rechtstreeks van de TofuKitty Club-website komen.

In mijn ervaring met het kopen van TofuKitty, merkte ik enkele belangrijke problemen op. Kort nadat ik het nest voor de review had gekocht, werd de Website van de TofuKitty Club onbruikbaar. Het was onmogelijk om op links op de startpagina te klikken en onmogelijk om een bestelling te plaatsen.

Ik heb contact opgenomen met TofuKitty-ondersteuning op Facebook. Geen reactie. Op het moment van schrijven is het vijf weken geleden dat ik TofuKitty schreef en ik heb nog steeds niets gehoord.

Hoewel de TofuKitty-website momenteel werkt vanaf eind maart 2021, roept deze ervaring aanzienlijke zorgen op over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Positieve beoordelingen

“Hou veel meer van dit nest dan wat ik eerder gebruikte. Nauwelijks geur, zeer netjes en nauwelijks gevolgd door mijn katten. Ik hou van de manier waarop het klontert en bovenal ben ik blij dat het geen schadelijke ingrediënten bevat!” –Madeleine

“Mijn kitten is hier zonder moeite op overgestapt, het is zoveel makkelijker dan gewoon nestje en ruikt minder!” – Sarah K

“Dit is zonder twijfel het beste nest dat ik ooit heb gebruikt. Het is wat duurder, maar niet te maken met tracking of met de ‘grove kattenbak’ die met klei gebeurt.” Elizabeth

Ik vind het geweldig! Het ruikt zelden, is schoon, laag te volgen en ik hou van het feit dat ik het door het toilet kan spoelen. Beste nest dat ik tot nu toe heb gevonden. Elena

Negatieve beoordelingen

“Ik gebruik Tofukitty nu iets meer dan een maand. Mijn katten gingen er snel en gemakkelijk naar over. Het strooisel klontert goed en heeft een goede geurbeheersing in vergelijking met andere nesten die ik heb gebruikt. Mijn katten houden nog steeds zwerfvuil bij het verlaten van de kattenbak en ik heb geen mat kunnen vinden die goed werkt om het strooisel alleen in de kattenbakkamer te houden. Ik heb nog steeds niet geprobeerd de klonten door te spoelen, omdat ik in een ouder huis woon en me zorgen maak over het sanitair. Al met al ben ik blij dat ik ben overgestapt en hou ik van Tofukitty-zwerfvuil.” Jeanne Scotts

“Over het algemeen erg blij! Ik zou anderen willen waarschuwen om te wachten tot het nest volledig is opgelost voordat ze doorspoelen of je riskeert dat het toilet overloopt. Ik heb dit op de harde manier geleerd. Anders ben ik erg blij met de geurbestrijding en de aanzienlijke vermindering van het volgen van zwerfvuil” Kelly

“TofuKitty is de eerste keer dat ik tofu kattenbakvulling probeer en ik vind het erg leuk. Het verslaat echt de andere soorten kattenbakvulling die er zijn. Ik denk dat het enige wat ontbreekt als het mogelijk is, is om het in staat te stellen bacteriën te bestrijden voor een schoner nest …” Gilberto B

Hoeveel kost TofuKitty Kattenbakvulling?

TofuKitty Kattenbakvulling kost $ 25 per maand, per kat, met gratis verzending. Dit komt neer op ongeveer $ 2,50 per pond. Dit zet het op de dure kant vergeleken met andere tofu kattenbakvulling producten.

Is TofuKitty Kattenbakvulling een goede keuze?

TofuKitty biedt over het algemeen geweldige prestaties. Het is stofarm, gemakkelijk schoon te maken, controleert, geurt goed en heeft een katvriendelijke consistentie. Naast sterke prestaties is het een milieuvriendelijke optie die duurzaam is vervaardigd en biologisch afbreekbaar.

Hoewel het nest extreem goed presteert, laat de klantervaring veel te wensen over. Onvoorspelbare beschikbaarheid en moeilijk bereikbare klantenondersteuning maken het een onbetrouwbare optie in vergelijking met andere zwerfvuilproducten.

En zelfs als u die problemen met klantenondersteuning kunt negeren, kan het feit dat het een abonnementsservice is, een afschrikmiddel zijn. Degenen die slechts één tas tegelijk willen kopen, houden misschien niet van de toewijding aan maandelijkse leveringen.

Ten slotte is de prijs van Tofu Kitty een belangrijk nadeel. Bij $ 25 per maand voor één kat, lopen de kosten van dit product snel op en kunnen ze onbetaalbaar zijn voor mensen met een beperkt budget, vooral als je een huis met meerdere katten hebt.

Waar wordt TofuKitty kattenbakvulling verkocht?

TofuKitty kattenbakvulling is alleen beschikbaar via hun website.