Hare Today Kattenvoer Review

Haas vandaag2

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Hare Today kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Hare Today kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De Cats.com standaard – Hare Today Cat Food beoordelen op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort op elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Geschiedenis terugroepen – 7/10

Algemene score: 7.8/10

In totaal geven we Hare Today kattenvoer een 47 uit 60 beoordeling of een B+ cijfer.

Hoe we kattenvoer beoordelen

Om Hare Today te beoordelen, hebben we uren besteed aan het onderzoeken van het merk, het leren over de geschiedenis en het productaanbod. We bestudeerden de inkoop- en productiepraktijken van het bedrijf en doorzochten terugroepdatabases voor rapporten met betrekking tot veiligheidskwesties. Om te begrijpen hoe andere klanten over het merk denken, lezen we tientallen klantrecensies en identificeren we gemeenschappelijke patronen of trends.

Ten slotte kocht onze recensent onafhankelijk verschillende pakketten Hare Today-kattenvoer en probeerde het uit met hun katten, waarbij ze aantekeningen maakten over smakelijkheid, textuur, geur en meer.

Op basis van dit onderzoek en hands-on testen hebben we het merk beoordeeld volgens de Cats.com Standard. Lees hier meer over de standaard.

Over Hare Today

Hare Today werd in 1999 opgericht als een kleine konijnenboerderij gerund door Tracy Murphy. Het werd oorspronkelijk opgericht onder de naam Hare Today Gone Tomorrow (HTGT), maar de naam werd in 2019 veranderd in Hare Today toen Murphy’s dochter, Ashlee Luke, de boerderij kocht samen met haar man, Josh.

Als rauw voedselmerk pleit Hare Today voor carnivoor-geschikte diëten voor katten en honden. Hoewel de operatie begon als een konijnenboerderij, heeft Hare Today hun aanbod sterk uitgebreid. Naast veel voorkomende eiwitten zoals kip, rundvlees en varkensvlees, verkoopt het merk producten gemaakt van muizen, fazant, geit, eend, bizons en alpaca.

De website van Hare Today dient ook als het archief voor de Feline Nutrition Foundation en biedt een verscheidenheid aan rauwe voedingsbronnen voor eigenaren van gezelschapsdieren.

Merk op dat de kattenvoerproducten van Hare Today geen qua voedingswaarde complete en uitgebalanceerde diëten zijn. In plaats daarvan verkopen ze rauwe ingrediënten om te gebruiken in zelfgemaakt voedsel.

Sourcing en productie

Hare Today is een fabrikant met een vergunning en geïnspecteerd door het Pennsylvania Department of Agriculture. Ze fokken hun eigen konijnen en rundvlees en streven ernaar hun dieren humaan groot te brengen en te slachten. Al het malen, snijden en verpakken van hun producten wordt ter plaatse uitgevoerd.

Het gevogelte, vis en exotische eiwitten dat Hare Today aanbiedt, zijn afkomstig van USDA- en / of FDA-geïnspecteerde bronnen. Ze merken op dat hun varkensvlees, schapen, lama’s, rundvlees, alpaca, geiten en konijnen – die ze niet zelf opvoeden – afkomstig zijn van lokale boeren, grotendeels Amish-boerderijen. Deze producten worden verwerkt in een door de staat erkende faciliteit.

De meeste producten van Hare Today zijn gemaakt met ingrediënten uit de VS. De enige uitzonderingen lijken bepaalde supplementen te zijn die grotendeels afkomstig zijn uit Australië en Nieuw-Zeeland.

Geschiedenis van terugroepen

Hare Today heeft geen product recalls meegemaakt, maar er was één incident in 2019 dat het vermelden waard was.

Op 23 januari jl.Rd, 2019, heeft de FDA een waarschuwing afgegeven aan consumenten met betrekking tot mogelijke Salmonella en Listeria monocytogenes (L. mono) besmetting in een partij Hare Today Ground Chicken/Bones/Organs. De waarschuwing werd afgegeven nadat monsters verzameld tijdens een FDA-inspectie positief testten op Salmonella Of L. mono. Een klacht van een klant met betrekking tot een kitten dat ziek was geworden met Salmonella na het eten van het voedsel, bracht de FDA ertoe een inspectie uit te voeren.

Terwijl de inspectie de aanwezigheid van Salmonella, kwam de stam die uit het kitten werd geïsoleerd niet overeen met wat in de monsters werd gevonden. Vanwege de tijd die was verstreken, had de eigenaar van het kitten geen van de specifieke producten meer over om te testen, noch deed Haas Vandaag.

Na ontvangst van de testresultaten van de FDA weigerde Hare Today een terugroepactie van producten te starten. Integendeel, het merk beweerde in een Facebook-bericht dat de monsters “gecompromitteerd waren en dat alle resultaten nietig zijn”. Hare Today noemde het ontbreken van overheidszegels op de monsters toen ze in het laboratorium aankwamen en het weglaten in het laboratoriumrapport van de producttemperatuur op het moment van testen.

Het is moeilijk te zeggen wat er in dit geval is gebeurd, maar de suggestie van onjuiste opslag en transport van bevroren rauw voedselmonsters was eerder gemaakt door een ander rauw voedselbedrijf, Rad Cat. Hare Today noemde specifiek een Rad Cat-blogpost over het probleem bij het bekendmaken van hun beslissing om geen product recall te starten.

Welke soorten kattenvoer biedt Hare Today aan?

De gevriesdroogde formules van Hare Today zijn extreem fijngemalen waardoor ze gemakkelijk te rehydrateren zijn in warm water.

De gevriesdroogde formules van Hare Today zijn extreem fijngemalen waardoor ze gemakkelijk te rehydrateren zijn in warm water.

Hare Today is een rauw dierenvoedingsbedrijf dat een assortiment bevroren en gevriesdroogde opties biedt. Hun producten zijn niet specifiek geformuleerd voor één soort, maar worden aanbevolen voor vleesetende soorten, waaronder katten, honden en fretten.

De eiwitopties die Hare Today aanbiedt, zijn onder meer:

 • Alpaca
 • Rundvlees
 • Bizon
 • Cavia’s
 • Kip
 • Eend
 • Eieren
 • Eland
 • Geit
 • Gans
 • Lama
 • Muizen en ratten
 • Fazant
 • Varkensvlees
 • Kwartel
 • Konijn
 • Zeevruchten
 • Schapen en lammeren
 • Turkije
 • Wild

De Hare Today-website heeft een ouder ontwerp, maar is nog steeds heel gemakkelijk te navigeren. Klanten kunnen winkelen per productsoort (hele prooi of gevriesdroogd) of per eiwit.

Hare Today biedt gehakt of gemalen spiervlees, evenals organen, vlezige botten en hele kleine dieren, vis en gevogelte. Ze bieden ook bijna twee dozijn gemalen mengsels van vlees, orgaan en bot.

Wat vinden klanten van Hare Today Cat Food?

Omdat Hare Today een klein, onafhankelijk bedrijf is, heeft het geen wijdverspreide online aanhang. Beoordelingen zijn beperkt, maar klanten lijken loyaal te zijn – sommigen vermelden dat ze Hare Today al vijftien jaar gebruiken. Tevreden klanten noemen een hoge productkwaliteit, grote verscheidenheid en sterke klantenservice in hun beoordelingen.

Hare Today heeft een 4,6 van de 5-sterrenbeoordeling op Facebook met ongeveer 60 beoordelingen. De weinige klanten die op dit platform hebben aangegeven dat ze Hare Today niet zouden aanbevelen, noemen problemen met verzending en de weigering van hun kat van het product.

In elk geval van een klacht van een klant reageerde Hare Today op de opmerking op Facebook en verstrekte een record van eerder e-mailcontact met de klant. Om problemen te voorkomen met klanten die ontdooid voedsel ontvangen, biedt Hare Today gedetailleerde informatie over hun verzendbeleid op hun website.

Wat vonden onze testkatten?

Toen ik voor het eerst hare today wilde beoordelen, was ik enthousiast om te ontdekken dat ze een brede selectie nieuwe eiwitten hadden – met name konijn. Ik geef alle drie mijn katten een op konijnen gebaseerd dieet omdat men moeite heeft om verschillende andere eiwitten te verdragen, maar de commerciële opties zijn beperkt.

Helaas was het konijn op dat moment niet op voorraad. Hare Today noteert echter hun huidige voorraad op hun website en u kunt uw e-mailadres opgeven om een melding van productaanvulling aan te vragen.

Hare Today heeft een minimum van 10 pond voor bevroren artikelen en ze worden afzonderlijk verzonden van gevriesdroogd voedsel en andere producten. Voor het gemak bestelde ik drie van de gevriesdroogde melanges: kalkoen, eend en alpaca.

Ik was aangenaam verrast om te ontdekken dat de gevriesdroogde mengsels van Hare Today zeer fijngemalen zijn – ze zijn niet gevormd tot pellets of pasteitjes zoals veel commercieel gevriesdroogd voedsel voor huisdieren. Het product rehydrateerde grondig en snel in water en mijn katten vonden het absoluut geweldig. Het wordt geleverd in hersluitbare verpakkingen met zuurstofabsorbers om het product vers te houden, hoewel het na opening nog steeds moet worden gekoeld.

Haas vandaag kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Haas vandaag gevriesdroogde gemalen kip/botten/organen

Gemalen Kip

Koop op Hare-Today.com

Geformuleerd met 80% spiervlees, 10% organen en 10% bot, is deze gevriesdroogde kipformule zeer fijngemalen en gemakkelijk te rehydrateren.

Het spiervlees komt uit kippenkwartieren met been (die bestaan uit dijen en drumsticks) en kippenborst zonder been. De organen in dit recept zijn harten, spiermaag en lever. ÞE-voedsel bevat ook kippennekken, een extra bron van calciumrijk bot.

Houd er rekening mee dat de voedingsanalyse van Hare Today voor het gerehydrateerde product is. Hare Today beveelt aan om 1 kopje van het mengsel te rehydrateren met 1 kopje warm water om ongeveer 1 pond voedsel op te leveren. Zorg ervoor dat je het minstens 3 minuten laat weken, zodat het de tijd heeft om in te dikken.

Ingrediënten

Chicken Quarter (Bone-In, Skin-On), Boneless Chicken Breast (Skinless), Chicken Neck (Skin-On), Chicken Heart, Chicken Gizzard, Chicken Liver.

Ingrediënten die we leuk vonden: Chicken Quarter, Kipfilet zonder been, Kippenhals, Kippenhart, Kippenmaag, Kippenlever

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Veel voorkomende allergenen:Kip

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 67%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 27.27%

Vezel: 6.06%

Koolhydraten: 21.21%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.2%

Vet: 49.84%

Koolhydraten: 15.96%

Wat we leuk vonden:

 • Een voor carnivoren geschikte mix van spiervlees, organen en bot
 • Gemaakt van een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Fijngemalen textuur maakt het heel gemakkelijk om te rehydrateren

Wat we niet leuk vonden:

 • Alleen bedoeld voor aanvullende of intermitterende voeding
 • Moet worden gerehydrateerd voordat u gaat voeden

#2 Haas vandaag gemalen eend/botten/organen

Gemalen eendenbotten Orgels

Koop op Hare-Today.com

Deze versgemalen formule heeft een 80/10/10-verhouding van spiervlees, bot en orgaan, allemaal afkomstig van eend. Het wordt bevroren geleverd en wordt geleverd in verpakkingen van 1, 2 en 5 pond fijngemalen of een hoeveelheid van 3 pond van een grof gemalen mengsel.

Net als de gevriesdroogde formules van Hare Today is deze eendenmix alleen bedoeld voor aanvullende of intermitterende voeding. Dit betekent simpelweg dat het niet als “compleet en uitgebalanceerd” wordt beschouwd als een op zichzelf staand product volgens AAFCO. Mogelijk moet u supplementen toevoegen of het in rotatie met andere rauwe producten voeren om een uitgebalanceerde voeding voor uw kat te garanderen.

Dat gezegd hebbende, Hare Today stelt dat deze mix, naast het feit dat het rijk is aan eiwitten, rijk is aan thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, pantotheenzuur, fosfor en selenium.

Ingrediënten

Beenloze gemalen eend (skin-on), eendenvleugels (bone-in, skin-on), eendenlever, eendenhart, eendenmaag, eendenhals (huidloos).

Ingrediënten die we leuk vonden: Beenloze gemalen eend, Eendenvleugels, Eendenlever, Eendenhart, Eendenmaag, Eendenhals

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Veel voorkomende allergenen:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 80%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55%

Vet: 30%

Vezel: 15%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 43.02%

Vet: 56.98%

Wat we leuk vonden:

 • Voor de soort geschikte mix van spiervlees, organen en botten
 • Gemaakt van een enkele bron van nieuwe dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Wat we niet leuk vonden:

 • Alleen bedoeld voor aanvullende of intermitterende voeding

#3 Haas vandaag gevriesdroogd gemalen konijn/botten/organen

Gemalen Gevriesdroogde Rabit

Koop op Hare-Today.com

Dit gevriesdroogde product is gemaakt van heel gemalen konijn en bevat een geschatte verhouding van 75% spiervlees, 15% bot en 10% organen.

Hare Today maakt dit gevriesdroogde product met behulp van hun verse Ground Rabbit / Bones / Organs-mix die bestaat uit helemaal konijn. Het omvat het vlees, botten, hoofd en organen (lever, hart, longen, thymus, alvleesklier, schildklier, milt en nieren. De vacht, maag en darm worden verwijderd voordat ze worden verwerkt.

De productdetails voor dit mengsel merken op dat, voor voedingsdoeleinden, konijnenhart en -longen als spiervlees worden beschouwd. Het orgaanpercentage van 10% wordt berekend met alleen de lever, alvleesklier en nieren.

Niet alleen is konijn een romanvoor veel katten is er veel eiwit, maar Hare Today suggereert dat het een kattenfavoriet is. Het merk merkt op dat katten de voorkeur lijken te geven aan gevogelte en konijn boven rode vleessmaken.

Ingrediënten

Hele gemalen konijn.

Ingrediënten die we leuk vonden: Hele Gemalen Konijn

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Veel voorkomende allergenen:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 67%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 27.27%

Vezel: 6.06%

Koolhydraten: 21.21%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.2%

Vet: 49.84%

Koolhydraten: 15.96%

Wat we leuk vonden:

 • Carnivoor-geschikte mix van spiervlees, organen en bot
 • Gemaakt van een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Fijngemalen textuur maakt het heel gemakkelijk om te rehydrateren

Wat we niet leuk vonden:

 • Alleen bedoeld voor aanvullende of intermitterende voeding
 • Moet worden gerehydrateerd voordat u gaat voeden

Hoeveel kost Haas vandaag kattenvoer?

De kosten om uw kat Hare Today te voeren variëren sterk, afhankelijk van het type product en het eiwit dat u kiest.

Als klein, onafhankelijk bedrijf en rauw voedselmerk is Hare Today waarschijnlijk duurder dan internationale merken zoals Blue Buffalo en Purina. Het is echter een carnivoor-geschikte keuze dan veel commerciële voedingsmiddelen en biedt nieuwe eiwitten die je anders waarschijnlijk niet gemakkelijk zou vinden.

Hare Today biedt niet het caloriegehalte van hun producten, maar ze raden aan om katten 2-3% van hun ideale lichaamsgewicht per dag te voeren. Hun gevriesdroogde recepten variëren van ongeveer $ 1,95 per ounce (kip) tot ongeveer $ 2,50 per ounce (konijn). Ze zijn vergelijkbaar geprijsd als de recepten van Stella & Chewy, maar komen niet met de zekerheid dat ze “compleet en uitgebalanceerd” zijn, volgens AAFCO.

De gemalen vlees / bot / orgaanmengsels van het merk zijn minder prijzig per ounce, maar je moet rekening houden met een minimale bestelling van 10 pond en extra kosten voor verzending.

Kortom, is Hare Today Cat Food een goede keuze?

Hare Today pleit voor carnivoor-geschikte voeding en heeft hun productselectie dienovereenkomstig samengesteld. Als het gaat om variatie – met name van exotische eiwitten – zul je het moeilijk hebben om elders een bredere selectie te vinden. Hare Today zorgt er ook voor om hun eigen dieren humaan op te voeden en ondersteunt lokale boerderijen voor de producten die ze uitbesteden.

Voordat u Hare Today kiest, moet u er echter rekening mee houden dat er een paar factoren zijn die mogelijk wat extra aandacht of inspanning vereisen.

Hare Today is geen fabrikant van kattenvoer, maar een verkoper van huisdiergeschikt vlees voor rauwe feeders. Het bedrijf biedt de verhouding tussen vlees / bot / orgaan van hun producten, maar afhankelijk van het product dat u kiest, moet u mogelijk suppletie bieden om een uitgebalanceerde voeding te garanderen. Het merk beveelt specifiek aan om een taurinesupplement toe te voegen voor katten en fretten.

Om deze redenen kan Hare Today kattenvoer het meest geschikt zijn voor ervaren rauwe feeders. Als u nieuw bent in rauwe diëten en gewoon de voeding van uw kat wilt aanvullen, biedt Hare Today echter een uitstekende verscheidenheid aan opties.

Waar wordt haas vandaag kattenvoer verkocht?

De enige plaats om Hare Today-producten te kopen, is op de website van het merk – ze bieden geen groothandels- of doorverkoopmogelijkheden.  Hare Today biedt een beloningsprogramma waarbij klanten punten kunnen verdienen voor aankopen, productrecensies, interactie op sociale media en meer.

Hare Today heeft een specifiek verzendbeleid waarvan klanten op de hoogte moeten zijn voordat ze bestellen. Ze hebben een minimum van 10 pond voor bestellingen van bevroren voedsel en verzenden die bestellingen alleen op maandag en dinsdag. Alle diepvriesproducten worden verzonden via UPS of FedEx, hoewel 2-daagse luchtlevering beschikbaar is tegen een toeslag. Klanten kunnen worden opgehaald bij de Springboro, PA-boerderij tijdens kantooruren en alleen op afspraak.

Vergelijkbare merken