Rocki Robot Companion Review: we hebben het geprobeerd

Rocki Robot Companion Beoordelingsfunctie

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Rocki Robot Companion voor huisdieren is een rollende, draaiende, traktatie-gooiende, laser-pointing machine waarmee u verbonden kunt blijven met uw kat wanneer u niet thuis bent.

Het is een cool stukje technologie, toch?

We hebben het een week lang op onze katten uitgeprobeerd om u de feiten te geven over de vraag of deze interactieve eenheid de kosten waard is of niet. Blijf lezen tot het einde van onze Rocki Robot-recensie om erachter te komen wat er gebeurde toen we het speelgoed probeerden en of we denken dat het de investering van $ 199 waard is.

Oh, en als je uiteindelijk besluit om de Rocki Robot eens te proberen, vergeet dan niet om onze exclusieve couponcode te gebruiken. Binnenkomen 9JVALLABOUTCATS bij het afrekenen om $ 10 korting op uw bestelling te krijgen.

Ontvang $ 10 korting

Rocki Robot Beoordeling Video

Voordat we ingaan op onze ervaring met de Rocki Robot, laten we het meer hebben over wat dit speelgoed is en hoe het werkt.

Rocki Robot is een metgezel en speelkameraadje robot voor uw huisdieren. Het is compact, heeft omnidirectionele wielen, geeft traktaties af en er is een ingebouwde camera voor het bewaken van uw kat, evenals een laserpointer waarmee u op afstand met uw kat kunt spelen.

De Rocki Robot is gemaakt door ontwikkelaars die hun huisdieren missen terwijl ze de hele dag aan het werk zijn en ook niet wilden dat ze zich alleen voelden. Ze hebben de afgelopen twee jaar onvermoeibaar gewerkt aan de ontwikkeling van de perfecte robot. Ze begonnen met het automatische behandelkamermechanisme. Vervolgens werden de speelgoedarm en het mobiliteitssysteem toegevoegd aan het all-directionele mobiele platform.

Deze robot is meer dan een thuismonitoringsysteem waarmee u uw huisdier kunt inchecken.

Door de bijbehorende app van de robot te gebruiken, kunt u de bewegingen van Rocki bedienen, beelden van uw kat opnemen met de HD-camera en zelfs communiceren met uw kat via de microfoon in de app. Er is zelfs een nachtzichtcamera die automatisch wordt ingeschakeld als de omgeving donker is.

Hoe beweegt de Rocki-robot zich?

De omnidirectionele wielen op de Rocki Robot maken het mogelijk om voor, achter en zijwaarts te bewegen. Het kan ook 360 graden draaien.

Rocky is uitgerust met vierwielaangedreven omnidirectionele wielen, wat betekent dat hij in elke richting kan bewegen. Dit levert het 360 graden beweging en 360 graden gezichtsveld op. Het kan ook hellingen van 15 graden aan en tracken over harde vloeren, vloerbedekking, tapijten en tot een centimeter klimmen over obstakels.

De Rocki-robot kan ook traktaties verstrekken

Het toevoegen van traktaties aan de 16 meegeleverde compartimenten.

Rocki heeft 16 compartimenten “onder de motorkap” die gevuld kunnen worden met lekkernijen voor uw huisdier. De bovenkant kan eenvoudig worden verwijderd en gevuld en vervolgens worden vervangen. De traktaties worden vervolgens losgelaten uit het gat aan de voorkant van de robot.

Het verstrekken van traktaties kan worden geautomatiseerd of op afstand worden bediend vanuit de app.

De laserpointer is een leuke toegevoegde functie

Rocki Robot review laser pointer

Met de flexibele laseraanwijzerbevestiging kunt u de laser overal richten.

De laseraanwijzer is flexibel, zodat u de aanwijzer kunt verplaatsen om te richten. Met de app kunt u de aanwijzer heen en weer bewegen door uw vinger over het scherm te slepen, waarna de rode stip wordt verplaatst zodat uw kat deze kan volgen.

Deze aanwijzer is ook verwijderbaar en dat komt omdat de fabrikant van Rocki Robot van plan is om andere hulpstukken te introduceren om in het spel voor de robot te gebruiken.

Dit is wat er gebeurde toen we begonnen met het testen van de Rocki Robot Companion

We bestelden Rocki Robot via de website. Het arriveerde in een klein oranje-wit doosje. De doos bevatte een opstartgids, de robot zelf – inclusief zowel het lichaam als de laserarm – en een USB-oplaadkabel.

De Rocki-robot was eenvoudig in te stellen

Voor een robotspeelgoed was deze verrassend eenvoudig direct uit de doos op te zetten.

De eerste stap is om het klaar te maken voor gebruik

Het eerste dat u wilt doen, nadat u de robot uit de doos hebt verwijderd, is het laseraanwijzerstuk aan de bovenkant bevestigen en de robot opladen door deze op de USB-C-kabel aan te sluiten.

Rocki wordt in vier tot zes uur opgeladen en is klaar om te gaan. Eenmaal opgeladen beweert de fabrikant van Rocki dat de batterij tot 30 dagen standby-tijd biedt.

De volgende stap is het instellen van de app op uw smartphone

De startup-gids biedt QR-codes om de app te scannen en te downloaden op basis van uw telefoontype. Zodra de app op uw telefoon is geladen, moet u een account instellen door uw e-mail te gebruiken en verbinding te maken via Bluetooth.

Eenmaal verbonden met de robot kun je het hele speelgoed bedienen vanuit de app. U ziet wat de robot direct op uw telefoonscherm ziet en hoort geluid van de microfoon. U kunt ook de beweging vanaf uw telefoonscherm regelen met uw vingers op de joystick van het aanraakscherm.

U kunt ook meerdere gezinsleden instellen door de app te delen en hen verbinding te laten maken via hun eigen telefoons.

Wat vonden onze katten van de Rocki-robot?

Wessie hield van de traktatie-uitdeelfunctie van de Rocki Robot en begon er vrijwel onmiddellijk op te jagen en te poten.

Als je onze videoreview van de beste kattenspeeltjes op de markt hebt bekeken, weet je dat onze katten geen grote fans van speelgoed zijn. Dat geldt nog steeds voor het Rocki Robot-speelgoed. Bos had niet veel interesse in het speelgoed, maar dat kan zijn omdat het nog nieuw was voor het huishouden.

Wessie was het meest geïnteresseerd in de functie van de traktatiedispenser, vooral omdat zijn favoriete traktaties erin zaten. Toen hij eenmaal het verband had gelegd dat deze robot de traktaties vasthoudt, poot hij ernaar – maar niet veel andere interactie.

Omdat de Rocki Robot zo nieuw op de markt is, zijn er maar weinig beoordelingen om te bevestigen dat uw huisdier het misschien leuk vindt.

Het bedrijf heeft een paar video’s op hun Facebook-pagina geplaatst waarin voornamelijk honden interactie hebben met de robot. Dat gezegd hebbende, twijfelen we er niet aan dat andere katten dol zullen zijn op de Rocki Robot Companion. Tussen zijn traktatie-doseerfunctionaliteit en laserpointer heeft deze robot tal van functies die hem een perfecte metgezel maken voor katten van alle temperamenten.

Als uw huisdieren geen interactie met de robot willen hebben, is het nog steeds een geweldige manier om te controleren wat er in uw huis gebeurt als u weg bent. Ook het kunnen toedienen van traktaties moet elk huisdier gelukkig houden.

Kortom, is de Rocki-robot het waard?

Kat met Rocki Robot Companion

Met Rocki Robot kunt u communiceren met uw huisdieren via de gratis app.

Als je van het idee houdt om overal met je kat te kunnen communiceren en bereid bent ervoor te betalen, is de Rocki Robot een van de beste interactieve speeltjes op de markt.

Er zijn andere robotachtige huisdierenspeeltjes op de markt voor iets minder geld, maar geen enkele heeft de functies die Rocki Robot heeft. Vooral voor katten, die onafhankelijk zijn en vaak niet zullen komen wanneer ze naar een traditionele pet cam worden geroepen, geeft de mobiliteit van de Rocki Robot het een enorme voorsprong op de concurrentie.

En hoewel sommige vergelijkbare speeltjes abonnementskosten in rekening brengen, is de Rocki’s-app 100% gratis – voor altijd.