Onbevooroordeelde CatSpot Litter Review 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Verantwoordelijke eigenaren van gezelschapsdieren maken zich niet alleen zorgen over de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren, maar ook over het milieu. Traditionele kattenbakvullingen van klei bevatten ingrediënten die voor beide slecht kunnen zijn.

Veel commercieel geproduceerde kleibrokken bevatten hoge niveaus van silicastof die het ademhalingssysteem van uw kat kunnen irriteren, evenals chemische geuren die giftig kunnen zijn voor katten. Bovendien zijn sommige van de processen waarmee de klei wordt verkregen milieuvernietigend. Als u op zoek bent naar een gezond, milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kattenbakvullingen, overweeg dan CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter.

Waarderingen

 • Prijs per pond – 1/5
 • Multi-Cat Formules – 1/5
 • Langdurige geurbestrijding – 3/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Algemene score: 2.5/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten CatSpot Litter
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Het merk CatSpot werd in 2016 gelanceerd als een biologisch, volledig natuurlijk kattenbakvullingsmerk gemaakt van slechts één ingrediënt – kokosnoot. Het merk biedt momenteel slechts één product aan, maar het is uniek ontworpen om milieuvriendelijk en duurzaam te zijn.

Dit product werkt niet alleen als kattenbakvulling, maar het kan ook worden gebruikt als bodemadditief in uw tuin, tuin of compostbak. Het product is gemaakt in de Verenigde Staten in Sikeston, Missouri en is 100% natuurlijk, biologisch en biologisch afbreekbaar.

Producten die in deze recensie zijn opgenomen
Naam Klonteren? Levensfase Functies
CatSpot Coconut Cat strooisel Nee Alle Volledig natuurlijk, biologisch, biologisch afbreekbaar, geurbestrijding, duurzaam

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Het merk CatSpot biedt momenteel slechts één type kattenbakvulling – CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter. Dit nest is gemaakt van 100% natuurlijke, biologische kokosnoot als enige ingrediënt. Het is duurzaam, biologisch afbreekbaar en zeer milieuvriendelijk.

Het werkt niet op dezelfde manier als traditionele kleistrooisels, maar het biedt wel een verscheidenheid aan unieke voordelen. Als u op zoek bent naar een natuurlijk alternatief, is het het proberen waard.

Cat Kattenbakvulling Product beoordeeld

Bekijk op Amazon

Deze CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter is precies wat de naam impliceert – een biologische, volledig natuurlijke kattenbakvulling die alleen van kokosnoot is gemaakt. Omdat het volledig natuurlijk is, is het een hypoallergene formule en het feit dat het alleen van kokosnoot is gemaakt, maakt het superlicht. Dit strooisel absorbeert tot 560% van zijn gewicht in vloeistof, waarbij elke zak van 5 pond dezelfde hoeveelheid vloeistof absorbeert als een zak kleiafval van 20 pond.

Omdat het niet klontert, bevat het niet zo goed geuren als sommige nesten en het lichtgewicht materiaal heeft de neiging om te volgen. Als u het echter dagelijks schept, kan één zak tot een maand meegaan en kunt u het gemakkelijk weggooien door het in uw tuin, tuin of compostbak te dumpen als bodemadditief.

Hoewel we deze CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter alleen een 2.75/5-beoordeling hebben gegeven, is het belangrijk om te onthouden dat dit beoordelingssysteem grotendeels is gebaseerd op functies die te vinden zijn in meer traditionele kattenbakvullingproducten. Dit is geen klonterend nest, noch is het speciaal ontworpen voor huishoudens met meerdere katten. Waar dit product uitblinkt, is in het feit dat het lichtgewicht, volledig natuurlijk, hypoallergeen en biologisch afbreekbaar is.

Categorie Rating
Prijs 1/5
Klonterende actie 0/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 3/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 2.75/5

Voordelen van CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter:

 • Gemaakt van 100% natuurlijke, biologische kokosmaterialen
 • Absorbeert tot 560% van het gewicht in vloeistof
 • Volledig biologisch afbreekbaar, duurzaam en milieuvriendelijk

Nadelen van CatSpot 100% Coconut Organic Kattenbakvulling:

 • Vrij duur in vergelijking met kleistrooisels en andere producten
 • Geen klonterende formule, moet worden geroerd om vloeistof te helpen absorberen
 • Enigszins stoffig en laat sporen achter wanneer kat instapt met natte poten

Dit nest wordt geleverd met zakken van 5 pond en kan worden gekocht in hoeveelheden tot 3 zakken op Amazon of maximaal 9 zakken op de CatSpot-website. Omdat dit strooisel is gemaakt van kokosnoot in plaats van klei, is het ongelooflijk licht en gemakkelijk te vervoeren.

Wat vinden klanten van CatSpot Coconut Cat Litter?

CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter heeft een mix van positieve en negatieve beoordelingen op Amazon, waarvan slechts ongeveer 50% 5-sterrenrecensies zijn. Over het algemeen houden klanten ervan dat het lichtgewicht en allemaal natuurlijk is, maar er zijn veel opmerkingen over tracking en geur.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor de kattenbakvullingsformule hierboven:

Positieve klantrecensies voor CatSpot Coconut Cat Litter

“Ik gebruikte eerder Dr. Elsey’s Respiratory Relief-nest voor mijn allergische kat … Toen ik erachter kwam dat sommige katten allergisch kunnen zijn voor kleistrooisel, besloot ik dat ik een alternatief moest proberen, maar mijn katten zijn erg kieskeurig. Ze waren niet dol op pelletachtig zwerfvuil zoals Yesterday’s News, en ik neem het ze niet kwalijk. Ik wilde een nestje met zo min mogelijk componenten, en toen ik een advertentie voor CatSpot zag was ik geïntrigeerd door het feit dat er maar één component is (kokosnoot). Ik gebruik het nu ongeveer vier maanden en ik ben erg tevreden. Hier zijn enkele van mijn observaties: Kleine, geschoren stukjes kokosnootschaal. Heel licht. Helemaal niet hard voor de poten van een kat. Omdat het zo licht is, volgt het gemakkelijk. De hoeveelheid die wordt bijgehouden, stoort me niet al te veel en het grootste deel van de tracking is beperkt tot de kamer waar de kattenbakken worden bewaard.”

– A. Perry, reviewing CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter Formula

Negatieve klantrecensies voor CatSpot Coconut Cat Litter

“Als katteneigenaar ben ik altijd op zoek naar het beste nest dat er is volgens mijn twee katten. Ik vond CatSpot op het web, las de info en dacht dat ik het zou proberen. De tas is echt licht van gewicht, weegt bijna niets. De kleur is bruin. Ik heb een kattenbak geleegd en deze erin gegoten, wees voorzichtig omdat het gemakkelijk te overvullen is vanwege de lichtheid van het product. Het heeft geen geur en ik heb geen stof opgemerkt… Ik merk een geur na een paar dagen met beide katten die dezelfde kattenbak gebruiken. Ik heb het nest een week geleden voor het laatst vervangen. Het voorgestelde schema is ongeveer 15 dagen. Definitieve beslissing, niet blij mee. Wat me is opgevallen, is dat de mens de geur misschien niet opmerkt van ver daarboven, maar beneden bij de neus van kitties stinkt het – zure geur, ik heb zelfs zuiveringszout toegevoegd. Uiteindelijk heb ik de doos één keer per week vervangen en zou ik te duur zijn op dat vervangingsschema voor mij.”

– Piwacket, reviewing CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter Formula

Hoeveel kost CatSpot Coconut Cat Litter?

De prijs van CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter varieert enigszins, afhankelijk van waar u het koopt. U kunt een tas van 5 pond kopen voor $ 17,99 op de CatSpot-website of $ 14,99 per zak betalen wanneer u zich abonneert op regelmatige leveringen. De prijs op Amazon is ook $ 17,99 per tas met een korting van 5% of 10% wanneer u zich abonneert – er is ook een lichte korting op meerdere zakken voor aankopen van 2 of 3 zakken.

Over het algemeen, is CatSpot Coconut Cat Kattenbakvulling een goede keuze?

Als je een directe vergelijking maakt tussen CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter en traditioneel kleistrooisel, zul je teleurgesteld zijn. Dit strooisel klontert niet en bevat daardoor mogelijk geen geuren en commercieel kleistrooisel. Het heeft ook de neiging om in het begin een beetje te volgen, vooral als de poten van je kat nat zijn wanneer hij instapt. Je moet het strooisel een keer per dag of zo roeren om het droog te houden en om het zoveel mogelijk vloeistof te laten absorberen.

Hoewel CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter zich niet gedraagt als kleistrooisel, heeft het zijn eigen unieke voordelen. Het is niet alleen 100% natuurlijk en biologisch, maar het is ook duurzaam en biologisch afbreekbaar. U kunt het direct in uw tuin of tuin weggooien (na het verwijderen van vast afval) of het gebruiken in uw compostbak. Het kost misschien iets meer, maar als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke kattenbakvulling, dan is dit het.

Houd er rekening mee dat deze kattenbakvulling geen geurstoffen, chemicaliën of andere additieven bevat. Hoewel dit het een gezonde en hypoallergene keuze maakt, beperkt het het vermogen van het product om geur te bevatten – vooral in huishoudens met meerdere katten. We vonden dit geen significant probleem met dagelijks scheppen, maar het is iets waar u op moet letten bij de aankoop van dit product.

Waar wordt CatSpot Coconut Cat Litter verkocht?

CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter wordt online verkocht via de website van het bedrijf en op Amazon. Je kunt het misschien vinden in lokale of regionale dierenspeciaalzaken, maar de de eenvoudigste manier om het op dit moment te kopen, is rechtstreeks via de website van het bedrijf of op Amazon.

Klik HIER om te winkelen voor CatSpot 100% Coconut Organic Cat Litter op Amazon

Gerelateerde artikelen:

Over de auteur:

Kate Barrington heeft een bachelordiploma in het Engels en is de gepubliceerde auteur van verschillende zelfhulpboeken en voedingsgidsen. Kate is ook een fervent hondenliefhebber en aanbiddende eigenaar van drie katten, kate’s liefde voor dieren heeft haar geleid tot een succesvolle carrière als freelance schrijver die gespecialiseerd is in huisdierverzorging en voeding. Kate heeft een certificaat in fitnessvoeding en schrijft graag over gezondheids- en wellnesstrends – ze geniet ook van het maken van originele recepten. Naast haar werk als ghostwriter en auteur is Kate ook blogger voor een aantal biologische en natuurlijke voedingsbedrijven en columnist voor verschillende dierenbladen.