Beste nagel- en klauwmutsen voor katten in 2023

Kattennagels knippen

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Katten zijn een integraal onderdeel van ons leven. Ze geven ons alle liefde en kameraadschap waar we om kunnen vragen. Tegenwoordig houden mensen allerlei huisdieren als huisdier. Recente statistieken geven echter aan dat de meest voorkomende huisdieren katten zijn, gevolgd door honden en kleine vogels.

We hebben wat onderzoek gedaan om alles te weten te komen over de nieuwe trend van kattennagelmutsen. Het blijkt dat nageldoppen een geweldig alternatief zijn voor declawing. Ze zijn vrij eenvoudig thuis aan te brengen en zowel katten als hun eigenaren zijn er dol op. Ze zijn veilig te gebruiken en kunnen worden gebruikt op katachtigen van alle leeftijden.

In één oogopslag: onze topkeuzes voor de beste nagel- en klauwmutsen voor katten

Wilt u snel de producten bekijken die in dit artikel worden besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

Bekijk de dagprijs

Waarom Cat nagelkappen gebruiken?

Op de markt zijn er originele siliconen hoezen om de nagels van de katten te bedekken. Ze worden op de markt gebracht als de geweldige oplossing, zodat de handlangers geen krabbanken, deuren, meubels, enz. Hebben. Dit fantastische product is zowel heel eenvoudig als een briljant idee.

Dit zijn transparante of gekleurde hoesjes voor de nagels van katten die voorkomen dat ze meubels en bekleding beschadigen wanneer ze hun nagels slijpen.

Als je kat wat meubels in je huis heeft verpest, weet je waar we het over hebben. Nagelslijpen is een natuurlijk gedrag bij katachtigen, en hoewel er palen en schrapers voor dat doel zijn, gebruiken ze ze niet altijd.

Dit product is een humaner alternatief voor chirurgische extractie van de nagels, die algemene anesthesie en daaropvolgende zorg vereist om te voorkomen dat de wonden geïnfecteerd raken.

Waar moet je op letten bij het kopen van kattennagelcaps?

  • Kwaliteit: De valse nagels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en transparant die je nauwelijks kunt zien. Ze zijn gemaakt van een vinylpolymeer zeer zacht en licht, dus ze storen het dier helemaal niet, ze kunnen lopen, hun klauwen spreiden en zelfs krabben met totale normaliteit.
  • Prijs: Dit is geen product dat we als duur kunnen beschouwen. Zo kost elk standaardpakket bijvoorbeeld tussen de $ 2,93 en $ 10. Specifiek, in winkels zoals Amazon, vinden we het pakket van covers 200 stuks tot 20 $ merk Soft Claws, dat is een van de meest populaire.
  • Leverancier autoriseren: Je kunt ze vinden in winkels zoals Amazon, Petco, SoftPaws en Petsmart

Hoe lang gaat Cat Nail Last Caps mee?

Ze duren tussen de vier en zes weken, terwijl de klauwen van de kat groeien, en zijn eenvoudig te vervangen. Duizenden katten worden elk jaar gered van het losraken, en ze zijn ook mooi.

Ze worden ook wel zachte klauwen genoemd, zijn er in verschillende kleuren en bedekken de klauwen van de kat om te voorkomen dat ze krabben of meubels beschadigen terwijl ze nog steeds kunnen krabben, strekken en markeren. Hoewel niet moeilijk te plaatsen, kunnen sommige katten de moeite nemen en kunnen ze worden gecrambled om te ontwijken, maar als de kat stil is, laten we dan zeker de hoezen in de klauwen stoppen.

Een alternatief voor declawing

Aan de ene kant zijn deze gevallen niet zo frustrerend als een nagelamputatie, dat is duidelijk. Katten declameren is schadelijk en wreed, maar in dit geval is het even opvallend dat, met hen op hun plaats, de kat de schraper niet kan krabben of ervoor kan klimmen, maar met problemen.

Droom er natuurlijk niet van om dit met dezelfde energie en manier te doen als wanneer u deze capsules niet bij u heeft. En krabbende nagels vervullen een belangrijke functie om hun spieren te strekken, om het territorium te markeren en een eindeloos aantal andere dingen.

Voordelen

  • Het positieve deel van deze uitvinding is het meubilair van het huis en de mensen, die geen krassen ontvangen, terwijl het negatieve als het bestaat, door het dier zal worden geleden.
  • Als de kat ze inslikt, elimineert het ze door de uitwerpselen, reden waarom ze in die zin niet giftig blijken te zijn.
  • Bescherm je huid tegen een kwaadaardige kras wanneer een kut boos wordt.
  • Dit product is een humaner alternatief voor de chirurgische extractie van nagels

Nadelen:

  • Om lang mee te gaan, zouden ze de schraper moeten elimineren, en dit is iets dat niet bij de kat past: onthoud dat ze schraper nodig hebben, niet alleen om hun nagels te slijpen, maar ook hun communicatieve functie.

U kunt find deze gadget in gespecialiseerde winkels of online verkoopsites, zoals Amazon.com. Wat betreft het werkt in zijn hoofdtaak (de bescherming van de instelling en het verminderen van lelijke krassen) ja, ze zijn effectief! In hun handen is als ze worden aangemoedigd om het te proberen.