Onbevooroordeelde Tiki Cat Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Tiki Cat wordt gevierd als een van de meest radicaal carnivore geschikte merken op de markt, maar is het een veilige, voedende keuze voor uw kat? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Tiki Cat-recensie.

De We’re All About Cats Standard – Tiki Cat beoordelen op wat belangrijk is

We hebben Tiki Cat geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8.3/10

We geven Tiki Cat een 50 uit 60 rating of een A- cijfer.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. U kunt het volledige rapport hier en hier bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Tiki Cat

Tiki Cat is eigendom van een bedrijf genaamd Petropics. Voordat ze Petropics oprichtte, werkte Christine Hackett in onderzoek en ontwikkeling voor Petco. Tijdens het werken met het private label-programma van de retailer, werd ze zich steeds meer bewust van de problemen en het potentieel in de huisdiervoedingsindustrie. In 2005 richtten Christine en haar man Robert een eigen bedrijf voor dierenvoeding op.

“Veel midline premium merken, die nog steeds veel graan en koolhydraten bevatten, verloren tractie aan bedrijven zoals de mijne”, zei Christine in een artikel in The New York Times. Tiki Cat heeft inderdaad een aanhang gekregen met zijn koolhydraatarme recepten, waarvan sommige zijn gemaakt van niets anders dan vlees en supplementen.

Sinds 2015 maakt Tiki Cat deel uit van Whitebridge Pet Brands, een bedrijf dat is ontstaan uit de fusie van Cloud Star en Tiki Pet. Andere merken in het Whitebridge-portfolio zijn Dogswell, Catswell en Buddy Biscuits.

Inkoop en productie

Tiki Cat wordt gemaakt in Thailand en beschrijft hun productiefaciliteiten als “bekroonde inblikfabrieken van menselijke kwaliteit”. Deze faciliteiten voldoen aan internationale normen voor menselijke voedselproductie.

Tiki Cat legt uit dat ze ingrediënten zo dicht mogelijk bij hun fabriek inkopen, waaronder vis uit Thaise wateren. Hun visserij maakt deel uit van de International Seafood Sustainability Foundation (ISSF) en ondersteunt instandhoudingsinitiatieven die helpen om het mariene milieu te beschermen. Ze zijn gecertificeerd door het International Dolphin Conservation Program, dat tot doel heeft dolfijnen te beschermen tegen tonijnvisserij.

Is Tiki Kattenvoer teruggeroepen?

Tiki Cat is nooit teruggeroepen.

Welke soorten kattenvoer biedt Tiki Cat aan?

Tiki Cat richt zich op natvoer met een breed scala aan ingeblikte en pouched recepten. Ze bieden ook een kleine selectie van droog kattenvoer. In totaal biedt het merk meer dan 40 verschillende smaken en texturen.

Hier is een kort overzicht van de tien productlijnen die Tiki Cat te bieden heeft:

 • Na Donker – Een lijn natvoer die spiervlees en voedingsrijke organen combineert.
 • Aloha Vrienden – Een lijn natvoer gemaakt met kip of tonijn en aangevuld met pompoen.
 • Geboren Carnivoor – Een beperkte selectie van gebakken brokjes diëten die gemiddeld 44% eiwit bieden en gemaakt zijn zonder aardappelen, maïs, rijst of tarwe.
 • Onmisbaar –ÞDe lijn bevat twee recepten voor droogvoer op basis van dieren gemaakt met kip, kalkoen, forel en menhaden vismeel.
 • Grill – Een lijn van nat voedsel gemaakt met op vis gebaseerde eiwitten en gegarneerd met schaaldieren zoals garnalen en garnalen.
 • Luau – Deze lijn omvat een verscheidenheid aan ingeblikt voedsel, voornamelijk gemaakt met geraspte kip en vlokken vis zoals wilde zalm en ahi tonijn.
 • Fluweel – Een lijn gladde mousses voor katten die graag hun maaltijden opknappen.
 • Kitten/Senior – Deze twee lijnen bevatten podiumspecifieke recepten voor kittens en senioren.
 • Bijzonder – Een beperkte selectie mousses geformuleerd om specifieke gezondheidsdoelen te ondersteunen, zoals gewichtsverlies, gezonde spijsvertering en gezondheid van de huid en vacht.
 • Rauw – Een lijn van vijf raw food recepten gemaakt met premium dierlijke eiwitten en bottenbouillon, vrij van toegevoegde koolhydraten.

Alle Tiki Cat recepten zijn vrij van dierlijke bijproducten, granen en aardappelen. Ze zijn gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Naast deze complete en uitgebalanceerde recepten biedt Tiki Cat een assortiment traktaties en food toppers. Tiki Cat Bouillons, Complements, Special en Velvet food toppers zijn rijk aan vocht en natuurlijke smaak. Wat traktaties betreft, biedt Tiki Cat zachte en taaie traktaties, knapperige traktaties, natte traktatiesticks en visfilets.

Tiki Cat – Top 3 recepten beoordeeld

Koop op Chewy Koop op Amazon

Labrapport bekijken

Het voedsel heeft 22 calorieën per ounce of 134 kcal per 6-ounce blikje.

Dit Tiki Cat-recept is gemaakt met niets anders dan kip, kippenbouillon, zonnebloempitolie en een scala aan vitamines, mineralen en aminozuren. Stel je voor dat je een blik kip in de supermarkt koopt en in plaats van het op een cracker te verspreiden, besprenkel je in een verscheidenheid aan supplementen om het qua voedingswaarde geschikt te maken voor katten. Dat is Tiki Cat Puka Puka Luau.

Laten we de ingrediëntenlijst eens nader bekijken.

Het recept draait om geraspte kip gemengd met kippenbouillon en zonnebloempitolie. Deze neutrale olie wordt vaak toegevoegd aan nat voedsel als vetbron, maar het mist de diversiteit van carnivoor-geschikte vetzuren in kippenvet, visolie en andere dierlijke vetten. De scheut zonnebloempitolie brengt het totale vetgehalte van het voedsel op ongeveer 13,8% op basis van droge stof, wat aanzienlijk lager is dan de geschatte 46% vet in het natuurlijke prooidieet van een kat.

Het koolhydraatgehalte van het voedsel is zelfs lager dan het vetgehalte. Dit is een van de weinige kattenvoer dat volledig koolhydraatvrij is. Katten hebben geen koolhydraten of zetmeel nodig, maar is een koolhydraatvrij en vezelarm voer ideaal voor katten? Misschien niet.

Hoewel het op de goede weg is en zeker beter dan vegetarische producten, kan dit voedsel ook verteerbaar. Het lijkt erop dat katten een vorm van vezels nodig hebben – idealiter onverteerbare dierlijke materie – om een gezond darmecosysteem te bevorderen. Zonder enige vorm van vezels kunnen katten verstopt raken of andere spijsverteringsproblemen ontwikkelen.

Alles bij elkaar is dit voedsel rijk aan dierlijke eiwitten met weinig vet en geen koolhydraten, inclusief vezels.

Het is een uitstekende keuze voor katten met diabetes of IBD en iedereen die het beu is om zijn kat onnodige plantaardige ingrediënten te voeren.

Het voedsel heeft 24 calorieën per ounce of 147 calorieën per 6-ounce blikje.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Zonnebloemolie, Calciumlactaat, Dicalciumfosfaat, Kaliumchloride, Taurine, Cholinechloride, Zout, Magnesiumsulfaat, Ijzersulfaat, Thiaminemononitraat (Vitamine B1), Vitamine E-supplement, Niacine (Vitamine B3), Zinkoxide, Vitamine A-supplement, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Manganousoxide, Calciumpantothenaat, Koper aminozuurchelaat, Riboflavinesupplement (Vitamine B2), Natriumseleniet, Pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6), Foliumzuur, kaliumjodide, vitamine D3 supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 2.6%

Vocht: 80%

As: 1.6%

Droge stof basis

laadprogramma

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zonnebloemolie

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Gemaakt zonder carrageen
 • Geen koolhydraten

Tegens

 • Vertrouwt op plantaardig vet
 • Relatief laag vetgehalte
 • Heeft misschien niet genoeg onverteerbare materie

Tiki Cat Hawaiian Grill Ahi Tonijn Graanvrij Ingeblikt Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Tonijn blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit ingeblikte voedsel is bijna niet anders dan de ingeblikte tonijn in water of olie die je naast de sardines in het gangpad voor ingeblikt voedsel kunt vinden.

Het recept bevat tonijnvlees als eerste ingrediënt, gevolgd door tonijnbouillon en zonnebloemolie. Ten slotte is het verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren om het qua voedingswaarde compleet te maken voor katten.

Nogmaals, zonnebloempitolie is geen ideale vetbron – katten hebben de vetzuren nodig die in dierlijk vet worden aangetroffen. Net als het voedsel op basis van kip dat eerder is beoordeeld, is dit recept vetarm met ongeveer 10% vet op basis van droge stof. Katten gedijen op een eiwitrijk dieet met een matig tot hoog vetgehalte en minimale koolhydraten. Hoewel Tiki Cat uitblinkt in het leveren van het lage koolhydraatgehalte en het eiwitrijke dat katten nodig hebben, heeft het merk de neiging om te beknibbelen op vet.

Vanaf 2022 is de gegarandeerde analyse voor dit recept bijgewerkt op basis van recente tests. Tiki Cat vermeldt nu het vezelgehalte als 0,5%, hoewel we niet zeker weten waar deze vezel eigenlijk vandaan komt. De visbouillon die als primaire bron van vocht wordt gebruikt, heeft tonijnbouillon vervangen. Als een vaag genoemd ingrediënt, kunnen we niet zeker weten van welke vis de bouillon afkomstig is, maar we hebben geen reden om te vermoeden dat het een ingrediënt van slechte kwaliteit is.

Over het algemeen is het recept rijk aan eiwitten met een laag vet- en koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 25 calorieën per ounce of 151 kcal per 6-ounce blikje.

Ingrediënten

Tonijn, visbouillon, zonnebloemolie, calciumlactaat, tricalciumfosfaat, cholinechloride, taurine, vitamine E-supplement, zinksulfaat, niacine (vitamine B3), thiaminemononitraat (vitamine B1), vitamine A-supplement, calciumpantothenaat, mangaansulfaat, riboflavinesupplement (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), kopersulfaat, ijzersulfaat, foliumzuur, kaliumjodide, vitamine D3-supplement, menadionenatriumbissulfaatcomplex (bron van vitamine K-activiteit), Biotine, Vitamine B12 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 72.73%

Vet: 9.09%

Vezel: 2.27%

Koolhydraten: 15.91%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 65.69%

Vet: 19.94%

Koolhydraten: 14.37%

Ingrediënten die we leuk vonden: Tonijn

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zonnebloemolie

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Hoog eiwitgehalte uit dierlijke bronnen
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Minimale plantaardige ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Geen carrageen

Tegens

 • Laag vetgehalte
 • Vertrouwt op plantaardig vet

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit kiprecept is een van de meest droge kattenvoerproducten van Tiki Cat. Zoals alle Tiki Cat droogvoer, is het gebakken in plaats van geëxtrudeerd, wat helpt om een deel van de voedingsintegriteit van de grondstoffen te behouden.

De ingrediëntenlijst begint met uitgebeende kip, gevolgd door kippenmeel als een geconcentreerde vorm van dierlijke eiwitten. Gedehydrateerde kip en gedroogd ei bieden aanvullende bronnen van dierlijke eiwitten en dierlijk kippenvet is de primaire bron van toegevoegd vet.

Tapiocameel wordt toegevoegd om het voedsel structuur te geven en verhoogt het koolhydraatgehalte van het voedsel. Gemalen heel lijnzaad wordt toegevoegd als bron van ALA, een omega-3 vetzuur dat voorkomt in planten. Het wordt gevolgd door zowel kikkererwten als erwten, peulvruchten die vaak worden toegevoegd aan graanvrij kattenvoer.

Zalmolie is een tweede bron van dierlijk vet en biedt dierlijke omega-3 vetzuren die biologisch waardevoller zijn voor katten dan plantaardige omega-3 vetzuren. Het voedsel wordt ook aangevuld met brouwers gedroogde gist, een ingrediënt rijk aan B-vitamines.

De ingrediëntenlijst eindigt met een verscheidenheid aan synthetische vitamines, mineralen en aminozuren toegevoegd om het voedsel qua voedingswaarde compleet te maken. Zoals de meeste droge voedingsmiddelen, is het vrij hoog in koolhydraten (27%), maar zeker niet zo hoog als veel op de markt.

Algeheel het is rijk aan eiwitten met matig vet en een matig koolhydraatgehalte.

Het voedsel bevat 495 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kippenmeel, gedehydrateerde kip, gedroogd eiproduct, tapioca, natuurlijke kipsmaak, gemalen hele lijnzaad, kikkererwten, erwten, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), brouwers gedroogde gist, calciumsulfaat, cholinechloride, inuline (prebiotisch), zalmolie, pompoen, taurine, ijzersulfaat, zinksulfaat, vitamine E-supplement, niacinesupplement (vitamine B3), kopersulfaat, vitamine A-supplement, Mangaansulfaat, Thiaminemononitraat (vitamine B1), D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), biotine, riboflavinesupplement (vitamine B2), vitamine B12-supplement, vitamine D3-supplement, calciumjodaat, foliumzuur, natriumseleniet, rozemarijnextract, ascorbinezuur (conserveermiddel), citroenzuur, looizuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 43%

Ruw vet: 19%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.78%

Vet: 21.11%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 16.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 41.49%

Vet: 44.52%

Koolhydraten: 13.99%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip zonder been, Gedehydrateerde Kippenlever, Kippenvet, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapiocameel, Gemalen heel lijnzaad, Hele kikkererwten, Hele Erwten

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Gemaakt van genoemd vlees in plaats van vaag geëtiketteerde maaltijden en bijproducten
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Relatief laag koolhydraatgehalte
 • Zeer smakelijk recept
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte

Wat vinden klanten van Tiki Kattenvoer?

Tiki Cat-voedsel ontvangt overweldigend positieve beoordelingen. Klanten houden van het lage koolhydraatgehalte van het voedsel en eenvoudige recepten. Het merk is populair onder katten met IBD, diabetes en andere gevoeligheden. Vooral de Grill- en Luau-lijnen zijn populair, terwijl After Dark gemengde recensies krijgt.

In 2018 dook een ongebruikelijke klacht op in klantrecensies. Verschillende kopers melden dat ze grijs vlees in hun blik tiki cat hebben gevonden. Het bedrijf beweert dat de grijze kleur een normaal gevolg is van koken en geen invloed heeft op de veiligheid van het voedsel.

Beoordelingen lijken het bedrijf hierover te ondersteunen – het lijkt er niet op dat katten ziek zijn geworden na het eten van het verkleurde Tiki Cat-voedsel.

Positieve beoordelingen

“Mijn dierenarts is fel pro rauw dieet voor katten. Ze zouden alleen eiwitten moeten eten. Ze hebben niet de juiste enzymen om groenten, fruit of granen te verteren. Dat is wat hun poep doet stinken. En droge brokjes zijn echt helemaal niet goed voor katten, niets van dat alles. Dus ik moest stoppen met de brokjes, wat moeilijk was voor Bella, maar ze wist dat het voor haar gezondheid was. De dierenarts wist ook dat gewoon rauw te duur zou zijn voor mijn budget, dus ze raadde er drie aan van Tiki Cat: Kip, Kip met Ei en After Dark lever, spiermaag, harten. De laatste heeft minder orgaanvlees en meer bouillon dan de twee geraspte kippen. Ik meng een blikje After Dark met een blikje geraspte kipkeuze en geef Bella 3/4 rauwe en 1/4 gemengde kip uit blik. Haar vacht is nu geweldig, ze verloor haar extra buikvet en haar poep ruikt helemaal niet! De dierenarts zegt dat van de katten die ze ziet met een chronische ziekte, 90% van hen volledig herstelt wanneer ze worden overgeschakeld op een rauw dieet. Ik ben verkocht! En ik hou van de prijzen hier bij Chewy’s en dat je nooit wordt gestraft door iets te proberen dat niet werkt voor je huisdier.” – BellaMom, recensie van Tiki Cat Koolina Luau Chicken with Egg in Chicken Consomme

“Ik ben dol op het merk Tiki Cat en de ingrediënten, en mijn katten genieten echt van Tiki Cat Ahi Tuna. Ik probeerde Tiki Cat Succulent Chicken die eruit zag als huisgemaakte echte kip, maar geen van beide katten zou het eten. Kan ze niet achterhalen. Ze houden van Halo Wet Indoor Chicken, maar ze zullen de andere Halo-variëteiten niet aanraken. Dus hoewel ik de kwaliteitsparameters controleer, bepalen mijn katten echt wat ik koop. Ik zal zeker Tiki Cat Ahi Tuna blijven kopen, want het is een ding waar we het allemaal over eens zijn.” – Marie, recensie Tiki Cat Hawaiian Grill Ahi Tuna

Negatieve beoordelingen

“Ik gebruik al heel lang Tiki Cat-variëteiten. In de afgelopen maanden heeft de kip in de kippenrassen is nu GRIJS! Ik nam contact op met Tiki en kreeg te horen dat, hoewel visueel aantrekkelijk, dit gebeurt vanwege het kookproces. Eh, nog nooit heb ik de afgelopen twee jaar grijze kip gezien (het grijze vlees begon een paar maanden geleden op te duiken). Kortom, ik kreeg mijn bontbaby tegen het einde van 2015 en dit probleem begon medio 2018 op te duiken. Ik begrijp niet hoe de grijze kip die nu opduikt komt door het kookproces komt terwijl het nog NOOIT zo was. Ik heb dit gemeld aan Chewy om te proberen wat hulp te krijgen, omdat ik steeds dezelfde reactie van Tiki krijg. Ik heb het deze keer niet eens bij Chewy gekocht omdat ik het niet in een bulkkoffer wilde kopen vanwege deze grove grijze kip. Iemand moet iets doen om dit op te lossen. Het spijt me, maar zou JIJ grijze kip eten? Het maakt me niet uit hoe vaak ik te horen krijg dat het “volkomen veilig” is, * ik * persoonlijk vertrouw grijze kip niet. De vrouw bij Chewy was super aardig en behulpzaam. Ik hoop echt dat Tiki dit probleem zo snel mogelijk oplost. CONTROLEER ALSJEBLIEFT JE BLIKJES EN MELD DIT OOK, ALS HET JE OVERKOMT!” – msmw, recensie van Tiki Cat Puka Puka Luau Succulent Chicken in Chicken Consomme

“Ik koop dit merk kattenvoer nu al meer dan 5 jaar bij mijn lokale dierenwinkel. Chewy leek handiger en ik kon het eten maandelijks laten verzenden, dus ik plaatste een bestelling voordat ik vertrok voor een reis van twee weken, zodat mijn kattenoppas niet zonder voedsel zou komen te zitten terwijl ik weg was. Alle drie de gevallen van dit voedsel hadden schimmel / grijzend vlees bovenop. De Chewy klantenservice was super behulpzaam en betaalde mijn aankoop meteen terug. Ik zal echter niet opnieuw online kopen. :(“ – Alison, recensie van Tiki Cat Koolina Luau Chicken with Egg in Chicken Consomme

Hoeveel kost Tiki Cat?

Tiki Cat is niet het goedkoopste merk op de markt, maar hun droge voedingsmiddelen zijn redelijk betaalbaar. De gemiddelde kosten voor Tiki Cat natvoer variëren van ongeveer $0.35 tot $0.55 per ons. Voor een kat van 10 pond zou het tussen $2.96 en $5.00 per dag om de hierboven besproken recepten te voeden.

Zoals de meeste kattenvoerbedrijven, prijst Tiki Cat hun droogvoer lager dan hun natte recepten. Tiki Cat Born Carnivore droogvoer kost ongeveer $0.50 per dag.

Qua prijs en kwaliteit is Tiki Cat vergelijkbaar met andere premium merken zoals Koha en Hound &Gatos. Het is minder duur dan een van onze favoriete merken, Ziwi Peak.

Kortom, is Tiki Cat een goede keuze?

De natte voedingsmiddelen van Tiki Cat zijn enkele van de meest eiwitrijke, koolhydraatarme producten op de markt. Met sommige van hun voedingsmiddelen die geen koolhydraten bevatten, is Tiki Cat-voedsel een uitstekende optie voor katten met diabetes of IBD. Met name de After Dark-lijn is een uitstekende keuze. Het is een lijn van soortgeschikt voedsel dat zowel spiervlees als organen combineert voor een breed spectrum van dierlijke voedingsstoffen.

Hun droge voedingsmiddelen zijn – zoals vrijwel alle droge voedingsmiddelen – relatief veel koolhydraten en leveren niet het vocht dat katten nodig hebben, maar ze zijn beter dan de gemiddelde brokjes, bieden aanzienlijk hogere vleesinsluitsels en een lager koolhydraatgehalte.

Gezien het feit dat het merk nooit is teruggeroepen, lijkt Tiki Cat zowel qua voedingswaarde superieur als betrouwbaar te zijn. Aan de negatieve kant is Tiki Cat-voedsel duurder dan de meeste. U kunt bijna $ 5 per dag uitgeven om uw kat een van de natte recepten van het merk te voeren. Meerdere kattenhuizen of die met grote of actieve katten zullen nog meer uitgeven.

Waar tiki cat kopen?

Tiki Cat is verkrijgbaar in onafhankelijke dierenwinkels en ketens. Gebruik hun winkelzoeker om een winkel bij u in de buurt te vinden. Online kunt u het kopen bij PetSmart, Petco, Chewy, Amazon, Walmart en andere retailers die kattenvoer verkopen.

Klik hier om te winkelen voor Tiki Kattenvoer op Chewy