Sales Nom Nom – Alles over katten

Nom Nom nieuw logo

Wat je in de kom van je kat stopt, is misschien wel de belangrijkste beslissing die je als kattenouder neemt.

ONTVANG NU 50% KORTING

De kans is groot dat je je op je best voelt als je vers, echt voedsel eet.

Je kat voelt zich ook beter op een vers dieet. Echt voedsel voedt de geest en het lichaam van uw kat, waardoor hij sterker, scherper en rondom gelukkiger blijft – langer. En ja, het juiste dieet kan uw kat ook uit het kantoor van de dierenarts houden.

Toch krijgen de meeste katten – waarschijnlijk ook die van jou – nooit zo’n dieet.

Het is niet jouw schuld. De afgelopen 80 jaar is de markt voor kattenvoer niet veel veranderd. Dierenvoeding wordt gemaakt met gemak in het achterhoofd. Het heeft wat nodig is om je kat in leven te houden, maar het zal hem niet noodzakelijkerwijs laten gedijen.

Met 99% van je opties gemaakt van gepureerd mysterievlees verpakt in een blik of geëxtrudeerd in brokjes, heb je gewoon niet zoveel goede keuzes.

Gelukkig zien meer van ons onze huisdieren als onderdeel van het gezin en weten ze dat ze dezelfde hoogwaardige voeding verdienen.

Dat is waar Nom Nom om de hoek komt kijken.

Dit bedrijf maakt vers voedsel van menselijke kwaliteit dat goed genoeg is om te eten en geformuleerd met de behoeften van uw kat in gedachten.

Nom Nom is dierenvoeding, opnieuw uitgevonden. Terwijl andere voedingsmiddelen zijn gemaakt van goedkope bijproducten en ingrediënten die nooit op uw bord zouden komen, komen de ingrediënten van Nom Nom van restaurantleveranciers. En terwijl andere huisdiervoedingsbedrijven hun voedsel produceren in faciliteiten die alleen zijn gecertificeerd voor dierenvoeding, bereidt Nom Nom hun recepten in hetzelfde type keukens die menselijk voedsel produceren.

Bovendien is Nom Nom niet zomaar een in massa geproduceerd dierenvoer. Elke batch wordt vers op bestelling gemaakt en op maat geportioneerd voor de unieke behoeften van uw kat. En als het eenmaal klaar is, blijft het eten maandenlang niet in een vriezer of pakhuis liggen. Het voer van uw kat wordt vers – nooit bevroren – rechtstreeks naar uw deur verzonden.

Aanhalingstekens

Het is zo handig dat deze aan onze deur verschijnen en we ze gewoon uit de koelkast kunnen halen en in haar kom kunnen doen. We zijn er dol op en hebben nog nooit een kwaliteitsprobleem gehad zoals we hebben met sommige van onze menselijke voedselbezorgdiensten.

Jennifer Frankenbergs

Als u klaar bent om uw kat te gaan voeden zoals hij het verdient om gevoed te worden, klikt u op de onderstaande link. Onze lezers krijgen 50% korting op hun eerste bestelling en Nom Nom biedt een 100% geld-terug-garantie, zodat u Nom Nom zonder risico kunt proberen.

ONTVANG NU 50% KORTING

Is vers kopen de moeite waard?

Wat je in de kom van je kat stopt, verandert alles. Het beïnvloedt zijn spijsvertering, energieniveaus en algehele gezondheid.

Door een vers, voor de soort geschikt dieet zoals Nom Nom te kiezen, investeert u in de gezondheid en het welzijn van uw kat op de lange termijn.

Het is een investering die u later ook geld kan besparen. Overschakelen naar Nom Nom kattenvoer kan u nu $ 10.000 of meer besparen in de loop van het leven van uw kat door dure gezondheidsproblemen zoals diabetes, obesitas en urinewegaandoeningen te voorkomen.

Als u na 30 dagen geen positief verschil in de gezondheid van uw kat ziet, biedt Nom Nom een volledige 100% geld-terug-garantie.


Het recept chicken cuisine van Nom Nom is geformuleerd door een veterinair voedingsdeskundige om aan de voedingsbehoeften van uw kat te voldoen. Het beschikt over verse kipfilet en dijen zonder gerenderde maaltijden of mysterieuze eiwitten. Elke maaltijd zit boordevol eiwitten en is rijk aan alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft om te gedijen. Het is een zacht, sappig voedsel dat katten zowel gelukkig als gezond houdt.

Het fish feast-recept van Nom Nom is niet je typische stinkende kattenvoer op basis van vis. Het is tenslotte van menselijke kwaliteit en het is gemaakt van ingrediënten van restaurantkwaliteit. Elke maaltijd is gemaakt van zacht gekookte tilapia en zalm, waardoor je kat het schilferige visfeest krijgt waar hij naar hunkert. Het voedsel is geformuleerd door een veterinair voedingsdeskundige en voldoet aan de AAFCO-normen als een qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd dieet.

Nom Nom-voedingsmiddelen bevatten restaurantkwaliteit, USDA Grade A-eiwitten en groenten. Al hun ingrediënten zijn afkomstig van vertrouwde Amerikaanse telers en leveranciers. Zodra deze ingrediënten aankomen bij de eigen faciliteiten van Nom Nom, worden de voedingsmiddelen voorzichtig gekookt in kleine batches en geportioneerd tot in de perfectie.

Deze aanbieding zal niet eeuwig duren.

We kunnen onze lezers momenteel 50% korting bieden op hun eerste bestelling met een volledige geld-terug-tevredenheidsgarantie, maar dit is een tijdelijke aanbieding en kan elke dag eindigen.

Klik nu op de knop om aan de slag te gaan met Nom Nom en begin het beste voor uw kat te doen voordat het te laat is.


Abby’s verhaal: Neurologische aanvallen voorkomen

Jennifer Frankenbergs calico Abby lijdt aan een neurologische aandoening. Medicijnen maakten haar
lusteloos en ziek, maar binnen drie weken na het overschakelen naar een vers Nom Nom-dieet, verdwenen haar aanvallen en verbeterde haar kwaliteit van leven sterk. Klik voor meer informatie.
LEES MEER


Oreo’s verhaal: hoe deze senior weer op gewicht kwam na chemo

Nadat chemotherapie de 17-jarige Oreo kankervrij maar ondergewicht had achtergelaten, was Jessica wanhopig om haar kat te helpen weer aan te komen. Niets hielp totdat Oreo overschakelde op Nom Nom vers kattenvoer. Klik hier om erachter te komen hoe Nom Nom Oreo heeft geholpen.
LEES MEER


Het verhaal van Puss: een opmerkelijke gezondheidsommekeer

De dierenarts zei dat het maanden zou duren voordat Puss zou herstellen. Maar na minder dan een maand op Nom Nom, werd Puss weer aan het aankomen en tegen de lente verkende hij de boerderij opnieuw. Klik hier voor meer informatie over de opmerkelijke gezondheidsommekeer van Puss.
LEES MEER