Redford Naturals Kattenvoer Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Redford Naturals kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Redford Naturals kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De Cats.com standaard- Beoordeel Redford Naturals Kattenvoer over wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort op elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Geschiedenis terugroepen – 9/10

Algemene score: 7.3/10

In totaal geven we Redford Naturals kattenvoer een 44 uit 60 beoordeling of een B-cijfer.

Hoe we kattenvoer beoordelen

Om Redford Naturals te beoordelen, hebben we uren besteed aan het onderzoeken van het merk, het leren over de geschiedenis en productlijn. We bestudeerden de inkoop- en productiepraktijken van het bedrijf en doorzochten terugroepdatabases voor rapporten met betrekking tot veiligheidskwesties. Om te begrijpen hoe andere klanten over het merk denken, lezen we tientallen klantrecensies en identificeren we gemeenschappelijke patronen of trends.

Ten slotte kocht onze recensent onafhankelijk verschillende pakketten Redford Naturals-kattenvoer en probeerde het uit met hun katten, waarbij ze aantekeningen maakten over smakelijkheid, textuur, geur en meer.

Op basis van dit onderzoek en hands-on testen hebben we het merk beoordeeld volgens de Cats.com Standard. Lees hier meer over de standaard.

Over Redford Naturals

Redford Naturals is een merk dat exclusief wordt geproduceerd en verkocht door Pet Supplies Plus, een particulier bedrijf voor dierenbenodigdheden dat in 1988 in Redford, Michigan is opgericht. Het merk biedt een brede selectie nat en droog kattenvoer met dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt.

Het merk Redford Naturals wordt op de markt gebracht als een redelijk geprijsde optie voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een carnivoor geschikt dieet voor hun kat. Maar voldoen de voedingsmiddelen aan deze belofte? Laten we het uitzoeken.

Sourcing en productie

Redford Naturals kattenvoer wordt in de VS exclusief gemaakt voor Pet Supplies Plus en gedistribueerd door PSP Distribution, LLC. Pet Supplies Plus vermeldt niet waar hun producten worden vervaardigd of door wie, maar sommige bronnen suggereren dat het voedsel is gemaakt door CJ Foods, hetzelfde in Kansas gevestigde bedrijf dat ooit Nature’s Variety Instinct en Blue Buffalo kattenvoer produceerde.

Volgens de productverpakking zijn de ingrediënten op verantwoorde wijze afkomstig uit de Verenigde Staten en internationaal. Alle Redford Naturals kattenvoer is vrij van maïs, tarwe en soja ingrediënten.

Geschiedenis van terugroepen

Hoewel Pet Supplies Plus meer dan dertig jaar geleden werd opgericht, werd de Redford Naturals-lijn pas in 2018 gelanceerd. Tijdens de beperkte tijd op de markt heeft het merk geen product recalls ervaren.

Welke soorten kattenvoer biedt Redford Naturals aan?

Redford Naturals2

Redford Naturals droog kattenvoer wordt geleverd in kleine, afgeronde brokjes.

Redford Naturals biedt een uitgebreide lijn van droge en natte kattenvoeropties. Hun droogvoerselectie omvat recepten die zijn geformuleerd voor kittens, volwassen katten en binnenkatten, evenals gespecialiseerde recepten voor gewichtsbeheersing en gevoelige spijsvertering. De droogvoerlijn omvat zowel graanvrije als graaninclusieve kattenvoerformules.

Het merk Redford Naturals biedt natvoer in zowel blikjes als zakjes. Deze producten zijn er in verschillende smaken en verschillende texturen, waaronder paté, brokken in jus en snippers in jus.

Redford Naturals3

Redford Naturals biedt een verscheidenheid aan vochtrijk nat voedsel in paté, gehakt en dikke stijlen.

Wat vinden klanten van Redford Naturals kattenvoer?

Klantbeoordelingen voor Redford Naturals producten zijn beperkt. Het bedrijf is niet aanwezig op beoordelingssites van derden zoals Trustpilot en de Facebook-pagina Pet Supplies Plus heeft de functie Beoordelingen uitgeschakeld.

Hoewel er een paar klantrecensies en beoordelingen voor individuele producten op de Pet Supplies Plus-website staan, zijn ze uiterst beperkt en neigen ze naar het positieve. Het is moeilijk om een evenwichtig gevoel te krijgen voor de mening van klanten over Redford Naturals door alleen naar deze beoordelingen te kijken.

Klanten die het merk gunstig beoordelen, merken op dat kieskeurige katten de foo leuk lijken te vindend en dat het de gezondheid van de huid en vacht van hun katten ten goede lijkt te komen. Van de weinige negatieve reacties die werden geplaatst, waren de klachten gecentreerd rond katten die het eten gewoon niet lekker vonden.

Wat vonden onze testkatten?

Om Redford Naturals te testen, bestelde ik één droogvoer en twee natvoerrecepten. Ik heb de volgende producten gekocht:

 • 4-pond zak graanvrij kiprecept droog kattenvoer
 • 3-ounce blik graanvrije kip en zalmrecept snijdt in jus
 • 3-ounce zakje graanvrije tonijn recept brokken in jus

Het droge kattenvoer komt in kleine, ronde brokjes en het was een hit bij mijn katten. Mijn katten hebben de neiging om te genieten van natvoer in jusstijl, dus ze hielden van zowel het ingeblikte als het buidelvoedsel dat we proefden.

Beide natte voedingsmiddelen hadden een stevige textuur met veel jus. Het ingeblikt voedsel had een fijnere, meer gehaktachtige textuur dan het zakjesvoedsel met grote brokken.

Redford Naturals Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Redford Naturals Graanvrij Kip Recept Droog Kattenvoer

Redford Naturals Graanvrij Kip Recept Kattenvoer

Koop op Petsuppliesplus.com

Met drie dierlijke ingrediënten bovenaan de ingrediëntenlijst is dit graanvrije droogvoer van Redford Naturals matig eiwitrijk. Het is voornamelijk afhankelijk van dierlijk vet uit kippenvet en lijkt een behoorlijke hoeveelheid huid- en vachtondersteunende omega-3-vetzuren te bieden.

Zoals typisch is voor geëxtrudeerd droog kattenvoer, is dit recept laag in vocht en rijk aan koolhydraten. Hoewel het voedsel geen maïs-, tarwe- of soja-ingrediënten bevat, is het gemaakt met gedroogde erwten en gedroogde kikkererwten. Deze graanvrije alternatieven bieden beperkte voedingswaarde voor katten en kunnen moeilijk te verteren zijn.

Over het algemeen is dit een matig eiwitrijke, matig vette droge kattenvoerformule met een laag vochtgehalte en een hoog koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Gedroogde erwten, Gedroogde kikkererwten, Tapiocazetmeel, Kippenvet, Natuurlijk Aroma, Tomatenpulp, Lijnzaad, Vismeel, Zout Cholinechloride, Fructooligosaccharide, Gedroogde veenbessen, Gedroogde Kelp, Yucca Schidigera Extract, Vitamine E Supplement, Gemengde Tocoferolen (een conserveermiddel), Zink Methionine Complex, Zinksulfaat, Niacine Supplement, IJzeroteïnaat, Ferrosifaat, Vitamine A Supplement, Koperproteïne, Kopersulfaat, Thiaminemononitraat, d-calciumpantothenaat, mangaanproteïnaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, natriumseleniet, vitamine D3-supplement, mangaanoxide, vitamine B12-supplement, calciumjodaat, foliumzuur, biotine, ethyleendiaminedihydroiodide (bron van jodium), rozemarijnextract.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Kippenvet, Vismeel

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Gedroogde erwten, Gedroogde kikkererwten, Tapiocazetmeel

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 18.18%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 31.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.43%

Vet: 36.36%

Koolhydraten: 26.2%

Wat we leuk vonden:

 • Vertrouwt voornamelijk op dierlijke eiwitten en vetten
 • Rijk aan omega-vetzuren voor huid- en vachtondersteuning
 • Vrij van maïs, tarwe en soja
 • Bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen

Wat we niet leuk vonden:

 • Erwten en kikkererwten kunnen voor sommige katten moeilijk te verteren zijn
 • Rijk aan koolhydraten
 • Geen droogvoer zorgt voor het vocht dat uw kat nodig heeft

#2 Redford Naturals graanvrije kip en zalm recept snijdt in jus

Redford Naturals graanvrije stukken in jus kip & zalm recept

Koop op Petsuppliesplus.com

Een andere formule op basis van kip, dit natte kattenvoer bevat ook lever van pluimvee, eieren en zalm. Met 50% eiwit gemeten als droge stof, is het een veel meer carnivoor-geschikte keuze dan het droge voedsel hierboven. Het bevat ook veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen.

Hoewel dit recept dichter bij de samenstelling van voedingsstoffen ligt die we graag in kattenvoer zien, is het nog steeds een beetje rijk aan koolhydraten en bevat het enkele zorgwekkende ingrediënten.

Aardappelzetmeel is niet inherent schadelijk, maar het mist nuttige voedingsstoffen voor uw kat. De primaire bron van toegevoegd vet lijkt plantaardig (zonnebloemolie) te zijn, hoewel visolie een paar ingr lijktedients later. Het meest zorgwekkend is echter het gebruik van guargom en carrageen. Van guargom is bekend dat het bij sommige katten dunne ontlasting veroorzaakt, maar carrageen is een bekende kankerverwekkende stof.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk, vetrijk nat kattenvoer met een vrij laag koolhydraatgehalte en veel hydraterend vocht.

Ingrediënten

Kip, kippenbouillon, water voldoende voor verwerking, gevogeltelever, gedroogd eiwit, zalm, gedroogd eiproduct, aardappelzetmeel, natuurlijk aroma, gemalen lijnzaad, zout, guargom, zonnebloemolie, natriumfosfaat, visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), kaliumchloride, taurine, mineralen (ijzeraminozuurchelaat, zinkaminozuurchelaat, koperaminozuurchelaat, mangaanaminozuurchelaat, natriumseleniet, Kaliumjodide), Cholinechloride, DL-Methionine, Vitaminen (Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Niacine Supplement, D-Calcium Pantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Carrageen.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Gedroogd eiwit, Zalm, Gedroogd eiproduct, Visolie

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Aardappelzetmeel, Guargom, Zonnebloemolie, Carrageen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 22.22%

Vezel: 8.33%

Koolhydraten: 19.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.51%

Vet: 43.73%

Koolhydraten: 15.76%

Wat we leuk vonden:

 • Bevat ongeveer 50% eiwit gemeten als droge stof
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Omega-3 vetzuren uit zalmolie ondersteunen de gezondheid van de huid/vacht

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat meer dan 10% droge stof koolhydraten
 • Gemaakt met guargom en carrageen

#3 Redford Naturals Graanvrije Tonijn Recept Brokken in Jus

Redford Naturals Graanvrije brokken in Jus Tonijn Recept Kattenvoer Zakjes

Koop op Petsuppliesplus.com

Met verse tonijn als hoofdingrediënt, aangevuld met kippenlever en eieren, bevat dit natvoer ongeveer 50% eiwit gemeten als droge stof. Het vetgehalte is iets lager dan het vorige recept en lijkt voornamelijk afkomstig te zijn van zonnebloemolie – er zit geen visolie in deze formule.

Net als het vorige natvoer bevat dit tonijnrecept veel vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen. Het bevat nog steeds guargom die bij sommige katten dunne ontlasting kan veroorzaken, maar het is vrij van carrageen.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk, matig vet nat kattenvoer met een matig koolhydraatgehalte en veel hydraterend vocht.

Ingrediënten

Tonijn, Visbouillon, Water voldoende voor verwerking, Kippenlever, Gedroogde tomaten, Gedroogd eiwit, Wortelen, Aardappelzetmeel, Spinazie, Zonnebloemolie, Gedroogd eiproduct, Guargom, Natuurlijk aroma, Tricalciumfosfaat, Natriumfosfaat, Zout, Calciumcarbonaat, Kaliumchloride, Lijnzaad, Bosbessen, Veenbessen, Cholinechloride, Natriumcarbonaat, Taurine, Inuline, IJzeraminozuurchelaat, Zinkaminozuurchelaat, Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Koper aminozuur chelaat, mangaan aminozuur chelaat, natrium seleniet, niacine supplement, d-calcium pantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine supplement, vitamine A supplement, biotine, kaliumjodide, vitamine D3 supplement, vitamine B12 supplement, foliumzuur.

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, Kippenlever, Gedroogd eiwit, Gedroogd eiproduct

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Aardappelzetmeel, Zonnebloemolie, Guargom

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 16.67%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 27.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 42.28%

Vet: 34.23%

Koolhydraten: 23.49%

Wat we leuk vonden:

 • Bevat ongeveer 50% eiwit gemeten als droge stof
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Bevat geen carrageen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat meer dan 10% droge stof koolhydraten
 • Guargom kan bij sommige katten dunne ontlasting veroorzaken

Hoeveel kost Redford Naturals kattenvoer?

Afhankelijk van welk product u kiest, is Redford Naturals een redelijk geprijsd merk. Hun droge voedsel is het meest betaalbaar op ongeveer $0.20 per ounce terwijl hun natte voedingsmiddelen dichter bij $0,50 per ounce. Dit plaatst Redford Naturals in een vergelijkbare prijsklasse als Health Extension en Rachael Ray Nutrish.

In termen van dagelijkse voeding voor een kat van 10 pond, zou het kosten ongeveer $0.44 per dag om Redford Naturals droogvoer te voeren en ongeveer $4.00 per dag voor natvoer.

Kortom, is Redford Naturals kattenvoer een goede keuze?

Als u op zoek bent naar een redelijk geprijsd merk kattenvoer met vleesgerichte recepten, is Redford Naturals een goede keuze. Elk recept bevat dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt en sommige recepten bevatten maar liefst 50% drogestofeiwit.

Hoewel de droge voedingsmiddelen van Redford Naturals hun meest betaalbare optie zijn, zijn deze voedingsmiddelen voorspelbaar rijk aan koolhydraten en laag in vocht. Hun natte voedsel is meer geschikt voor de soort, hoewel ze duurder zijn en nog steeds enkele ongewenste ingrediënten bevatten.

Vergeleken met sommige winkelmerken zoals Aldi’s Heart to Tail is Redford Naturals een duidelijke winnaar. In het totale schema van kattenvoermerken kunt u het echter beter doen met een vergelijkbaar geprijsd natvoer zoals Dave’s Pet Food.

Waar wordt Redford Naturals kattenvoer verkocht?

Redford Naturals wordt exclusief verkocht door Pet Supplies Plus. Je kunt het eten kopen in winkels of online. Pet Supplies Plus-leden kunnen een gereduceerd tarief en extra voordelen ontvangen, zoals gratis bezorging bij een minimale aankoop.

Vergelijkbare merken