PureBites Cat Traktaties Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

PureBites cat treats is een van de producten die worden aangeboden door Pure Treats, Inc., een Canadees bedrijf gevestigd in Quebec. Het bedrijf heeft gevriesdroogde lekkernijen, toppers, knijpmachines, mixers en patés voor katten en honden. Lees meer over PureBites in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling purebites kattentraktaties op wat belangrijk is

We hebben PureBites kattentraktaties geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor PureBites op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 8/10

We geven PureBites kattentraktaties een 48 van de 60 (80) of een A-cijfer.

Over PureBites

Pure Treats, Inc. werd opgericht in 2005. Tegenwoordig maakt het bedrijf natuurlijke honden- en kattentraktaties, voedsel en toppers. Twee van hun meest populaire merken zijn PureBites en PureSnacks.

Het bedrijf richt zich op zijn kernprincipe om eigenaren te vragen de zak om te draaien en te kijken naar de natuurlijke en pure ingrediënten die in het voedsel worden gebruikt.

Pure Treats maakt PureBites Gevriesdroogde traktaties voor katten die slechts één puur ingrediënt gebruiken in elke variëteit.

Alle PureBites honden- en kattentraktaties, toppers, mixers en patés zijn gemaakt met slechts 1-3 ingrediënten. PureBites complete en uitgebalanceerde RAW Gevriesdroogde Honden- en Kattenvoer en Topper recepten zijn gemaakt met 19 tot 25 ingrediënten van menselijke kwaliteit.

Pure Treats, Inc. is gevestigd in Quebec, Canada. We vonden ook kantoren in Toronto, Canada.

Sourcing en productie

Volgens de informatie die we hebben gevonden, gebruikt PureBites runderlever van menselijke kwaliteit, kipfilet, Cheddar-kaas, oceaanwitvis, eendenlever, kalkoen, lamslever, sockeye-zalm, garnalen, minnow, geelvintonijn, sperziebonen, zoete aardappel en kattenkruid. Het is allemaal van menselijke kwaliteit. Het vlees is 100 procent USDA-geïnspecteerd.

Meer informatie over de ingrediënten lees je hier.

De meeste ingrediënten lijken afkomstig te zijn uit de Verenigde Staten. Een paar ingrediënten zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland of Thailand.

PureBites lamsvlees is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Het wordt dan gevriesdroogd in de VS.

Alle PureBites RAW gevriesdroogde vis en zeevruchtenproducten worden in het wild gevangen en gevist uit de oceaan en vervolgens gevriesdroogd in de Verenigde Staten.

PureBites Jerky-traktaties zijn afkomstig uit de Verenigde Staten of Canada en aan de lucht gedroogd in Canada.

PureBites Mixers en Patés worden gemaakt in Thailand met behulp van wild gevangen vis en 100 procent pure eiwitten zoals kip en rundvlees.

Alle lekkernijen, voedingsmiddelen en toppers worden elke dag vers gemaakt. RAW gevriesdroogde lekkernijen, voedsel en toppers worden niet gekookt. PureBites mixers en patés worden gemaakt met behulp van een zacht kookproces, zodat de lekkernijen in kopjes of containers worden gestoomd zonder conserveermiddelen toe te voegen. U kunt hier lezen over de processen.

Volgens PureBites worden hun producten gemaakt in de Verenigde Staten, maar identificeren ze niet waar ze precies worden gemaakt.

Zijn PureBites kattentraktaties teruggeroepen?

Volgens PureBites en onze eigen zoektocht op internet hebben we geen terugroepacties gevonden die van invloed zijn op het merk.

Er was een terugroepactie voor PureVita Salmon Entree in 2021, maar dat merk wordt door een ander bedrijf gemaakt. Er kan online wat naamsverwarring zijn geweest.

Wat voor soort voedsel biedt PureBites aan?

Samen met traktaties en verschillende voedingsmiddelen voor honden, biedt PureBites de volgende producten voor katten:

 • 13 gevriesdroogde kattentraktatiesmaken
 • 3 kattenvoer toppers
 • 7 kattentraktaties/mixers (2 soorten verpakkingen)
 • 4 pure eiwitpasteitjes
 • 4 eiwit- en groentebouillons
 • 3 knijpbare kattentraktaties

PureBites Cat Traktaties Review

#1 PureBites Garnalen Gevriesdroogde Katten traktaties

Bekijk op Chewy

De meeste kattentraktaties van PureBites (net als bij traktaties van andere bedrijven) zijn alleen bedoeld om te worden gegeven als aanvullend voedsel voor het dieet van uw kat. Geen mateh hoe goed de kwaliteit van de traktaties of hun ingrediënten, traktaties hebben niet alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor een compleet en uitgebalanceerd dieet. Je kunt je kat verleiden om met lekkernijen te eten, zijn maaltijden op te vrolijken of hem een paar snacks te geven tussen zijn normale maaltijden, maar traktaties mogen zijn normale maaltijden niet vervangen.

PureBites Gevriesdroogde Kattentraktaties zijn een van de populairste traktaties van het bedrijf. Als u en uw kat het idee van een traktatie die eenvoudig en natuurlijk is leuk vinden, zullen deze traktaties u aanspreken. Ze bevatten slechts één ingrediënt. Ze zijn verkrijgbaar in 13 verschillende smaken.

Kijkend naar PureBites Shrimp Freeze Dried Cat Treats, is deze traktatie gemaakt van Amerikaanse, in het wild gevangen garnalen van menselijke kwaliteit. De garnaal wordt raw gevriesdroogd in de Verenigde Staten. Je kunt het voeren als een hoogwaardige traktatie of het gebruiken als een topper voor de maaltijden van je kat.

Er is veel leuks aan deze gevriesdroogde traktaties. Ze zijn 100 procent natuurlijk, rijk aan eiwitten en laag in calorieën (slechts 1 calorie per gemiddelde traktatie). Er zijn geen toegevoegde kleuren, vulstoffen of zoetstoffen.

Omdat deze traktaties natuurlijk en zonder toevoegingen zijn, zijn ze een goede keuze voor katten met diabetes of andere gezondheidsproblemen. Katten met een beperkt of beperkt dieet kunnen er vaak van genieten. Veel katten met voedselallergieën en voedselgevoeligheden kunnen ervan genieten zolang u traktaties vermijdt die een trigger voor uw kat kunnen zijn.

Caloriegehalte (ME berekend): Kcal 1 per gemiddelde traktatie; 3139 kcal/kg; elke zak bevat ongeveer 60 traktaties / 0,2 lbs RAW wild gevangen garnalen

Ingrediënten

Compositie: Amerikaanse wild gevangen garnalen van menselijke kwaliteit

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 78%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 82.11%

Vet: 2.11%

Vezel: 1.05%

Koolhydraten: 14.74%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 80.53%

Vet: 5.01%

Koolhydraten: 14.45%

Ingrediënten die we leuk vonden: Amerikaanse wild gevangen garnalen van menselijke kwaliteit

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Schaaldieren, zoals garnalen, kunnen een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Gemaakt van amerikaanse in het wild gevangen garnalen van menselijke kwaliteit
 • Geen toegevoegde kleuren, vulstoffen of zoetstoffen
 • 100 procent natuurlijk, rijk aan eiwitten, weinig calorieën
 • Verkrijgbaar in 13 verschillende smaken

Tegens

 • Schaaldieren kunnen een allergeen zijn voor sommige katten

#2 PureBites Kipfilet – Kattentraktaties • Mixers

Bekijk op Chewy

Katten hebben de reputatie kieskeurige eters te zijn. Het is grappig hoe het toevoegen van een beetje speciaal voedsel zoals een mixer je kat plotseling kan verleiden om te eten, maar het is waar. Dat is het idee achter PureBites Chicken Breast Cat Treats * Mixers.

Deze mixers/traktaties zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken en 2 soorten verpakkingen. De kipfiletmenger bevat alleen kipfilet en water van menselijke kwaliteit. Het heeft geen kunstmatige kleuren, vulstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen. Deze mixers zijn geweldig als traktatie, topper, voorgerecht of gemengd in de normale maaltijd van uw kat om hem aan te moedigen om te eten.

De kipfilet van menselijke kwaliteit is 100 procent natuurlijk, rijk aan eiwitten en laag in calorieën (slechts ongeveer 25 calorieën per dienblad). Water wordt toegevoegd voor de hydratatie die zo essentieel is voor katten.

Deze mixers zijn een goede keuze voor diabetische katten, katten met allergieën en andere gezondheidsproblemen en katten met een beperkt of beperkt dieet. Als uw kat een voedselallergie of voedselgevoeligheid heeft, zorg er dan voor dat u een eiwit kiest dat geen trigger is voor uw kat.

Afkomstig en gemaakt in Thailand, dat hoge normen voor voedselproductie heeft.

Alleen bedoeld voor aanvullende voeding. Kan dagelijks worden gevoerd, samen met een compleet en uitgebalanceerd kattenvoerdieet. Voer als een gezonde traktatie, mixer of voorgerecht voor katten.

Caloriegehalte (ME berekend): 25 kcal per tray; 499 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie: Kipfilet van menselijke kwaliteit, Water

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 87%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 84.62%

Vet: 7.69%

Vezel: 3.85%

Koolhydraten: 3.85%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 78.97%

Vet: 17.44%

Koolhydraten: 3.59%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipfilet van menselijke kwaliteit

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Gemaakt van kipfilet en water van menselijke kwaliteit
 • Hoog in eiwitten, laag in calorieën
 • Geen kunstmatige vulstoffen, kleurstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen
 • Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken en 2 verschillende verpakkingen

Tegens

 • Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

#3 PureBites Skin &Coat Squeezables Cat Treat

Bekijk op Chewy

Knijpbare kattentraktaties zijn tegenwoordig erg populair geworden. Veel katten houden van de smaak ervan. PureBites is een stap verder gegaan met hun knijpbare traktaties door ze dagelijkse gezondheidsondersteunende producten te maken. Katten kunnen er niet alleen van genieten als traktaties, maar ze bieden tegelijkertijd gezondheidsvoordelen.

PureBites biedt drie squeezables: PureBites Skin &coat Squeezables Cat Treat, Heart &Eyes Squeezables Cat Treat en Gut &Digestion Squeezables Cat Treat.

De huid &amperkbare vacht is gemaakt met slechts 5 ingrediënten: 100 procent pure kip, water, tapiocazetmeel, zonnebloemolie en tonijnolie. Dit product is afkomstig en gemaakt in Thailand met ingrediënten van menselijke kwaliteit.

Elk zakje bevat 113 mg omega-3 en 1065 mg omega-6 om de gezondheid van de huid en de vacht te ondersteunen.

Dit recept heeft een romige textuur die katten aanspreekt. Het is rijk aan eiwitten en bevat 109 calorieën per zakje. Het heeft geen kunstmatige kleuren, vulstoffen, zoetstoffen of glycerine.

Tapiocazetmeel is zacht voor de maag van een kat. Het komt zelden voor dat dieren gevoelig zijn voor dit ingrediënt.

Niet alleen bieden deze knijpbare recepten gezondheidsvoordelen, maar ze zijn ook een goede traktatiekeuze voor katten met gezondheidsproblemen, voedselallergieën en gevoeligheden, of die een beperkt of beperkt dieet volgen. Ze kunnen worden gegeven als een gezonde, functionele traktatie, een mixer of voedseltopper voor uw kat.

Caloriegehalte (ME berekend): 109 calorieën per zakje; 1541 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie: Kip, Water, Tapioca zetmeel, Zonnebloemolie, Tonijnolie

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 80%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45%

Vet: 35%

Vezel: 2.5%

Koolhydraten: 17.5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.51%

Vet: 57.63%

Koolhydraten: 11.86%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Tonijnolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Combineert een smakelijke traktatie met gezondheidsvoordelen
 • Rijk aan eiwitten
 • Geen kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen, vulstoffen of glycerine

Tegens

 • Sommige katten kunnen allergisch zijn voor kip

Wat vinden klanten van PureBites Cat Treats?

We vonden veel positieve klantrecensies voor PureBites online. Er zijn een paar negatieve beoordelingen, maar niet veel.

Positieve beoordelingen

Mijn kat houdt van je zalm traktaties en de kip. – Sheralyn, recensie over PureBites Cat Treats

Mijn diabetische kat is hier dol op en het is een beetje schokkend omdat hij een kieskeurige eter is. Hij eet de tonijn, witte vis, kip, eend en de zalm. – Tim, recensie over PureBites Cat Treats

Negatieve beoordelingen

We kochten drie smaken Pure bites voor onze 2 katten en vonden het een totale verspilling. Geen van beiden zou het product zelfs maar likken. Dit gebeurde met alle 3 de smaken. We hebben andere bedrijven geprobeerd en de katten zijn er dol op. Verspil je geld niet. – Karl van Schenectady, NY, beoordeelt PureBites Cat Treats op 26 februari 2021

De vriendin van mijn zoon kocht tijdens de feestdagen een zak PureBites gevriesdroogde kipfilet van 40 gram. Nadat ik onze drie katten ongeveer een derde van de zak had gegeven, was ik erg verrast om een pakje silica-droogmiddel in het voedsel te vinden. De zak was gemarkeerd met Uline, een groot verpakkingsbedrijf. Deze silicagel is niet consumeerbaar en vormt daarom een potentieel gezondheidsrisico aan een kat, als de zak breekt en het dier het per ongeluk inneemt. Ik heb twee klachten naar dit bedrijf gemaild, met lotnummerinformatie, etcetera en ben genegeerd, anders dan de geautomatiseerde reactie die aangeeft dat ze binnen 24 tot 48 uur zullen antwoorden. Omdat ze er zo trots op lijken dat ze geen consumentenproblemen hebben, wil ik duidelijk maken dat ze in feite problemen hebben. – L. van Lasalle, ON, beoordelen PureBites Cat Traktaties op 21 januari 2020

Hoeveel kosten PureBites Cat Treats?

We vonden PureBites op Chewy, Amazon, Petsmart, Petco en HomesAlive in Canada. Een zak PureBites RAW Freeze-Dried Shrimp Cat Treats kost ongeveer $ 4.

Een geval van 12 PureBites 100 Procent Chicken Breast Treats * Mixers is ongeveer $ 16,50. De trays zijn 1,76 gram.

Een 15-count doos van PureBites Squeezables Skin &Coat Cat Food Toppings (2,5 ounce tubes) is ongeveer $ 26.

Over het algemeen, zijn PureBites Cat Treats een goede keuze?

Met ingrediënten van menselijke kwaliteit en geen kunstmatige vulstoffen, kleurstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen, denken we dat PureBites kattentraktaties er goede opties uitzien voor uw kat. We vinden het ook leuk dat het bedrijf ze in verschillende formaten aanbiedt – toppers, mixers, squeezeables, RAW gevriesdroogd, samen met patés en bouillons.

We merken wel op dat er online verschillende negatieve opmerkingen waren van mensen die zeiden dat ze droogmiddelpakketten in hun traktaties vonden (om vocht te verminderen). Dit vormt een probleem als uw kat toevallig een zak met lekkernijen openscheurt en het pakket opeet, dus we hopen dat dit probleem is opgelost.

Er zijn op dit moment veel verschillende lekkernijen zoals mixers, toppers en squeezeables, maar ze hebben niet allemaal ingrediënten van zulke hoge kwaliteit. PureBites lijkt het meest op Whole Life kattenvoer en traktaties.

Hoe bestel je PureBites Cat Treats?

PureBites kattentraktaties zijn verkrijgbaar via toonaangevende Noord-Amerikaanse dierenspeciaalzaken zoals Petco en PetSmart. Je vindt ze op Chewy.com en Amazon.com. Ze zijn ook verkrijgbaar in buurtdierenwinkels in heel Canada en de Verenigde Staten en in andere landen.

Als u problemen ondervindt bij het vinden van een winkel, kunt u de winkelzoeker op de PureBites-website gebruiken.