Garfield Kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Garfield-nest is een volledig natuurlijk nest gemaakt van gedehydrateerde cassave en maïs zonder toegevoegde chemicaliën of geuren. Het is volledig plantaardig, biologisch afbreekbaar en doorspoelbaar, en de van nature lichte kleur maakt het gemakkelijk voor eigenaren om eventuele onregelmatigheden in de urine van hun kat te herkennen.

Hoewel het ongeparfumeerd is, slagen de natuurlijke ingrediënten er nog steeds in om goed werk te leveren met geurbeheersing, en het onmiddellijke klonterende vermogen is uitstekend voor scoopability.

Ten slotte bieden de volledig natuurlijke ingrediënten vrijwel geen stof en zijn de korrels zachter en comfortabeler op de poten van een kat dan veel andere nesten. Garfield Litter is niet alleen een uitstekend nest, het is ook gunstig voor het milieu.

Waarderingen

 • Productvariëteit – 2/10
 • Prijs per pond – 3/5
 • Multi-Cat Formules – 4/5
 • Langdurige geurbestrijding – 3/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Algemene score: 4/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten beide soorten kattenbakvullingen die Garfield te bieden heeft
 • We hebben meerdere weken de nesten getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Garfield is een bekende en geliefde kat uit strips, boeken en animatieseries, en de naamsbekendheid die met hem gepaard gaat, is duidelijk in het oog springend. Maar er is zeker meer aan dit nest dan alleen een lasagne-liefhebbende kat met een snarky houding.

Een variant van Garfield Cat Litter is de Ultimate Clump formule.

Een variant van Garfield Cat Litter is de Ultimate Clump formule.

Garfield Litter doet er alles aan om op een zeer positieve manier een impact op het milieu te maken door volledig natuurlijke ingrediënten te gebruiken die hernieuwbaar, doorspoelbaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn. Het wordt ook geproduceerd in Brazilië en het bedrijf werkt alleen met betrouwbare externe leveranciers van maïs en cassave voor hun ingrediënten.

Een andere variant van Garfield Cat Litter is de Ultimate Clump Multi-Cat formule.

Een andere variant van Garfield Cat Litter is de Ultimate Clump Multi-Cat formule.

Wat de voordelen voor katten betreft, bieden de korrels van Garfield Litter een zachtere textuur en consistentie, waardoor het voor uw katten comfortabeler is om op te lopen en te gebruiken in vergelijking met veel andere soorten kattenbakvulling. En, zoals gezegd, de lichtere kleur maakt het voor katteneigenaren gemakkelijker om ongewone verkleuring in de urine te herkennen, wat soms een teken is van gezondheids- en spijsverteringsproblemen.

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Garfield Litter biedt twee variëteiten, waarvan er één specifiek is geformuleerd voor huizen met meerdere katten. Beide nesten zijn gemaakt van dezelfde cassave- en maïsingrediënten met behulp van hetzelfde volledig natuurlijke en chemicaliënvrije proces. Ook zijn beide Garfield-nesten ongeparfumeerd en zijn ze klonterende nesten.

Beide Garfield kattenbakvulling formules bieden de volgende voordelen:

 • Gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten
 • Geen toegevoegde chemicaliën of geurstoffen
 • Stofvrije formule
 • Onmiddellijke klontering
 • Doorspoelbaar

Dit nest is anders dan veel andere nesten op de markt vanwege de ingrediënten en het productieproces, en het unieke karakter draagt bij aan zijn uitstekende klonter- en schepvermogen, evenals zijn milieuvriendelijke aanpak.

De enige nadelen zijn dat het een beetje middelmatig is als het gaat om geurbeheersing en omdat de korrels zo klein zijn, kan er tracking en verstrooiing buiten de kattenbak zijn. Dit geldt vooral voor de multi-cat formule, die kleinere korrels tussen de twee nesten heeft.

Ook zijn de kosten van Garfield Litter een beetje hoger dan veel andere beschikbare nesten, en de zakken zullen vrij klein lijken, vooral als je een huis met meerdere katten hebt. Het nest gaat echter langer mee dan je denkt voordat het volledig gedumpt moet worden.

De twee formules in deze review zijn de enige twee nesten die Garfield te bieden heeft.

We hebben Garfield Ultimate Clump Litter enkele weken getest in een huis met meerdere katten.

We hebben Garfield Ultimate Clump Litter enkele weken getest in een huis met meerdere katten.

Bekijk op Chewy

De volledig natuurlijke plantaardige ingrediënten zijn ontworpen om een milieuvriendelijkere optie te zijn dan meer traditionele, op klei gebaseerde nesten. Het bevat geen toegevoegde geuren, het maakt gebruik van een chemicaliënvrij uitdrogingsproces en het is ook gemaakt van hernieuwbare ingrediënten die veilig door toiletten en de meeste septische systemen kunnen worden gespoeld.

De korrels zijn erg fijn, maar er was vrijwel geen stof bij het gieten in de kattenbak, en er was ook geen stof bij het uitscheppen. Ook zijn de cassave- en maïsingrediënten uitstekend als het gaat om absorptievermogen en klonteren, waardoor het heel gemakkelijk te scheppen is. De klonten zijn constant stevig, ze braken niet uit elkaar bij het scheppen en er waren geen papperige stukjes meer over op de bodem van de kattenbak.

Garfield Ultimate Clump Litter heeft een zeer hoog absorptievermogen en heeft geweldig werk geleverd met klonteren.

Garfield Ultimate Clump Litter heeft een zeer hoog absorptievermogen en heeft geweldig werk geleverd met klonteren.

Vanwege de geurvrije formule is Garfield Litter echter niet zo uitstekend als het gaat om onmiddellijke geurbeheersing. Dit is een formule met meerdere katten die we hebben getest in een huis met meerdere katten, en hoewel de klontering en schepbaarheid indrukwekkend was, was de geurbeheersing niet de beste. Toch is het een zeer indrukwekkend nest, of je nu wel of niet bezig bent met geurbestrijding.

Houd er ook rekening mee dat het een iets duurder nest is dan veel andere merken, maar je betaalt een beetje extra voor de volledig natuurlijke ingrediënten, de doorspoelbaarheid en de verminderde impact op het milieu.

Categorie Rating
Prijs 3/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 3/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4/5

Voordelen van Garfield Ultimate Clump Cat Litter

 • Gemaakt van volledig natuurlijke, plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde chemicaliën
 • Superieur klontervermogen
 • Veilig door te spoelen naar toiletten

Nadelen van Garfield Cat Litter

 • Niet geweldig met geurbestrijding
 • Verstrooien en volgen buiten de kattenbak

Dit nest wordt geleverd in een zak van 10 pond. En omdat het is gemaakt van cassave en maïs, voelt het iets minder dicht en minder zwaar aan dan nesten gemaakt van klei en andere ingrediënten.

We hebben Garfield Ultimate Clump Multi-Cat Litter enkele weken getest in een huis met meerdere katten.

We hebben Garfield Ultimate Clump Multi-Cat Litter enkele weken getest in een huis met meerdere katten.

Bekijk op Chewy

De plantaardige formule in dit nest is niet alleen vriendelijker voor het milieu vanwege de natuurlijke ingrediënten en het gebrek aan geuren of andere additieven, maar het is ook composteerbaar en veilig om toiletten door te spoelen.

Hoewel de korrels extreem fijn zijn en een zanderige textuur hebben, was er nog steeds vrijwel geen stof bij het gieten in de kattenbak en bij het scheppen. En, net als de andere variëteit van Garfield Litter, absorbeert en klontert de cassave- en maïscombinatie bijna onmiddellijk, waardoor het heel gemakkelijk te scheppen was zonder uit elkaar te vallen of extra rommel achter te laten op de bodem van de kattenbak.

Garfield Ultimate Clump Multi-Cat nest heeft een zeer fijne korrel, maar was nog steeds uitstekend met klonteren en absorberend vermogen.

Garfield Ultimate Clump Multi-Cat nest heeft een zeer fijne korrel, maar was nog steeds uitstekend met klonteren en absorberend vermogen.

Maar net als bij de andere Garfield Litter is de geurbestrijding niet zo geweldig vanwege de geurvrije formule. Dus, hoewel de klonter- en schepmogelijkheden uitstekend zijn, moet u er rekening mee houden dat de geurbeheersing niet de beste is. Toch is het een allround geweldig nest als geurbeheersing geen enorme prioriteit voor je is.

Hoewel het iets duurder is dan veel andere nesten, is dit Garfield-nest uiterst eenvoudig te gebruiken in termen van absorptievermogen en schepbaarheid. We hebben het getest in een huis met meerdere katten met meerdere katten en vonden het een zeer goede optie voor kattenbakvulling, ook al was de geurbeheersing niet uitstekend en zijn de kleine korrels gemakkelijk te volgen buiten de kattenbak.

Categorie Rating
Prijs 3/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 3/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4/5

Voordelen van Garfield Cat Litter

 • Gemaakt van volledig natuurlijke, plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde chemicaliën
 • Uitstekend klontervermogen
 • Kan in toiletten worden gespoeld

Nadelen van Garfield Cat Litter

 • Niet geweldig voor geurbestrijding
 • Gemakkelijk te verspreiden buiten kattenbakken

Dit nest wordt geleverd in een zak van 10 pond. Het is niet te zwaar of moeilijk om te gieten, omdat het is gemaakt van cassave en maïs, waardoor het gemakkelijker te hanteren is in vergelijking met nesten gemaakt van klei en andere ingrediënten.

Wat vinden klanten van Garfield Kattenbakvulling?

Beide Garfield kattenbakvullingen scoorden extreem hoog bij klanten, waarbij de Ultimate Clump-formule 85% scoorde en de Ultimate Clump Multi-Cat-formule 86% scoorde op Chewy. Ook op Chewy kreeg de Ultimate Clump een 4-sterrenbeoordeling, terwijl de Ultimate Clump Multi-Cat een beoordeling van 4,3 sterren kreeg. Zoals met alle nesten, zijn er zowel goede als slechte beoordelingen, dus je moet misschien wat experimenteren om erachter te komen wat het beste werkt voor je katten en wat het beste voor jou werkt.

Blijf lezen om positieve en negatieve beoordelingen te zien voor beide variëteiten van Garfield Litter hierboven:

Positieve klantrecensies voor Garfield Litter

“We hebben zoveel kattenbakvullingen geprobeerd om er een te vinden die de geur bevat en gemakkelijk schoon te maken is en dat hebben we uiteindelijk gedaan. We hebben drie katten en dit nest klontert en verbergt de geur als geen ander nest. Geen geur, makkelijk op te ruimen en geen schrapende klonterende plas op de bodem. We zijn er helemaal weg van en geen enkel ander nest komt overeen!” –Jenn, reviewing Garfield Ultimate Clump Litter

“OMG! Ik weet niet wat me zo lang heeft gekost om dit geweldige product te ontdekken. Ik zal NOOIT meer teruggaan naar het op klei gebaseerde strooisel. Dit nest heeft geen geur, het klontert beter dan elk ander nest dat ik heb gebruikt en, het beste van alles, ik kan het spoelen. Scoop-flush, scoop-flush, scoop-flush. Wat kan er beter? Ik raad dit product ten zeerste aan alle kattenverzorgers aan.”  –Marlena, recensie Garfield Ultimate Clump Multi-Cat Litter

Negatieve klantrecensies voor Garfield Litter

“Ik zie veel mensen dit nest leuk vinden, maar blijkbaar is het gewoon niets voor mij. Ik probeerde mijn nest om te zetten naar iets doorspoelbaars. Het lijkt prima en ik was het een week aan het doorspoelen en het verstopte mijn toilet nog niet. Maar het absorbeert geur niet zo veel. Het is lichter dan ander strooisel, dus mijn kat maakt meer rommel rond zijn kattenbak. Ik zou dus liever mijn oude nest aanpakken en alles weggooien in plaats van te spoelen en meer hoofdpijn te hebben. Maar het ligt aan mij.” – Elena recenseert Garfield Ultimate Clump Litter

“Nadat ik dit nestje voor mijn katten heb geprobeerd, ben ik diep onder de indruk van het scheppende aspect ervan omdat het zo glad is en de klonten niet aan de zijkant van de doos blijven plakken! Als ik dit alleen al daarover zou lezen, zou dit vijf sterren zijn en verder! De geurbestrijding is echter niet zo geweldig, zelfs niet na het toevoegen van ordercontrole. Om die reden zal ik het waarschijnlijk niet opnieuw kopen omdat ik in een kleinere ruimte woon waar het belangrijk is om geurbeheersing te hebben, maar als je in een grotere ruimte woont waar je niet echt in de buurt van de kattenbak bent, en je bent op zoek naar goed stofvrij strooisel met geweldig scheppen, dan is dit geweldig!” – Becky bekijkt Garfield Ultimate Clump Multi-Cat Litter

Hoeveel kost Garfield Kattenbakvulling?

Garfield Kattenbakvulling lijkt misschien iets duurder dan veel andere nesten, maar het gaat ook erg lang mee en de milieuvriendelijke ingrediënten en biodegrability maken de extra kosten de moeite waard.

De originele formule kost $ 1,02 per pond en de multi-cat formule kost $ 1,70 per pond, wat zeker meer is dan wat de meeste traditionele nesten. Maar nogmaals, de duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak maken de iets hogere prijs zeer gerechtvaardigd.

Over het algemeen, is Garfield Kattenbakvulling een goede keuze?

We hebben vooral zeer positieve dingen te zeggen over beide soorten Garfield Litter. Het is een geweldig product dat slechts een paar nadelen heeft, en de nadelen zijn erg klein, afhankelijk van wat u zoekt in uw kattenbakvulling.

Het belangrijkste verschil tussen de twee variëteiten van dit nest is de grootte van de korrels. De multi-cat formule heeft een fijnere korrel dan de oorspronkelijke formule, dus de multi-cat formule heeft de neiging om meer verspreid buiten de kattenbak te komen dan de oorspronkelijke formule. Omdat er geen toegevoegde geuren of andere chemicaliën zijn, kan de geurbeheersing voor sommige mensen een probleem zijn.

Dat gezegd hebbende, het hangt allemaal af van hoeveel katten je hebt, waar je je kattenbakken plaatst, hoeveel je bereid bent uit te geven aan je nest en hoe belangrijk de milieu-impact voor je is.

Waar wordt Garfield-zwerfvuil verkocht?

Garfield Litter wordt voornamelijk online verkocht via Chewy en Amazon, maar is ook te koop bij andere retailers.

Klik hier om te winkelen voor Garfield Nest op Chewy