Kan het favoriete voedsel van uw kat hem naar de dierenarts sturen? Voor de meeste kattenbeschermers is het antwoord “ja”.

Alles over katten

We weten allemaal dat het belangrijk is om onze katten het juiste voedsel te geven en dat het verkeerde voedsel hen ziek kan maken. Maar de meesten van ons realiseren zich niet dat zelfs de meest populaire, best vertrouwde droge kattenvoeding een ernstig gezondheidsrisico vormt.

Volgens een groeiend aantal onderzoeken kan het verkeerde dieet de # 1 grootste risicofactor zijn die bepaalt of uw kat al dan niet een dodelijke urethrale blokkade zal ervaren.

Feline lagere urinewegziekte of FLUTD – de overkoepelende term voor gezondheidsproblemen die de lagere urinewegen beïnvloeden – treft naar schatting 0,5% tot 3% van alle katten per jaar. Met ongeveer 95,6 miljoen huiskatten in de Verenigde Staten zijn dat maar liefst 2,8 miljoen Amerikaanse katten die elk jaar lijden aan UTI’s, kristallen en urethrale blokkades.

In een onderzoek onder 101 katten met symptomen van FLUTD stierf 5% van de katten aan de aandoening. Bij katten met de diagnose urethrale blokkades kan dat sterftecijfer oplopen tot 10%.

En met zoveel katten op droog dieet, zouden die statistieken iedereen zorgen moeten baren.

Meerdere studies hebben aangetoond dat katten op droge diëten meer kans hebben op urinewegaandoeningen.

Katten drinken zelden genoeg water om de vochtuitputting van een droog dieet te compenseren, wat betekent dat droge diëten uw kat het risico op chronische uitdroging geven.

Deze milde uitdroging vermindert het urinevolume van uw kat en maakt het meer geconcentreerd, waardoor het lichaam van uw kat minder effectief is in het wegspoelen van mineralen en ander kristalveroorzakend materiaal.

Zelfs droog voedsel geformuleerd voor de gezondheid van de urinewegen kan een probleem zijn.

Het blijkt dat een vochtrijk dieet de beste manier kan zijn om ervoor te zorgen dat uw kat gezond blijft.

Voedsel met een hoog vochtgehalte zorgt ervoor dat water door het systeem van uw kat stroomt, waardoor minerale afzettingen worden weggespoeld en infecties worden voorkomen. Verschillende studies hebben het belang van voedsel met een hoog vochtgehalte aangetoond, waaruit blijkt dat het kan helpen om FLUTD-herhaling te verminderen en het helemaal kan voorkomen.

Gezien het feit dat katten zijn geëvolueerd om hun vocht in hun voedsel te krijgen, niet in de waterbak, is elk voedsel dat minder dan 70% water is tekort aan ’s werelds belangrijkste voedingsstof.

Dus waarom voeren we onze katten nog steeds diëten die, effectief, een tekort aan voedingsstoffen hebben?

Sinds het ongeveer 80 jaar geleden begon, is de markt voor kattenvoer niet veel veranderd. Of het nu droog of nat is, het meeste voedsel voor huisdieren wordt gemaakt met gemak in gedachten. En droogvoer is de handigste optie van allemaal. Het heeft wat nodig is om uw kat in leven te houden en voor de meeste dierenvoedingsbedrijven is dat genoeg.

We doen niets verkeerd door onze katten te voeren wat handig, direct beschikbaar en vaak aanbevolen door onze dierenartsen is.

Maar aangezien het onderzoek erop wijst dat droogvoer een gevaarlijke keuze is, is het aan ons om een betere beslissing te nemen. Gelukkig erkennen meer van ons de behoefte aan beter voedsel en zijn gezondere opties toegankelijker dan ooit tevoren.

Als u uw kat gezond wilt houden, moet u overschakelen naar een beter dieet.

De eerste stap naar een beter dieet is simpel: voeg water toe.

Begin zo snel mogelijk met de overgang naar een vochtrijk voedsel. Het kan een goedkoop ingeblikt voedsel zijn of het kan iets zijn dat je uit een zakje giet. Het kan rauw, gekookt, zelfgemaakt of vers zijn.
Zorg ervoor dat het qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd is volgens de AAFCO-richtlijnen voor de levensfase van uw kat.

We hebben ons tot nu toe gericht op de gezondheid van de urinewegen, maar elke kat kan baat hebben bij een gezonder dieet.

Je weet dat voedsel van lage kwaliteit je energieniveau verlaagt en na verloop van tijd je gezondheid kan aantasten. We zouden allemaal baat kunnen hebben bij een vers, heel dieet. Hetzelfde geldt voor onze katten.

Of uw kat nu al in goede gezondheid verkeert, overgewicht heeft of lijdt aan gezondheidsproblemen zoals IBD en allergieën, een gezonder dieet zal helpen om zijn welzijn te vergroten. Het is bewezen dat gestroomlijnde, voor soorten geschikte diëten helpen ontstekingen te verminderen, de gezondheid van huid en vacht te verbeteren, de energie te verhogen en de spijsvertering ten goede te komen.

En de voordelen gaan verder dan de gezondheid van uw kat. Door de kans op het ontwikkelen van een ernstig gezondheidsprobleem van uw kat te verminderen, kan het juiste dieet u helpen om in de loop van de tijd tienduizenden dollars op dierenartsrekeningen te besparen.

Wij zijn er om u te helpen bij het kiezen van het juiste dieet voor uw kat.

In de afgelopen jaren heeft We’re All About Cats duizenden uren besteed aan het onderzoeken, analyseren en bemonsteren van kattenvoer. Na het bekijken van honderden formules en meer dan 80 verschillende merken, kennen we het verschil tussen goed en slecht kattenvoer.

Gebaseerd op this uitgebreid onderzoek, we hebben drie opties geïdentificeerd die u zullen helpen om uw kat gezond te houden.

3e beste optie: zelfgemaakt eten

Typische prijs: $ 0,87- $ 7,00 per dag

Als je de tijd en interesse hebt, overweeg dan een huisgemaakt dieet.

Als je het juiste recept en voldoende ruimte in je agenda hebt, kan een huisgemaakt dieet het meest voedzame en heerlijke type voedsel zijn dat je je kat kunt geven.

Door uw eigen voedsel te maken, kunt u het dieet van uw kat afstemmen op zijn unieke voedingsbehoeften en smaakvoorkeuren, terwijl u de kwaliteit van elk ingrediënt controleert. Terwijl traditionele droge voedingsmiddelen sterk bewerkte gerenderde vleesmaaltijden en vaag genoemde ingrediënten bevatten, bevat een zelfgemaakt dieet alleen wat u wilt.

Maar tussen het vinden van een goed recept en het bereiden van het eten zelf, is een zelfgemaakt dieet extreem tijdrovend.

2e beste optie: Smalls Fresh Cat Food Delivery.

Typische prijs: $ 1,00 – $ 3,66 per dag

Laten we zeggen dat u uw kat uitstekende voeding en een goede ingrediëntkwaliteit wilt geven, maar u wilt niet uw eigen zelfgemaakte kattenvoer maken. Een bezorgservice voor vers kattenvoer is de juiste optie voor u.

Denk bijvoorbeeld aan Smalls: Food. Voor katten.

Hoewel het je niet dezelfde hoeveelheid controle geeft over het dieet van je kat en niet op maat is geportioneerd, is Smalls een hoogwaardig alternatief voor zelfgemaakt voedsel. Met een easy-peasy bestelproces en aangepaste leveringsschema’s is deze levering van vers kattenvoer net zo handig – zo niet meer – dan uw typische droge kattenvoer.

Smalls vers kattenvoer is gemaakt van ingrediënten van menselijke kwaliteit en vervaardigd in een USDA-gecertificeerde keuken. Dus terwijl het meeste droge kattenvoer wordt gemaakt van gesmolten maaltijden en mysterievlees dat niet geschikt is voor menselijke consumptie, gebruikt Smalls ingrediënten die goed genoeg zijn om te eten.

Bovendien worden alle Smalls versvoerrecepten gemaakt met de vleesetende voedingsbehoeften van uw kat in gedachten. Ze benadrukken vleesingrediënten, waarbij spiervlees en organen het grootste deel van elk recept innemen.

MEER INFORMATIE OVER SMALLS KATTENVOER

# 1 Beste optie: Nom Nom Fresh Cat Food Delivery

Typische prijs: $ 2,00 – $ 6,00 per dag

Als u uw kat een voedsel van hoge kwaliteit wilt geven dat is gepersonaliseerd voor zijn behoeften, probeer dan Nom Nom – onze keuze voor het beste verse kattenvoer op de markt. Na onderzoek in de industrie, het beoordelen van meer dan 200 recepten en het proeven van tientallen voedingsmiddelen, hebben we Nom Nom gekozen als het beste vochtrijke, verse kattenvoer dat je kunt kopen.

Naast de superieure voeding en gepersonaliseerde plannen van dit merk, behoren hun voedingsmiddelen tot de lekkerste producten die we hebben geprobeerd. Nom Nom-voedingsmiddelen waren een hit bij onze katachtige smaaktesters en klantrecensies laten zien dat ze niet alleen zijn. Honderdduizenden pakketten van Nom Nom zijn al aan de deur van klanten aangekomen, leveren vers voedsel en verdienen lovende recensies van zowel katten als mensen.

Net als Smalls is Nom Nom een bezorgservice voor vers kattenvoer, maar het gaat een stap verder om gepersonaliseerde voeding te leveren die voldoet aan de unieke behoeften van uw kat.

Hun recepten zijn geformuleerd door een veterinaire voedingsdeskundige en gemaakt van ingrediënten van restaurantkwaliteit. Je zult geen bijproducten of mysterievlees in deze voedingsmiddelen vinden. Ze worden vervaardigd in faciliteiten die voldoen aan dezelfde vereisten die gelden voor keukens die voedsel voor menselijke consumptie verwerken. Bovendien wordt elke batch op bestelling gemaakt en geportioneerd voor de caloriebehoeften van uw kat.

En zodra de voedingsmiddelen zijn bereid en verpakt, worden ze onmiddellijk naar uw deur verzonden. Elke maaltijd komt koud aan – nooit bevroren – zodat uw kat de smaak, textuur en voeding van een ultraverse maaltijd krijgt.

Over het algemeen is het verse kattenvoer van Nom Nom een uitstekende investering in de gezondheid van uw kat.

Tussen de hoogwaardige ingrediënten, superieure voeding en op maat gemaakte geportioneerde verpakkingen, is Nom Nom kattenvoer een van de meest indrukwekkende producten die we tot nu toe hebben gezien. Door het risico van uw kat op diabetes, urinewegaandoeningen en obesitas te verlagen, kan Nom Nom Nom kattenvoer u in de loop van hun leven duizenden besparen.

KLIK HIER VOOR 50% KORTING OP UW NOMNOM BESTELLING

Het is gemakkelijk om uw abonnement op elk gewenst moment op te zeggen en als u binnen de eerste 30 dagen geen positief verschil merkt, garandeert Nom Nom 100% van uw geld terug. Het is een risicovrije manier om de voordelen van een vers dieet te ervaren.

Hoewel we onze lezers momenteel 50% korting op hun eerste bestelling kunnen bieden, kan deze deal op elk moment eindigen. Handel snel om uw korting veilig te stellen voordat deze niet langer beschikbaar is.

En als je thuis al eten hebt, onthoud dan dat een geleidelijke overgang naar Nom Nom gezonder is dan hun oude dieet alleen en, als je Nom Nom voor later wilt bewaren, komt het voedsel gemakkelijk binnen.opslag, diepvriesvriendelijke verpakkingen.

Er is geen reden om uit te stellen.

Veelgestelde vragen

Ik heb eerder katten gehad, ze hun hele leven goedkope brokjes gevoerd en ze waren kerngezond. Wat maakt dat je er zo zeker van bent dat een vers dieet beter is?

Het is waar. Katten kunnen overleven op een droog dieet van lage kwaliteit.

Maar al het onderzoek suggereert dat deze katten leven met een verhoogd risico op gezondheidsproblemen.

Je hebt misschien vijf katten die lang en gezond lijken te leven op een slecht dieet, maar de zesde kan een pijnlijk andere ervaring hebben. Het gemak van een dieet van lagere kwaliteit is het lijden niet waard dat een kat ervaart die uiteindelijk een vermijdbare aandoening ontwikkelt zoals kattenziekte van de lagere urinewegen.

Bovendien is overleven niet hetzelfde als bloeien. Verse diëten leiden tot veranderingen zoals een glanzendere vacht, kleinere ontlasting, meer energie, frissere adem en andere onverwachte gezondheidsverbeteringen. Je weet niet wat je mist totdat je het probeert.

Mijn kat is nu niet ziek, dus waarom zou ik iets goeds veranderen?

Een dieet met een lage waarde kan de gezondheid van uw kat jarenlang aantasten voordat u problemen ziet. In de tussentijd is je kat misschien niet zo gezond als je denkt dat hij is. Katten met een droog dieet hebben vaak een slechte spijsvertering, een hoge bloedsuikerspiegel en overgewicht – en deze problemen kunnen moeilijk te herkennen zijn.

Bovendien, als u binnen de eerste 30 dagen geen positieve verbetering in de gezondheid van uw kat ziet, bent u gedekt door de 100% zorggarantie van Nom Nom.

Mijn kat houdt van zijn eten. Moet ik hem niet voeden wat hem gelukkig maakt?

Het valt niet te ontkennen. De meeste katten houden van droog kattenvoer. Maar ze houden er niet van vanwege het lage vochtgehalte of ingrediënten van lage kwaliteit. Het vergt geduld, maar de meeste katten kunnen worden omgezet in een dieet van hogere kwaliteit met een hoger vochtgehalte dat goed is voor zowel hun smaakpapillen als hun gezondheid op de lange termijn.

Bovendien zijn zelfs katten die een hekel hebben aan ingeblikt voedsel dol op de smaak en textuur van het verse kattenvoer van Nom Nom. Met de smaak en textuur van tafelresten speelt vers voedsel in op de wens van uw kat om zijn maaltijden te kauwen en te scheuren.

Hoe weet ik hoeveel Nom Nom vers kattenvoer ik mijn kat moet voeren?

Ervoor zorgen dat uw kat de juiste hoeveelheid voedsel eet, kan een worsteling zijn. Gratis voeding leidt vaak tot overeten en obesitas en het proberen van portiecontrole op een droog dieet kan je een hongerige, grouchy kat geven.

De levering van vers kattenvoer door Nom Nom maakt portiecontrole eenvoudig. Wanneer u bestelt, beantwoordt u vragen over uw kat. Op basis van die informatie berekenen de experts van Nom Nom de caloriebehoeften van uw kat en sturen ze net genoeg voedsel om ervoor te zorgen dat uw kat op het ideale gewicht blijft of bereikt.

Is Nom Nom vers kattenvoer duur?

Elk Nom Nom-abonnement is iets anders geprijsd. Uw kosten variëren op basis van het gewicht van uw kat, uw leveringsfrequentie, de unieke behoeften van uw kat en of u al dan niet een huis met meerdere katten heeft. Over alle variabelen heen kost Nom Nom meestal tussen de $ 2 en $ 6 per dag.

Dat is duurder dan typisch droog kattenvoer, maar u investeert in de gezondheid van uw kat op de lange termijn. Een vers dieet van hoge kwaliteit vermindert de kansen van uw kat op het ontwikkelen van urinewegaandoeningen en andere dieetgerelateerde aandoeningen, waardoor u mogelijk duizenden dollars bespaart in de loop van het leven van uw kat.

Dat gezegd hebbende, als budget uw topprioriteit is, probeer dan in plaats daarvan Smalls vers kattenvoer.

Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan met Nom Nom Nom vers kattenvoer bezorgen.

Uw kat overschakelen naar het verse kattenvoer van Nom Nom is eenvoudig. Je begint op de Nom Nom-website en begint je aan te melden voor een variëteitspakket of een proefabonnement.

Met een variëteitspakket kunt u de twee recepten van Nom Nom ervaren zonder enige aanpassing, terwijl een proefabonnement u een voorraad van twee weken met op maat gemaakte geportioneerde zakjes stuurt. Nom Nom biedt standaard 20% korting op deze bestelling, maar we bieden onze lezers 50% korting.

KLIK HIER OM 50% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Laten we stap voor stap door het proces van aanmelden voor een proefabonnement lopen.

Stap 1

Zodra u het aanmeldingsproces hebt gestart, zal Nom Nom u begeleiden door een reeks vragen over uw huishouden en de behoeften van uw katten.

Stap 2

Ten eerste wil Nom Nom weten of je honden of katten hebt. Als u een huis met meerdere huisdieren hebt en Nom Nom voor zowel honden als katten wilt kopen, kunt u uw abonnement later aanpassen.

Stap 3

Om alles georganiseerd te houden in uw account, verzamelt Nom Nom basisinformatie over de naam, het geslacht en het ras van uw kat.

Stap 4

In deze stap begint Nom Nom met het verzamelen van belangrijke informatie die hen helpt te bepalen hoe veel calorieën die uw kat elke dag nodig heeft. U voert het gewicht en de leeftijd van uw kat in.

Stap 5

Dan vertel je Nom Nom over het figuur van je kat. Door informatie te geven over de lichaamsbouw van uw kat – Nom Nom vertellen of hij ondergewicht, precies goed of overgewicht heeft – helpt u hen te beslissen hoeveel calorieën hij nodig heeft in elke maaltijd.

Stap 6

Zodra Nom Nom informatie heeft verzameld over de caloriebehoeften van uw kat, willen ze weten of uw kat gezondheidsproblemen heeft die van invloed kunnen zijn op hun dieet. Als uw kat een gezondheidsprobleem heeft dat niet op deze lijst wordt vermeld, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Nom Nom voor persoonlijke ondersteuning.

Stap 7

Nadat je al die vragen over je kat hebt beantwoord, zal Nom Nom een selectie recepten voorstellen om in je abonnement op te nemen. U kunt in dit stadium recepten selecteren of verwijderen of een extra huisdier toevoegen. Zodra alles er precies goed uitziet, blijft u uw bestelling afronden.

Stap 8

En zodra u uw verzendgegevens hebt ingevoerd, berekent Nom Nom de prijs van uw bestelling, past u uw proefkorting toe en vat u de bestelling samen. Voer uw betalingsgegevens in en voltooi de bestelling.

Nadat u uw account heeft gemaakt, kunt u uw abonnement eenvoudig beheren vanuit het klantenportaal.

Wanneer u uw proefabonnement start, wordt u automatisch aangemeld voor terugkerende maandelijkse zendingen. Gebruik het klantenportaal om uw verzendfrequentie aan te passen, de recepten in uw bestelling bij te werken, een huisdier toe te voegen of uw abonnement op te zeggen.

Het accountmanagementsysteem van Nom Nom is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Als u iets nodig hebt dat niet beschikbaar is op de site, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Nom Nom. Het klantenserviceteam staat klaar om u te helpen via e-mail, chat of telefoontje van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur PT.

KLIK HIER VOOR 50% KORTING OP UW NOMNOM BESTELLING

Klik op de knop om 50% korting te krijgen op uw eerste bestelling en te zien hoe Nom Nom een verschil kan maken in het leven van uw kat.

Dit is wat andere kattenbeschermers te zeggen hebben over het overschakelen naar het verse dieet van Nom Nom.


Abby’s verhaal: Neurologische aanvallen voorkomen

Jennifer Frankenbergs calico Abby lijdt aan een neurologische aandoening. Medicijnen maakten haar
lusteloos en ziek, maar binnen drie weken na het overschakelen naar een vers Nom Nom-dieet, verdwenen haar aanvallen en verbeterde haar kwaliteit van leven sterk. Klik voor meer informatie.
LEES MEER


Oreo’s verhaal: hoe deze senior weer op gewicht kwam na chemo

Nadat chemotherapie de 17-jarige Oreo kankervrij maar ondergewicht had achtergelaten, was Jessica wanhopig om haar kat te helpen weer aan te komen. Niets hielp totdat Oreo overschakelde op Nom Nom vers kattenvoer. Klik hier om erachter te komen hoe Nom Nom Oreo heeft geholpen.
LEES MEER


Het verhaal van Puss: een opmerkelijke gezondheidsommekeer

De dierenarts zei dat het maanden zou duren voordat Puss zou herstellen. Maar na minder dan een maand op Nom Nom, werd Puss weer aan het aankomen en tegen de lente verkende hij de boerderij opnieuw. Klik hier voor meer informatie over de opmerkelijke gezondheidsommekeer van Puss.
LEES MEER