Purrform Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Purrform kattenvoer is een rauw voedsel gemaakt in het Verenigd Koninkrijk speciaal voor katten. Het is gemaakt van een mix van 100 procent vlees, bot, slachtafval en natuurlijke voedingsstoffen van menselijke kwaliteit om het uitgebalanceerde dieet dat een kat zou genieten bij het eten van hele prooien, nauw na te bootsen. Lees meer over Purrform kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Purrform Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Purrform kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Purrform op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.83/10

We geven Purrform kattenvoer een 47 uit 60 beoordeling (78,33%) of een B + -cijfer.

Over Purrform

Purrform is speciaal gemaakt voor katten. Het bedrijf stelt dat het gespecialiseerd is in raw food. Ze maken het voor u eenvoudig om uw kat een rauw voedseldieet van hoge kwaliteit te geven. Het voer wordt maar één keer ingevroren, dus het zorgt voor een betere beet voor je kat.

Purrform’s voedingsmiddelen zijn graanvrij en hoog in eiwitgehalte. Het bedrijf biedt graanvrij rauw kattenvoer in vijf konijnen- en kipsmaken. Ze gebruiken alleen vlees van menselijke kwaliteit met been- en orgaanvlees.

Het voedsel wordt voorgeportioneerd in zakjes van 70 gram voor eenvoudige en gemakkelijke voeding (9 smaken). Het voedsel is ook verkrijgbaar in kuipen van 250 gram (aanvullend voedsel) en kuipen van 450 gram (compleet voedsel) voor kittens en volwassenen.

In het Verenigd Koninkrijk kunt u online of telefonisch bestellen voor levering in Engeland, Wales en Schotland. Purrform heeft ook een loyaliteitsprogramma voor kortingen op toekomstige bestellingen.

Purrform heeft zijn hoofdkantoor in Abbots Langley, Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk.

Inkoop en productie

Het is onduidelijk of Purrform hun eigen rauwe voedsel produceert. Het bedrijf wordt online beschreven als een fabrikant van dierenvoeding. Ze worden echter niet vermeld op de PFMA -website (Pet Food Manufacturers Association) als een van de bedrijven die bevroren producten produceert of levert. Purrform kan samenwerken met een ander bedrijf om zijn bevroren rauwe producten te produceren.

Purrform zegt wel dat hun voedsel brits is gemaakt.

Purrform is gecertificeerd door de Raw Feeding Veterinary Society (RFVS), DEFRA (Department for Environment, Food and Rural Affairs) en Cam 4 Animals (Complementary &Alternative Medicines – wees voorzichtig met het online opzoeken van “cam 4 animals” of je kunt pornografie vinden!).

Purrform biedt uitstekende informatie over hun ingrediënten. Hun konijnenvlees komt voornamelijk uit Frankrijk. Al hun pluimvee is scharrel van Britse boeren.

U kunt de bron van verschillende ingrediënten traceren op de kaart op deze pagina.

Is Purrform kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties voor Purrform-voedingsmiddelen gevonden op de Food.gov-site in het VK die voedsel en huisdiervoeding bijhoudt die terugroepacties hebben gehad.

Wat voor soort voedsel biedt Purrform?

Purrform rauw voedsel voor katten is gebaseerd op de filosofie van het bedrijf dat katten obligate carnivoren zijn. Ze moeten worden gevoed met echt rauw vlees- en beendermeel zonder toevoegingen, conserveermiddelen of smaakverbeteringen. Purrform voedsel is graanvrij met vlees met een hoog vochtgehalte dat alleen bevat wat een kat in het wild zou eten.

De recepten zijn gemaakt met 100 procent vlees en bot. Ze proberen te repliceren wat de natuur zou bieden.

Purrform-voedingsmiddelen worden bevroren.

Purrform Simply Rawsome-voedingsmiddelen zijn gemaakt voor kittens, hoewel voor volwassen katten. Sommige voedingsmiddelen zijn complete voedingsmiddelen, dus het is niet nodig om iets anders aan het dieet van uw kat toe te voegen. De complete voedingsmiddelen hebben een kleine hoeveelheid vitamines en mineralen toegevoegd, waaronder taurine. Ze worden vermeld als ‘additieven’. Ze vormen 4 gram van elke 1 kg vlees in het dieet.

Bij het maken van hun voedsel is het vermeldenswaard dat Purrform het hele dier gebruikt. Ze hakken het bot en de organen en het vlees. Volgens het bedrijf maakt het bot van een konijn of kip ongeveer 7-10 percen uitt van het voedsel. Dit is vergelijkbaar met wat je kat in het wild zou eten.

De zakjes van 70 gram zijn alleen beschikbaar voor volwassen katten. Dit zijn complete voedingsmiddelen. Smaken zijn onder andere:

 • Kip en gemalen bot met lever
 • Kip en gemalen bot met hart
 • Gekweekt konijn met gemalen bot
 • Gekweekt konijn met gemalen bot, lever en nieren
 • Gekweekt konijn met gemalen bot en ossenhart
 • Geit en gemalen been met lamshart en lever
 • Eend met kalkoenborst en gemalen bot met eendenhart
 • Duif met gemalen bot en konijnenlever
 • Kwartel en konijn en gemalen bot met konijnenlever en nier
 • Je kunt ook een proefpakket of gemengde dozen kopen.

Er zijn ook zakjes van 70 gram complete speenpasta voor kittens in kip of gekweekt konijn.

De kuipen van 250 gram zijn verkrijgbaar in deze smaken. Ze zijn geschikt voor volwassenen en kittens, maar het zijn complementaire voedingsmiddelen, dus je zult ander voedsel moeten voeren.

 • Kipfilet met hart
 • Kalkoenborst met hart en spiermaag
 • Lam trim met hart
 • Rundertrim met ossenhart

De kuipen van 450 gram zijn verkrijgbaar in deze smaken. Deze voedingsmiddelen zijn compleet. Ze zijn ook geschikt voor kittens.

 • Gekweekt konijn met gemalen bot
 • Kwartel en gekweekt konijn en gemalen bot met konijnenlever en nier
 • Kip met gemalen bot met kippenlever, hart en spiermaag
 • Gekweekt konijn met gemalen bot en ossenhart
 • Runderstrip met kip en gemalen bot met ossenhart en runderlever
 • Kalkoen en gemalen bot met kalkoenhart en lever

Er is ook een proefpakket beschikbaar.

Purrform Cat Food Beoordeling

#1 Purrform Farmed Rabbit &Ground Bone, Liver &Kidney (Adult Cat) Beoordeling

Koop op purrform.co.uk

Als je het idee leuk vindt om je kat een rauw dieet te geven, heeft Purrform veel positieve dingen. Hun voedingsmiddelen zijn graanvrij en rijk aan eiwitten. Bovendien gebruiken ze alleen vlees van menselijke kwaliteit met been- en orgaanvlees (slachtafval). De enige additieven zijn een kleine hoeveelheid vitamines en mineralen (waaronder taurine) om ervoor te zorgen dat het voedsel qua voedingswaarde compleet is. Het komt heel dicht in de buurt van wat je kat zou eten als hij op jacht zou kunnen gaan naar zijn eigen voedsel.

De zakjes van 70 gram van Purrform zijn bedoeld voor volwassen katten. Ze worden verkocht in verpakkingen van 6 zakjes.

Het voedsel wordt slechts één keer ingevroren nadat het is gehakt. Je kunt het ontdooien als je klaar bent om je kat te voeren en het zal vers zijn.

De zakjes van 70 gram zijn verkrijgbaar in negen verschillende smaken, twee verschillende gemengde verpakkingen en een proefpakket.

De zakjes zijn klein. Het gekweekte konijnen- en gemalen bot-, lever- en nierkattenvoer bevat 148 calorieën per 100 gram. Een typische kat met een gewicht van 10 pond heeft tussen de 200-290 calorieën per dag nodig, afhankelijk van zijn activiteitsniveau. Je zou zo’n kat ongeveer drie zakjes (70 gram per stuk) per dag moeten voeren.

We denken wel dat de Purrform-zakjes eruit zien als goed voedsel voor volwassen katten. Niet alle katten houden van rauw voedsel, dus misschien wilt u een monster proberen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Caloriegehalte (ME berekend):148 kcal per 100 gram

Ingrediënten

Compositie: Konijn 90%, Konijnenlever 5%, Konijnennier 5%.

Nutritionele additieven (per kg): Vitamine A 1250 IE, Vitamine D3 100 IE, Vitamine E 17,5 mg, Zinksulfaat Monohydraat 27,8 mg, Mangaansulfaat Monohydraat 3,1 mg, Taurine 250 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18.8%

Ruw vet: 8.2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 68.2%

As: 3.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 59.12%

Vet: 25.79%

Vezel: 3.14%

Koolhydraten: 0.94%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 48.19%

Vet: 51.04%

Koolhydraten: 0.77%

Ingrediënten die we leuk vonden: Konijn, konijnenlever, konijnennier

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • Rijk aan vleeseiwitten
 • Graanvrij
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen
 • Vlees van menselijke kwaliteit

Tegens

 • Niet elke kat houdt van een rauw dieet
 • Duur

#2 Purrform Beef Trim met Ox Heart (volwassen en kitten) Beoordeling

Koop op purrform.co.uk

De Purrform kuipen van 250 gram zijn gemaakt voor katten en kittens. Dit zijn aanvullende voedingsmiddelen, dus u moet uw kat of kitten ander voedsel geven om ervoor te zorgen dat hun dieet compleet is.

In tegenstelling tot de zakjes bevatten deze voedingsmiddelen geen vitamines of mineralen toegevoegd. Ze bevatten geen bot. Ze bevatten alleen vlees en orgaanvlees.

Deze kuipen bevatten meer calorieën dan de zakjes van 70 gram. De rundertrim met ossenhart heeft bijvoorbeeld 173 calorieën per 100 gram.

Op andere manieren zijn deze voedingsmiddelen vergelijkbaar met de Purrform-zakjes. Ze zijn gemaakt van vlees van menselijke kwaliteit, ze zijn graanvrij, ze bevatten veel eiwitten, ze bevatten geen conserveermiddelen en ze worden slechts één keer ingevroren voordat ze naar u worden verzonden.

Zolang u het dieet van uw kat vult met extra voedsel om het compleet te maken, denken we dat de Purrform kuipen van 250 gram, zoals Purrform Beef Trim met Ox Heart, goede keuzes zijn.

Caloriegehalte (ME berekend):173 kcal per 100 gram

Ingrediënten

Compositie: 85% Rundergehakt Trim, 15% Ossenhart.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18%

Ruw vet: 12.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 69%

As: 1.4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 58.06%

Vet: 40.32%

Vezel: 1.61%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.22%

Vet: 62.78%

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundergehakt trim, ossenhart

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rijk aan vleeseiwitten
 • Gemaakt van vlees van menselijke kwaliteit
 • Graanvrij
 • Geen additieven

Tegens

 • Niet elke kat houdt van een rauw dieet
 • Dit zijn aanvullende maaltijden in plaats van complete diëten, dus u moet meer toevoegen aan het voedsel van uw kat

#3 Purrform Chicken with Ground Bone with Chicken Liver, Heart &Gizzard (Adult Cat) Beoordeling

Koop op purrform.co.uk

De kuipen van 450 gram van Purrform zijn complete en uitgebalanceerde diëten. Volgens de website is het voedsel ofwel enkelvoudig gehakt, wat geschikt is voor katten ouder dan 9 maanden, of dubbelgehakt dat geschikt is voor kittens jonger dan 9 maanden oud. Als u een deel van de voedingsmiddelen voor kittens wilt, kijk dan op deze pagina.

Omdat dit complete diëten zijn, heeft Purrform een kleine hoeveelheid vitamines en mineralen aan het voedsel toegevoegd, waaronder taurine. Dat zijn de enige toevoegingen. Er zijn geen conserveringsmiddelen of andere extra ingrediënten. Het vlees is van menselijke kwaliteit en het voedsel is graanvrij.

Het voedsel is rijk aan vleeseiwit en bevat bot- en orgaanvlees. Dit komt dicht in de buurt van wat je kat zou eten als hij zelf zou kunnen jagen.

De kip met gemalen bot met kippenleverhart en spiermaag heeft 155 calorieën per 100 gram.

Wij denken dat de kuipen van 450 gram van Purrform een goede keuze zijn. Het zijn complete diëten en ze lijken voedzaam te zijn voor katten.

Caloriegehalte (ME berekend):155 kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: 80% Gehakte kip met gemalen bot, kippenlever 10%, kippenhart 5%, kippenmaag 5%.

Nutritionele additieven (per kg): Vitamine A 1250 IE, Vitamine D3 100 IE, Vitamine E 17,5 mg, Zinksulfaat Monohydraat 27,8 mg, Mangaansulfaat Monohydraat 3,1 mg, Taurine 250 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16.3%

Ruw vet: 11.1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 70.2%

As: 3.1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 54.7%

Vet: 37.25%

Vezel: 1.68%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.68%

Vet: 62.32%

Ingrediënten die we leuk vonden: Gehakte kip met gemalen bot, kippenlever, kippenhart, kippenmaag

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rijk aan eiwitten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakstoffen
 • Gemaakt van vlees van menselijke kwaliteit
 • Graanvrij

Tegens

 • Niet alle katten houden van een rauw dieet

Wat doen aangepasters Think Of Purrform Kattenvoer?

We hadden geen moeite om online klantrecensies te vinden. De meeste klanten waren het erover eens dat het eten van zeer hoge kwaliteit was. Wel was er verschil van mening over de klantenservice.

Positieve beoordelingen

Gemak en hoge kwaliteit

Ik gebruik Purrform nu ongeveer 2 jaar voor mijn twee katten en mijn katten zijn er dol op. De een eet niets anders en de ander houdt van een traktatie in kleine hoeveelheden. De belangrijkste reden dat ik dit product blijf kopen is gemak, de losse pakjes die ik een paar uur voor gebruik gewoon uit de vriezer kan halen maken dit zo makkelijk.

Ik wou dat het meer lokaal werd verkocht, maar ik heb nooit iets gevonden dat erbij past. – door Judith Parkes Reviewing Purrform op 6 oktober 2019

5 Sterren

Ik ben tevreden met hun producten. Ik heb mijn katten rauw gevoerd en toen ik Purrform vond, maakte het het voor mij gemakkelijker om hun dieet voort te zetten. Elke keer als ik hun maaltijd neerlegde, maakten ze alles af en was er niets verloren. Zeer eenvoudig en goed voorbereid. Ik heb nooit een probleem gehad met hun verpakking, het is netjes en vers. Leveringen zijn altijd op tijd. Ik wou dat het goedkoper is, het is het enige nadeel, maar de kwaliteit is uitstekend. Mijn katten zijn er dol op. – door A Wan Reviewing Purrform op Jul 10, 2019

Negatieve beoordelingen

zou graag geen sterren geven als ze …

Zou graag geen sterren geven, omdat het ze niet kan schelen wanneer ze je in de steek laten. Mijn bevroren bestelling moest vrijdag worden ingeleverd. Het was vertraagd en ik kreeg de belofte dat het op zaterdagochtend als prioriteit zou aankomen. Het kwam niet aan. Toen probeerde de koerier het maandag af te leveren, ook al was het 96 uur uit de vriezer en ontdooid. Ik zei dat ze het niet moesten leveren. Purrform stuurde vervolgens nog een batch en ik kreeg te horen dat die vandaag (dinsdag) zou aankomen. Het is nu 18.30 uur en geen eten. Tijd om van merk te veranderen denk ik, niet dat Purrform er een jota om zal geven. – door Jane Reviewing Purrform op 17 oktober 2022

Afschuwelijke klantenservice

Zoals anderen hebben gezegd, het eten is geweldig, maar de klantenservice is afschuwelijk. De meeste van mijn bestellingen zijn niet op tijd geleverd en ze mailen niet eens om je dit te laten weten. Je moet achtervolgen en de bestelling wordt een paar dagen later verzonden. Ik wou dat er een ander merk was dat hetzelfde kwaliteitsvoedsel aanbood, zodat ik kon overstappen. – door charlotte Reviewing Purrform op 23 oktober 2021

Antwoord van Purrform

Beste Charlotte, Het spijt ons zeer dat de service onder de verwachtingen is gevallen. We zouden altijd contact opnemen met onze klanten wanneer we op de hoogte zijn van eventuele leveringsproblemen met de koerier. In uw geval hebben we een bericht op uw mobiel achtergelaten om u te laten weten dat we uw pakket niet konden verzenden, omdat onze koerier problemen had met de levering in uw regio, als gevolg van tekorten aan chauffeurs. Ons bericht heeft u laten weten dat we een dealer in de omgeving van Londen hebben die ook een bezorgservice biedt. Dit zou een beter alternatief op korte termijn zijn, totdat de koerier weer normaal is. Omdat we in het weekend gesloten zijn, konden we eerder niet reageren op uw berichten, waarvoor onze excuses. Helaas, gezien de huidige economische situatie in het Verenigd Koninkrijk, ervaren veel koeriers leveringsproblemen en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten op de hoogte worden gehouden, waar nodig. We begrijpen dat dit buitengewoon frustrerend is en kunnen ons alleen maar verontschuldigen. op okt 25, 2021

Hoeveel kost Purrform Kattenvoer?

Zoals je zou verwachten van een rauw voedsel gemaakt met vlees van menselijke kwaliteit, is Purrform enigszins duur.

De meeste zakjes van 70 gram (6 zakjes per verpakking) kosten £ 7,50.

De kuipen van 250 gram kosten £ 4,50 MAAR er is een minimale aankoop van 6 kuipen online bij Purrform, wat de prijs aanzienlijk verhoogt!

De kuipen van 450 gram variëren van £ 5,25 tot £ 7,35.

Als u bij Purrform koopt, zijn minimaal 10 bevroren kuipen / items of 4 dozen met zakjes vereist voordat u uitcheckt.

Over het algemeen, is Purrform Kattenvoer een goede keuze?

We denken wel dat Purrform rauw kattenvoer een goede kwaliteit voer is. Het bedrijf lijkt enkele leveringsproblemen te hebben die al dan niet verband houden met de pandemie. Als je het eten wilt proberen en je wilt niet via het bedrijf gaan, zijn er een aantal winkels in groot-Brittannië die Purrform verkopen. Ze kunnen een betrouwbare manier bieden om het eten te kopen terwijl bezorgproblemen worden opgelost.

Als u geïnteresseerd bent in ander rauw kattenvoer, kunt u Amore en Stella &Chewy rauw voedsel voor katten overwegen.

Hoe bestel je Purrform Kattenvoer?

U kunt Purrform kattenvoer rechtstreeks bij het bedrijf kopen via hun website. We moeten er echter op wijzen dat een aantal klanten negatieve beoordelingen heeft achtergelaten.uit de levering van het bedrijf in de afgelopen maanden. Dit kan een tijdelijk probleem zijn vanwege de pandemie.

Purrform rauw voedsel wordt ingevroren wanneer ze worden verzonden, dus lange vertragingen in de levering kunnen een bijzonder probleem zijn als het voedsel ontdooit voordat het wordt afgeleverd.

Het bedrijf levert aan Engeland, Wales en Schotland.

Als u levering wilt voorkomen, is Purrform overal verkrijgbaar in dierencentra en andere winkels in Engeland.