Pet Greens Cat Treats Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Aangedreven door tarwegras, worden Pet Greens-grassen en kattentraktaties op de markt gebracht als een gezonde, natuurlijke keuze voor huisdieren. Het bedrijf moedigt eigenaren van gezelschapsdieren aan om “het buitenleven naar binnen te halen” met hun producten. Maar hoe houdt dit merk zich staande tegen de Cats.com standaard?

We hebben Pet Greens kattentraktaties beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze gedetailleerde beoordeling voor meer informatie.

De Cats.com standaard – Beoordeling huisdier Greens Cat behandelt op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort op elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Geschiedenis terugroepen – 10/10

Algemene score: 7.1/10

In totaal geven we Pet Greens kattentraktaties een 43 uit 60 beoordeling of een B-cijfer.

Waarom vertrouwen op Cats.com

Na tientallen merken en honderden individuele recepten te hebben beoordeeld, heb ik veel ervaring opgedaan met het evalueren van kattenvoer en traktaties. Ik heb ook meer dan 12 jaar ervaring met het leren over de voorkeuren van mijn eigen katten op dit gebied.

Om Pet Greens kattentraktaties te testen, bestelde ik twee smaken Cat Craves semi-vochtige traktaties en een zelfgroeiende kattengraskit. Ik testte de traktaties met mijn drie katten (Bagel, Munchkin en Biscuit) en liet het kattengras gedurende een periode van 7 dagen groeien.

Tijdens het testen peilde ik de interesse van mijn katten in de traktaties en kattengras. Ik maakte ook opmerkingen over het uiterlijk, de geur, de textuur en de algemene aantrekkingskracht van de producten. Ten slotte heb ik een diepgaande analyse van de producten uitgevoerd met behulp van informatie van de productetiketten en deze vergeleken met de Cats.com Standaard.

Over Pet Greens

Pet Greens werd in 1996 opgericht door Catherine, een inwoner van Zuid-Californië, en haar Nieuw-Zeelandse zwager, Marty. Ze combineerden hun interesses in gezonde voeding om een lijn van huisdiertraktaties te creëren die de voedingskracht van tarwegras benutten.

Pet Greens werd oorspronkelijk bekend voor de verkoop van verse, levende groenten, waaronder tarwegras (op de markt gebracht als kattengras) en kattenkruid. Deze producten zijn verkrijgbaar in geselecteerde dierenwinkels en online bij Amazon.com. Het bedrijf biedt ook zelfkweekkits met alles wat eigenaren van gezelschapsdieren nodig hebben om thuis kattengras te laten groeien.

Meer recent heeft Pet Greens zijn productaanbod uitgebreid met een lijn van taaie kattentraktaties. De Cat Craves-lijn van kattentraktaties bevat tarwegras om een zachte dosis vezels en voedingsstoffen te leveren.

In samenwerking met Bell Rock Growers werkt Pet Greens aan het ondersteunen van reddingsorganisaties voor kleine dieren in de Verenigde Staten. Ze bieden een formulier op hun website dat reddingen kunnen invullen om een donatie van Pet Greens-producten aan te vragen.

Sourcing en productie

Pet Greens is gevestigd in San Marcos, Californië, eigendom van Bell Rock Growers, een familiebedrijf. Het biologische tarwegras en andere grassen die worden gebruikt in Pet Greens voorgegroeid gras en zelfkweekkits zijn afkomstig van Bell Rock Growers.

De Cat Craves lijn van kattentraktaties is gemaakt in de Verenigde Staten. Pet Greens specificeert niet waar de ingrediënten vandaan komen en vermeldt ook niet de naam van de fabrikant. De FAQ-sectie van de website zegt alleen dat de producten in de VS worden gemaakt en dat de zelfkweekkits in de VS of Canada worden geassembleerd.

Geschiedenis van terugroepen

Het primaire productaanbod van Pet Greens is hun voorgegroeide grassen en zelfgroeiende tarwegraskits die niet onderworpen zijn aan dezelfde FDA-voorschriften als dierenvoeding en -traktaties. Dat gezegd hebbende, Pet Greens Cat Craves traktaties zijn nooit teruggeroepen.

Welke soorten traktaties biedt Pet Greens?

Alle Pet Greens traktaties zijn geformuleerd om tarwegras als het steringrediënt te benadrukken. Vaak gekweekt als “kattengras”, is tarwegras een zachte bron van vezels en voedingsstoffen voor huisdieren.

Pet Greens biedt de volgende recepten voor kattentraktaties:

 • Pet Greens Kip Smaak Kat hunkert
 • Pet Greens Zalm Smaak Kat hunkert
 • Pet Greens Tonijn Smaak Kat hunkert
 • Pet Greens Turkije & Eend Smaak Kat hunkert

Naast taaie kattentraktaties biedt Pet Greens een zakje waarin klanten hun eigen kattengras kunnen laten groeien. Het zakje wordt voorgevuld met vuil geleverd en wordt geleverd met with een pakje zaden. Je scheurt de bovenkant eraf, voegt zaden en water toe en ziet ze groeien.

Pet Greens verkoopt ook voorgekweekt, gecertificeerd biologisch kattengras en kattenkruid. Ze worden gekweekt in kleine bekers en verkocht in grote dierenwinkelketens zoals PetSmart en Petco. Dezelfde zaden worden gebruikt voor hun zelfgroeiende kattengraspakketten.

Wat vonden onze testkatten?

Om Pet Greens-producten te testen, bestelde ik twee Cat Craves-traktatiesmaken en een zelfgroeiende kattengraskit. Ik plaatste mijn bestelling via Chewy en het was snel aangekomen. De instructies voor de zelfkweekkit waren eenvoudig te volgen en ik had in minder dan een week enkele centimeters gezond gras.

Mijn katten leken te genieten van Pet Greens kattensnoepjes. De ronde traktaties waren geschikt voor katten en de mijne leek de taaie textuur aantrekkelijk te vinden.

Pet Greens Cat Treats – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Pet Greens Kat hunkert naar diepzee tonijn semi-vochtige kat traktaties

Koop op Chewy Koop op Amazon

Geformuleerd om een gezonde spijsvertering te ondersteunen, zijn deze taaie kattentraktaties doordrenkt met vezelrijk tarwegraspoeder. Het eerste ingrediënt is echter tonijn – een rijke bron van dierlijke eiwitten en omega-3-vetzuren. Hoewel tonijn het grootste deel van de smaak biedt, bevatten de lekkernijen ook eiwitten uit kip en gedroogd ei.

Het is vermeldenswaard dat de gegarandeerde analyse voor deze traktaties op Chewy niet overeenkomt met wat er op de verpakking of op de Pet Greens-site staat. Met behulp van de informatie op de verpakking bevatten de traktaties ongeveer 15% eiwit en 6% vet, beide gemeten als droge stof. Met andere woorden, deze traktaties zijn ongelooflijk hoog in koolhydraten.

Pet Greens kattentraktaties zijn niet alleen zeer koolhydraatrijk, maar ze bevatten ook een paar ingrediënten die gewoon niet nodig zijn voor katten. Ahornsiroop bijvoorbeeld; Katten hebben geen smaakreceptoren voor zoetheid. De meeste katten zijn ook lactose-intolerant, dus de gedroogde cheddarkaas is mogelijk problematisch.

Ingrediënten

Tonijn, rijstmeel, kip, gerstemeel, plantaardige glycerine, ahornsiroop, hele gemalen aardappelen, gemalen tarwegraspoeder, biergedroogde gist, fosforzuur, gedroogde cheddarkaas, tapiocazetmeel, natuurlijke smaak, zout, visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), gedroogd eiproduct, geconserveerd met sorbinezuur en gemengde tocoferolen.

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn, Kip, Visolie, Gedroogd Eiproduct

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Ahornsiroop, Gedroogde Cheddar Kaas

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 34%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 15.15%

Vet: 6.06%

Vezel: 3.03%

Koolhydraten: 75.76%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 14.34%

Vet: 13.93%

Koolhydraten: 71.72%

Wat we leuk vonden:

 • Bevat verschillende bronnen van dierlijke eiwitten
 • Visolie levert wat omega-3 vetzuren
 • Katten lijken te genieten van de smaak en taaie textuur
 • Laag caloriegehalte, slechts 2 calorieën per traktatie

Wat we niet leuk vonden:

 • Zeer hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat onnodige zoetstof en zuivel

#2 Pet Greens Cat hunkert naar kalkoen & eend semi-vochtige kattentraktaties

Koop op Chewy Koop op Amazon

Met kalkoenspiervlees als eerste ingrediënt, bevat dit recept ook eiwitten van eend, kip en ei. Visolie biedt dierlijke omega-3 vetzuren, hoewel het geen hoofdingrediënt lijkt te zijn. Het drogestofeiwit- en vetgehalte van deze lekkernijen is respectievelijk 12,7% en ongeveer 8%.

Net als het vorige recept zijn deze kalkoenformule kattentraktaties zeer rijk aan koolhydraten. Ze bevatten ook dezelfde ahornsiroop en gedroogde cheddarkaas, evenals andere zetmeelrijke plantaardige ingrediënten zoals rijstmeel, gerstmeel en hele gemalen aardappelen.

Hoewel dit niet de eerste kattentraktaties zouden zijn die ik op voedingsbasis koos, genoten mijn katten er toch van. Ze hielden van de semi-vochtige textuur en leken de smaak aantrekkelijk te vinden.

Ingrediënten

Kalkoen, rijstmeel, gerstemeel, plantaardige glycerine, ahornsiroop, eend, kip, hele gemalen aardappelen, gemalen tarwegraspoeder, biergedroogde gist, fosforzuur, gedroogde cheddarkaas, tapiocazetmeel, natuurlijke smaak, zout, visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), gedroogd eiproduct, geconserveerd met sorbinezuur en gemengde tocoferolen.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalkoen, Eend, Chicken, Visolie, Gedroogd eiproduct

Ingrediënten die we niet lekker vonden: Ahornsiroop, Gedroogde Cheddar Kaas

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 37%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 12.7%

Vet: 7.94%

Vezel: 3.17%

Koolhydraten: 76.19%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 11.74%

Vet: 17.82%

Koolhydraten: 70.44%

Wat we leuk vonden:

 • Katten lijken van de smaak en textuur te houden
 • Bevat verschillende bronnen van dierlijke eiwitten
 • Laag in calorieën, slechts 2 calorieën per traktatie
 • Vrij van dierlijke bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Wat we niet leuk vonden:

 • Zeer hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat onnodige zoetstof en zuivel

#3 Pet Greens Self-Grow Garden Pet Grass

Koop op Chewy

Dit zelfgroeiende huisdiergras bestaat uit 100% gecertificeerd biologisch tarwegras en is een frisse en smakelijke traktatie voor katten. De kit bevat een zakje droge grond en een pakket zaden – je volgt gewoon de instructies om het gras zelf te laten groeien. De mijne groeide erg snel, ontkiemde in ongeveer 48 uur en groeide de volgende dagen enkele centimeters hoog.

Het is belangrijk om de instructies bij deze kit te lezen. De eerste stap is het prikken van gaten in de bodem van de zak voordat u deze opent om het water af te voeren. Als u het zakje openscheurt voordat u de instructies leest, kan het rommelig worden.

Zorg ervoor dat je de zaden een paar dagen de tijd geeft om te ontkiemen in een koele, schaduwrijke omgeving. Verplaats het zakje niet in de zon totdat het grootste deel van de zaden is ontkiemd en houd de grond licht vochtig.

Ingrediënten

Tarwegras.

Gegarandeerde analyse

Niet van toepassing

Wat we leuk vonden:

 • Bevat alles wat je nodig hebt (behalve water)
 • Veel extra zaden
 • Zaden ontkiemen snel en groeien goed
 • Katten lijken te genieten van het gras

Wat we niet leuk vonden:

 • Kan rommelig worden als u de instructies niet leest

Wat vinden klanten van Pet Greens kattentraktaties?

De voorgekweekte kattengras- en kattenkruidproducten van Pet Greens zijn erg populair bij eigenaren van gezelschapsdieren. Hoewel de Cat Craves-lijn van traktaties iets minder bekend lijkt te zijn, hebben alle vier de smaken ten minste een 4-sterrenbeoordeling op Chewy met een minimum van 85 klantrecensies.

Op Amazon hebben Pet Greens kattentraktaties aanzienlijk meer beoordelingen – meer dan 2.300. Hoewel Pet Greens een handvol beoordelingen over consumentenzaken heeft, is er geen enkele recenter dan 2017.

Positieve beoordelingen


“Dit was een hit met al mijn katten! Ik houd mijn adem in bij elke nieuwe traktatie die ik koop, omdat ze de neiging hebben om hun neus op te halen voor traktaties waarvan ik denk dat ze er dol op zullen zijn, maar ik blijf het proberen. Daar waren ze meteen dol op.”
– Door Mary J, Chewy.com, Reviewing Pet Greens Cat Craves Deep Sea Tuna Semi-Moist Cat Treats, op 8 oktober 2022

“Dit groeide snel en ik sneed het om op het eten van mijn katten te doen. Ze hebben het niet alleen opgeslokt, het gras groeide ook snel en hoog terug!” – Door Ly, Chewy.com, Reviewing Pet Greens Self-Grow Garden Pet Grass, op 26 juni 2023

Zowel katteneigenaren als hun katten lijken tevreden met Pet Greens kattentraktaties en zelfgroeiende graskits voor huisdieren. De traktaties lijken zelfs kieskeurige eters aan te spreken en ze zijn populair bij oudere katten voor wie knapperige traktaties een uitdaging zijn. Klanten zijn het er overweldigend over eens dat het huisdiergras heel gemakkelijk te kweken is.

Negatieve beoordelingen

“Katten roken ze en liepen weg, rook ook vreselijk voor mij, te droog en hard. Misschien een kwestie van kwaliteitscontrole, bottom line goede ingrediënten!” – Door Princess59, Chewy.com, Reviewing Pet Greens Cat Craves Roasted Chicken Semi-Moist Cat Treats, op 16 november 2022

“Die heb ik woensdag geplant en vier dagen later nog steeds geen resultaat. Misschien heb ik een slechte partij gekregen, maar er groeide geen gras voor mij, rook gewoon mijn appartement op (begon te ruiken naar rottende eieren).” Door sushinmoospetparent, Chewy.com, Reviewing Pet Greens Self-Grow Garden Pet Grass, op 10 juli 2022

De meeste negatieve beoordelingen voor Pet Greens Cat Craves traktaties zijn gecentreerd rond kattenvoorkeur. Sommige katten toonden gewoon geen interesse in de traktaties, hoewel een paar klanten problemen meldden met een niet-geur of uitgedroogd product. Negatieve beoordelingen van het kattengras werden gemengd tussen katten die niet geïnteresseerd waren in het gras en kopers die de zaden niet konden laten groeien.

Hoeveel kosten Pet Greens Cat Treats?

Vergeleken met populaire merken zoals Shameless Pets en Temptations, zijn Pet Greens kattentraktaties redelijk prijzig. Een zak van 3 ounce kan tot $ 8 kosten, afhankelijk van het recept. De prijzen voor Pet Greens-traktaties zijn vergelijkbaar met taaie traktaties van Tiki Cat.

Verrassend genoeg is het Pet Greens Cat Craves-kiprecept het duurst met ongeveer $ 8,11 per zak. De hartige zalmsmaak begint bij ongeveer $ 4,49, terwijl de smaken Turkey & Duck en Tuna beide onder de $ 6,50 zijn geprijsd.

Waar worden Pet Greens kattentraktaties verkocht?

Pet Greens traktaties zijn overal verkrijgbaar in winkels en online. De beste plek om Cat Craves-traktaties in de winkel te vinden, is in Petco- of PetSmart-locaties. Online kunt u de volledige Pet Greens-productlijn op Amazon.com of Chewy.com kopen.

Hoewel Chewy alleen de zelfkweekgraskits voor huisdieren van Pet Greens verkoopt, kunt u een drie-pack voorgekweekt kattengras van Amazon.com bestellen. Anders is de beste plek om Pet Greens voorgekweekt kattengras en kattenkruid te krijgen in PetSmart- of Petco-winkels.