Snow Mountain Cat Kattenbak Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Waarderingen

 • Reinigingsgemak – 7/10
 • Geurbestrijding – 10/10
 • Uiterlijk– 10/10
 • Constructie– 4/10
 • Prijs– 4/10

Algemene score: 7/10

Misschien vind je het leuk om je kat als huisdier binnenin te hebben, maar niemand vindt het leuk om zijn huisdieren op te ruimen. Om de puinhoop die je katachtige vriend achterlaat te minimaliseren, moet je de juiste kattenbak hebben en we zullen hier een van de meer opvallende voor je bespreken.

De Snow Mountain kattenbak biedt een aantal geweldige functies en het kan een goede vervanging zijn voor je huidige kattenbak of een geweldige doos om mee te beginnen als je net een huisdier voor thuis hebt. We gaan de ins en outs van dit product behandelen, zodat u kunt bepalen of het geschikt voor u is.

Wat u moet weten?

Pidan Studio heeft deze kattenbak ontworpen als een antibacterieel strooiselbestrijdingsproduct. Dat betekent dat het meer doet dan alleen het afval van uw kat bevatten. Het doodt ook ziektekiemen om te zorgen voor een schonere, gezondere omgeving voor u en uw huisdieren. Het wordt geleverd met een wegwerp kattenbak, waardoor de doos gemakkelijk schoon te maken is.

De meegeleverde kristallen bollen zijn van de lage trackingvariant, waardoor uw kat heel weinig rotzooi maakt wanneer hij de kattenbak gebruikt. Het bevat ook een plastic voering om ervoor te zorgen dat uw kat de vloer schoon achterlaat na het gebruik van de kattenbak.

Waarom we de Snow Mountain-kattenbak leuk vonden?

Er zijn veel dingen om van te houden over deze specifieke kattenbak. Laten we eens kijken naar enkele van de meest opvallende kenmerken:

 • Antibacterieel ontwerpU wilt uw kat gezond houden en de antibacteriële functie doodt ziektekiemen snel om uw kat te beschermen tegen alle verontreinigingen die de neiging hebben om op de loer te liggen in strooisel.
 • Milieuvriendelijk- Deze kattenbakken maken gebruik van materialen die veilig zijn voor het milieu, waardoor gevaren worden geminimaliseerd en u uw deel kunt doen om de aarde te beschermen.
 • Ruim- Dit is een kattenbak die je voor je kat kunt gebruiken, hoe groot hij ook wordt. Het heeft veel ruimte om uw kat te huisvesten terwijl hij groeit, dus u kunt een eenmalige investering doen en er echt waar voor uw geld uit halen. Het is gunstig voor je kat om dezelfde kattenbak te blijven gebruiken, zegt de Humane samenleving, omdat katten het moeilijk kunnen hebben om zich aan te passen aan een nieuwe kattenbak als ze eenmaal gewend zijn geraakt aan het gebruik van dezelfde kattenbak voor een tijdje.
 • Gemakkelijk schoon te maken– Dit is een van de handigste en gemakkelijkst te reinigen kattenbakken. Het enige dat nodig is om het schoon te maken, is om het strooisel glad te strijken, het deksel eraf te halen en de kattenbak te vervangen door een nieuwe. Dat zijn slechts drie stappen en geen rommel om op te ruimen, waardoor het een zeer eenvoudige en stressvrije kattenbak is om mee om te gaan. Het hele proces duurt ongeveer een minuut. WebMD raadt aan om de kattenbak van uw kat regelmatig schoon te maken om deze aangenaam te laten ruiken voor zowel u als uw kat. Dus als de doos gemakkelijk schoon te maken is, maakt dat het veel eenvoudiger om schoon te houden.
 • Low-Mess Ontwerp– We houden ook van de manier waarop deze doos is ontworpen om rommel te voorkomen. De rand trekt naar binnen om spetteren te voorkomen en om te voorkomen dat de kattenbak lekt.
 • Lage tracking- De kattenbak bevat een treeplank en een set verticale strepen. Deze doen geweldig werk om de vulling van de poten van uw kat te trekken en te voorkomen dat de kat kattenbakvulling over de vloer volgt.

Conclusie

We raden deze kattenbak ten zeerste aan. Het heeft veel te bieden, en zoals je kunt zien aan alle functies die het bevat, zal het het leven een stuk gemakkelijker voor je maken. Je hebt minder rommel om op te ruimen en een stuk gemakkelijker om het schoon te krijgen dan bij de meeste concurrerende kattenbakken.

Bekijk op Amazon