Heart To Tail Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Heart To Tail kattenvoer is een economy merk dat wordt verkocht via de supermarktketen Aldi in de Verenigde Staten. Het merk maakt zowel nat als droog voedsel. Lees meer over Heart To Tail in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van hart tot staart kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Heart To Tail kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Heart To Tail op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 5/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 4/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 5/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 6.33/10

We geven Heart To Tail kattenvoer een 38 uit 60 rating (63,33) of een C- grade.

Over Heart To Tail

Heart To Tail is een relatief nieuwe productlijn. Online informatie is schaars. We kunnen echter zeggen dat het merk wordt verkocht via de Duitse supermarktketen Aldi, die sinds de jaren 1970 in de Verenigde Staten is uitgebreid. Aldi is nauw verbonden met de populaire keten Trader Joe’s.

Inkoop en productie

Er is online diverse informatie over wie Heart To Tail voor Aldi produceert. Onze beste gok is dat Sunshine Mills (Evolve, Triumph, Sportsman’s Pride en vele andere dierenvoeding), met fabrieken in Alabama, de brokjes van het merk maakt. Sunshine Mills is een groot bedrijf met zeven fabrieken (per 2020).

Er wordt gespeculeerd dat Heart To Tail nat kattenvoer wordt gemaakt door Big Heart Pet Brands (voorheen onderdeel van Del Monte, nu eigendom van J.M. Smucker) in Texas en Washington. Big Heart Pet Brands maakt ook 9 Lives en andere dierenvoeding. Heart To Tail kattenvoer heeft echter soms op hun etiketten vermeld dat het producten van Canada zijn. We weten niet zeker wie Heart To Tail natvoer voor Aldi maakt.

Aldi verstrekt deze informatie niet, dus we kunnen alleen gissen op basis van online opmerkingen en incidentele persberichten.

Er is geen indicatie waar de ingrediënten vandaan komen. Aldi geeft deze informatie over het eten niet. Als huismerk is er geen website voor Heart To Tail, dus de informatie is niet gemakkelijk beschikbaar.

We houden wel rekening met dit gebrek aan informatie bij het beoordelen van voedingsmiddelen. Veel klanten willen tegenwoordig weten wie een dierenvoeding maakt. Ook willen ze meer informatie over de ingrediënten. Geheimhouding over deze kwesties leidt tot het vermoeden dat het merk iets te verbergen heeft.

Is het voedsel van hart tot staart katten teruggeroepen?

We vonden terugroepacties voor sommige Sunshine Mills-dierenvoeding uit 2020 en 2021 met enkele Aldi hondenvoer zoals Puur Zijn. Er bleek echter geen Heart To Tail kattenvoer aan te pas te komen.

Wat voor soort voedsel biedt Hart tot Staart?

Heart To Tail biedt natvoer, droogvoer, traktaties en kattenbakvulling.

Heart To Tail ingeblikt voedsel is verkrijgbaar in diverse smaken (5,5 ounce blikjes): zalm, kalkoen &giblets, witvis &tonijn.

Heart To Tail voorgerechten zijn verkrijgbaar in diverse variëteiten (3 ounce blikjes): Gourmet Chicken Entrée, Beef Entrée, of Cod, Sole, &Shrimp Entrée

Hun droge kattenvoer wordt geleverd in een Complete Nutrition-formule (16 pond), Special Medley (3,15 pond) en Indoor Cat (3,15 pond) formule.

Heart To Tail Kattenvoer Review

#1 Aldi’s Heart To Tail Premium Kattenvoer Zalm Entree (Gemaakt met echte zalm)

Koop op Aldi

Sommige private label / winkelmerken doen zeer goed werk door informatie over hun producten te verstrekken. Aldi is niet een van deze winkels. Een blik op hun Heart To Tail-producten online zal u (of mij) geen informatie geven over de voeding in de voedingsmiddelen.

De informatie voor deze beoordelingen is samengesteld uit verschillende plaatsen online. Zelfs de ingrediëntenlijsten zijn afkomstig van andere online sites. De ingrediënten of gegarandeerde analyses vind je niet op de site van Aldi.

Heart to Tail Premium Cat Food Salmon Entree (Made With Real Salmon) is een natvoer dat wordt geleverd in een blikje van 5,5 ounce. Aldi doet’t geef een prijs op hun website, die u vertelt om uw lokale winkel te controleren. Deze blikjes van 5,5 ounce zijn echter goedkoop. Een oudere recensie van een paar jaar geleden vermeldt ze op 39 cent (US) per blikje.

Dit product is ook verkrijgbaar in White Fish &Tuna en Turkey &Giblets.

De belangrijkste ingrediënten in het voedsel zijn vleesbijproducten, zalm, bijproducten van gevogelte, vis en brouwersrijst. We veroordelen niet automatisch voedingsmiddelen die bijproducten van vlees of gevogelte bevatten. Er zijn enkele zeer gerespecteerde veterinaire voedingsdeskundigen die zeggen dat vlees en bijproducten van pluimvee goed kunnen zijn voor katten, omdat katten obligate carnivoren zijn.

Dit zijn misschien geen delen die sommigen van ons zouden willen eten, maar veel katten houden van orgaanvlees en ingewanden – en ze zijn goed voor katten. De zalm en vis zijn ook goede ingrediënten.

Brouwersrijst is een veel voorkomend koolhydraat dat voorkomt in sommige dierenvoeding. De meesten van ons houden er niet van om granen en granen in nat voedsel te zien. Het is niet bijzonder schadelijk in kleine hoeveelheden, maar het is laag in voedingswaarde. Je kunt een excuus maken voor wat koolhydraten in droog voedsel, omdat zetmeel nodig is voor de brokjes, maar het is moeilijker om dit soort zetmeel in nat voedsel te verontschuldigen.

Andere ingrediënten in het voedsel verhogen enkele vlaggen, zoals kunstmatige smaakstoffen, toegevoegde kleur (rood en andere kunstmatige kleuren), guargom en carrageen en natriumnitraat. Uw kat geeft niet om de kleur van het voedsel en het natriumnitraat wordt gebruikt om de toegevoegde kleuren te behouden.

Merk op dat het blikje op het vooretiket zegt dat er geen kunstmatige smaakstoffen zijn, dus het is mogelijk dat er een verandering in de ingrediënten is opgetreden. (Vergeet niet dat we alleen de informatie samenvoegen die we online hebben gevonden voor dit voedsel.)

Heart to Tail Premium Cat Food Salmon Entree (Made With Real Salmon) is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for Growth and Maintenance.

Heart to Tail Premium Kattenvoer Zalm Entree (Made With Real Salmon) kan een fall back voedsel zijn als je een beperkt budget hebt. Het voedsel bevat echter enkele ingrediënten die zorgwekkend zijn.

Caloriegehalte (ME berekend): 1190 kcal/kg; 186 kcal/5,5 ounce blikje

5,5 ounce blik / 156gram

Ingrediënten

Compositie: Vleesbijproducten, water voldoende voor verwerking, zalm, bijproducten van gevogelte, vis, brouwersrijst, natuurlijke & kunstmatige smaakstoffen, guargom, toegevoegde kleur (rood en andere kunstmatige kleuren), zout, kaliumchloride, DL-Methionine, Vitaminen (thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Niacinesupplement, d-Calcium pantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Vitamine A-supplement, Biotine, Vitamine D-3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Carrageen, Taurine, Mineralen (Ferrussulfaat, Zinkoxide, Koperproteïne, Kaliumjodide, Mangaansulfaat, Natriumseleniet), Cholinechloride, Natriumtripolyfosfaat, Natriumnitraat (om kleurbehoud te bevorderen)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 22.73%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 11.36%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.58%

Vet: 49.28%

Koolhydraten: 10.14%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, vis

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Brouwersrijst, kunstmatige smaakstoffen, toegevoegde kleuren, natriumnitraat

Veel voorkomende allergenen: Vis kan voor sommige katten een allergeen zijn; bijproducten van pluimvee kunnen voor sommige katten een allergeen zijn. Kunstmatige toevoegingen kunnen een probleem zijn voor sommige katten met voedselgevoeligheden

Pros

 • Zalm en vis zijn goede eiwitbronnen voor katten
 • Vleesbijproducten en bijproducten van pluimvee kunnen goede bronnen van voedingsstoffen voor katten zijn
 • Zeer betaalbaar

Tegens

 • Bevat kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Brouwersrijst wordt meestal beschouwd als een vulstofingrediënt, vooral in nat voedsel
 • Bevat zowel guargom als carrageen

#2 Aldi’s Heart To Tail Premium Kattenvoer Gourmet Chicken Entrée (Gemaakt Met Echte Kip)

Koop op Aldi

Als je je ooit hebt afgevraagd welke voedselproducten het meest verschijnen als voedselallergenen voor katten, zijn ze rundvlees, vis en zuivel. Wie wist het toch? Dit zijn waarschijnlijk enkele van de favoriete voedingsmiddelen van een kat.

Ze worden ook al heel lang aan katten gevoerd, vandaar de reden waarom sommige katten allergieën voor hen hebben ontwikkeld. Hoe meer dieren (of mensen) iets tegenkomen, hoe groter de kans dat ze er een allergie voor kunnen ontwikkelen.

Vreemd genoeg heeft kip dat stadium nog niet bereikt met katten in het algemeen, hoewel een individuele kat een allergie voor kip kan hebben.

Als je kat van kip houdt, hebben we een recensie voor Heart To Tail Premium Cat Food Gourmet Chicken Entrée (Made with Real Chicken), verkocht bij Aldi’s. Dit is een blikje voedsel van 3 ounce dat voor iets meer wordt verkocht dan het 5,5 ounce blik nat voedsel dat hierboven is besproken. Het is ook verkrijgbaar in Beef Entrée en Cod, Sole, & Shrimp Entrée.

De belangrijkste ingrediënten zijn kip, dierlijke lever, vleesbijproducten, vis en bijproducten van gevogelte.

Het goede nieuws hier is dat kip het eerste ingrediënt is. Dit voedsel bevat, net als het voedsel voor de blikjes van 5,5 ounce, ook vleesbijproducten en bijproducten van gevogelte. Nogmaals, dit maakt het niet automatisch een “slecht” voedsel. Organen zijn goed voor je kat.

Het is echter meestal beter wanneer ingrediënten specifiek zijn geïdenticeerd. In plaats van ‘dierenlever’ zou het bijvoorbeeld fijn zijn om te weten wat voor dier. Vlees en bijproducten van pluimvee zouden duidelijker per dier kunnen worden geïdentificeerd.

Op het etiket op de website van Aldi staat dat het voedsel geen kunstmatige smaak- of conserveermiddelen bevat, waardoor het ook een verbetering is ten opzichte van de blikjes van 5,5 ounce.

Heart To Tail Premium Cat Food Gourmet Chicken Entrée (Made with Real Chicken) is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for Growth and Maintenance.

Heart to Tail Premium Cat Food Gourmet Chicken Entrée (Made with Real Chicken) is een verbetering ten opzichte van de 5,5 ounce blikjes van Heart To Tail. Het heeft iets meer eiwitten, geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen, en het laat de toegevoegde koolhydraten van de brouwersrijst weg. Het kost iets meer, maar het is de extra kosten waard.

Caloriegehalte (ME berekend): 1158 kcal/kg en 98 kcal/3 ounce blik/85 gram

Ingrediënten

Kip, water voldoende voor verwerking, dierlijke lever, vleesbijproducten, vis, bijproducten van gevogelte en natuurlijke smaak … Volledige lijst niet online gevonden. (Zie deze pagina voor een foto van een oudere versie van het blikje.)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 22.73%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 6.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 44.64%

Vet: 49.28%

Koolhydraten: 6.09%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, vis,

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Toegevoegde kleur, natriumnitriet

Veel voorkomende allergenen: Kip en vis kunnen beide allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Kip – een diereiwit met de naam – is het eerste ingrediënt
 • Bevat iets meer dierlijke eiwitten dan de 5,5 ounce blikjes van Heart To Tail
 • Geen kunstmatige smaak- of conserveringsmiddelen
 • Nog steeds betaalbaar

Tegens

 • Bevat toegevoegde kleuren
 • Bevat natriumnitriet voor kleurbehoud

#3 Aldi’s Heart To Tail Premium Volwassen Kattenvoer Indoor Formule

Koop op Aldi

We hadden een heleboel tijd om informatie over dit voedsel (of een van de droge voedingsmiddelen van Heart To Tail) online te vinden. We hebben eindelijk de ingrediëntenlijst op Instacart gevonden. Toen vonden we het eten op Amazon.com waar het niet verkocht mag worden. Anders zouden we geen informatie hebben om u over het eten te geven.

Heart To Tail Premium Adult Cat Food Indoor Formula droog kattenvoer heeft hoofdingrediënten zoals maïsmeel, gevogeltebijproductmeel, sojameel, maïsglutenmeel en dierlijk vet.

Andere ingrediënten lager in de lijst zijn zorgwekkend, zoals maïsstokers gedroogde granen met oplosbare stoffen, rijstzemelen, rundvlees- en beendermeel en tarwe-middlings. Dit voedsel is zeer hoog in koolhydraten en het eiwit lijkt van lage kwaliteit te zijn.

Hoewel het eiwitpercentage voor dit voedsel er hoog uitziet, komt veel ervan uit plantaardige bronnen zoals maïs en sojameel.

Dit eten is zeer betaalbaar. Het wordt verkocht in zakken van 3,15 pond voor ongeveer $ 3 bij Aldi.

Heart To Tail Premium Adult Cat Food Indoor Formula is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveausablished door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor het onderhoud van volwassen katten.

De meeste opmerkingen die we online vonden, suggereerden dat het natte voedsel van Aldi beter was dan hun droge voedsel. Daar zijn we het mee eens. Heart To Tail Premium Adult Cat Food Indoor Formula droog kattenvoer kan geschikt zijn in geval van nood, maar we zouden dit voedsel niet aanbevelen als u andere opties heeft. Niet elke kat krijgt filet mignon te eten voor het avondeten, maar er zijn veel kattenvoer, zelfs droog kattenvoer, dat betere ingrediënten heeft dan deze.

Caloriegehalte (ME berekend): 3220 kcal ME/kg; 366 calorieën per kopje

Ingrediënten

Compositie: Maïsmeel, gevogeltebijproductmeel, sojameel, maïsglutenmeel, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), maïsstokers gedroogde granen met oplosbare stoffen, rijstzemelen, rundvlees- en beendermeel, tarwe-middlings, cellulosepoeder, vismeel, kippenlever digestie, rijst, fosforzuur, kaliumchloride, cholinechloride, calciumsulfaat, plantaardige olie, lecithine, taurine, peterselievlokken, vitamines: (vitamine A-supplement, Vitamine D Supplement, Vitamine E Supplement, Niacine, Calcium Pantothenaat, Riboflavine, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamine Mononitraat, Foliumzuur, Menadione Natrium Bisulfiet Complex, Biotine, Vitamine B12 Supplement), Mineralen: (zinksulfaat, Ijzersulfaat, Kopersulfaat, Mangaansulfaat, CalciumJodaat, Natriumseleniet, Zout)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 9.5%

Ruwe celstof: 4.8%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 34.09%

Vet: 10.8%

Vezel: 5.45%

Koolhydraten: 49.66%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31%

Vet: 23.84%

Koolhydraten: 45.16%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vismeel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Maïsmeel, sojameel, maïsstokers gedroogde granen met oplosbare stoffen, rijstzemelen, rundvlees- en beendermeel, tarwe-middlings

Veel voorkomende allergenen: Soja, rundvlees, vis en kip kunnen allemaal allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Bevat een aantal redelijk goede dierlijke eiwitten zoals vismeel
 • Zeer betaalbaar

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten
 • Bevat plantaardige en dierlijke eiwitten van lagere kwaliteit

Wat vinden klanten van hart-tot-staart kattenvoer?

De meningen over Hart-Tot-staart kattenvoer liepen uiteen. Sommige mensen zeiden dat hun katten echt dol waren op een deel van het natte voedsel. Een paar mensen zeiden dat hun katten het droge voedsel lekker vonden. We vonden ook klanten die zeiden dat hun katten het voedsel lekker vonden, maar ze hadden onlangs geweigerd om ze te eten. Ze speculeerden dat de formules waren veranderd.

Positieve beoordelingen

Ik ben afgelopen voorjaar begonnen met het kopen van het Heart to Tail 5,5 oz. ingeblikt kattenvoer als gevolg van tekorten aan kattenvoer overal. Ik ben teleurgesteld geraakt in Friskies vanwege een tekort aan blikjes en meer water in hun Pate’-formules. Mijn 2 mannelijke Chartreux-katten genieten van de zalm, kalkoen en giblets, evenals oceaanwitvis en tonijn.

Het asgehalte zoals vermeld op het etiket is laag in vergelijking met andere merken, wat een goede zaak is! Gewicht per blikje is eigenlijk iets meer dan geadverteerd. Ik weet het omdat ik een precisie kookweegschaal gebruik om een blik gelijkmatig te verdelen tussen mijn 2 jongens. Ik heb over de hele linie geen problemen opgemerkt en het lijkt superieur te zijn aan Friskies wat betreft de kwaliteit van de ingrediënten. Prijs is ook een bonus, maar niet zo belangrijk.

Ze houden ook van!!! Fancy Feast Fish &Shrimp, als traktatiemaaltijd. Mijn jongens hebben ook een kom met zeer hoge kwaliteit droogvoer (Taste of the Wild) 24/7 beschikbaar. Ze zijn allebei zeer actief en gezond in de leeftijd van 15 jaar en 5 jaar. Tot nu toe heb ik geen klachten over het merk nat kattenvoer van de Aldi. Ik begrijp dat ze ook een merk van hogere kwaliteit hebben, maar heb het nog niet gezien. – door William Thesing die Heart To Tail beoordeelt op 31 december 2021

Mijn katten verkiezen de zalmpastei van het merk Aldi boven alle andere. Ik heb er tot nu toe geen problemen mee gehad en geen van mijn 4 katten regurgitateert het. Ze eten alleen ’s ochtends natvoer en een paar keer per dag kleine hoeveelheden brokjes (Iams indoor zalm). De zwerfhond houdt van het Hart tot Staart droogvoer… ook geen problemen mee. De katten die ik koester zijn dol op de Aldi paté van elke smaak. Ik heb “nog” geen klachten voor Heart to Tail. – door Cecelia die Heart To Tail beoordeelt op 20 december 2021

Negatieve beoordelingen

Mijn kat gebruikt om te houden van het hart tot staart natvoer en gedroogd voedsel, het is het enige merk dat ze leuk vindt, maar de laatste tijd toen ik het ingeblikte voedsel kocht, opende ik er een, ze vond het niet leuk, opende de tweede die ze niet leuk vond, deed het keer op keer. Maar geen reactie, ze weigert een ander merk te eten.

Ik vroeg mijn zus, ze geeft hetzelfde merk aan haar kat, ze zei hetzelfde, dat is toen ik erachter kwam dat hart tot staart de ingrediënten veranderde. Mijn zorg is wat moet ik mijn kat geven? En wat ik ga doen met alle voorraad van het ingeblikte voedsel dat ik heb ??

Ik kan niet zien hoe mijn kat gewicht verliest om een domme reden

Van hart tot staart hebben geen 800-nummer om contact op te nemen aldi reageert niet !!!
Ik heb zo snel mogelijk klantenservice nodig. – door Racha die Heart To Tail beoordeelt op 13 maart 2022

Ik kocht het zalm kattenvoer bij Aldis en hoewel mijn kat het lekker vond, gooide hij roze zalmpastei over mijn tapijt. Ik probeerde het opnieuw en hij deed hetzelfde. Ik gaf de resterende blikjes aan een vriend om aan zijn katten te geven, omdat ik dacht dat het misschien gewoon mijn kat was. MAAR zijn katten gooiden het ook over het tapijt. 3 katten die zalmpastei over je tapijt puffen, doen me geloven dat het het kattenvoer is en niet de kat. door Tamara Root die Heart To Tail beoordeelt op 27 mei 2021

Hoeveel kost hart-tot-staart kattenvoer?

Al het kattenvoer van Heart To Tail is goedkoop. De blikjes van 5,5 ounce zijn ongeveer 39 cent per blik in de Verenigde Staten (tenzij de prijs tijdens de pandemie is gestegen). De blikjes van 3 ounce kosten ongeveer 49 cent per blikje.

Heart To Tail droge voedingsmiddelen zijn ook zeer betaalbaar. Het binnenvoer voor katten is ongeveer $ 3 voor een zak van 3,15 pond. De Special Medley-formule, ook 3,15 pond, kost ook ongeveer $ 3.

Heart To Tail maakt een compleet en uitgebalanceerd droog kattenvoer – 16 pond – dat ongeveer $ 9 kost.

Al deze prijzen zijn voor in-store sale.

Kortom, is hart-tot-staart kattenvoer een goede keuze?

Hart-tot-staart kattenvoer is een allegaartje. De 3-ounce ingeblikte voorgerechten zijn de beste van hun voedsel. Met 49 cent per blikje zijn ze een betaalbaar voedsel voor mensen met een beperkt budget.

De 5,5 ounce nat voedsel kost iets minder, maar ze zijn niet zo goed als de 3-ounce voorgerechten.

Heart To Tail brokjes lijken ingrediënten te bevatten die van slechtere kwaliteit zijn dan hun ingeblikt voedsel. We zouden ze niet aanraden als je iets beters kunt kopen.

Hoe bestel je hart-tot-staart kattenvoer?

Heart To Tail kattenvoer is alleen verkrijgbaar via Aldi-winkels. (Hoewel we wel één voedsel te koop vonden – tegen een schandalige prijs – op Amazon.com.)