Speciale Kitty Cat Food Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Special Kitty kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Special Kitty kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Speciale Kitty over wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 2/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 2/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 10/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 5/10

In totaal geven we Special Kitty kattenvoer een 31 uit 60 rating of een D-cijfer.

Over Special Kitty

Het merk Special Kitty is exclusief voor Walmart, wat betekent dat je het niet zult vinden in de schappen van supermarkten of dierenwinkels – je kunt het alleen kopen in Walmart-winkels of online bij Walmart.com.

Het merk Special Kitty is ontworpen voor betaalbaarheid, dus het is belangrijk om claims van het merk met een korrel zout te nemen. Dit is wat Walmart te zeggen heeft over het merk:

“Special Kitty begrijpt de unieke band tussen jou en je kat. Elk moment samen creëert herinneringen die je hart een leven lang zullen vullen. Daarom is elk van onze producten gemaakt met de zorg waar katten van houden en de aandacht voor detail die kattenliefhebbers vertrouwen. Voor alle zachte spinnen, warme knuffels en speelse sprongen – geef je Special Kitty het allerbeste.”

U zult merken dat deze specifieke beschrijving geen melding maakt van specifieke ingrediënten of feitelijke details over het merk. In termen van productclaims bevatten de meeste Special Kitty-recepten generieke claims zoals de volgende:

 • Biedt 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor de optimale gezondheid van uw kat
 • Bevat voedingsstoffen ter ondersteuning van een actief buitenleven
 • Bevat calcium en fosfor om gezonde tanden en botten te ondersteunen
 • Gemaakt met 25 essentiële vitaminen en mineralen

Al deze beweringen kunnen waar zijn, maar ze zijn een beetje misleidend. Laten we bijvoorbeeld de claim “complete en uitgebalanceerde voeding” nemen.

Wanneer Special Kitty verwijst naar “complete en uitgebalanceerde voeding”, hebben ze het over de voedingsbehoeften die zijn vastgesteld door de Association of American Feed Control Officials (AAFCO). Deze vereisten werden bepaald door middel van voedingsonderzoek en voedingsproeven om de minimale voedingsbehoeften van katten en honden te bepalen.

Beweren dat hun producten complete en uitgebalanceerde voeding bieden, leidt ertoe dat consumenten geloven dat Special Kitty-producten een goede bron van voedingsstoffen zijn. Hoewel het waar kan zijn dat deze producten voldoen aan de basisvoedingsbehoeften van uw kat, wordt er veel informatie weggelaten.

Bij het bekijken van de ingrediëntenlijsten voor een verscheidenheid aan Special Kitty-kattenvoer, merkten we het volgende op:

 • Hoge insluitsels van vulstoffen zoals maïs, tarwe en soja
 • Plantaardige ingrediënten bovenaan de ingrediëntenlijst
 • Intensief gebruik van bijproducten en plantaardige eiwitten
 • Gebruik van naamloze ingrediënten (zoals dierlijk vet versus kippenvet)
 • Kunstmatige toevoegingen inclusief kleur- en smaakstoffen

Om een lang verhaal kort te maken, Special Kitty kattenvoer is voornamelijk plantaardig in plaats van dierlijk. Vulstoffen van lage kwaliteit zoals maïs, tarwe en soja vormen het grootste deel van hun droge voedselproducten en hun nat voedsel is sterk afhankelijk van vlees- en gevogeltebijproducten.

Special Kitty is misschien betaalbaar en gemakkelijk te vinden, maar we kunnen het niet onze aanbeveling geven vanwege de slechte kwaliteit van de ingrediënten.

Special Kitty is een walmart-exclusief merk dat alleen wordt verkocht in Walmart-winkels en online op Walmart.com.

Inkoop en productie

Special Kitty maakt niet alleen veel gebruik van plantaardige ingrediënten en kunstmatige additieven, maar ze geven ook niet veel informatie over waar hun ingrediënten vandaan komen of hoe hun producten worden vervaardigd. Als u deze informatie niet kunt vinden, raden we u over het algemeen aan om naar een ander merk te zoeken.

Hoewel we niet veel specifieke informatie over het merk Special Kitty konden vinden, vonden we wel een paar details over hun productie.

De eerste vermelding van Special Kitty als een merk dat we vonden, kwam van 1983. In de beginjaren van het merk werd Special Kitty geproduceerd door Doane Pet Care, een bedrijf gevestigd in Brentwood, TN. Op een gegeven moment was Doane de grootste fabrikant van huismerk dierenvoeding, waaronder maar liefst 175 winkelmerken zoals Special Kitty en Ol ‘ Roy.

In 2006 werd het Amerikaanse bedrijf van Doane Pet Care overgenomen door Mars Inc., hetzelfde moederbedrijf dat destijds grote kattenvoermerken zoals Whiskas, Temptations en Sheba produceerde.

Tot 2014 werd Special Kitty geproduceerd door Mars PetCare en Del Monte Foods totdat Del Monte hun huisdierendivisie verkocht aan Big Heart Pet Brands. Een jaar later werd Big Heart Pet Brands overgenomen door de J.M. Smucker Company en het lijkt erop dat J.M. Smucker het merk vandaag de dag nog steeds produceert.

Geschiedenis herinneren

Voordat u een kattenvoermerk kiest, is het belangrijk om uw onderzoek te doen. We raden altijd aan om te kijken naar de producten die een merk aanbiedt, maar het is een goed idee om ook in de geschiedenis van het merk zelf te kijken.

Terugroepacties van producten zijn een belangrijke kwaliteitsindicator voor fabrikanten van diervoeding. Terugroepacties gebeuren wanneer er een probleem is met het product en het uit de verkoop moet worden gehaald voor de veiligheid van huisdieren en eigenaren van gezelschapsdieren. Een product recall kan optreden voor zoiets eenvoudigs als een etiketteringsfout of voor zoiets ernstigs als besmetting met door voedsel overgedragen ziekteverwekkers.

Special Kitty heeft in de loop der jaren een aantal terugroepacties gehad. Hier is een korte lijst:

 • mei 2019 (veiligheids- en kwaliteitsproblemen) – In december 2019 heeft de FDA een terugroepactie uitgevoerd voor specifieke partijen Special Kitty Mixed Grill Dinner Pate kattenvoer omdat de producten niet voldeden aan “kwaliteits- en veiligheidsnormen”.
 • januari 2017 (lage thiamineniveaus) – De FDA heeft in januari 2017 een terugroepactie uitgevoerd voor verschillende Special Kitty-ingeblikt voedsel vanwege lage thiamineniveaus die tijdens het testen zijn onthuld.
 • oktober 2008 (potentiële salmonella) – Het merk heeft een terugroepactie uitgegeven voor verschillende Special Kitty-droge voedingsmiddelen die later door de FDA werden uitgebreid vanwege mogelijke salmonellabesmetting.
 • september 2008 (potentiële salmonella) – De FDA heeft een terugroepactie uitgevoerd voor verschillende Special Kitty-droge voedingsmiddelen die in een fabriek in Pennsylvania worden geproduceerd vanwege mogelijke salmonellabesmetting.
 • maart 2007 (melamine) – Een van de grootste terugroepacties van huisdierenproducten in de Amerikaanse geschiedenis was gerelateerd aan melamineniveaus in kattenvoer, waaronder verschillende Special Kitty-zakjes voor natvoer.

Ongelukken gebeuren, dus u moet een merk niet noodzakelijkerwijs beoordelen op basis van de terugroepgeschiedenis , vooral als er slechts één of twee kleine terugroepacties zijn. Wanneer een merk echter een lange geschiedenis van belangrijke terugroepacties heeft, moet u het als een rode vlag beschouwen.

Special Kitty biedt een breed scala aan natvoer en droogvoeropties voor volwassen katten, kittens, binnenkatten en buitenkatten.

Wat voor soort kattenvoer biedt Special Kitty Aan?

Special Kitty biedt een breed scala aan natvoer en droogvoeropties voor katten. Ze bieden formules voor volwassen katten en kittens, evenals recepten die zijn geoptimaliseerd voor binnen- en buitenkatten.

Hier is een lijst met speciale Kitty droogvoerrecepten:

 • Outdoor Formule Droogvoer
 • Gastronomische formule Droogvoer, zeevruchten smaakmix
 • Complete voedingsformule Droogvoer, Kip & Kalkoen Smaak
 • Indoor Formule Droogvoer, Kip &erwten Smaak
 • Kitten Formule Droogvoer
 • Naturals Droogvoer, Kip Smaak

In termen van hun natvoeraanbod heeft Special Kitty blikjes van 5,5 ounce en grotere blikjes van 13 ounce. Hoewel u mogelijk individuele blikjes in de winkel kunt kopen, verkoopt Walmart.com over het algemeen Speciaal Kitty-ingeblikt voedsel in variëteitspakketten en multi-packs.

Hier is een lijst met Special Kitty multi-packs:

 • Pate Wet Food Classic Variëteit Pack
 • Kalkoen & Kaas Versnippert Diner Snijdt in Jus
 • Gevogelte snijdt in Jus Nat Voedsel Variety Pack
 • Favorieten Variety Pack Snijdt in Jus
 • Pate Wet Food Gemengd Grill Diner
 • Kitten Recept Pate Nat Kattenvoer Variété Pack
 • Surf &Turf Variety Pack Pate Kattenvoer

Naast natvoer en droogvoer biedt Special Kitty een assortiment kattentraktaties en kattenbakvulling. We zullen Special Kitty kattenbakvulling op een ander moment beoordelen.

Wat vinden klanten van speciaal kattenvoer?

Bij het winkelen voor een nieuw merk kattenvoer, is het een goed idee om te zien wat andere katteneigenaren zeggen. Katten hebben de neiging om kieskeurige eters te zijn, dus er is altijd de mogelijkheid dat uw kat het voedsel gewoon niet lekker vindt, maar het lezen van andere klantrecensies kan u helpen een slimme keuze te maken.

We hebben een aantal beoordelingen bekeken die op de Walmart-website zijn achtergelaten door Special Kitty-klanten.

Verrassend genoeg hadden veel producten hoge beoordelingen (4 sterren of meer) met honderden, zelfs duizend beoordelingen of meer. Veel van de positieve recensies die we lazen, noemden de betaalbare prijs (een aspect dat verzorgers voor verwilderde kattenkolonies essentieel achten) en een breed scala aan productkeuzes. Negatieve beoordelingen waren voorspelbaar vaak gerelateerd aan slechte ingrediëntkwaliteit.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies van enkele van de meest populaire recepten van Special Kitty.

Positieve beoordelingen

“Wow, ik kon niet geloven hoeveel mijn katten hier dol op zijn! Ik ben de kattendame in mijn buurt. Ik neem elke zwerfhond op en voer alle verwilderde kitties over het hek. Dit voer is erg zuinig wanneer je veel katten te voeren hebt. Speciale poes heeft verschillende soorten en mijn katten zijn er dol op.” –Pulleygirl54j reviewing Special Kitty Turkey &Cheese Shreds Dinner Cuts in Jus

“Onze 4 katten zijn super kieskeurig! Elke keer dat we een goedkoper merk kattenvoer proberen, halen ze hun neus op en het is gewoon zonde van het geld. Na bijna elk winkelmerk een paar blikjes tegelijk te hebben geprobeerd, waren we klaar om op te geven. Ik zag dit variëteitspakket onlangs en ze waren uit de meeste van onze merkfavorieten. Het is $ 14, dus we dachten dat als dat niet het geval was, we ze zouden doneren of naar iemand zouden sturen die ze zou gebruiken! VERRASSEN!! Ze houden van ze en ik bedoel ze allemaal!!” – Brittany reviewing Special Kitty Surf &Turf Variety Pack Pate Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Ik gebruik dit om de verwilderde katten te voeren puur vanwege de prijs. Ze lijken tevreden en gezond. Mijn huiskatten lijken echter meer over te geven als ze het eten, en om de een of andere reden stinkt hun poep veel meer als ze dit eten dan wanneer ze andere merken eten.”– Kimberly beoordeelt Special Kitty Outdoor Formula Dry Food

“Verreweg geen 22oz. 50% van de blikjes zitten vol water en sap. Het is dezelfde hoeveelheid voedsel als de kleinere blikjes. Het openen van een blikje is een loterij. Je weet niet hoeveel eten je krijgt.” – Elson beoordeelt Special Kitty Pate Wet Cat Food

“Ik koop altijd Special Kitty Food en de zwerfkatten en beestjes kauwen er altijd op. Deze partij gaat om de een of andere reden onaangeroerd, dus ik vrees dat er iets onaangenaams in het eten zit. Ik hoop wel dat de fabrikant niet bezuinigt. Ik dacht met de omschrijving “Complete Voeding” dat het gezonder zou zijn voor de katten, maar ze komen er niet in de buurt.” – Pennysaved reviewt Special Kitty Complete Nutrition Formula Dry Food

Helaas maken Speciale Kitty-recepten veel gebruik van bijproducten en op graan gebaseerde vulstoffen zoals maïs, tarwe en soja.

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Speciaal Kitty kattenvoer te testen, bestelden we twee verschillende verpakkingen natvoer en twee recepten met droogvoer. Hier zijn de producten die we hebben besteld:

 • Speciaal Kitty Pate Wet Food Classic Variety Pack
 • Special Kitty Favorites Variety Pack Snijdt in Jus
 • Speciaal Kitty Naturals Droog Kattenvoer
 • Speciale Kitty Indoor Formula Droog Kattenvoer

Het eerste wat ons opviel aan Special Kitty producten was natuurlijk de prijs. Beide variëteitspakketten waren geprijsd onder $ 10 voor twaalf 13-ounce blikjes en 24 drie-ounce zakjes. Het droogvoer was geprijsd onder $ 4 voor een zak van 3,5 pond of 3,15 pond.

Toen we de droogvoerzakken openden, waren we niet verbaasd dat de brokjes er vrij standaard uitzagen. De brokjes waren gemiddeld van grootte en hadden wat kleurvariatie. Onze testkatten knisperden vrolijk weg op het voedsel, hoewel we één kat uit de test moesten houden omdat ze allergisch is voor kip. Beide Special Kitty-droogvoerproducten die we hebben getest, bevatten kip als primair ingrediënt, maar in de vorm van kipbijproductmeel. Slechts één van de twee vermeldde kip als hoofdingrediënt.

Helaas moesten we ook een van onze katten uit de testen houden voor de natvoerproducten. Sommige recepten vermeldden kip als ingrediënt, maar veel gebruikten vlees of bijproducten van gevogelte, dus we hadden geen manier om precies te weten wat er in het recept stond.

Over het algemeen leken onze testkatten de smaak van Speciaal Kitty-voedsel goed te keuren, en ze waren vooral geïnteresseerd in de cuts in jus natvoer. Ze toonden minder interesse in het droogvoer.

Special Kitty Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Alle voedingspercentages in deze tabel en hierna zijn ontleend aan de gegarandeerde analyse van de fabrikant. Exacte voedingspercentages zijn niet beschikbaar. Alle berekende waarden worden bepaald met behulp van deze minimale en maximale gepubliceerde waarden en kunnen afwijken van de werkelijke waarden. Special Kitty is de ultieme autoriteit op hun producten, dus neem contact op met het bedrijf voor meer voedingsinformatie.

Bekijk op Walmart

Deze natte kattenvoerformule wordt geleverd in een zakje van 3 ounce als onderdeel van het Special Kitty Favorites Variety Pack Cuts in Jus. De primaire bron van eiwitten is kip, hoewel je ook vleesbijproduct en rundvlees op de ingrediëntenlijst vindt.

Hoewel bijproducten niet per se slecht zijn, is het nooit een goede zaak als ze niet afkomstig zijn van een genoemde bron. We raden ook geen kattenvoer aan dat vulstoffen van lage kwaliteit zoals tarwe bevat. Dit recept bevat ook toegevoegde kleur en guargom als verdikkingsmiddel.

Een ander ding dat het vermelden waard is met dit recept is de grote portiegrootte. Walmart beveelt aan om twee zakjes per 5 pond lichaamsgewicht per dag te voeren. Voor een gemiddelde kat van 10 pond zijn dat vier zakjes.

Omdat het voedsel goedkoop is, is de prijs geen probleem, maar grote voedingsaanbevelingen heffen een rode vlag op omdat het suggereert dat het voedsel een lage voedingsdichtheid kan hebben, dus er is meer voedsel nodig om aan de voedingsbehoeften van uw kat te voldoen.

Ingrediënten

Water voldoende voor verwerking, kip, vleesbijproducten, tarwegluten, rundvlees, zout, natuurlijke aroma’s, natriumfosfaat, guargom, toegevoegde kleur, kaliumchloride, natriumcarbonaat, cholinechloride, vitamines (vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacinesupplement, d-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, biotine, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement, foliumzuur), taurine, mineralen (ijzersulfaat, zinkoxide, koperproteïnaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, kaliumjodide), magnesiumsulfaat, DL-methionine, visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen).

Gegarandeerde analyse:

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 84%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 18.75%

Vezel: 6.25%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 41.48%

Vet: 37.78%

Koolhydraten: 20.74%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Rundvlees

Vleesbijproducten

Tarwegluten

Kleur toegevoegd

Kip

Tarwe

Rundvlees

Pros

 • Bevat twee hele bronnen van dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht en smaak
 • Laag in koolhydraten (geschat op minder dan 5%)

Tegens

 • Bevat naamloze bijproducten
 • Gebruikt tarwegluten als aanvullend eiwit
 • Lange lijst van synthetische supplementen die nodig zijn

Speciaal Kitty natvoer wordt geleverd in grote 13-ounce blikjes en kleinere 3-ounce zakjes.

Bekijk op Walmart

Dit recept voor ingeblikt voedsel wordt “Tuna Dinner” genoemd, maar het eerste ingrediënt (na water) is kip. Tonijn komt daarna, wat we blij zijn om te zien, maar het is een beetje misleidend om een product te vernoemen naar een ingrediënt dat niet eens het grootste deel van het eiwit van het recept uitmaakt.

Andere problematische ingrediënten in dit recept zijn vleesbijproducten, bijproducten van gevogelte en carrageen. We zijn ook niet enthousiast over de rijst van de brouwer, simpelweg omdat er voedzamere vormen van rijst zijn die kunnen worden gebruikt in dierenvoeding. Dit recept bevat ook kunstmatige kleur.

Net als het vorige recept maakt deze formule veel gebruik van bijproducten, hoewel het wel twee hele bronnen van echte dierlijke eiwitten bevat. Deze formule is echter laag in koolhydraten. Het geschatte koolhydraatgehalte van dit recept is slechts ongeveer 2%.

Ingrediënten

Water voldoende voor verwerking, kip, tonijn, vleesbijproducten, vis, bijproducten van pluimvee, brouwersrijst, gedroogd eiproduct, natriumtripolyfosfaat, carrageen, zout, guargom, vitamines (vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacine, vitamine A-supplement, d-calciumpantothenaat, riboflavinesupplement, pyridoxinehydrochloride, vitamine B12-supplement, menadionenatriumbisulfietcomplex, vitamine D3-supplement, foliumzuur, biotine), kaliumchloride, ijzeroxide (kleur), cholinechloride, mineralen (ijzersulfaat, zinkoxide, mangaanoxide, kopersulfaat, calciumjodaat, natriumseleniet) vitamine E-supplement, NP04.

Gegarandeerde analyse:

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 5.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 3.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 25%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 9.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.44%

Vet: 52.68%

Koolhydraten: 7.89%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Tonijn

Vleesbijproducten

Bijproducten van pluimvee

Brouwersrijst

Carrageen

Kip

Vis

Pros

 • Bevat twee bronnen van hele dierlijke eiwitten
 • Bevat naar schatting slechts 2% koolhydraten
 • Rijk aan vocht en natuurlijke smaak

Tegens

 • Bevat naamloze bijproducten (gevogelte en vlees)
 • Gebruikt carrageen als verdikkingsmiddel
 • Lange lijst van synthetische supplementen die nodig zijn

Bekijk op Walmart

Dit Speciale Kitty droogvoer wordt beschreven als een natuurlijk kattenvoer met toegevoegde vitamines, mineralen en andere sporenvoedingsstoffen. Als je de ingrediëntenlijst leest, lijkt dit technisch waar te zijn, maar het vertelt niet het hele verhaal. In werkelijkheid zit deze formule boordevol bijproducten en vulstoffen.

Hoewel het eerste ingrediënt in dit recept kip is, zoals beloofd, komt het van bijproducten. Verse kip verschijnt pas bij de 8Þ ingrediënt, na vijf vulstoffen op basis van granen.

Dit recept maakt niet alleen veel gebruik van vulstoffen van lage kwaliteit zoals maïs, tarwe en soja, maar het gebruikt ook een niet nader genoemde bron van “dierlijk” vet als de primaire bron van vet. Het geschatte koolhydraatgehalte van deze formule is meer dan 25%, wat geen verrassing zou moeten zijn gezien de opname van vijf op granen gebaseerde ingrediënten in de top 10.

Zowat het enige wat dit recept heeft is het lage prijskaartje. Geprijsd onder $ 1,00 per pond, deze formule is zeer betaalbaar. We kunnen het gewoon niet aanbevelen vanwege de ingrediënten van lage kwaliteit.

Ingrediënten

Kippenbijproductmeel, maïsglutenmeel, sojameel, gemalen volkoren, brouwersrijst, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), maïsmeel, kip, natuurlijk aroma, zalm, dicalciumfosfaat, zout, kaliumchloride, bieraard gedroogde gist, cholinechloride, taurine, zinksulfaat, visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), ijzersulfaat, vitamine E-supplement, niacine, kopersulfaat, vitamine A-supplement, mangaansulfaat, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, d-calciumpantothenaat, riboflavinesupplement, biotine, vitamine B12-supplement, calciumjodaat, menadionnatriumbisulfietcomplex, vitamine D3-supplement, foliumzuur, natriumseleniet.

Gegarandeerde analyse:

laadprogramma

Ruw eiwit: 38%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.18%

Vet: 14.77%

Vezel: 3.41%

Koolhydraten: 38.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.69%

Vet: 30.48%

Koolhydraten: 32.83%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Zalm

Maïsglutenmeel

Sojameel

Gemalen volkoren

Brouwersrijst

Dierlijk vet

Maïsmeel

Kip

Maïs

Soja

Tarwe

Vis

Pros

 • Dierlijke eiwitten vermeld als eerste ingrediënt
 • Bevat twee hele bronnen van dierlijke eiwitten (kip en zalm)

Tegens

 • Bevat maïs, tarwe en soja ingrediënten
 • Intensief gebruik van bijproducten en vulstoffen
 • Hoog geschat koolhydraatgehalte (meer dan 25%)

Als een Walmart-exclusief merk is Special Kitty zeer betaalbaar met nat voedsel geprijsd onder $ 0,15 / ounce en droog voedsel onder $ 1,00 / pond.

Hoeveel kost speciaal kattenvoer?

Als een Walmart-exclusief merk, zou het geen verrassing moeten zijn dat Special Kitty zeer betaalbaar is. De recepten die we hierboven hebben besproken, zijn allemaal geprijsd onder $ 0,15 / ounce voor nat voedsel en ruim onder $ 1,00 / pond voor het droge voedsel. Het kopen van Speciaal Kitty natvoer in variëteitsverpakkingen drijft de prijs verder omlaag.

Over het algemeen, is speciaal kattenvoer een goede keuze?

Hoewel Special Kitty zeker een van de meest betaalbare kattenvoermerken is die we hebben beoordeeld, kunnen we het niet te goeder trouw aanbevelen. Dit merk maakt veel gebruik van f op basis van granenillers zoals maïs, tarwe en soja en zijn vaak afhankelijk van bijproducten in plaats van hele bronnen van dierlijke eiwitten.

De meeste Speciale Kitty droge voedingsmiddelen die we bekeken hadden zeer hoge percentages koolhydraten (vaak meer dan 25%), hoewel we blij waren om te zien dat het natte voedsel eigenlijk vrij laag in koolhydraten was. De paar goede dingen die we te zeggen hebben over Special Kitty zijn gewoon niet genoeg om op te wegen tegen de slechte.

Als u op zoek bent naar een betaalbaar merk kattenvoer, kunt u het veel beter doen dan Special Kitty zonder veel meer uit te geven. Bekijk hier onze keuzes voor betaalbaar kattenvoer.

Waar wordt speciaal kattenvoer verkocht?

Special Kitty is een walmart-exclusief merk, wat betekent dat je het alleen in Walmart-winkels of online kunt kopen bij Walmart.com.

Klik hier om alle speciale Kitty-producten op Walmart.com