Nutriment Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Nutriment beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Nutriment kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-classificatie nutriment op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 4/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.5/10

In totaal geven we Nutriment kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Nutriment

Nutriment, opgericht in 2013, is een rauw diepvriesbedrijf voor dierenvoeding dat zich toelegt op het biologisch geschikte raw food (BARF) dieet. Kwaliteit is hun basisprincipe en daarom besteden ze veel zorg aan het selecteren van ingrediënten, het formuleren van recepten en het produceren van hun huisdiervoeding.

De oprichters van Nutriment geloven dat een voedzaam rauw dieet dat gemakkelijk verteerbaar is, de beste manier is om een optimale gezondheid en geluk bij huisdieren te bevorderen. In tegenstelling tot veel commerciële dierenvoeding, zijn de producten van Nutriment allemaal vrij van granen, suikers, vulstoffen, kunstmatige additieven en conserveermiddelen.

Inkoop en productie

Nutriment is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit Britse bronnen. Ze gebruiken een verscheidenheid aan rauw vlees, verse groenten en voedzame superfoods om rauw voedsel voor honden en katten te maken, allemaal ontworpen door interne voedingsdeskundigen met overleg van professionals uit de industrie en veterinaire partners.

Alle producten van Nutriment voor dierenvoeding worden met de hand gemaakt in hun landelijke productiefaciliteit, Laverstoke Park Farm, gelegen in Overton, Hampshire. De boerderij heeft een biologische certificering en volgt ethische benaderingen van landbouw en duurzaamheid.

Deze toewijding aan duurzaamheid komt ook tot uiting in hun verpakkingen. Nutriment gebruikt gerecycled plastic in hun verpakkingen en werkt samen met Red Tractor verzekerde landbouwpartners en neemt stappen om efficiëntie in hun verzend- en logistieke activiteiten te garanderen.

Geschiedenis herinneren

Op basis van ons onderzoek lijkt het erop dat Nutriment nog nooit een terugroepactie voor huisdiervoeding heeft gehad.

Wat voor soort kattenvoer biedt Nutriment?

Nutriment is een rauw dierenvoedingsbedrijf dat biologisch geschikt rauw voedsel (BARF) voor katten en honden aanbiedt. Hoewel Nutriment een brede selectie producten voor honden biedt, leek hun selectie kattenvoer op het moment van beoordeling beperkt tot drie producten. We vonden een rundvleesrecept rauw kattenvoer en twee rauwe gehaktballetjes, rundvlees en pens.

Wat vinden klanten van Nutriment Kattenvoer?

Nutriment is in de loop der jaren bekroond met een indrukwekkend aantal prijzen. Onlangs werden ze door Global 100 uitgeroepen tot een van de toonaangevende innovators in gezonde huisdiervoeding en werden ze door Business and Industry Today uitgeroepen tot topexposant op Crufts 2020.

Niet alleen professionals uit de industrie lijken Nutriment erg leuk te vinden, maar hun klanten ook. Met meer dan 1.200 beoordelingen op TrustPilot heeft Nutriment een beoordeling van 4,6 sterren en meer dan 80% van hun beoordelingen zijn 5 sterren. Van de negatieve opmerkingen lijken de meeste een probleem te zijn met de levering in plaats van het product zelf.

Laten we eens kijken naar enkele van de beoordelingen voor Nutriment op TrustPilot .

Positieve beoordelingen

“Website is gemakkelijk te navigeren en bestellingen te plaatsen. Bestelling geplaatst op vrijdag aangekomen maandag lunch, producten arriveerden geïsoleerd zodat alles bevroren bleef. Zou het zeker aanraden.” – Sarah Buckley, oktober 2021

“We hebben twee Sphynx Cats die al 7 jaar brokken gebruiken en ik dacht dat ze in een gezonde conditie verkeerden. We hebben ze onlangs overgeschakeld op nutriment RAW en ik kan het verschil niet geloven … Het verschil is verbazingwekkend in slechts 4 weken. Hun huid is zo zacht en het sphynxvet is enorm verminderd, hun poep ruikt niet wat echt helpt bij binnenkatten. Ze hebben veel meer energie en ons meisje wordt langzaam aanhankelijker. Ik kon RAW niet genoeg aanbevelen, onze katten zijn weer als kittens en dat is echt te zien.”– Stephanie Ellarby, september 2021

Negatieve beoordelingen

“We zijn al jaren behoorlijk blij met dit eten, maar hebben onlangs kleine stukjes gevonden. van blauw plastic erin. Mijn broer heeft direct contact met je opgenomen maar niets gehoord?? Het zit ook niet in één specifiek vlees. Kunt u zo snel mogelijk contact met hem opnemen?”– Amy Field, oktober 2021

“Eerste ervaring met Nutriment. Zeer tevreden met het eten dat de volgende dag zoals beloofd aankwam, goed verpakt en nog steeds bevroren, maar bestellen was uiterst moeilijk. Ik belde op om te bestellen en kreeg te horen dat ik mijn gegevens online moest invoeren en vervolgens mijn bestelling online moest plaatsen. Het duurde nog twee lange telefoontjes met een behulpzame meneer die me vertelde wat ik moest doen. Ik vond het plaatsen van een bestelling erg stressvol.”– Technofoob, september 2020

Nutriment Kattenvoer – Top 2 recepten beoordeeld

#1 Nutriment Beef Formula Verbeterde raw dieetformule Volwassen kattenvoer

Koop op Amazon Koop op Nutriment.co.uk

Geformuleerd voor volwassen katten van alle rassen, bevat dit rauwe kattenvoer runderhart als het primaire ingrediënt, aangevuld met kip met bot en twee andere runderorganen: nier en lever. De enige andere hoofdingrediënten zijn koudwaterzalmolie, kelppoeder, spirulinapoeder en tarwekiemolie.

We houden ervan dat deze formule vol zit met dierlijke eiwitten, vooral voedingsrijk orgaanvlees en kip die het rauwe bot bevat. Zalmolie is een rijke bron van omega-3-vetzuren en omdat het als eerste wordt vermeld, vinden we het niet erg dat het recept ook een plantaardig vet (tarwekiemolie) bevat.

Over het algemeen lijkt dit een eiwitrijk recept te zijn met hoge insluitsels van gezond vet en een minimaal koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

British Beef Heart 63%, British Chicken with Bone (geklede karkassen) 30%, (British Beef Kidney, British Beef Liver 6%), Scottish Cold Water Salmon Oil, Raw Sea Kelp Powder (Laminaria japonica), Spirulina Powder (Spirulina platensis), Wheat Germ Oil (natuurlijke vitamine E).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 17.2%

Ruw vet: 13.6%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 63.2%

As: 2.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.74%

Vet: 36.96%

Vezel: 1.36%

Koolhydraten: 7.34%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.5%

Vet: 62.4%

Koolhydraten: 5.1%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Runderhart
Kip met bot
Rundernier
Runderlever
Zalmolie
Geen Rundvlees
Kip

Pros

 • Boordevol voor de soort geschikte voeding
 • Rijk aan dierlijke eiwitten en vetten
 • Rauw voedsel, minimaal verwerkt om voeding te behouden

Tegens

 • Misschien geen goede keuze voor katten met allergieën

#2 Nutriment Leo &Wolf Natuurlijk Bevroren Rauwe Gehaktballetjes Pens Formule

Koop op Amazon Koop op Nutriment.co.uk

Een van de twee bevroren gehaktbalrecepten, deze formule bevat runderpens als het primaire ingrediënt. In feite is het het enige ingrediënt naast een beetje plantaardige vezels.

Dit recept zit boordevol eiwitten en zit vol met natuurlijke rundvleessmaak en gezonde dierlijke vetten. Het ding om in gedachten te houden is dat het een aanvullend product is, niet ontworpen om te worden gevoed als het basisdieet van uw kat. Het kan worden gebruikt om het dieet van uw kat aan te vullen voor een boost van rauwe voeding.

Over het algemeen is dit product een rijke bron van voor de soort geschikte voeding boordevol eiwitten en gezonde vetten met een zeer laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Runderpens, plantaardige vezels.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15%

Ruw vet: 11.9%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 70%

As: 0.9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 39.67%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 4%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.26%

Vet: 64.08%

Koolhydraten: 2.66%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Runderpens Geen Rundvlees

Pros

 • Extreem korte lijst van ingrediënten
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Bevroren om voeding en natuurlijke smaak te behouden

Tegens

 • Qua voedingswaarde niet compleet

Hoeveel kost Nutriment Kattenvoer?

Omdat Nutriment in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd, worden al hun prijzen in ponden (£) geboekt. Nutriment’s Core Range wordt geleverd in trays van 500 g voor £ 3,00 per stuk. Hun Leo &Wolf-lijn van bevroren gehaktballen wordt geleverd in pakketten van 1 kg voor £ 8,50 per stuk.

Over het algemeen, is Nutriment Kattenvoer een goede keuze?

Nutriment biedt een beperkte verscheidenheid aan rauwe diepvriesproducten voor katten, waaronder een nutritioneel compleet recept en twee complementaire diepvriesproducten. We houden van de kwaliteit van hun voedsel; we zouden willen dat ze een grotere variëteit hadden. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat een goede smaakvariëteit biedt, of zelfs een verscheidenheid aan verschillende producttypen, is Nutriment misschien niet de beste keuze.

Hoewel de kwaliteit van de producten van Nutriment duidelijk lijkt, konden we ze niet zelf testen. Oordelend op basis van een beoordeling van 4,6 sterren uit meer dan 1.200 beoordelingen op TrustPilot, lijkt het echter waarschijnlijk dat de producten van Nutriment voldoen aan de kwaliteitsclaims van het bedrijf. Als u in het Verenigd Koninkrijk woont, raden we Nutriment aan als een rauw kattenvoermerk om te proberen.

Waar wordt Nutriment Kattenvoer verkocht?

Als Brits bedrijf is de beste plaats om Nutriment-dierenvoeding te kopen online via de website van Nutriment of lokaal via onafhankelijke retailers. U kunt Nutrition-dierenvoeding vinden in dierenwinkels in het Verenigd Koninkrijk of u kunt rechtstreeks winkelen in de Nutriment Factory Shop in Camberley, Surrey.