Pretty Please Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Pretty Please Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Pretty Please kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van Mooi kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Totaalscore: 6.7/10

In totaal geven we Pretty Please kattenvoer een 40 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Pretty Please Kattenvoer

Daniel Rotman is de oprichter en CEO van Pretty Litter, dat op de markt is gebracht als ’s werelds slimste kattenbakvulling’. Het bedrijf werd opgericht in 2015 en werd in mei 2021 overgenomen door Mars.

Pretty Litter is een kattenbakvulling die van kleur verandert om inzicht te geven in de gezondheid van uw kat op basis van de pH van zijn urine. Pretty Please is het droge kattenvoer geproduceerd en verkocht door Pretty Litter.

Inkoop en productie

Pretty Please is een gepatenteerde formule die, volgens het merk, “een groot aantal door kattenvoedingsdeskundigen ontworpen ingrediënten bevat die zijn geformuleerd om katten optimaal gezond, energiek, sterk en lang levend te houden.”

Hoewel Pretty Please in de VS wordt geproduceerd, biedt de Pretty Litter-website niet veel details over ingrediëntenbronnen of productieprocessen. Op de verpakking vindt u eenvoudig de verklaring: “Made in the USA with the finest ingredients from around the world.” Gezien het feit dat Pretty Litter in 2021 werd overgenomen door Mars, Inc., is het veilig om aan te nemen dat Pretty Please wordt geproduceerd in een of meer faciliteiten die eigendom zijn van Mars in de VS.

Wat de ingrediënten zelf betreft, bevat Pretty Please 24 essentiële vitamines en mineralen, samen met probiotica en prebiotica. Er lijken geen bijproducten, kunstmatige additieven of andere zeer controversiële ingrediënten te zijn.

Geschiedenis herinneren

Pretty Litter is een vrij nieuw bedrijf, dat pas in 2015 is opgericht en Pretty Please pas de laatste jaren is uitgebracht. Het product is tot op heden niet beïnvloed door terugroepacties.

Hoewel Pretty Please een schone terugroepgeschiedenis heeft, is de recente overname door Mars, Inc. de moeite waard om in de gaten te houden. Mars, Inc. bezit en produceert andere populaire merken voor dierenvoeding zoals Whiskas, Royal Canin, Sheba en Iams.

Volgens Healthy Pet Products heeft Mars Petcare alleen al in de afgelopen 8 jaar meer dan 1,8 miljoen pond droog en nat voedsel voor huisdieren teruggeroepen. We konden echter niet precies bepalen waar Pretty Please wordt geproduceerd, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen of kwaliteit en veiligheid waarschijnlijk een probleem zijn.

Wat voor kattenvoer biedt Pretty Please aan?

Het merk Pretty Please bevat momenteel slechts één recept kattenvoer. Pretty Please is ontworpen als een add-on voor een nieuw of bestaand Pretty Litter-abonnement.

Er is momenteel geen optie om Pretty Please als een stand-alone product te bestellen via de website van het bedrijf. Sinds Pretty Litter werd overgenomen door Mars, Inc., is het product beschikbaar gekomen in Target- en Walmart-winkels, dus hetzelfde kan uiteindelijk gelden voor Pretty Please-kattenvoer.

Pretty Please is een droge kattenvoerformule die voornamelijk wordt gemaakt van kippen- en kalkoenmeel. Het is een graanvrije formule ontworpen voor katten in alle levensfasen.

Wat vinden klanten van Pretty Please Cat Food?

Pretty Litter is een ongelooflijk populair product, dus het is geen wonder dat het merk besloot uit te breiden door hun eigen kattenvoer te maken. Het populaire kattenbakvullingsmerk Dr. Elsey’s deed hetzelfde. Terwijl Dr. Elsey’s al sinds 1989 actief is, is Pretty Litter nog geen tien jaar oud.

Niet alleen staat het merk Pretty Litter nog in de kinderschoenen, maar hun droge kattenvoer is nog nieuwer. Ik was niet in staat om een significant aantal klantrecensies buiten de Pretty Litter-website te vinden. Hoewel ik niet veel recensies voor Pretty Please zelf kon vinden, zijn recensies voor Pretty Litter en het merk zelf overvloedig aanwezig.

Op de website van het Better Business Bureau heeft Pretty Litter een gevoelloosheider van klachten over slechte klantenservice. Sommige klanten klaagden over vertraagde verzendingen, iets wat ik heb ervaren met mijn eigen bestelling. De e-mail met de orderbevestiging bevatte de volgende disclaimer: “Vanwege wereldwijde vertragingen in de verzending kan het iets langer duren voordat uw bestelling aankomt.”

Mijn bestelling duurde ongeveer 10 dagen om aan te komen, wat niet verschrikkelijk is, maar zeker veel langer is dan verwacht, vooral in vergelijking met grote retailers zoals Chewy en Amazon. Met betrekking tot claims over slechte klantenservice had ik persoonlijk geen problemen.

Toen ik geen optie zag om Pretty Please als stand-alone product te kopen, gebruikte ik de chatfunctie op de website en kon ik vrij snel met een vertegenwoordiger praten. Het is zeker een beetje vervelend dat je eerst Pretty Litter moet bestellen om het eten te kunnen kopen, maar zodra je abonnement is gestart, kun je Pretty Litter verwijderen en het voedsel blijven kopen als je wilt.

Wat vonden onze testkatten ervan?

Mijn bestelling bij Pretty Litter duurde 10 dagen om aan te komen en werd geleverd in een standaard kartonnen doos zonder vreemde verpakking. Pretty Please wordt verkocht in zakken van 5 pond en wordt geleverd in een hersluitbare zak.

Het eerste wat me opviel toen ik de zak Pretty Please opende, was dat het een sterk (niet onaangenaam) aroma had. In feite had ik de tas op mijn bureau liggen en mijn hond, Archie, zou niet stoppen met staren en zeuren gedurende een goede 10 minuten. Hij vond het duidelijk lekker ruiken.

Mijn katten waren meteen geïnteresseerd in het eten en waren perfect blij om te kauwen zodra de kom de vloer raakte. Het viel me wel op dat de brokjes veel kleiner zijn dan gemiddeld. Het was zeker geen probleem voor mijn katten en kan zelfs een voordeel zijn voor kittens of oudere katten.

Pretty Please Cat Food beoordeeld

Pretty Please Ultra-Premium Droog Kattenvoer

Klik hier om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Het merk Pretty Please biedt momenteel slechts één recept van kattenvoer en dat is deze graanvrije, op kip gebaseerde droogvoerformule. Deze formule begint sterk met drie hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten als de top drie ingrediënten: kip, kippenmeel en kalkoenmeel.

De volgende drie ingrediënten zijn plantaardig en helaas erg zetmeelrijk. Graanvrije voedingsmiddelen bevatten vaak bonen en peulvruchten in hun formules en Pretty Please is niet anders. Ik geef er over het algemeen de voorkeur aan om erwten en bonen in kattenvoer te vermijden, afgezien van het feit dat plantaardige ingrediënten niet geschikt zijn voor soorten.

Hoewel het totale koolhydraatgehalte van deze formule hoger is dan ik zou willen, is het zeker niet zo hoog als veel droog kattenvoer zoals Meow Mix of zelfs Blue Buffalo.

Over het algemeen is er niets bijzonders aan dit recept. Het is vrij rijk aan eiwitten en bevat pre- en probiotische supplementen om een gezonde spijsvertering te ondersteunen, maar het bevat nog steeds te veel plantaardige ingrediënten naar mijn smaak. Als droogvoer is het ook belangrijk om te onthouden dat dit recept niet het vocht bevat dat uw kat nodig heeft voor optimale hydratatie.

Het voordeel van dit product is het gemak. Het is fijn om zowel je kattenbakvulling als je kattenvoer bij hetzelfde bedrijf te kunnen bestellen, en je kunt je abonnement aanpassen op basis van het aantal katten in je huishouden. Het lijkt vrij eenvoudig om online wijzigingen aan te brengen in uw klantaccount.

Over het algemeen is Pretty Please een eiwitrijk droog kattenvoer met matige vet- en koolhydraatniveaus.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Gedroogde erwten, Gedroogde Kikkererwten, Tapiocazetmeel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijk aroma, Tomatenpulp, Lijnzaad, Vismeel, Zout, Cholinechloride, Fructooligosaccharide, Gedroogde Veenbessen, Gedroogde Kelp, Vitamine E-supplement, Gemengde Tocoferolen (conserveermiddel), Taurine, Yucca Schidigera-extract, Zinkmethioninecomplex, Zinksulfaat, Niacinesupplement, IJzerproteïne, IJzersulfaat, Vitamine A-supplement, Koperproteïnaat, kopersulfaat, thiaminemonoitraat, d-calciumpantothenaat, mangaanproteïnaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, natriumseleniet, vitamine D3-supplement, mangaanoxide, vitamine B12-supplement, calciumjodaat, foliumzuur, biotine, ethyleendiaminedihydroiodide, gedroogd bacillus coagulans fermentatieproduct, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 18.18%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 31.82%

Calorische gewichtsbasis

Loader

Eiwit: 37.43%

Vet: 36.36%

Koolhydraten: 26.2%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Kip maaltijd

Kalkoen maaltijd

Kippenvet

Gedroogde erwten

Gedroogde kikkererwten

Tapioca zetmeel

Tomaat Pomace

Lijnzaad

Kip

Vis

Pros

 • Drie bronnen van hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Voedingsrijk kippenvet als primair toegevoegd vet
 • Vrij van maïs, tarwe, soja en kunstmatige toevoegingen
 • Kleine brokjes, ideaal voor kittens en kleinere katten

Tegens

 • Levert niet het vocht op dat uw kat nodig heeft
 • Aanzienlijk koolhydraatgehalte

Hoeveel kost Pretty Please Kattenvoer?

Je kunt Pretty Please kattenvoer alleen kopen als add-on voor een nieuw of bestaand Pretty Litter-abonnement. Wanneer u een nieuw Pretty Litter-abonnement start, kunt u een zak Pretty Please krijgen voor $ 14,99. Na uw eerste levering is echter de normale prijs is $ 25 per zak.

Pretty Please raadt aan om een kat van 8 pond ongeveer 1/2 kopje voedsel per dag te voeren. Tegen de normale kosten van $ 25 per zak, dat is gemiddeld tot dagelijkse voerkosten ongeveer $1.25 per dag.

Over het algemeen, is Pretty Please Kattenvoer een goede keuze?

Pretty Please lijkt een bovengemiddeld droog kattenvoer te zijn in termen van ingrediëntkwaliteit en koolhydraatgehalte, maar het is niet uitstekend.

Dit recept is rijk aan dierlijke eiwitten uit hoogwaardige bronnen zoals kip- en kalkoenmeel, maar het bevat ook verschillende onnodige plantaardige ingrediënten, waaronder zetmeelrijke erwten en tapioca. Het totale koolhydraatgehalte is lager dan gemiddeld voor een droog voedsel, maar het is misschien niet laag genoeg om de kosten te rechtvaardigen. Met $ 25 per zak zal Pretty Please de bank niet breken, maar het is aanzienlijk duurder dan merken met een vergelijkbare beoordeling zoals WholeHearted of Health Extension.

De beste reden om Pretty Please te kopen is als je al een Pretty Litter-klant bent en je je leven wilt vereenvoudigen. Het is handig om uw kattenbakvulling en kattenvoer bij hetzelfde bedrijf te kunnen kopen, en Pretty Litter is een product van hoge kwaliteit dat we sowieso aanbevelen.

Als op zichzelf staand product is Pretty Please niet onze beste keuze voor kattenvoer, vooral gezien het gebrek aan informatie over de inkoop en productie van ingrediënten. Op basis van de beschikbare informatie hebben we echter geen grote rode vlaggen gezien en lijkt de ingrediëntenlijst redelijk goed uitgebalanceerd.

Waar wordt Pretty Please Kattenvoer verkocht?

Pretty Please kattenvoer wordt momenteel alleen verkocht via de Pretty Litter website. Je moet een nieuw Pretty Litter-abonnement starten om het te kopen of Pretty Please toevoegen aan een bestaand abonnement. Je kunt Pretty Please niet alleen kopen, tenzij je een bestaand abonnement hebt.